2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım cok geçmiş olsun.allah bebeğini sana bağışlasın.dikkat et kendine.o korkuyu ben de yaşadım.insan psikolojik olarak yok oluyor resmen.yat bol bol.allah herkesin bebeğini bağışlasın bizimkileride.

teşekkür ederim arkadaşlar güzel karşılamanız için
çok şükür şimdiye kadar güzel geçti ah bide kalbimizi duysak tam rahatlayacağım ınş
aranızda riskli gebelik uzmanına giden var mı,benim gitmem gerek
pıhtılaşması olan var mı? ne yapıyor dr nuz

ben gidiyorum fakat pıhtılaşma için değil.başka bır sebepten.istanbuldayım ben eger burdaysan doktor bora cengize gidiyorum.bu arada hayırlı olsun bebegın.

ben gidiyorum fakat pıhtılaşma için değil.başka bır sebepten.istanbuldayım ben eger burdaysan doktor bora cengize gidiyorum.bu arada hayırlı olsun bebegın.

canım bende ist dayım her ne kadar ankaralı gibi görünsemde:KK1:
bu isim çok tanıdık sanki
nette görmüşümdür
kendi muaynehanesi mi var yoksa özel hst vs
birde ücret hakkında bilgi verirsen çok sveinirim

canım bende ist dayım her ne kadar ankaralı gibi görünsemde:KK1:
bu isim çok tanıdık sanki
nette görmüşümdür
kendi muaynehanesi mi var yoksa özel hst vs
birde ücret hakkında bilgi verirsen çok sveinirim

bahçeci tüp bebek merkezinde doktorum.muayene ücreti 200 tl.acıbadem hastanesin de rıza madazlı var prof.ama hala orda mı bılmıyorum onun özel muayenesı de var.

bahçeci tüp bebek merkezinde doktorum.muayene ücreti 200 tl.acıbadem hastanesin de rıza madazlı var prof.ama hala orda mı bılmıyorum onun özel muayenesı de var.

off bu riskli gebelik uzmanlarıda amma pahalymş:26:
napsak bilmiyorum devlette var mıdır acaba yaa
yada 2-3 kez gidicez napalım yeter ki bebişlere bişey olmasın cümlemizi korusun Rabbim:nazar::nazar::nazar:

off bu riskli gebelik uzmanlarıda amma pahalymş:26:
napsak bilmiyorum devlette var mıdır acaba yaa
yada 2-3 kez gidicez napalım yeter ki bebişlere bişey olmasın cümlemizi korusun Rabbim:nazar::nazar::nazar:

evet cok pahallı ama mecburen gıdıyorum.devlet hastanesınde var ama yeterınce ilgilenmediklerını soyluyorlar sonuçta devlet hastanesi mantığı var.zaten anadolu yakasında bana yakın bır devlet hastanesınde yok riskli gebelikler uzmanı ama cerrah paşa da o bölüm var.burda damarmara ünvhastanesında var ama bana cok uzak ve randevu almak zor.ne yapalım allah maddı manevı güç versın de gıdelım dıyorum özele.sen tüp bebeği hangi merkezde yaptırdın?orda yok mu?

evet cok pahallı ama mecburen gıdıyorum.devlet hastanesınde var ama yeterınce ilgilenmediklerını soyluyorlar sonuçta devlet hastanesi mantığı var.zaten anadolu yakasında bana yakın bır devlet hastanesınde yok riskli gebelikler uzmanı ama cerrah paşa da o bölüm var.burda damarmara ünvhastanesında var ama bana cok uzak ve randevu almak zor.ne yapalım allah maddı manevı güç versın de gıdelım dıyorum özele.sen tüp bebeği hangi merkezde yaptırdın?orda yok mu?

anadolu yakasında zeynep kamil doğum var duymuşsundur kesin
orda varmş riskli gebelik uzmanı
ben oranın infertlte bölmnden kavga ederek ve ağlayarak ayrıldım oraya gitmem diye yemin ettim

ben erdem hastanesinde yaptrdım ümraniyede var mı yok mu bilmiyorum benim dr doçent baya bilgilidir herhalde ama bakalım ne diyecek bana

anadolu yakasında zeynep kamil doğum var duymuşsundur kesin
orda varmş riskli gebelik uzmanı
ben oranın infertlte bölmnden kavga ederek ve ağlayarak ayrıldım oraya gitmem diye yemin ettim

ben erdem hastanesinde yaptrdım ümraniyede var mı yok mu bilmiyorum benim dr doçent baya bilgilidir herhalde ama bakalım ne diyecek bana

aaaaaaaa sen bana yakın bır yerdesın galiba.ümraniye de mı oturuyorsun yoksa?çakmak köprüsünde ki erdem hastanesi mi yoksa santralde kı mı?eger sen de ıstersen görüşebiliriz,dertleşir yada sevinçlerimizi paylaşabiliriz.:KK1:

bugun benım ıcın cok kotu bırgun oldu allah ım daha kotulerınden korusun ama cok korkuyorum bebegımı kaybetmekten korkuyorum kanamam oldu doktora gıttım kalp atısı kese normal ama etrafında kanama var hemen ıgne vuruldum ve yatıyorum allahım bebegımı korusun herkesın bebegını korusun daha oncede dusuklerım var ama kalp atısı durmusdu ıkısındede ama hıc kanamam olmamısdı dualarınıza ıhtıyacım var :26:

bebet kaçıncı haftadasın... Ne zaman başladı bu kanama ve önceki bebeklerin kalp atışı ne zaman durmuştu ki..kaçıncı haftalarda?

aaaaaaaa sen bana yakın bır yerdesın galiba.ümraniye de mı oturuyorsun yoksa?çakmak köprüsünde ki erdem hastanesi mi yoksa santralde kı mı?eger sen de ıstersen görüşebiliriz,dertleşir yada sevinçlerimizi paylaşabiliriz.:KK1:

ben pendikte oturuyorum ama tüp bebeği çakmak erdemde yaptrdım
tabikiii çok isterim görüşmeyi valla arkadaş oluruz
ama şimdilik benim riskim var otobüslere falan binemiyorum ınş sıkıntılarım bitsin görüşelim,sen kontrollerni nerde yapıyorsun

ben pendikte oturuyorum ama tüp bebeği çakmak erdemde yaptrdım
tabikiii çok isterim görüşmeyi valla arkadaş oluruz
ama şimdilik benim riskim var otobüslere falan binemiyorum ınş sıkıntılarım bitsin görüşelim,sen kontrollerni nerde yapıyorsun

anladım.dıkkat et kendıne benımde lekelenmelerım oldu kanamaya benzer ben de1 hafta hep yattım.ben ümraniye de oturuyorsun sanmıştım ama olsun yıne sen iyileşirsen buraya kolntrole geldıgınde görüşürüz.ben kontrole bahçeci tüp bebek merkezine gıdıyorum.sana marmara ünv hastanesı yakın oraya gıdebılırsın.

Bugun benım ıcın cok kotu bırgun oldu Allah ım daha kotulerınden korusun ama cok korkuyorum bebegımı kaybetmekten korkuyorum kanamam oldu doktora gıttım kalp atısı kese normal ama etrafında kanama var hemen ıgne vuruldum ve yatıyorum Allahım bebegımı korusun herkesın bebegını korusun daha oncede dusuklerım var ama kalp atısı durmusdu ıkısındede ama hıc kanamam olmamısdı dualarınıza ıhtıyacım var :26:

canım geçmiş olsun çok dıkkat et kendıne.çoğumuz da aynı sorun oldu.sana dünde yazdım ama sanırım sanırım nete gırmıyosun sıkıntından dolayı.allah bebeklerımızı korusun....:emir_bebek::nazar:

anladım.dıkkat et kendıne benımde lekelenmelerım oldu kanamaya benzer ben de1 hafta hep yattım.ben ümraniye de oturuyorsun sanmıştım ama olsun yıne sen iyileşirsen buraya kolntrole geldıgınde görüşürüz.ben kontrole bahçeci tüp bebek merkezine gıdıyorum.sana marmara ünv hastanesı yakın oraya gıdebılırsın.

evet marmara yeni taşındı buraya hemde çok yakın arbayla 5 dak
orda iyi dr var mıdır ki
var mı tanıdığın bildiğin iyi bir dr
hematoloğa mı gitsem oraya bilemedim gideirm belki
devlet hast fobim var çok çektim oralarda hem kavga ettim insana insan muamelesi yapmıyorlar çünkü ama marmara nasıl bilemiyorum

evet marmara yeni taşındı buraya hemde çok yakın arbayla 5 dak
orda iyi dr var mıdır ki
var mı tanıdığın bildiğin iyi bir dr
hematoloğa mı gitsem oraya bilemedim gideirm belki
devlet hast fobim var çok çektim oralarda hem kavga ettim insana insan muamelesi yapmıyorlar çünkü ama marmara nasıl bilemiyorum

tanıdığım bir doktor yok orda ama bence sen hematoloktan önce riskli gebeliklere git ve onlar senı yönlendirsin gideceğin yere.yada kendı tüp bebek doktoruna danış o senı yonlendırsın.ben de devlet hastanesının muamelesı ve yoğunluğu nedenıyle istemiyorum.zorda kalırsam gıderım ama.çünkü nereye kadar dayanacaz bu ücretlere bılmıyorum.

tanıdığım bir doktor yok orda ama bence sen hematoloktan önce riskli gebeliklere git ve onlar senı yönlendirsin gideceğin yere.yada kendı tüp bebek doktoruna danış o senı yonlendırsın.ben de devlet hastanesının muamelesı ve yoğunluğu nedenıyle istemiyorum.zorda kalırsam gıderım ama.çünkü nereye kadar dayanacaz bu ücretlere bılmıyorum.

sence nereye gideyim riskli gebeliğe,marmarada baktım netten gebe izlem var onlar anlar mı ki,yada senin gittiğin yere mi gitsem

meraba kızlarr:KK54:

ben ayın 21 inde yani perşembe günü bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum çok şükürrrr

iğne jel ve haplara devam ediyorum

sizde ne gelişmeler varr:KK68:

ankara_06
senin gebeliğin riskliydi sanırım en son hatırladığıma göre
şimdi nasılsın ne yapıldı bebeğin seninle dimi:KK49:

meraba kızlarr:KK54:

ben ayın 21 inde yani perşembe günü bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum çok şükürrrr

iğne jel ve haplara devam ediyorum

sizde ne gelişmeler varr:KK68:

çok sevindim senın adına.ben de çarşamba gunu kontrole gıdıcem benımde gebeliğim riskli.bakalım allah yardımcımız olsun.

ankara_06
senin gebeliğin riskliydi sanırım en son hatırladığıma göre
şimdi nasılsın ne yapıldı bebeğin seninle dimi:KK49:

canım henüz gebeliğim riskli demedi dr ama ben riskli gebelik uzmanı istiyorum,pıhtılaşma sorunum var çünkü iğne dozu falan ayarlanması lazım

sen duymşsun şükür kalp atışını senn transfer ne zamandı yani kaçıncı günü duydun kalp atışını,ben yarın duyamam sanırım erken değil mi,1 nisanda trans oldum

sence nereye gideyim riskli gebeliğe,marmarada baktım netten gebe izlem var onlar anlar mı ki,yada senin gittiğin yere mi gitsem

bence kendi tüp bebek doktorunla konuş önce çünkü o sana bu işlemi yaptı ve az çok bilgisi vardır ama eger kendısı sana beni aşar bu konu derse o zaman bır riskli gebelikler uzmanına gıt.ben doktorumdan çok memnunum.internetten bir araştıralım senın için sana yakın bir yer bulalım.ben de marmarayı bır ara düşünmüştüm ama randevu sıkıntısı yaşadım ve zaten bana çok uzak.aslında tup bebek merkezımde uzak ama işte tercıhımı merkezımden yana kullandım.maddı olarak kaldırabılecegım yere kadar gıdecem ama cok zorluyor malesef.:emir_bebek: bebişiçin deger.o sağlıklı doğsun da başka bişey ıstemem.

X