- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.361
canım sana da yakın zaman da gün verirler. bebişlerimle nerdeyse aynı gün doğmuşsun teyzesi hatırlarsan transferimizde aynı gün olmuştu 1 nisan şakası demiştik hatta.tarihiniz belli oldu demek canım hadi hayrlısı
benim doğum günümden 1 gün sonra
25 kasım benm doğm günüm
hayrlısıyla alaım kuzularımızı inş
bakalım benim ne zaman ve nasıl olcak
son zamanda eğitim araştrmada yattğım için artık herşeyimi onlara emanet ettim
onla rne uygun görürse o olcak
bakalım neler olucak...
benim her gece yarısı kramp giriyordu magnorm içerek uyursam problem yok. hem de hep aynı saatlerde kramp giriyordu bir ara günde 2 ye çıkamıştım magnezyumu bazen de gün içinde maden suyu içiyorum o da işe yarıyor..bu magnorm nasıl bi ilaçtır Ya Rabbim nasıl bi şifa kaynağıdır bu
bana mı bu kadar iyi geliyor yoksa herkese iyi geliyormu bilmem ama
ilacı almayı unuttuğumda yerimden kalkamıyorum
içtiğimde ise tüm ağrılarım gidiyo sanki hafifliyorum yaaaaa
Sağol canım .. Canım 36+5 oluyor 26 kasım. inşallah dururlar o zamana kadar.hastaneden gün almadım çünki 34.haftadan önce olursa hastane seçimim farklı olacak maglum küvez fiyatlarındanrudi cok az kalmış doğumuna masallah bebişlerinin de kilosu iyi hastaneden gün aldınız mı? bizim hersey tamam şimdi insanı başka bir korku sarıyor ya günün den önce gelirse diye neyse iyi düsünelim iyi olsun inşş
kaçıncı hafta alıyor bebişlerini merak ettim benim ki tam 36 hafta oluyor maceraya atılmaya gerek yok dedi doktorum alalım artık dedi.şükürler olsun ki küvez olayı ortadan kalktı onun icin kendi doktorum doğumu mu yaptırıcak.
sen,i maşallah haftan çok iyi bundan sonra ne kadar dururlarsa bebişlerimiz o derece kilolu olurlar. 36. hafta da gayet iyi önü bayram belki dr olmayacak o arada orda,nöbetçi personel ilede riske hiç gerek yok.heyecanını anlıyorum ama artık hamile olarak son 10 günün. tadını çıkar.
Son düzenleme: