- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.801
Son gece hamilelikte.. Allah yardımcın olsun canım İnşallah çok rahat olur herşey senin için.slm kızlar
5 aralık pazartesi günü oğlumu kucağıma alıcam Allahın izniyle.
son anda doktor değiştirmek zorunda kaldım. hastane sartları çok kötü. doktorda normal die diretiyo fakat geceleri ve h.sonu yok.
bende o olmadığı için başka bi yere gittim .
orda anlaştım
pazartesi sabah oğlumu sezeryanla doğurucam inş.
herkese sevgiler. bi daha giremem sanırım. kendinze iyi bakın kızlar
bizim 2 saatte bir neredeyse gece 3 kez uyanıyorlar ve korkunç olan ikisiaynı anda uyanıyor tek kişi yetmiyor baba ve ben aynı anda uyanıp besliyip temizliyoruz..inş böyle uyumaya devam ederse bebişlerin Allahın izni ile dayanırsın canım.yemek ve temizlik için yardımcı alman iyi olmuş.bebişlerine daha çok vakit ayırırsın.benim kız ilk hafta gece 1 kere uyanıyodu.Allahım yaşadık dedik:)) ondan sonra acısını çıkardı sabahlara kadar ağlıyodu.katılıp kalacak diye korkuyodum.ama hep gaz sancısından oluyo huysuzlukları.nurse harveys çok iyi geldi şükürler olsun.20günden sonra başlıyo gaz sancıları.eğer olursa nurse h.aklında olsun.ben neler denedim bitek bu iyi geldi
Nurse harveys i not aldım sanırım 1 hafta sonra ciddi ihtiyacım olacak . avatar da yer alan resim kızın sanırım. Maşallah çok tatlı cimcime..
Gözün aydın canım . analı babalı büyütünüz kızınızı..Gögüs kalkanı kullan hava almasını sağlıyor gögsün ve yara olmuyor uçları sızan sütler de içine doluyor bebişe onu da içiriyorum ben.selam kızlar biz kızımla evimizdeyiz artık uykusuz gecelerimiz başladı.
çarşamba günü 11 de genel anestezili sezeryan oldum
kızım 3.510 gr. 47 cm doğdu maşallah
allah hepinize nasip etsin bu duyguyu
beklediğimize değdi göğüs uçlarım emzirmekten yara oldu onunla uğraşıyorum
bide uyusa bile nefes alıyomu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum 24 saat ayaktayım anlıycanız
bide doğumda sadece 3 kilo gitmiş şaştım kaldım :))))))))
Yan yatır birde bu konuda yan yatırma yastıkları çok işe yarıyor acıkcası.
Bu arada ankaralı dan ses yok doğurmuş olabilir mi başka bizden doğmayan bebiş kalmadı sanırım herkesin günü belli en azından yanlış hatırlamıyosam..