SevgiLi Arkadaslar
Anca firsat bulup yazabildim..... Biz geldik evimizdeyiz, cok mutluyuz, cok cook heycanliyizz...
6 aralik'ta spinal anestezi ile gogusten asagim donduduldu, acayip birsey ne bacak, ne popu hic birsey hissetmiyorsun, doguma esim'de girdi... Hicbisey anlamadan esim yanimd aoturu sekilde ameliyat basladi, karnimin icinde biseyler hissediyordum ama onun disinda birseyy hisstetmedim, oglumu aldilar, ciyak ciyak bagirmasini ben duymamala, hungur hungur aglamaya basladim, hele hemsire kilosuna bakip, goz ilacini, bacagina ignesini filan vurduktan sonra gogsume biraktii... ay ben nasil anlatamam bu benim olamaz diyorum... cok cirkin bir oglum var, bakmaktan gozlerimi alamiyorum, boyle ay gibi parliyorr resmen, bembeyaz hemsireler herkes sasti kaldi,,, bebegim gogsumde, ben gozlerim yasli, doktor amcalarda dikis isini yapana kadar gogsumde, sonrada dinlemem icin odaya aldilar.. yine gogsumde hic almadilar zatan.... Kilosu 3110 dogdu, cok sukur iyiydi, nefes almasi hersey yolunda oldugu icin hep yanimda kaldi...
Arkadaslar annelik harika muhtesem, tarifi imkansiz bir duygu ben sanki oglumun dogdu gun dogdum, acayip bir yorgunlukta.. oglum gogsumu alamadi cunku sut yok, mama verildi, sonra sagmaya basladim oyle oyle ama yinede kilosu 2900 kadar dustu bende her kilo dustunde hepiniz gibi endiselendim ama cok sukur yavas yavas toparliyor... Iki gece hic ama hic uyumadim, uykusuzluktan olcem zannettim resmen ama oglumu izlemekten, nefes alip verdini kontrol etmektenn, esimle birlikte basindan hic ayrilmadik bir o optu kokladi, bir ben.... Uzun yorgunlugun ardindan 2 gun sonra evimize geldik... simdi bel agrim, dikis yerindeki agrilarim var ama cok sukur ben iyiyim... Oglumunda sagligi yerinde, 2950 cikti bugun kontrolde, sutum geliyor simdi biraz ama oglum almiyor, gogus kalkani deniycemm,,, evede makina kiraldim sutumu sagip veriyorum,,, sutumun gelmesine yardimci oluyor, git gide elhamdulilah artiyor... oglum ac kaldikca icim gidiyordu.. simdi gozumun nuru gozumun onunde uyuyor, hala inanamiyorummm
Benden simdilik bu kadar hepinzi opuyoruz teyzeleriii...