kızlar güzel anneler hepinize kucak dolusu sevgiler
hepiniz bizi merak etmişsiniz teşekkür ederiz.biz salı günü akşam çıktık hastaneden.ama anca girebildim nete.kızımda bende iyiyiz çok şükür.inş kısa zaman sonra sizlerde bu duyguyu yaşıyacaksınız.Anne olmak harika bişey:109::109:
biraz huysuzuz gece asla uyumuyo sürekli ağlıyoruz:)kucağımda çok mutlu beşiği kesinlikle istemiyo kucağımda çok huzurlu herkez alıştırma kucağına diyo ama umrumda değil alışsın o kucağımdayken bende çok huzurluyum:)doğumdan sonrası bu şekilde kızlar.
öncesine gelince anlatsammı bilmiyorum sizi korkutmak istemiyorum.ama anlatıyımki siz bu şekilde sezeryan olmayın.biliyosunuz ben genel anestezi istiyordum.doğumdan bir gün önce grip oldum.hastanede hazırlıklarım yapılırken söyledim grip oldum dedim.burnum falan baya tıkalıydı.hemen anestezi uzmanı gelmiş.genel anestezi yapamayız dedi.belki uyanamazsın grip olmuşsun dedi.spinal anestezi yapalım dedi.istemiyorum diye krize girdim doğurmuycam dedim.adam beni sakinleştirmek için baya bi uğraştı.bari epidural olsun dedim.malesef bu seferde 4-5 günden önce hastaneden çıkamazsın zor kendine gelirsin dedi.en uygun spinal bak hem kızını ilk sen göreceksin falan dedi.ben asla spinal istemiyodum ama şartlar yüzünden malesef kabul etmek zorunda kaldım.bekleyim desem hiç olmucak bebeğimin oksijeni az.neyse ameliyathaneye gittik.sırtımdan yaptılar iğneyi onu hiç hissetmedim onda korkulacak bişey yok.biraz geç uyuştum baya bi beklediler.anestezi uzmanı adam başımda beni sakinleştirmek için saçlarımı falan okşuyo adam sürekli benle konuşuyolar oyalıyor yani beni.neyse kesmeye başladı doktor kestiğini tabiki hissetmiyorum ama ondan sonra biraz çekiştirme falan hissedebilirsin dedi.ne çekiştirmesi sanki karnımı komple yırtıyolar.benim ayaklar kollar çırpınıyo birileri beni tutmaya başladı resmen doktorun ellerini içimde hissediyorum bi yandan midemden acayip şekilde bastırıyolar tamam bekle geliyo bebeğin az kaldı sabret derken bebeğimi çıkardılar 1 saniyelik bir rahatlama sonra tekrar bi sancı.resmen hala çırpınıyorum ben.artık anestezi uzmanı dayanamadı bebeğini getirsinler gör seni azıcık uyutucam dedi.bebeğim gelene kadar sabrettim sonra getirdiler kızımı okadar harika bişeyki ama nasıl ağlıyo çırpınıyo titriyo.bu arada tam karnımdan çıkarırlarken benim kız doktorun ellerine yapışıp kendini iteklemiş.sonra odama gelen her hemşire her doktor birbirine bak bu bebek doktora tutunup çıkan bebek diye birbirlerine gösterdiler:)bide doğar doğmaz doktorun üstüne işemezmi:))neyse ben kızımı gördükten sonra gerisini hatırlamıyorum uyutmuşlar beni.uyandığımda karnımda baya bi sancıyla uyandım.şuan hala günde 5-6 parol içiyorum ağrılarım geçmedi.yatarken kalkarken perişan durumdayım.ters dönmüş kaplumbağa gibi kalıveriyorum.ne zaman düzelecek bilmiyorum.
kızım 2850 gr doğdu.ultrasonda söylenene pek inanmayın bana en som 3450 demişlerdi.akşamada şişi inmişti 2630 gr kaldı.yani mini minnacık kızışım.sütümde daha bugün gelmeye başladı.malesef birazcık mama vermek zorunda kaldım.ama sütüm arttıkça kesicem inş.
bu yazıyı bile 2 saattir yazmaya çalışıyorum kızlar:) zırt pırt ağlıyo benimki.inş en kısa zamanda sizlerin yavrularınızında güzel haberlerinizi alırız burdan.arada girmeye çalışıcam kendinize çok iyi bakın