2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

takip cizelgeyi yapmak icin ilk sayfada tablolarin altinda link verdim orda detali anlatilliyor ve icerisinde resimle anlatilmis linkler var ordan yapabilirsin canim

SevgiLi Arkadaslar

Anca firsat bulup yazabildim..... Biz geldik evimizdeyiz, cok mutluyuz, cok cook heycanliyizz...

6 aralik'ta spinal anestezi ile gogusten asagim donduduldu, acayip birsey ne bacak, ne popu hic birsey hissetmiyorsun, doguma esim'de girdi... Hicbisey anlamadan esim yanimd aoturu sekilde ameliyat basladi, karnimin icinde biseyler hissediyordum ama onun disinda birseyy hisstetmedim, oglumu aldilar, ciyak ciyak bagirmasini ben duymamala, hungur hungur aglamaya basladim, hele hemsire kilosuna bakip, goz ilacini, bacagina ignesini filan vurduktan sonra gogsume biraktii... ay ben nasil anlatamam bu benim olamaz diyorum... cok cirkin bir oglum var, bakmaktan gozlerimi alamiyorum, boyle ay gibi parliyorr resmen, bembeyaz hemsireler herkes sasti kaldi,,, bebegim gogsumde, ben gozlerim yasli, doktor amcalarda dikis isini yapana kadar gogsumde, sonrada dinlemem icin odaya aldilar.. yine gogsumde hic almadilar zatan.... Kilosu 3110 dogdu, cok sukur iyiydi, nefes almasi hersey yolunda oldugu icin hep yanimda kaldi...

Arkadaslar annelik harika muhtesem, tarifi imkansiz bir duygu ben sanki oglumun dogdu gun dogdum, acayip bir yorgunlukta.. oglum gogsumu alamadi cunku sut yok, mama verildi, sonra sagmaya basladim oyle oyle ama yinede kilosu 2900 kadar dustu bende her kilo dustunde hepiniz gibi endiselendim ama cok sukur yavas yavas toparliyor... Iki gece hic ama hic uyumadim, uykusuzluktan olcem zannettim resmen ama oglumu izlemekten, nefes alip verdini kontrol etmektenn, esimle birlikte basindan hic ayrilmadik bir o optu kokladi, bir ben.... Uzun yorgunlugun ardindan 2 gun sonra evimize geldik... simdi bel agrim, dikis yerindeki agrilarim var ama cok sukur ben iyiyim... Oglumunda sagligi yerinde, 2950 cikti bugun kontrolde, sutum geliyor simdi biraz ama oglum almiyor, gogus kalkani deniycemm,,, evede makina kiraldim sutumu sagip veriyorum,,, sutumun gelmesine yardimci oluyor, git gide elhamdulilah artiyor... oglum ac kaldikca icim gidiyordu.. simdi gozumun nuru gozumun onunde uyuyor, hala inanamiyorummm

Benden simdilik bu kadar hepinzi opuyoruz teyzeleriii...

Elif canim gozun aydin rabbim anali babali buyutsun cok tatli, nazaralardan korusun rabbimmm

Gulsum Bacim saka maka gerkecekten bebelerimiz geldi bakmak cok zor ama cok sukur, uc gunumuz berbaer yavas yavas herseyi yoluna koyuyuroz Tebrikler canim Elif'imiz geldi... Benim oglumun adi'da Emirhan koyduk canimm.. 50cm 3110 gr dogdu, sari sacli bir oglum var baktikca benimmi diye inanamiyorum.. benimkide kilo verdi bacim ama yavas alcaklar bundan sonra gogsum pompa ile sagip veriyorum, bazen mama ile karistiriyorum ac birakmiyorum nerdeeyse iki saatte bir duyuyruyum bazen 3 saat... sarilik olmasini onlemek icin...

Kan degeri sonuclari bekledimiz gunler gectitide simdide yavrularimizin aldi gramlarin, sagliklarinin endisesi sardi....

ve diğer doğum yapan arkadaşlarım benimde nisanda transferim oldu ama kısmet olmamıştı .şu anda hamileyim şükürler olsun. sizi takip ettim doğum hikayelerinizi okuyunca inanın çok mutlu oldumm sizin adınıza Rabbim evlatlarınıza uzun ömürler versin inşallah. dilerim bende görebilirim o günleri. tekrar tebrik ederim...

Son düzenleme:
zeynepcim maaşallah kuzunu çok güzel beslemiş büyütmüşsün
benim kuzu çok küçük( inş büyürüz kısa zamanda
ne güzel doğumunda güzel geçmiş eşin girmiş hoş olmş valla

canım tebrik ederim ne güzel hamişsin şuan
zaman su gibi akıp geçsin ve sende yavrunu kucağına al inş
bizde seni tebrik ederizz

takip cizelgeyi yapmak icin ilk sayfada tablolarin altinda link verdim orda detali anlatilliyor ve icerisinde resimle anlatilmis linkler var ordan yapabilirsin canim

ayy ben teknoloji özürlüyüm mümkün değil düzeltemem bu çizelgeyi:)
zaten bunuda zor anlayıp yapmştım
ya birine şifremi vericem yapcak
sen yaparsmısın canım ya özelden vereyim sana şifremi

ayy ben teknoloji özürlüyüm mümkün değil düzeltemem bu çizelgeyi:)
zaten bunuda zor anlayıp yapmştım
ya birine şifremi vericem yapcak
sen yaparsmısın canım ya özelden vereyim sana şifremi
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için kızınıda kocamn öpüyorum tıcker için şifreni vermene gerek yok eğer istersen ben sana yaş çizelgesi yaparım verdiğim l,inki tarif edeceğim yere yapıştırırsın olur.. kızının doğum tarihini söylersen yaparım tabi istersen...

canım istemem mii
kızmın d.t.
01.12.2011

simpat canım ilk sayfadki benm bilgiler yanlş olmş düzeltiver sana zahmet:)

kızımın d.t; 01.12.2011 36+5 te doğdu kızcağızm

http://lb1f.lilypie.com/OGO5p2.png
bu linki kopyala yukarıda sağda kontrol paneli kısmına gir girdiğin sayfada solda profili düzenle kısmına gir açılan saydada aşağıda kilo ve takip çizelgeleri kısmı var orada yazan şeyleri sil bu yeni verdiğim yazıyı yapıştır
aşağıda değişiklikleri kaydet kısmından yaptıklarını kaydet.
seninkine benzer yapmaya çalıştım umarım beğenirsin sevgiler:))

Son düzenleme:

canım becerdim galiba:)
ellerine sağlık canım uğraşp zaman ayırmşsın çok çok sağol çok teşekkür ederimmm
Rabbim kuzunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş

kızlar yaklaşık 2 aydır grp ve öksürükle uğraşıyorum ne yaptıysam geçmedi antibiyotik bile verdi doktor hala aynı doğuma da az kaldı sezeryan olursa bide öksürmek işkence olur varmı bildiğiniz bir yöntem geçmesi için..

canım aynen bende sezeryna grip girdim ve çıkınca çok sıkıntım oldu
öksürmemek için ilaç yapıyorlar ama öksürmedim hiç
sadece boğazım dopdoluydu
şükür şimdi geçti

günaydın
nasıl mutluyum bilemezsiniz
sağlık ocağından geliyoruz
kızım doğum kg suna ulaşmş hatta geçmiş bile
şükürler olsun

günaydın
şükürler olsun

Maşallah canım. Büyüyorlar günden güne ...
nasıl alıştın mı yeni hayatına ?
bizim epey yorucu geçiyor gece gündüz kavramımız kalmadı

günaydın
şükürler olsun

Hadi gozun aydin cnaim darisi basimiza ben bir goturdum doktor, bi daha iki hafta sonra getir dedii....

Kizlar benim oglan yedini hep cikartiyor gunde nerdeyse 5-6 kez kakasini yapiyor, ilk baslar yesil simdi altin sairisi, ama nerdeyse her gogsumu verdikten sonra azda olsa cikiyor... sizinkilerde boylemi... cisinide cok yapiyor nerdeyse 2 saatte bir bez degistiriyorum.... acaba bu kadar cok cikmasi sutum mu yaramiyor..

ben gogus kalkani ile emziriyorum pasam daha kendi gogsume alasamadim, evde'de sagiyorum makine ile dolaba koyuyorum bazen uykudan uyandiramiyinca biberon'le kendi sutumu veriyorummm ayy su kirklari bir ciksa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…