2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

amin canım rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor günler geçirdik hepimiz çok sükür geçti inşş
bende rendeliyorum sonra süzgecten geçiriyorum kasıkla verdim kasıga alıssınlar diye ama cok dökülüyo gercekten biraz daha alıstırım sonra bende biorona döküp vericem
bugün cicibebeyi bende biboronda verdim rudi hergün veriyo musun bunu?
yanlıs birsey yapmım

amin canım rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor günler geçirdik hepimiz çok sükür geçti inşş
bende rendeliyorum sonra süzgecten geçiriyorum kasıkla verdim kasıga alıssınlar diye ama cok dökülüyo gercekten biraz daha alıstırım sonra bende biorona döküp vericem
bugün cicibebeyi bende biboronda verdim rudi hergün veriyo musun bunu?
yanlıs birsey yapmım

iyi geceler kızlar ,
ben bebişlere mama hazırlayacağım saatleri gelsin diye nöbette bekliyorum.
yoğurt mayaladım verdiğin tariften sabaha hazır olur bakalım başarılı olacak mıyım ?
birde netten okudum 6.aydan itibaren sütaş babymix yoğurt var bugun marketten aldım tadına kendim bakacağım beğenirsem bir iki kaşık veririm. bebekler için anneler önermiş ..
cicibebe ben kaşıkla verdim biberonun deliğinden geçmez diye sen nasıl biberon ile verdin şaşırdım :44:
her bebeğe birer tane veriyorum neredeyse her gün. bir de cicibebe diş kaşıma bisküvisi var biraz daha sert ve tadsız. onu da elinde tutuyor ve ağzına götürmeye çalışıyor kız bebeğim emip tadına bakıyor çok keyifli , yazdıklarımdan da anlaşılacağı üzere ben galiba ek gıda konusunda erkenciyim. her gıdaya verecekleri tepkiyi merak edip veriyorum havuç,elma ,armut,cicibebe,yoğurt,muhallebi
muhallebiyide biberonda hazırlıyorum üzerinde tarif var bazende kaşıkla veriyorum akşam öğünü o şekilde oluyor genelde.
tam 5 aylık olduklarında çorbaya başlarım sanırım. şimdiden minik bir tencere aldım.kış sebzeleri bitmeden bir iki vereyim diye aklımdan geçiyor.

inşş yogurt çok güzel tutar bebişlerine şimd,den afiyet seker olsun :)
evet sen birazcık acele ettin gibi geldi ben doktora sordum ilk asama elma,armut ,sonra yogurt dedi 2 cay kasıgı e tabi biraz daha fazla verdim :)bisküvi hiç demedi hergün yapıyorum onuda cok hoslarına gitti bazen mama ile yaptım bazende anne sütü ile ezdim yedirdim yerken cıglık atıyorlar o derece yani ama ben3 tane ile yaptım fazla olmuş esim kızdı kafana göre yapma diye ama korktum onun için sordum .muhallei hiç yapmadım .biboron nun deligini biraz genişlettim ondan sonra verdim bisküvili sütü.
benim de cok hosuma gitti yedirmek onların verdikleri tepki beni çok mutlu ediyor.ben muhallebi daha yedirmedim onuda merak ettim simdi :)o zaman mama alımı baya azaldı ben günde rahat 9 defa veriyorum 150ss

Son düzenleme:
Bebişlerim ve ben afiyetle yedik 2 şer kaşık onlara kalanıda bana oldu yoğurdun,çok teşekkürler.
tatlı şeyleri seviyor bu bebekler ee tabi sıkıldılar mamnın tadından, hep aynı bana mamanın kokusu iğrenç geliyor zavallı bebişler 5 aydır aynı şeyi yiyorlar, o nedenle ek gıdada acele ediyorum,mideleri şenlensin bu hayatta güzel şeylerde oldugunu bilsinler dimi ama..
ben günde her bebeğe 6 defa biberon veriyorum 150 cc toplam 900 cc içmiş oluyor her biri
kızım her defasında hepsini tam bitirmiyor 850 civarı içiyor.
sen 9 defa 2 bebek için mi yazdın canım

Kızım benim çıtı pıtı ben üzerine düştükçe o oyun yapıyor daha az içiyor.birde hareketli kilo aldırmak istiyorum. muhallebiye hızlı girdim o nedenle hipp organik elmalı tahıllı aldım bu akşam ilk kez verdim, uyku arasında içtizaten geceleri verince tok tutuyor ve uyanma sıklıkları azalır diyorlar ama hala bz uykusuz gecelere devam, bazen emzik takmak için 15 defa kalkıyorum sırf yataktan,

bu arada iyice beni ve babasını ayırt ediyorlar yabancılara karşı tepkisiz desem yeridir fazla gülmüyorlar ve umursamıyorlar. hatta kalabalık ortamlarda huysuz oluyorlar zaten bende pek kalabalığı sevmiyorum..

Rudi Ve duss bana sanki cok fazla geldi ya mama miktari ben gunde bes defa 150 veriyorum siz gecedemi veriyosunuz? Yakinda bende baslicam insallah ek gidaya
Ayin yirmisinde dort aylik olcaklar insalah ozaman baslarim

Rudi Ve duss bana sanki cok fazla geldi ya mama miktari ben gunde bes defa 150 veriyorum siz gecedemi veriyosunuz? Yakinda bende baslicam insallah ek gidaya
Ayin yirmisinde dort aylik olcaklar insalah ozaman baslarim
kardelen sen toplamda 750cc veriyorsun sanırım
ben geceleride veriyorum.
aptamilkullanıyorum mamanın üzerinde 3 ay en az 5*150 yazıyor yani yani sen doğru yapıyorsun
4 ve 5 ay 180 *5 yazıyor = 900 yapıyor bende buna göre veriyorum
yani her ikimizinki de doğru sen bebeklerin 4 aylık olunca 180 cc vermeye başlayacaksın yine 5 kez . maksimum ise toplamda 1000 cc verilebilir.

Rudi afiyet şeker olsun :)bugün bizim elma suyu günümüzdü afiyetle içtiler
ben 2,5 _3 saatte bir mama veriyorum tekinin aldıgı miktar öyle ben geceleride
nereden baksan 3 kez kalkıyorum normalde kızım uyuyor uyku arasında veriyorum.
Benim de kızım çok zayıf bugün ikiz arabası geldi ikisini yan yana koydum sanki ikiz
gibi degil diyorum oglan biraz daha iri.
Benimkilerde beni ve babasını tanıyorlar yabancı biri geldigi zaman yanlarına kıızm aglıyor
oglan cevreye gülücüükler atıyor.
Inşş 6 aydan sonra mamaya hiç içirmeyizz

canım, benim de doğumdan sonra basur tekrarladı kanamalar vardı.kantaron yağı sürüyorum çok iyi geliyor bir de bol su içiyorum.sen de deneyebilirsin çok ilerlemediyse iyi geliyor..

Duss benimkilerde ikiz gibi değil. biz bebek arabası ile dolaşırken herkez soruyordu ikiz mi diye kızım minikçe oldugundan. birde benzemediklerinden.
Hangi model aldın arabayı.

canım merak ettiğin için sağol
randevu aldık çocuk kardiyolojiye cuma sabah gidicez inş
dua edin bize olur mu

Duss benimkilerde ikiz gibi değil. biz bebek arabası ile dolaşırken herkez soruyordu ikiz mi diye kızım minikçe oldugundan. birde benzemediklerinden.
Hangi model aldın arabayı.

cosatto aldım metrocıty indirim vardı tesadüf buldum ama evde sürüyorum çok rahat kullanımı, daha dısarıya cıkmadık :) benim kızda içinde kayıp oldu sanki :) benimki de ikiz gibi durmuyor birbirlerine hiç benzemiyo
bugün meyve filesi aldım netten siparis ettim içine meyve koydum kapattım baya hoşlarına gitti almadıysan al mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…