2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

slm kızlar
5 aralık pazartesi günü oğlumu kucağıma alıcam Allahın izniyle.
son anda doktor değiştirmek zorunda kaldım. hastane sartları çok kötü. doktorda normal die diretiyo fakat geceleri ve h.sonu yok.
bende o olmadığı için başka bi yere gittim .
orda anlaştım
pazartesi sabah oğlumu sezeryanla doğurucam inş.

herkese sevgiler. bi daha giremem sanırım. kendinze iyi bakın kızlar:KK5:
Son gece hamilelikte.. Allah yardımcın olsun canım İnşallah çok rahat olur herşey senin için.

inş böyle uyumaya devam ederse bebişlerin Allahın izni ile dayanırsın canım.yemek ve temizlik için yardımcı alman iyi olmuş.bebişlerine daha çok vakit ayırırsın.benim kız ilk hafta gece 1 kere uyanıyodu.Allahım yaşadık dedik:)) ondan sonra acısını çıkardı sabahlara kadar ağlıyodu.katılıp kalacak diye korkuyodum.ama hep gaz sancısından oluyo huysuzlukları.nurse harveys çok iyi geldi şükürler olsun.20günden sonra başlıyo gaz sancıları.eğer olursa nurse h.aklında olsun.ben neler denedim bitek bu iyi geldi
bizim 2 saatte bir neredeyse gece 3 kez uyanıyorlar ve korkunç olan ikisiaynı anda uyanıyor tek kişi yetmiyor baba ve ben aynı anda uyanıp besliyip temizliyoruz..

Nurse harveys i not aldım sanırım 1 hafta sonra ciddi ihtiyacım olacak . avatar da yer alan resim kızın sanırım. Maşallah çok tatlı cimcime..

selam kızlar biz kızımla evimizdeyiz artık uykusuz gecelerimiz başladı.
çarşamba günü 11 de genel anestezili sezeryan oldum
kızım 3.510 gr. 47 cm doğdu maşallah:nazar:
allah hepinize nasip etsin bu duyguyu
beklediğimize değdi göğüs uçlarım emzirmekten yara oldu onunla uğraşıyorum
bide uyusa bile nefes alıyomu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum 24 saat ayaktayım anlıycanız
bide doğumda sadece 3 kilo gitmiş şaştım kaldım :))))))))
Gözün aydın canım . analı babalı büyütünüz kızınızı..Gögüs kalkanı kullan hava almasını sağlıyor gögsün ve yara olmuyor uçları sızan sütler de içine doluyor bebişe onu da içiriyorum ben.
Yan yatır birde bu konuda yan yatırma yastıkları çok işe yarıyor acıkcası.

Bu arada ankaralı dan ses yok doğurmuş olabilir mi başka bizden doğmayan bebiş kalmadı sanırım herkesin günü belli en azından yanlış hatırlamıyosam..

Kızlar bir şey soracağım aşağıda yer alan ticker ı nasıl değiştireceğim. bebişler doğduguna göre artık yenisi nasıl yapılıyor bilen varsa bana yazabilir mi?

Kızlar bir şey soracağım aşağıda yer alan ticker ı nasıl değiştireceğim. bebişler doğduguna göre artık yenisi nasıl yapılıyor bilen varsa bana yazabilir mi?

topiğin ilk sayfasında anlatıldığı şekilde tekrar yapacaksın, sonrada eskisini silip onu yapıştıracaksın.

bide uyusa bile nefes alıyomu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum 24 saat ayaktayım anlıycanız

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. İlk bir- iki hafta sonrasında herşey oturuyor merak etme, bende senin gibi devamlı kontrol ediyordum nefes alıyormu diye. Ben lansinohtan fayda gördüm İnşallah çabuk iyileşir yaraların.

Arkadaslar ankaralının bebegını gördum bugun çok tatlı masallah o sıze ayrıntıları anlatır çıkınca ıkısınıde çok ıyı gordum masallah

gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.ilk günler bende izlemekten uyuyamıyodum.aşık olmuştum adeta kızımı:)suratımda aptal bi sırıtma ifadesi ya beşiğin başındayım ya o benim kucağımda:)annem kızıyodu kızım bu cadı hazır uyurken uyu bak ileri günlerde bu uyumaz perişan olursun diyodu.haklıymış...çoğu zaman gaz sancısı çektik saatlerce ağlıyodu gece boyu şimddide gazı yok ama arsızlıktan olsa gerek gece yine ayaktaydı dün.göğsüme benim lansinoh iyi geldi.umarım seninde en kısa zamanda geçer yoksa yaralar bi büyüdümü zor iyileşiyomuş geri.ben hamileyken 16 kilo almıştım şimdi hepsini verdim.hamile kalmadan önceki halimdeydim.ama tedavide 6 kilo almıştım 1 ay içinde o duruyor hala:KK43:

Son gece hamilelikte.. Allah yardımcın olsun canım İnşallah çok rahat olur herşey senin için.

bizim 2 saatte bir neredeyse gece 3 kez uyanıyorlar ve korkunç olan ikisiaynı anda uyanıyor tek kişi yetmiyor baba ve ben aynı anda uyanıp besliyip temizliyoruz..

Nurse harveys i not aldım sanırım 1 hafta sonra ciddi ihtiyacım olacak . avatar da yer alan resim kızın sanırım. Maşallah çok tatlı cimcime..

Gözün aydın canım . analı babalı büyütünüz kızınızı..Gögüs kalkanı kullan hava almasını sağlıyor gögsün ve yara olmuyor uçları sızan sütler de içine doluyor bebişe onu da içiriyorum ben.
Yan yatır birde bu konuda yan yatırma yastıkları çok işe yarıyor acıkcası.

Bu arada ankaralı dan ses yok doğurmuş olabilir mi başka bizden doğmayan bebiş kalmadı sanırım herkesin günü belli en azından yanlış hatırlamıyosam..

evet canım avatardaki benim cadı $CIMG3633..JPG $CIMG3797..JPG $CIMG3661..JPG $CIMG3788..JPG $CIMG3809..JPG

Arkadaslar ankaralının bebegını gördum bugun çok tatlı masallah o sıze ayrıntıları anlatır çıkınca ıkısınıde çok ıyı gordum masallah

Ankarali dogurdumuu yarabbim sana sukurler olsun, Elif'ini kucagina aldi cok sukur sanaaa rabbim... ay birden ne sevindim bak ben ne zaman dogurcam diye diye kizi bizden once dogurdu gordunmu... Ayy ne aglamistir simdi oooo,,, Ama cok sukur sevincten bu sefer,,,, Allah nazarlardan saklasin, gorursen NURsin bizimde sevgilerimizi, tebriklerimizi gotur canim... darisi hepimizin basina ins.

Sevgili dostlarim, kader arkadaslarim

Yarin ebnim icidne buyuk gun, ins. bende yavrumu kucagima alcam... dualarinizi eksik etmeyin bizdende teyzeleri... daha belki girmem hepiniz hakkinizi helal edin.... sevincler huzunler paylasildikca burda benim daha cabuk toparlanmami sagladi, cevremdekielr bile beni anlamazken siz kader dostlarim daha samimi, icten anlayip cok guzel seyler yazdinizz

Hepinizden tekrar allah razi olsunn... DONUSUM muhtesem olcak ins.

Senin cadının örgüleri ne yakışmış maşallah,Allah nazarlardan saklasın oyuncak bebek gibi yaaaaa..

ikisi aynu anda uyanınca elimiz ayağımız ne demek nevrimiz dönüyor, altlarını kontrol et,kremle,mama veya meme ver gaz çıkar uyumalarını bekle otomatiğe bağladık açıkcası...

Silanaz belkidebebeğinşu an kucağınadır sende mutluluk gözyaşları vardır, gelişmelerden müsait olduğunda bizleri haberdar et.
Ankaralı sonunda elif bebişine kavuştun darısı Nursin senin başına olsun..

Sagol canım amın ıns benımde dayanacak halım kalmadı hatta dun gulsume senı dedım masallah 37 ye kadar dayandı ben dayanamıcam galıba dedım doktorlara gun verın dedım bakalım cuma karar verecekler galıba ıns

Dogum yapan anneler hepinizin yavrularini allah size bagislasin
Ayy nursin galiba tek ikimiz kalcaz hamile en sona
Saka maka ben iyice korkmaya basladim nasil bakcaz diye
Hayirlisi bakalim

Hayirlisi bakalim

Canım masallah sıze senı göremeyınce dgurdun sandım ıı dayandın ben gun verın dedım doktorlara bakalım
37 oldun çok guzel haftadasın ben dayanamıcam galıba

Aaksoyoglu bu gercekmi allah askina, allah rabbim nazarlardan saklasinn cok guzel, cok tatli, cok masum yavrum boyle gormek insan gozlerini dolduruyor, sulandiriyor... bak agliycam dogum oncesiii,, ayy cok guzel haberlerle bende yarin ogluma kavuscam insahh

BElla'da yavrusuna klkavustu bende onun gibi herhalde 24 saat uyuamam izmekten, nefes alip verdini kontrol etmeden, bebegin kilosuda cok iyi masallahhh...

Senin kizin orgu takimlarida yikiyor ama canim benim ya rabbimin mucizeleri bun lar, benim mucizede karnimda tepiniyorrr.. yarinda kucagimda tepinir ins, ciyak ciyak bagirir ins.

çok teşekkür ederiz teyzesi...sende bugün kavuşucaksın oğluna belkide şuanda kucağındadır mucizen.kızınlada vedalaşmışsındır:KK43:(( günler geçmiyo ne zaman doğacaklar diye diye hemen hemen herkez kavuştu mucizesine.Allahım kaderlerini güzel yazsın sağlıklı sıhatli vatana millete hayırlı uğurlu evlatlar olurlar inş.

Senin cadının örgüleri ne yakışmış maşallah,Allah nazarlardan saklasın oyuncak bebek gibi yaaaaa..

ikisi aynu anda uyanınca elimiz ayağımız ne demek nevrimiz dönüyor, altlarını kontrol et,kremle,mama veya meme ver gaz çıkar uyumalarını bekle otomatiğe bağladık açıkcası...

Silanaz belkidebebeğinşu an kucağınadır sende mutluluk gözyaşları vardır, gelişmelerden müsait olduğunda bizleri haberdar et.
Ankaralı sonunda elif bebişine kavuştun darısı Nursin senin başına olsun..

örgüleri çok yakışıyor ama pek giydirmiyorum canım anca resim çekip çıkarıyoruz:))) ev sıcak zaten sıcağa çok alışsın istemiyorum.bide çok yalıyodu tüylü tüylü şimdi yalamayı bıraktı ama işte buseferde sıcak diye giymiyoruz.

Allah kolaylık versin valla canım ya işiniz çok zor.ben yine bugün sabah 9 da uyudum.birara çıldırdım yeter uyu diye bağırdım kuzuma sonrada vicdan azabından oturdum ağladım.okadar zor buldum şimdide beni rahat bıraksın diye gözünün içine bakıyorum.kendime çok kızıyorum:KK43:(

Hayirlisi bakalim

slm kardelen sen demistin annemin vizesini yollamisim vizesi ciktimi bende hollandadayim ikizlere hamileyim annemin vizesini gondermek istiyorum hangi kagitlar lazim

X