- 12 Temmuz 2008
- 552
- 18
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.101
canlarım taburcu oldum şuan annemdeyim annem eve bırakmadı bende geldim yemek falan yapamazsın dedi,bakayım iyi giderse kalırım doğuma kadar.
dr um durumun çok iyi artık taburcusun dedi,haftada bir gelmek şartla ve haftada bir 24 saatlik idrar vermek şartyla,bebeeğe kan akışı nasıl diye bakıcak işte,tansiyon ilacına devam günde 3ile,inş hayrlısı ile gidebldiğimiz yere kadar gidelim kızım büyüsün içerde
4 ekimde kızım 1288 gr dı maaşallah inş dahada büyür canım kızım..
bu gece kızımı ruyamda gördüm çok tatlıydı gülerek uyandım nst bağlamak için hemşire uyandırdı:) kızım konuşuyordu:)
inş sıkıntım olmaz kızlar,hepinize dualarınzla yanımda olduğunuz için çok ama çok müteşekkirim..bundan sonra aranızdayım Allahım nasip ederse.
canlarım taburcu oldum şuan annemdeyim annem eve bırakmadı bende geldim yemek falan yapamazsın dedi,bakayım iyi giderse kalırım doğuma kadar.
dr um durumun çok iyi artık taburcusun dedi,haftada bir gelmek şartla ve haftada bir 24 saatlik idrar vermek şartyla,bebeeğe kan akışı nasıl diye bakıcak işte,tansiyon ilacına devam günde 3ile,inş hayrlısı ile gidebldiğimiz yere kadar gidelim kızım büyüsün içerde
bu gece kızımı ruyamda gördüm çok tatlıydı gülerek uyandım nst bağlamak için hemşire uyandırdı:) kızım konuşuyordu:)
inş sıkıntım olmaz kızlar,hepinize dualarınzla yanımda olduğunuz için çok ama çok müteşekkirim..bundan sonra aranızdayım Allahım nasip ederse.
hadi hayırlısı bebişler 38 e kadar sabırsızlanmadan kalsınlar hepimizin tek dileği :)İyi Geceler Kızlar;
30 lu haftalara bugun itibarı ile giriş yaptım
Mutluyumhem de çokkk inşallah 8 hafta daha bebişlerim benimle kalır sonrada sağlıkla kucağıma alırım.
Merhaba kızlar, herkesler iyi sanırım ne güzel. geçmişi okudum Allaha şükür her şey yolunda. Artık geri sayımlar başlıyo sanırım aaksoyoğlu ile birlikte. Hadi hayırlısıyla atlatalım hep beraber.
Bizim bugün yine randevumuz vardı. kzımız çok iyi idi. Allaha şükür stressiz dedi. Kızımız 1950 gr olup boyuda yaklaşık 45 cm. olmuş. Tabi bu arada sanırım çizelgelerde bir problem var, yapılandırma olabilir. Düzeldiği zaman sempatikcim ekleyiverir kesin.
Kızlar bebeğimizin odası konusunda biraz mutsuzum. İstediğim gibi olsun diye yaptırmaya karar vermiştik. Ustayı aradığımızda çok dolu old. doğumdan 10 gün sonraya anca yetiştirebileceğini söyledi. Ben de çok üzüldüm. Ama illa ki beyaz ve benim istediğim ebatlarda olsun diye sanırım bu durumu kabul edeceğim. Yarın usta ile konuşmaya gideceğiz. İnşallah yetiştiririm der. Daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama kızımın sepet beşiği geldi. Anneciğim bebekonfordan istetti, bembeyaz çok güzel ama. En azından kızımın uyuyabilecek bir yatağı oldu:)))
maşşallah sare hanım a
bizim kızımızda çarşamba günü gittiğimizde 1.950 ydi :)
canım ilk etapta zaten beşiğinde yatacak kuzucuk
çokta sıkıntı yapma kedine yetişmezsede
istediğin gibi yaptır içinde kalmasın sonuçta her zaman değiştirilebilecek şeyler değil bu mobilyalar
bende odaya göre yapptırdım 27 eylülde geldi ama hala kokusu çıkmadı yerleştiremedim eşyalarını daha
Geçmiş olsun seni yazdıklarından tahmın edip tanıdım hastanedekı ıkız hamıleyım bende ıyı olduguna taburcu olduguna çok sevındım allah yardımcımız olsun sana hamılelıgının baslarında da yazmıştım sen hatırlamazssın belkı tesaduf ya hastanede karsılasacakmışız banada 28 e kadar haftada 1 gel sonra herhafta gel demişlerdı ama bana uzak ve randevu alınamıyor
aa ciddi miii bak çok sevindim evet hatrlamıyorum canım ya akıl mı kaldı bende yazmşsındır sağolasın..
bana hastane çok yakın 5 dak randevu almas orun gerçekten ama alamazsanda gel dediler acil girişi yapılır
sen nerde oturyorsun şimdi nasılsın inş sıkıntı yoktur
Bende sevindim sizin topşkte kardelen var arada o yazmayınca merak edıp ona bakarken senın yazdıgını okudum sen oldugunu anladım rudiyle de konuşuyoruzarada ona sormuştum senı adını söledıler ama kafa kalmadıkı hatırlayamadım ılk senın lekelenmelerın oldu zamanlarda yazmıştm
Ben ataşehirdeyim banada dediler acilden gel dıe de bılmıyorum kı almazlarsa bıde o kadar yolu boşuna gelırım
Sıkıntılar bıtmıo ama napalım halımıze sukuredıcez vakıtlerı dolduracaz ınşallh
Sende ıyısın kı çıkardılar masallah
iyi hafta sonları arkadaşlar.....
ankaralı canım inan cok sevindim ki iyi olduguna allah kimseye yasatmasın.rabbim hepimizin meleklerini korusun inşş
herseyini dogduktan sonra yaparsın iyi olunda siz onların hepsi olur.annenin yanında olman bir avantaj 30 hafta oldun bak 7 hafta daha sık dişini annen baksın sana cok öpt
hımm ataşehir baya uzak hakkaten ama ordada vardır eğitim araştrmalar yok mu? bilmiyorum.
ama marmara süper bi yermiş ben böyle bilmiyordum
13 gün hastanede kaldım inan memnun olmadığım bir tablo olmadı ilgi alaka süper.
ben özele gidiyordum özeldeki dr mu aradım c.tesi gece tansiyonum çıkınca
bana verdiği cevap
-pazartesiye kadar bekle....
düşünsene ya bişey olsaydı Allah kosurun
marmaraya gidince hemen serum hemen ciğer geliştirici iğne yaptılar
nasipse doğumuda orda yapıcam inş nasip olur.
evet canım tasniyonum normale dönnce çıakrdılar zaten bende bunalmştım epey bi..
Yok malesef egitim arastırma bende orayı çok merak ettım bı gıdelım belkı yatırılar dedım arada tansıyon çıkıodu ama ben tansıyon ıçın gıtmedım orayagıttıgımdede yorulmuşumondan çıkmış tahlıllerde de bışey çıkmadı orada da yukselmeyınce tutmadılar benı Zeynep kamıl yakın sayılır ama orasıda berbat bıraz fazla eevhamlıyım ben ıstedımkı benı yatırsınlr 28lere kadar ama bende sıkıldım 3 gunde guzel ılgılenıyolar gercekten bende medıpole ve kendı doktorum var ona gıdıyordum kendı doktorumda karsıda onuda bıraktım şimdi kaldı elımde bı medıpol ordakı doktorlar bızede gel orayada gıt dedılerde bakalım ne yapıcaz
Özeller öyle malesef paranla rezıl ol
Ciğer geliştiriciyi bende çok ısrar ettım ama yapmadılar
Valla doğumu ben bıle dusunmedım degıl acıl olmazda planlı olursa nasıp dıyelım ben bıle dusunuyorum
Annene slm söle dua etsın bıze anneler bızden daha çok perışan oluyolar çok sanslısınkı yanında annen
şuan annem yanımda oda seni çok sevmiş yalnızsın diye üzülmüş annen nerde diye sorcakmş ama şimdi üzmim diye sormadım diyor
tek şanslı yanım annem yakın işte napalım idare ediyoruz böyle..
ayy zeynep kamil deme bana hakkaten berbattt bi yer ağlayark çıktım ordan hep..
bıraktım özlei ben gidicem her hafta oraya inş
hayrlısı ile 36.haftyı görsek bi
canım benim tansiyon 2 gün 16 dan aşağı düşmedi beni 2.gün nerdeyse sezeryana alcaklardı protein kaçağı çıktı idrarda ama 13 günde 7 kg verince kaçaklar gitti taburcu ettiler
meğer ben kilo değil ödem topluyormşum tuzsuz yiyorum artık herşeyi
inş sağlıcakla alırız kuzularımızı
ayy senin ne güzel yaaa 1 kız 1 erkek maaşallah
ankarali cok sevindim herseyin yolunda olduguna
bende 28 haftalik olunca biraz rahatladim simdi insallah amacim 30
malum allah izin verirse 28 den sonra yuzzde doksan yaasama sansi var
rabbime sukurki bu gunleri gorduk
dun doktordayiim haftaya ayrintili ultrason yapcaklarmis yine insallah sonuc iyi olur
dun doktor biraz evde kalkabilecegim i soyledi yoksa kafayi yersin kalk otur cay falan al kendine dedi
bende biraz kalkiyom artik
nasibinde nezaman dogacagi varsa ozaman dogacak zaten rabbim bizim icin en iyisini bilir.bende ufak ufak odasini yapmaya baslicam artik allah izin verirse
Annem memlekette herzaman gelemıo o zaman da benım refakatçilik durumum olmadıgı için gel demedim zaten canım benım uzulmuş demek
Ben 3. aydan berı yatıyorum kayınvaldem yanımda arada da annem gelıo kayın valde de hasta yanı bız dıorum ya ölesıne gıtmıştık benım tansıyon ortama baglı yukselıo orda da yuksek çıkınca yatırdılar kendım de yatmak ıstedım
Aman ıyı fark etmişssin de atlsattın ınsallah
Bende tuzsuz yıyorum rıske atmayalım bıde seker çıktı bende hersey yasak
Allah evlatlarımızı sag salım bıze bagıslasın ıns