2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

uyutmadilarsa e tabi haklisin canim
bir dahakini aynni yerdemi olcaksin ,iyi bi sor uyutmuyolarmiymis
bizim merkezde cok aci cekiyosun diye artik uyutuyoruz dedi, bence sen bunun uzerinde bi sorustur

Aynı yerde bi kaç hastayla konuşmuştum normalde iğne yapıyorlar çok hissetmiyorsun dediler. genelde çoğuda hissetmemiş bile. Hatta ben tedaviye gidip gelirken yumurta toplayan hastaları gördüm baygın çıkıyorlardı. Toplama işlemine gittiğimde benimle aynı gün toplama olcaklar korkuyordu bende teselli etmeye çalışıyordum. Acı hissetmiyorsun diye duydum ya etrafımdan. Hiçte korkmadan girmiştim. Ama bana etki etmedi :KK43:

kizlar geceden beri korku icindeyim buara yazmadim ama hemen cevap alabilirim dusuncesiyle buralara yazdim
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/419531-2011-kasim-anneleri-289.html#post18699139

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-bebekle-anne-olacaklar-136.html#post18701366

heralde burda 11 hfaya giren tek benim ,ekimde dogum yapcaklara sordum ve neyse konuya gelim

gece tam yaticaktim ,baktimki benden kan geliyor ,ayni regly kani gibi,esim uyuyordu sok oldum dedim yoksa beek dustmu,sabaha kadar uyuyamadim aklim hep ondaydi ,gece kac kalkip kontrl ettim ve bi ruya gordum ,doktora gidiyoruz dusuk diye hemen orda aliyolar bebegimi
artik sabah kalktimki hafif gelen kan kopkoyu bir kahverengi seklinde olmus
birde aksilik dun doktorum Ameriya gitti onu arayamadim ama telefonundan mesaj yazdim zannetmem cevap vermez
esim ise gitti ve burdan kizlar kanama soyleyse dusuk olur falan diye, ve hafifte agriarim var, ben dedim kesin dustu
artik sabah esimi cagirdim hemen acile gittik ,baya beklemeden sonra aldilar beni, dedi tuvalete git, bi gittim allahim felaket kanama var yine baslamis :KK43:
soyledim hepsireye bakti,sukurki bebegim yasiyor kalp atisini duydum ,ama bebek asagidaymis biraz ,kanama buyuzdenmis, suan riskli dusme durumu var
bana bi ilac ve progesteron verdi ,hemen onlara basladim
baa dedi hic kalma yat hic bisey yapmicaksin dedi , artik calisiyorum dedigimden rapor vercekti dedim 2 haftalik raporum var

hastaneden cikista yine kanamam vardi ben kendi doktorumun degilde baska hastaneye gitmistim
dediler kanaman devam edere o hstaneye git dosyan orda diye,
suan geldim geleli yatiyorum insallah devam etmez kanamam
cok korktum kaybettim diye, dunde aksama kadar bisey yapmadim ama neden old bilmiyorum

ne olur sizde cok dikkat edin kendinizi yormayin hizli hareket etmeyin yatmaya calisin

canım benim çok geçmiş olsunn.hiçç kalkma sürekli yat..çok dikkat et Allahım yardım eder...kanama çoğu gebede oluomuş illa düşükle sonuçlanmıo..kendini ve bebişini üzme annesi...dualarm seninle cnm...

Sonuç negatif. Sonucu öğrendikten sonra bi süre tuttum kendimi. Aklıma tedavi süresince geçirdiğim dönemler geldi dayanamadım ve ağladım.
Demekki bizim için hayırlısı böylesiymiş... O yüzden çok fazla üzülmüyorum...

canım çok üzüldüm ama sakın bırakma kendını tedavıye devam inşallah ikinci de tutar dualarımız senınle ümidini yitırme benım de ilk denemem basarısız oldu ama rabbim 2.denememde verdı inşallah sıra sende

cnm hayırlı olsun hamilesin demek çok sevindim konuşmuştuk hatırlıyosan Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah

canım benim aminnnnnn hepimize inşallah..ewt gördüm çok şükür...haftayada inşallah kalp atımını duycam meleğimin:) çookk heyecanlıyım::)

:nazar:canım gördünmü keseyi:)
çok şükür ben bugün gördüm ama varya yemin ederim kalbim durcak sandım..ölee heyecanlandım ki:) doktorum kan değerime göre %90 ikiz demişti ama tekmiş:):emir_bebek: çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah...:nazar:

benim de 2 keseden küçük olanı erimiş,yok olmuş,diğeri gelişmiş büyümüş,suyu iyi,yeri de güzel dedi:79:

[ı]kizlar geceden beri korku icindeyim buara yazmadim ama hemen cevap alabilirim dusuncesiyle buralara yazdim
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/419531-2011-kasim-anneleri-289.html#post18699139

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-bebekle-anne-olacaklar-136.html#post18701366

heralde burda 11 hfaya giren tek benim ,ekimde dogum yapcaklara sordum ve neyse konuya gelim

gece tam yaticaktim ,baktimki benden kan geliyor ,ayni regly kani gibi,esim uyuyordu sok oldum dedim yoksa beek dustmu,sabaha kadar uyuyamadim aklim hep ondaydi ,gece kac kalkip kontrl ettim ve bi ruya gordum ,doktora gidiyoruz dusuk diye hemen orda aliyolar bebegimi
birde aksilik dun doktorum ameriya gitti onu arayamadim ama telefonundan mesaj yazdim zannetmem cevap vermez
esim ise gitti ve burdan kizlar kanama soyleyse dusuk olur falan diye, ve hafifte agriarim var, ben dedim kesin dustu
artik sabah esimi cagirdim hemen acile gittik ,baya beklemeden sonra aldilar beni, dedi tuvalete git, bi gittim allahim felaket kanama var yine baslamis :KK43:
soyledim hepsireye bakti,sukurki bebegim yasiyor kalp atisini duydum ,ama bebek asagidaymis biraz ,kanama buyuzdenmis, suan riskli dusme durumu var
baa dedi hic kalma yat hic bisey yapmicaksin dedi , artik calisiyorum dedigimden rapor vercekti dedim 2 haftalik raporum var

hastaneden cikista yine kanamam vardi ben kendi doktorumun degilde baska hastaneye gitmistim
cok korktum kaybettim diye, dunde aksama kadar bisey yapmadim ama neden old bilmiyorum

ne olur sizde cok dikkat edin kendinizi yormayin hizli hareket etmeyin yatmaya calisin
[/ı]

sempatiiiiik.....korkma canım benim ..... Sakın ....sen ii ol ki ben de ii oliiim... Ben de iki gün geriden seni takip ediyorum ve senin ii olman benim için önemli....

Bak benim arkadaşın ablasına doktoru kanaması var bebek aşağıda demiş aynen böle... Sonra eve gidene kadar düşer bu bebek demiş... Arkadaşın annesi çağırmış taksiyi kızını ayaklarını bükerek eve götürmüş ve iki ay hiç yerinden kaldırmamış ve o bebek şimdi okula başladı : ) yani bebeğin gelişimi ii ve sağlıklıysa hiç korkma sen bol bol yat: )

sen neden progesteron kullanmıyodun ki seninki tüp diiil mi? O progesteron da işe yarayacak : ) bak gör..... Ii ol sempatik...

Kızlar bu ne ya 2 saat yoktum, şok haberlerle afalladım gerçekten.

HS'cim benim içime de hep pozitif diye doğmuştu, üzüldüm baya. Ama sen üzülme inşallah 2. denemende hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın, buna hep inan. Allahım her zaman yanında olsun.

Sempatikkkkcim sabah senin için iyi şeyler okumuştum, şimdi okuduklarıma inanamadım. Canım nasıl bir duygu yaşadığını tahmin edebiliyorum. Ama inan bebeğin seninle. Sadece ve sadece hep uzan, dinlen. Biliyorsun 2 hafta kadar önce benimde başıma lekelenme gelmişti, tabi hastaneye gidene kadar olan olmuştu bana. İçimde fırtınalar kopuyordu. bana da aynen senin gibi progestron iğne yapmışlardı ve bolca yatak istirahatı yap demişlerdi.

Annecikler siz ve de bebişleriniz Allaha emanet olun!

kizlar geceden beri korku icindeyim buara yazmadim ama hemen cevap alabilirim dusuncesiyle buralara yazdim

birde aksilik dun doktorum Ameriya gitti onu arayamadim ama telefonundan mesaj yazdim zannetmem cevap vermez

Yazını o kadar korkarak okudum kı bısey oldu dıye Allah korusun cok dıkkat et kendıne muhtemelen ılaclar etkısını gosterınce gecıcekdır bol bol dınlen cok gecmıs olsun korkuttun benı :26:

merhba arkdşlar sayfanızı baştan sona öyle alel acele okuyuverdim
ınş bende bu sayfada olablirim şimdilik öyle görünüyor ama biraz sorunlarım var
bu benim 3.tüp bebeğim
benim transferim 1 nisan da oldu
9 nisanda leke geldi hemen kan vedik 18 çıktı
2 gün sonra tekrarladık 42 çıktı
sonra yine tekrarladık 72 çıktı
sat 19 aralık henüz adetime çok var,acep adete çok olduğu için mi değerlerim az çıkıyor
çok araştrdım benim gibi değerleri olup ikiz gebeler bile var
şuan çok stresliyim..Rabbim bu mutluluğumuzu yarım bırakmaz ınş
lekelenmem kesildi çok şükür
her gün proginex iğne oluyorum
drum 1 hafta sonra gel dedi
işte böyle..umud var mı sizce???

canım geçmişolsun inşallah kanaman geçer kanamsı olup ta hamileliği devam eden bir sürü kişi var bak direniyor bebişin oda seni bırakmaak istemiyor

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. ---

:nazar:canım gördünmü keseyi:)
çok şükür ben bugün gördüm ama varya yemin ederim kalbim durcak sandım..ölee heyecanlandım ki:) doktorum kan değerime göre %90 ikiz demişti ama tekmiş:):emir_bebek: çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah...:nazar:

:emir_bebek: cok sevindim allah devamını getirir inşallah bişey sorcam kese boşmu dolu mu göründü benimde sadece kese göründü içinde embriyo görünmedi

Sonuç negatif. Sonucu öğrendikten sonra bi süre tuttum kendimi. Aklıma tedavi süresince geçirdiğim dönemler geldi dayanamadım ve ağladım.
Demekki bizim için hayırlısı böylesiymiş... O yüzden çok fazla üzülmüyorum...

insan ne diyeceğini bilemiyor üzülme desemde mutlaka üzüleceksin kolay değil allah sabrını versin daha yolun başındasın inşaallah bidahaki denemene tutar

bu benim 3.tüp bebeğim
sat 19 aralık henüz adetime çok var,acep adete çok olduğu için mi değerlerim az çıkıyor

Canım öncelikle hayırlı olsun:nazar: Değer bir anda yükselebilir...Bebeğin yeni tutunmuş olabilir...Yani herşey olabilir canım...Hiç kalkmadan yat test gününe kadar ve stresten çok uzak kal canım:KK34: İnş. 1 hafta sonra çok daha iyi bir değerle hamileyim diye bağırırsın burda :nazar::KK49::KK34:

Canım öncelikle hayırlı olsun:nazar: Değer bir anda yükselebilir...Bebeğin yeni tutunmuş olabilir...Yani herşey olabilir canım...Hiç kalkmadan yat test gününe kadar ve stresten çok uzak kal canım:KK34: İnş. 1 hafta sonra çok daha iyi bir değerle hamileyim diye bağırırsın burda :nazar::KK49::KK34:

çok teşekkür ederimm canımm yaa
ınş hep beraber burda yazışıyor oluruz 9 ay boyunca:KK49:

Sympathique çok geçmiş olsun. Aramızda birkaçgün var, seni okuyunca bende korktum. İnşallah bebeğin sımsıkı tutnur ve bırakmaz seni. Sebepsiz 3 gündür benimde endişelerimarttı. Kısmetse perşembe doktora gideceğiz İNŞALLAH ondan sonra güzel haberler duyarsam rahatlayacağım.

bu benim 3.tüp bebeğim

Canım mrb. İnşallah bebeğin tutunur ve sen de aramıza katılırsın. erken dönemde baktığın için bence öyle çıkmış. doktorlar genelde yumurta toplama işleminin 17. gününde Beta-HCG istiyorlar. Seninde bugünlerde daha da artacaktır inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

selam kızlar bende mart ayında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım
daha dr a gitmedim perşembe günü ilk defa gidicem
benim hesaplarıma göre 13 Aralık doğum tarihi
ama dr a gittikten sona tam olarak öğrencem inş.

SAT 8 Mart

KİLO 51

YAŞ 22

X