2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar nasılsınız?çok sükür biz iyiyiz :nazar::nazar: evde bebişlerle vakit geçiriyorum ama bu aralar çok bunaldım .esime dedim bunaldım ne olur biraz çıkalım bugün gittik ilk kez yıldız parkına söylşe bir gezindik valla iyi geldi hayırlısıyla su havalr bi düzelse sürekli cıkıcam dısarıya .
Ya kızlar humana nın iyi geceler cayı varmış gece yatmadan ver dediler benim oglan dogru düzgün uyumuyor zorluyor beni versem mi karar veremedim.
anason cayı da varmıs doktoruma sorıyorum hiçbirini verme dedi

iyi geceler çayını bende denedim oğlum gazdan dolayı uyuyamadığı zamanda rezene çayını da denedim ama hiç bi işe yaramadı
parana yazık olur derim ben
gaz için nurse harveys kullanıyorum çok rahatlattı oğlumu
gaza bağlı uyku sorununu da haletti rahat ettik

merhabalarrrr
çoook uzun süre oldu foruma girmeyeliii
hatırlarmısınız bilmem beniii
ikiz bebişlerim olacaktı nihayetinde de oldu :))
çok şükür sağlıkları iyi maşaAllah kilo alımları fln da iyi
sizler nasılsınız??
nasıl gidiyor annelikk
ek gıdalar konuşulmaya başlanmış bilee...
Rabbime şükürler olsun nerelerden bu günlere geldik
hepiniz bebişlerinize kendinize iyi bakın
Allah' a emanet olunn
merhaba canım,uzun zamandır yoktun nasıl bebişlerle günlerin yalnız mı bakıyorsun

slm kizlr bende girmeyeli baya oldu
bebekler cok iyi cok sukur onumuzdeki ay galiba bizde ekgidaya gecicez
esim hala is bulamadi ama cok sukur yinede
bana yardim ediyo evde
bende 4 saat gunde temizlige gidiyorum
benim icin dua edin
ikiz bakimi baya zor ama cok sukur kokladikca sukrediyom
hepiniz allaha emanet olun

kardelen her işte bir hayır vardır. en kısa sürede eşin iş bulur inşallah. büyüdükçe bebişler gülmeler felan başlıyor daha tatlı oluyorlar..

kızlar nasılsınız?çok sükür biz iyiyiz :nazar::nazar: evde bebişlerle vakit geçiriyorum ama bu aralar çok bunaldım .esime dedim bunaldım ne olur biraz çıkalım bugün gittik ilk kez yıldız parkına söylşe bir gezindik valla iyi geldi hayırlısıyla su havalr bi düzelse sürekli cıkıcam dısarıya .
Ya kızlar humana nın iyi geceler cayı varmış gece yatmadan ver dediler benim oglan dogru düzgün uyumuyor zorluyor beni versem mi karar veremedim.
anason cayı da varmıs doktoruma sorıyorum hiçbirini verme dedi
canım yıldız parkına bebişleri götürdünüz mü yoksa başbaşa mı gittiniz.güneş yüzünü gösterdi eve tıkılıp kalmak istemiyorum bebişlerle nasıl gezerim diye plan yapıyorum.
ben iyi geceler cayı kullandım ara ara yine de kullanıyorum.huysuzlaştıklarında veriyorum rahatlatıyor sızıyorlar ve sakin oluyorlar içtiklerinde.

merhabalarrrr
çoook uzun süre oldu foruma girmeyeliii
hatırlarmısınız bilmem beniii
ikiz bebişlerim olacaktı nihayetinde de oldu :))
çok şükür sağlıkları iyi maşaAllah kilo alımları fln da iyi
sizler nasılsınız??
nasıl gidiyor annelikk
ek gıdalar konuşulmaya başlanmış bilee...
Rabbime şükürler olsun nerelerden bu günlere geldik
hepiniz bebişlerinize kendinize iyi bakın
Allah' a emanet olunn

hatırlamaz olurmuyuz Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar eylesin.ne kadarlık oldular?

rudi bebişleride aldı gittik ilk kez çekirdek aile olarak dısarıya çıkısımızdı .
evet havalar düzelsin bol bol kacarız artık da ben daha bebek arabası almadım
araştırma asamasındayız sen aldın mı?
işte iyi geceler cayını çok methettiler demek ki cocuktan cocuga degisiyor.

rudi bebişleride aldı gittik ilk kez çekirdek aile olarak dısarıya çıkısımızdı .
evet havalar düzelsin bol bol kacarız artık da ben daha bebek arabası almadım
araştırma asamasındayız sen aldın mı?
işte iyi geceler cayını çok methettiler demek ki cocuktan cocuga degisiyor.

bebişler ilk gezmesine gitmiş ohhh ne güsel.
ben mclaren twin trump aldım. ama henüz dışarda kullanmadım içerde sürüyoruz eğleniyorlar. en kısa sürede çıkaracağım dışarıya.

hatırlamaz olurmuyuz Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar eylesin.ne kadarlık oldular?

Amin canım Rabbim hepimizin çocuklarını aklı selim hayırlı evlat etsin inşaAllah
3 ayları bitti işte 1 hafta sonra 3.5 aylık diyebiliriz artık

merhaba canım,uzun zamandır yoktun nasıl bebişlerle günlerin yalnız mı bakıyorsun

ewt canım uzun zamandır yoktum bebişler fazlasıyla vaktimi alıyor bana vakit kaldığındaysa tembellikmi desem yorgunluk mu desem bilmiyorum
ama özlemişim sizleri paylaşımları
ewt canım şu aşamada yalnız bakıyorum bebelerime
şimdiye kadar onlara yetebilmeye çalıştım
ama büyüdükçe daha da zorlayacaklarını biliyorum o zaman ne olur bilemem
sen ne alemdesin canıım nasıl gidiyor ikizlerle yaşam??

bebişler ilk gezmesine gitmiş ohhh ne güsel.
ben mclaren twin trump aldım. ama henüz dışarda kullanmadım içerde sürüyoruz eğleniyorlar. en kısa sürede çıkaracağım dışarıya.

bizde maclaren twin techno aldık
dışarda kullandık biz dr kontrollerine fln giderken ana kucakları yerine çok rahat oldu
bebeklerde rahattı bizde :))

slm kizlr bende girmeyeli baya oldu
bebekler cok iyi cok sukur onumuzdeki ay galiba bizde ekgidaya gecicez
esim hala is bulamadi ama cok sukur yinede
bana yardim ediyo evde
bende 4 saat gunde temizlige gidiyorum
benim icin dua edin
ikiz bakimi baya zor ama cok sukur kokladikca sukrediyom
hepiniz allaha emanet olun

Rabbim en kısa zamanda eşinede iş bulmayı kolaylaştırsın
sana da kolaylıklar versin Mevlam
ikiz bakımı hakikaten zor tek bebek bakımı gibi diilmişşş

Amin canım Rabbim hepimizin çocuklarını aklı selim hayırlı evlat etsin inşaAllah
3 ayları bitti işte 1 hafta sonra 3.5 aylık diyebiliriz artık

Lahor cum sana birşey soracağım bebeklere bakarken okuyacağımız özel dualar biliyormusun?ben bir tek emzirirken yasin okumanın çocuğun geleceği için güzel olacağını,bir de sebepsiz ağlamalarına beled suresini biliyorum.senin de bildiklerin var mı?

Son düzenleme:
selamm kizlarrr ben burayi cok aksattim yaa :KK43: nasilsiniz iyiisiniz dimi, beni merak etmisiniz cok saolun Allaha sukur hic biseyiz yok iyiz nesemiz yerinde Simayla gunlerimiz dolu dolu geciyor, beim kiz pek cadilasti ,gunduzleri hic durmuyor,ama bu hafta havalar pek guzeldi hergun disari cikarip baya geziyoruz, yaz geliyor artik eve girmeyiz

geriyi inan hic okuyamadim neler oldu bitti, ama bi yaramazlik yok sanirim ona sevindim
hepimiz miniklerimiz kucagimizda tadini cikariyoruz

SILANAZ hep aklimdaydi sormak istedim unuttum, senin karinda olen kizin dogumda ne oldu ,iyice kucuklmusmu ,cunku demistin o icinde durdukca kuculur diye, hala senin olaya aklimda oyuzden merak ettim ne oldu diye

hadin kizlar yine gorusuruz artik ugrarimn minik cadidan firsat buldukca

sLM CANIM HERseyin yolunda olduna sevindim uzun zaman olmustu girmiyeli ebnde merak ediyorum sizi..

Canim dogumda oglumla beraber kizimda tabi alindi, kizim 24cm 195 gr dogdu.. bana gostermelerine esim izin vermedi, ben goremedim malesef burda turk mezarligan defnetti, neden hala belli degil placeta incelemye gonderildi ama bir sonuc cikmadi daha... evet canim karnimda durdukca kuclmus cunku 19 haftalikken 295 gr di, 23 haftalik kalbi durdu yavrumu... rabbim ogluma uzun omur versin aklima geldikce, aslinda aklimdna ickti yok ama sukrediyorum oglum rabbimin bana mucizesi.. dunyam oldu, bir gulusune dunyayi degismem... rabbime binlerce kere sukurler olsun

selamlar.
zeynepcim sıkma canını o senin cennette şefaatçin olucak inş.
benim kızımda büyüyor teyzeleri
1 hafta sonra 4 aylık olucaz:nazar:
kızımın gelişimide iyi orta çizgide gidiyor
geçen gittiğimzde 62 cm 6.5 kg idi
dr muz iyi dedi
anne sütüne devam ediyoruz ama azalıyor sanki
bakalım 6.ayda ek gıdaya geçince daha rahat olur inş
bizden böyle okuyamadım çok fazla
herkes iyidir inş
havalar güzel bol bol çıkarız artık dışarı

kızlar nerelerdesiniz.
taaa 4.sayfadan buldum topiği
geçen yıl bu zamanlar daha transferim olmamıştı.
şimdi bebişlerim 4 aylıkoldu.

ben ek gıdalara başladım yavaştan
elma suyu, havuç suyu, muhallebi gidiyoruz şimdilik.

herkese merhabalar arkadaşlar
,bende arada fırsat buldukca bakıyorum ama kimseçikler uğramaz oldu topiğimize aslında birbirimizden çk şey ögreniyoruz sonuçta ilk bebeklerimiz arada yazın hanımlar lim ne yapıyor nasıl gidiyor annelik merak ediyorum :)
ben daha ikiz arabası almadım fiyatlar biraz tuzlu geldi fiyat arastırıyorum ama evde sürme fikri hosuma gitti bende kanguru aldım benim kız kucakta gezmek istiyor evin içinde takıp gezdiriyorum bazen balkona cıkarıyorum öyle geçiyor.
salıncak almaya karar verdim benimkiler sallanarak uyuyor onun içine koyup uyutucam inşş araştırıyorum.
rudi canım doktor mu dedi yeme olayını ben halen mama veriyorum daha başlamadım katı gıdalara muhallaebi felan yapmayı çok istiyorum nasıl yapıyosun arada yemek tariflerine bakıyoruym ama bilmiyorum neyi nasıl verecagimi mama sandalyesi aldım 1 tane erken mi bilmiyorum sen nasıl pusette mi yediriyosun.? hemen aldılar mı katı gıdaları bazı bebekler kabul etmiyomuş bende korkuyorum aslında inşş sorunsuz geçerim katı gıdalara .

bugün transfer günümdüüü:KK5::KK5:
şükürler olsun tam bugün 4 aylık oldu kızım
Allahım olmayanlarada versin

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende elma dilmi verdim ama biraz emdi sonra bıraktı
4-6 ay arası azar azar başlamak gerekiyormş
ama almıyorsa zorlamamak lazımmş
bakalım yavaş yavaş vericem bende ama tadımlık

herkese merhabalar arkadaşlar
,bende arada fırsat buldukca bakıyorum ama kimseçikler uğramaz oldu topiğimize aslında birbirimizden çk şey ögreniyoruz sonuçta ilk bebeklerimiz arada yazın hanımlar lim ne yapıyor nasıl gidiyor annelik merak ediyorum :)
ben daha ikiz arabası almadım fiyatlar biraz tuzlu geldi fiyat arastırıyorum ama evde sürme fikri hosuma gitti bende kanguru aldım benim kız kucakta gezmek istiyor evin içinde takıp gezdiriyorum bazen balkona cıkarıyorum öyle geçiyor.
salıncak almaya karar verdim benimkiler sallanarak uyuyor onun içine koyup uyutucam inşş araştırıyorum.
rudi canım doktor mu dedi yeme olayını ben halen mama veriyorum daha başlamadım katı gıdalara muhallaebi felan yapmayı çok istiyorum nasıl yapıyosun arada yemek tariflerine bakıyoruym ama bilmiyorum neyi nasıl verecagimi mama sandalyesi aldım 1 tane erken mi bilmiyorum sen nasıl pusette mi yediriyosun.? hemen aldılar mı katı gıdaları bazı bebekler kabul etmiyomuş bende korkuyorum aslında inşş sorunsuz geçerim katı gıdalara .
Evet canım iletişimi koparmayalım.
geçen yıl bu zamanlar hepimiz buradaydık.
benimde transferim 1 nisan şaka gibi demiştim. Allah her isteyene bu duyguyu tattırsın.
ev tipi ana kucakları var canım hem de mama sandalyeside oluyor istersen onlara bir bak.
dr ve sağlık ocağı yavaştan başlayın dedi ek gıdalara tatlarına baksınlar dedi.
elma ,havuç suyu verdim.
cici bebe veriyorum emiyorlar dilleriyle minik parçalarıda yutuyorlar.
muhallebi ise aptamil bebelac sütlü prinçliler var onlardan aldım bazen muhallebi kıvamında bazen de biberon da mama gibi yapıp veriyorum çok seviyorlar tatlı şeyler yesinler artık mamanın kötü kokusu benim bile midemi kaldırıyor. yoğurt yaptım mamadan tutturamadım.yeniden yapacağım.

biz bugün ek gıdalara başladık ,doktorumu aradım dedim gelmem 2 haftayı bulucak ne yapım başlıyayım mı diye dedi yavaşdan yavaşdan elma ve armut sularını sıkıp başla bugün dedi bebişlerime armut suyu sıktım cok hoşlarına gitti 2 cay kasıgı verdim.
bunu 2 gün ara ile tekrarla dedi rudi sen ne sıklıkla veriyosun canım yarın inşş yogurt yapıcam onu yediricem ertesi gün elme suyu verim diyorum yapanlar yazsın merak ediyorum .

biz bugün ek gıdalara başladık ,doktorumu aradım dedim gelmem 2 haftayı bulucak ne yapım başlıyayım mı diye dedi yavaşdan yavaşdan elma ve armut sularını sıkıp başla bugün dedi bebişlerime armut suyu sıktım cok hoşlarına gitti 2 cay kasıgı verdim.
bunu 2 gün ara ile tekrarla dedi rudi sen ne sıklıkla veriyosun canım yarın inşş yogurt yapıcam onu yediricem ertesi gün elme suyu verim diyorum yapanlar yazsın merak ediyorum .

hayrlı olsun canım ek gıdanız
bizim için erken dimi henüz

selamlar.
dün kızımın 4.ay aşısı vardı,yaptrdık.
sıkıntı olmadı şükür.
kızım 7 kg 62 cm.
maaşallah kızıma:nazar::emir_bebek::nazar:

X