2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

CANLARIM HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKÜR EDİYORUM

çok şükür sağ salim yavrumu kızımı kucağıma aldım
hala ruyadayım sanki
mis gibi kokusu
varlığı muhteşem bişey
Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
yavrum kg kaybetti bizi strese soktular hstanede
bugünkü kont da 70 gr aldığını öğrendim çok mutlu oldum
inş bundan sonra alır kuzum
çok kokruyorum çok endişe ediyorum
sütüm var ama çekemiyor göğsüm şişyor
pompa mı alsak diye düşünüyorum
bebeği küçük doğanlar siz ne yaptınız
emzirsem sürekli doyar mı yavrum?
şuan bilemiyorum inş kızım kg alır.
şimdilk benden bu kadar
nöbet tuyruz annem kız kardeşm eşim
öptüm hepiniz

Canım çıktınmı hastaneden pempiş kızın gözumun önune gelıo hep masallah çok tatlı her bebek kılo kaybedıyormuş dogunca bıtır artık endışelerı annesı gıbı tombış olacak görursun

canımmm gözünaydın.Allahım analı babalı büyütsün inş.şu endişeleri bırak artık bak aldın kızını kucağına çok şükür.kaç kilo doğdu kuzucuk.ilk doğduklarında şişi oluyor o iniyor telaş yapma hemde bak geri 70 gr almış bile.benim kuzu 2860 doğdu akşamına 2630 a düştü.35 günlükken 4 kiloydu şimdi ne kadar bilmiyorum.3 gün sütüm gelmedi benim.ama sürekli emzirdim yinede.bonyada ılık suyla masaj çok iyi getiriyo sütü onu deneyibilirsin canım.arada mama ver hiç gelmiyosa süt yazık aç kalmasın.çok huysuz oluyolar yoksa.

ya benim kızda doğdunda pespembeydi.doktor gelip pembe napıyo diyodu:) ertesi gün eve geldik benim kız kapkara oldu:)eşimde bende beyaz tenliyiz üstelik sürekli bu kız karıştı diye gezdik ortalıkta.şimdi vücudu daha beyaz özellikle elleri bakalım yüzüde açılacakmı...canım seninde ikiz dimi.cinsiyetleri ne kuzuların

Allah bagışlasın senın pempiş kızını gulsumunkıde masallah öyleydı sonra degısıyorlar demekkı gun gunden degısıo galıba bebekler
Benımde bı kız bı erkek nasıp olursa

canim benimya tebrik ederim gozun aydin sonunda aldin kucagina bebegini okadar sikintilari geride biraktin insallah bebegin saglikli bi sekilde buyur
kilo kaybetmeye hic kafani takma bu herkeste olan bisey bizimkide 2.950 dogdu 2.700e dustu sonrasinda geri aliyolar kilolarini endise etme
sutum var demisin ne guzel benimki 4 gun sonra geldi mamada verildi hastanede ,hicmi cekemiyor zorla devamli ugras alisacaktir alcaktir mutlaka, benimki dogduktan hemen 10 dk sonra emdi hatta 1 saat sonra emzigi aldi agzina hepsi olcak insallah yavas yvasa ama dikkat et kizin domuyorsa biraz mama ver
bizim 40imiz pazar gunu cikiyor insallah darisi size kolay gelsin :)
canim bu arada bebegin boyu ve kilosu kacti ,sezeryan oldun dimi sende

Son düzenleme:
oh masalah artik aralik annelerimizde basladi cok az kaldi biiyor dogumlar, artik bundan sonra gaz sanci kaka yapamama aglamasi sizlamasi bunlari konusuruz, tabi herkes bebekten ugrayabilirse buraya :)
bu arada bella canim faceden tebrik etim ama burdan tekrardan tebrik ederim

elifcim faceden oglunun resmini gordum masallah size sende kurtuldun sonunda

silanaz canim sende dun dogum yapcaktin almisindir bebisini kucagina, suan hastanedemisin ciktinmi bilmiorum ama girince bikac biseyler yazarsin bize senide tebrik ederim bu arada:)

kardelen086 hadi canim artik sira sende :) bak bugunleride gordun ,insallah rabbim onlarin rizkini verir

ravza-ayv canim acele etme dur yavas yavas gelr daha 36 haftadasin ben 40 haftada dogurdum, geldikten sonra bugunu ararsin :)

aaksoyoglu senin cimcimenin resimlerini koymusun:) bin kere masallah diyim tu tu tu

HS_HS canim benimya demek tedaviye basliyosunsenin adina cok sevindim insallah bunda olcak bende umutluyum arkanda desteksi ve duaciyim, arada gel yaz merakta birakma:)

kizlar bilgisayarin sarzi bitiyor, hadi ben optum sizi,bu arada bizde iyiz ama hala kaka problemi var hatta bazen kakami gazmi anlamiyorum , bazen zorla kaka yaptiriyorum yaptiktan sonra yine ikinmasi kizarmasi oluyor aceba gazdami var bilemedim gitti

canım Allah hayırlı etsin çok sevindim sezeryan mı oldun normal diyorlardı sana çünkü..

doğru söylüyorsun semantikciğim ama etrafımda da hamileler doğurmaya başladı burada da bir bir geliyor bebekler maşaallah ben de stresmi heyecanmı,nasıl olacak düşüncesimi bilmiyorum sağ salim gelsin istiyorum artık inşaallah..

anliyorum canim,bende oyleydim burda kizlar dogurmaya baslayinca ben niye dogurmadim diyip drurken sonunda geldi, gelcek bisekilde saglikli olsunlarda onemli olan o

kızlar tek tek yazmıyorum fazla vaktim yok
hepinize teşekkür ediyorum

nurcan teyzesi pembe kızım iyi çok şükür
simpatcım evet sezeryan oldum genel anestezi ile

kızım 2530 gr doğdu
2260 a düştü
bugün 2380 olmş
alıyoruz galiba yavaş yavaş

aksoyoğlu inş kg alır kızım gördüğün gibi çok endişeliyim
emziriyorum emziyorum ama almıyor gibi(

göbeğimiz bugün düştü çok şükür

Pempiş kızınla güzel güğzel vakitleri geçir artık endişe etme alır kılo
Bende sorcaktım nasıl ameliyata karar verdiler sancınmı olduda geldın acılmı geldın gunmu verdıler diyecektım unuttum ogun telaseden esim strese sokuyo kontrle gıdınce hemen ışı bıtırelım gıdelım dıe bende yapacaklarımı unutuyom

canım inş alır ya dertler yer değiştirdi şimdi valla
içerdeyken acaba iyi miydi
şimdi acaba besleyeblyrmuyum?

canım rutin kont e gttim,ama tansiyonum 14 den aşağı düşmüyor belim ağrıyor dişim kanıyor vs oldu
elif hanım beni görür görmez elimden tuttu doğumhaneye götrdü
uzman geldi yaşlı bi dede:)
plesanta çok yaşlanmş hemen alalım dedi
dr zeynep de normal deneyelim demez miiii
kokru bastı beni
hemen eşimi aradım dedim git elif hanımı bul söyle istemiyorum normal doğum diye
gitmiş söylemiş,geldiler çıkardılar suni sancıyı:)) ama nasıl tırstım
şimdide keşke normal olsaydı diyorum..
neyse hayrlısı buymş demek ki..
ama ameliyata mutlu girdim konştuk ordaki ekiple
hepinize kolay gelsin dedim uyudum:))
inş sneinkide güzel geçer..

kızlar 05 aralık sabah 11 e randevu almıştım ama pazar gecesi sancılandım ve sabah 05:04 te oğlum beratım sezeryanla dünyaya geldi
gece hastaneye yattım sancı çektim 4 buçuk saat ama hiç açılmam olmadı ve sezeryana alındım
oğlum 49 cm 3350 gram dünyaya geldi.
çok şükür iyi ve çok yakışıklı
şimdi vaktim yok kızlar
doğum yapan herkesi kutluyor yavrularını öpüyorum

ahanda oğlum teyzeleri

Eki Görüntüle 304122

bu arada oğlumun adı Berat Alper oldu.
ankara sılanaz bella rudi ve şimdi aklıma gelmeyen tüm doğum yapmış teyzeler tebrik ediyorum sizi
ve yapacak olanlar Allaha şükürler olsun bu günleri gördük çoooooook mutluyum Rabbim herkese nasip etsin

elif maaşallah tebrik ederim canım sende anne oldun 5 gün aramız oldu
elifimde 1 aralıkta doğdu
tabi biz henüz çok küçüğüz kg muz ama olsun alıcak benim kuzum inanıyorum
kg az ama boy maaşallah benim bıdıkta
2.5 kg ya 48 cm

amanda aman beratimiz dogmus masallah elifcim tebrik ederim seni bir aralik annesi daha dogurdu, silanaz ne alemdeki
senin yakisikli beratin kilosu cok iyi masallah

artik fazla giren olmaz buraya bebisler izin vermiyor

benimkinide banyo yaptim mayisti kaldi kizim simdi ikina tisilaya yatiyor

ankara canim neden suni sanciyi tutmaz dediler, ben suni sanciyla oldum tam 4 saat hic durmadan bagira bagira dogurdum, bir daha dogurda suni sanci yaptirirmiyim hic ,beklicem sonuna kadar olmazsa sezeryan dicem, gerci sezeryaninda sonrasi zor diyolar ama herkes sezeryan oluyor gayette iyi bakiyosunuz bebislere
tabi bizim burda hersey normalse sezeryani kabul etmezler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…