- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.841
takip cizelgeyi yapmak icin ilk sayfada tablolarin altinda link verdim orda detali anlatilliyor ve icerisinde resimle anlatilmis linkler var ordan yapabilirsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve diğer doğum yapan arkadaşlarım benimde nisanda transferim oldu ama kısmet olmamıştı .şu anda hamileyim şükürler olsun. sizi takip ettim doğum hikayelerinizi okuyunca inanın çok mutlu oldumm sizin adınıza Rabbim evlatlarınıza uzun ömürler versin inşallah. dilerim bende görebilirim o günleri. tekrar tebrik ederim...
takip cizelgeyi yapmak icin ilk sayfada tablolarin altinda link verdim orda detali anlatilliyor ve icerisinde resimle anlatilmis linkler var ordan yapabilirsin canim
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için kızınıda kocamn öpüyorum tıcker için şifreni vermene gerek yok eğer istersen ben sana yaş çizelgesi yaparım verdiğim l,inki tarif edeceğim yere yapıştırırsın olur.. kızının doğum tarihini söylersen yaparım tabi istersen...ayy ben teknoloji özürlüyüm mümkün değil düzeltemem bu çizelgeyi:)
zaten bunuda zor anlayıp yapmştım
ya birine şifremi vericem yapcak
sen yaparsmısın canım ya özelden vereyim sana şifremi
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için kızınıda kocamn öpüyorum tıcker için şifreni vermene gerek yok eğer istersen ben sana yaş çizelgesi yaparım verdiğim l,inki tarif edeceğim yere yapıştırırsın olur.. kızının doğum tarihini söylersen yaparım tabi istersen...
suni sancıyı taktılar beni bi kokru sardı
dr da tutmaz zaten sancı dedi çıkardı sezeryan olduk
ama güzel geçti ameliyatım çok şükür
http://lb1f.lilypie.com/OGO5p2.png
bu linki kopyala yukarıda sağda kontrol paneli kısmına gir girdiğin sayfada solda profili düzenle kısmına gir açılan saydada aşağıda kilo ve takip çizelgeleri kısmı var orada yazan şeyleri sil bu yeni verdiğim yazıyı yapıştır
aşağıda değişiklikleri kaydet kısmından yaptıklarını kaydet.
seninkine benzer yapmaya çalıştım umarım beğenirsin sevgiler:))
kızlar yaklaşık 2 aydır grp ve öksürükle uğraşıyorum ne yaptıysam geçmedi antibiyotik bile verdi doktor hala aynı doğuma da az kaldı sezeryan olursa bide öksürmek işkence olur varmı bildiğiniz bir yöntem geçmesi için..
ankara şükür yapmışsın sağlıkla doğumu takip ediyodum seni:))büyüttün bile bak:)
günaydın
nasıl mutluyum bilemezsiniz
sağlık ocağından geliyoruz
kızım doğum kg suna ulaşmş hatta geçmiş bile
şükürler olsun
günaydın
nasıl mutluyum bilemezsiniz
sağlık ocağından geliyoruz
kızım doğum kg suna ulaşmş hatta geçmiş bile
şükürler olsun