- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.161
bizde 2-3 hafta evde kullandık arabayı çok hoşlarına gitti. sonra dışarıda sürdük tabi tekerlekler pislendiği için artık evde kullanamıyoruz.cosatto aldım metrocıty indirim vardı tesadüf buldum ama evde sürüyorum çok rahat kullanımı, daha dısarıya cıkmadık :) benim kızda içinde kayıp oldu sanki :) benimki de ikiz gibi durmuyor birbirlerine hiç benzemiyo
bugün meyve filesi aldım netten siparis ettim içine meyve koydum kapattım baya hoşlarına gitti almadıysan al mutlaka.
bizde 2-3 hafta evde kullandık arabayı çok hoşlarına gitti. sonra dışarıda sürdük tabi tekerlekler pislendiği için artık evde kullanamıyoruz.
güle güle gezdir bebişleri ,evin asansorüne sıgıyır mu senin araba ? bizimki 2 cm ile asansor kapısından geçemedi malesef.
meyve filesine bakmıştım netten alayım o zaman bende hoşlanıyorlarsa..
e bebek te kraft mama sandalyesinde indirim var daha erken ama indirim varken alsam mı acaba diyede düşünmüyor değilim..
Merhaba kızlar. herkez büyütü bebişlerini Maşallah. Kızım 5.5 aylık oldu bugün kontrolümüz vardı. Minik kızım 64 cm ve 6900 gr.mış. Sadece anne sütü ile besleniyoruz ama ek gıdalara başlayalım artık dedi doktorumuz. Bana söylediklerini sizlerlede paylaşayım;. Bana ufak geliyor bebeğim ama doktor önemli olan gelişimi ve bu bebek gayet iyi dedi. Kan damlasına başlayacağız artık. Ek besinlerede elma suyu ile başla dedi. 2 kaşıkla başlayıp 2 günde 1 arttıracağız dedi. sonra havuç suyu, yoğurt baharatsız tarhana ve sebzelere başlayacağız dedi. 3 ana öğün olarak emzireceksin 3 ara öğün ek gıda vereceksin dedi.Yoğurdu kesinlikle kendin yapacaksın ve marketlerdeki günlük sütle yap dedi. Kıvam arttırıcı olarak çok az pirinçunu, mısırunu ve irmik kullanabilirsin dedi. Bebek bisküvisi ve hazır bebek ekmekleri verilmeyecek, mümkün olduğunca hazır fırınlanmış şeyler tükettirme dedi. Kof kilo yapacak herşeyden uzak duracağız dedi. Birsürü şey konuştuk şidilik aklımda kalanlar bunlar.
Yukarıda birinde hazır yoğurt okudm ne olur hazır yoğurt vermeyin bebelerinize. Ben mümkün olduğunca herşeyi kendim yapmaya çalışacağım. Birkaç kahvaltı tarifi buldum sizlerlede paylaşayım birazdan.
kızlar bugün kızıma kalp ekosu çekldi ve kızımın kalbinde delik varmş
takip edeceğiz 3 yaşına kadar
kendi kapanmazsa ameliyat ile kapanacak
moralim çok bozuk...
moralim çok bozuk...
moralim çok bozuk...
iyi yine yan girmiş araba canım benimk, yan bile girmedi.Rudi bebek arabası asansöre sıgdıramadım sonra ablam yan deneyelim dedi valla kıl payı sıgdırdık:)
ama cok zor oluyor yanında insanın biri bulunması şart .
bugün elma suyu içtik .
arkadaşlar bide sakın kücük cocukları yan yana yatırmayın dısarıya cıktık ben cocukları iceriye aldım yataga yatırdım posetlerimi aldım mutfaga koydum birde aglama sesi duydum acı acı ama ne oluyo diyue kostum odaya kızım eliyle oglumun kulaga yapısmıs diger eliylede gözüne yaapısmıs oglum hüngür hüngür ağlıyodu nasıl birbirlerinden ayırdım bilmiyorum gözü kıpkırmızı oldu yavrumunhala aklıma geldikce hali oturup aglıyorum iste böyle bir sorun atlattık artık dikkat ediyorum yan yan a ben yanlarında yokkken koymuyorum .
ravza hiçbilgim yok.istersen bir doktoruna sorinşaallah kendiliğinden kapanır canım dua et iyi olur inş.
Ya kızlar benim bebeğimin biraz önce altını değiştirirken normal kakasının içinde sümüğümsü azıcık kan vardı.bilen varmı önemli olabilirmi.daha önce böyle bir durumla karşılaştınızmı?ben de çok endişelendim birden
canım çok geçmiş olsun. İnşallah kendiliğinden kapanır.ameliyata gerek kalmaz. Bol bol dua et.kızlar bugün kızıma kalp ekosu çekldi ve kızımın kalbinde delik varmş
moralim çok bozuk...
rudi bende şok oldum görünce bir an öyle kalakaldım zaten simdi dediğim gibi uzak yatırıyorum
bugün hava çok güzeldi bebekleride aldık bir güzel gezdik cocuklardan cok bana iyi geldi
kızlar ya,bugün kendime birseyler alım dedim üzerime birsey girmedi moralim bozuldu bu göbek bu kilo nasıl gidecek diyet yapan var mı aranızda göbekler ne durumda sizlerde
rudi cok geçmiş olsun inşş bebişler almaz gripi valla özüm korktu simdi bu aralar çok çıktık .
canım sevmez olur mı? şapır şapırtarak emiyorlar,çok hoşlarına gitti.oyuncaklarını sokup duruyorlardı ağzına şimdien azından meyvenin tadına bakıyorlar.rudina yaptınız merak ettim bebişler sevdimi meyve filesini
sen nasıl oldun geçti mi grip ? inşş bebekler almamısdır