2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

KizlAr bi fikri olan varmi acaba bebege encok ne kilo aldirir
Doktor benimkilere az dedi
Hemde erken dogum tehlikesi cok oldugu icin bebek kilosu onemli benim icin
SimdidEn tesekkurler

Muzlu süt ve pekmez kilo aldırıyoemuş bebişlerimize. Ve tabi sola yatmak. Yediklerin bebişlerine can olsun kan olsun İnşallah.

rica ederim canım nedemek.yündende daha sağlıklı bişeyi nerden bulucaz:)doğal sonuçta.hemde kaç tane kılıfa geçiçek.şöyle güzel yıkanıp temizlenir yün.kılıfıydı çarşaftı bi sorun olmaz bence canım.zaten bu küçük beşikler için ayrı hazır yatak yok bildiğim kadarıyla.

Evet hazır yatak yok o boyda bende pamuk yatak yaptırdım bana yatak yapan kişi sakın yün yaptırma alerji oluşabilir dedi. en onun yalancısıyım.

Dün akşam doğal yolla hamile kalan benden 6 gün büyük olan bir arkadaşım doğum yaptı. Çok şükür kızı sağlıklı, 2150 gr doğmuş şimdilik önlem olarak küvezdeymiş. Bunu duyduğumdan beri çok heyecanlandım İnşallah kıskanıp bizimki de erken gelmeye kalkmaz diyorum. Geçende başka bir arkadaş ben 36. hafta doğum yaptım demişti bana, sabah anneme telde diyorum korkmaya başladım diye oda yok sen bana çektin acele etmez senin ki diyor :KK1:. İnşallah zamanında gelir meleklerimiz.

Muzlu süt ve pekmez kilo aldırıyoemuş bebişlerimize. Ve tabi sola yatmak. Yediklerin bebişlerine can olsun kan olsun İnşallah.

Canimsin allah razi olsunp
Rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Bende yarin doktora gitcem kontrol icin hemde sekerime bakcaklarmis
Insallah bisey cikmazda eve birakirlar
Dualarda bulusalim insallah
Allaha emanetiz

nerdesiniz kızlar:KK3:
dün sağlık ocağına gittim kontrollerimi oldum
süt fişimi aldım
bugunde söledikleri marketten gidip sütlerimi aldım
12 kilo:KK52:
1 litresini hemen açıp irmik tatlısı yaptım (hazır):KK9:
afiyetle yiyorum
sağlık ocağına kayıt yaptıran ark. sütlerinizi alıp afiyetle için
zaten devletin verdiği başka bişide yok:KK37:

nerdesiniz kızlar:KK3:
dün sağlık ocağına gittim kontrollerimi oldum
süt fişimi aldım
bugunde söledikleri marketten gidip sütlerimi aldım
12 kilo:KK52:
1 litresini hemen açıp irmik tatlısı yaptım (hazır):KK9:
afiyetle yiyorum
sağlık ocağına kayıt yaptıran ark. sütlerinizi alıp afiyetle için
zaten devletin verdiği başka bişide yok:KK37:

oooooooooo afiyet şeker olsunnnn
yarasın bebişineeeeeeeee

sağlık ocağına kaydımı yaptırdım ben ama bana SÜTTEN FLN SÖZ EDEN OLMADI YAW
yoksa bizim sütleri hemşireler mi içiyo ne??

oooooooooo afiyet şeker olsunnnn
yarasın bebişineeeeeeeee

sağlık ocağına kaydımı yaptırdım ben ama bana SÜTTEN FLN SÖZ EDEN OLMADI YAW
yoksa bizim sütleri hemşireler mi içiyo ne??

canım 7. ayına girince sana sölemesi lazım şu gün gel fiş vericem die.
bana dün söledi bugun aldım fişimi bi market adı veriyorlar bu fişle git ordan al die
ordan fişi verip alıyorsun
sağlık ocağından vermiyorlar yani
7-8-9. ayında alıyorsun bide doğurunca 3 ay alıyorsun
bence gidin alın Pınar ın Yörsan ın sütlerini veriyorlar.
başkada bişi verdikleri yok zaten sütümüzü bari alak:KK56:

rica ederim canım nedemek.yündende daha sağlıklı bişeyi nerden bulucaz:)doğal sonuçta.hemde kaç tane kılıfa geçiçek.şöyle güzel yıkanıp temizlenir yün.kılıfıydı çarşaftı bi sorun olmaz bence canım.zaten bu küçük beşikler için ayrı hazır yatak yok bildiğim kadarıyla.

arkadaşlar yün sağlıklı ve doğal olmasına doğaldır daaaaaaaaa

özellikle bebeklerde ve allerjik hastalığı olan ve olma ihtimali olan kişiler için sakıncalıdır
yün dışında anti allerjik olmayan örgü kıyaftler,peluşlu oyuncaklar,polar,kaz tüyü yorgan, yastıklar ve kadife VS. vs. bebeklerde ve allerjik bünyeli çocuklarda kullanılmaması gerekiyor....
kızımda yaşadığım rahatsızlıklardan dolayı tecrübeyle sabittir ve dr tavsiyesidir

kızlar istanbul da oturanlar yani sağlık ocakları süt fişi vermiyor maglum kalabalık şehir hangi birinize vereceğiz diyorlar. ama kocaeli de var mesela süt olayı. garip bi uygulama...

Canimsin allah razi olsunp
Rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Bende yarin doktora gitcem kontrol icin hemde sekerime bakcaklarmis
Insallah bisey cikmazda eve birakirlar
Dualarda bulusalim insallah
Allaha emanetiz
canım sana tavsiyem bulgur pilavı,eski kaşar peyniri , yarma bugday bebişe kilo aldıran yiyecekler.

Merhaba Arkadaşlar ;
İnşallah hepiniz iyiisinizdir. Mobilyaları gelen arkadaşlar foto ekleyin sevelim azıcık.
Bizim bu sabahdr randevumuz vardı maşallah kiloları ve gelişimleri iyi dedi doktor.Ciğer geliştirici iğne oldum devamını yarın olacağım.
Herkese mutlu sağlıklı günler

rudi canım cok sevindim masallah bebeklerine benim doktorum yapmadı çiger gelistirici igne kafam karısdı.
kardelen muz ,yogurt,süt ,balık ,hurma bunları cok tüket dedi doktorum

Son düzenleme:
kızlar istanbul da oturanlar yani sağlık ocakları süt fişi vermiyor maglum kalabalık şehir hangi birinize vereceğiz diyorlar. ama kocaeli de var mesela süt olayı. garip bi uygulama...

gerçekten garip:KK37:
ben gebzede oturuyorum ve uzun zamandır varmış bu süt olayı
İstanbulda neden yok:KK30:

Günaydınnnnnnnnnnnn:KK68:
Bella bu sabahta sen yoksun şekerim geç kaldın ben açılışı yaptım peşimden gel hadi:KK12:

rudi canım cok sevindim masallah bebeklerine benim doktorum yapmadı çiger gelistirici igne kafam karısdı.
kardelen muz ,yogurt,süt ,balık ,hurma bunları cok tüket dedi doktorum
günaydın duss , her dr un yaklaşımı farklı bu iğneye karşı mesela bana 4 doz önerdi. kimi dr 2 doz,kimi 8 doz yaptırıyormus. ben bu kez direkt dr un dediğini yaptım hiç araştırmadım çünki kafam karışacak idi..
bu arada dora hastanesini biliyor musun fulya da imiş. benim dr oraya gelebileceğini söyledi doğum için küvez de ise ssk ile anlaşması varmış. hastane fiyatı 3 000 tl, kendi doktorum olursa 5 000 tl.

Günaydınnnnnnnnnnnn:KK68:
Bella bu sabahta sen yoksun şekerim geç kaldın ben açılışı yaptım peşimden gel hadi:KK12:

günaydın şekerim çoktan kalktım kahvaltımı yaptım günlük alışverişimi yaptımda geldim :)
akşama ne pişiricem sorusundan bıktım ben ya hem herşeyi yiyemiyorum
yiyecek şeyler sınırlı olunca yemek yapmak ızdırap oldu bana

gerçekten garip:KK37:
ben gebzede oturuyorum ve uzun zamandır varmış bu süt olayı
İstanbulda neden yok:KK30:

Sadece İstanbulda değil Düzcede de yok! Sağlıkbakanlığı sanırım kafasına göre yapıyor bu işi. Eşime sordum demin (O da aile hekimi) bize böyle bir bildiri ya da yazı gelmedi burada yok bu uygulama dedi.

günaydın şekerim çoktan kalktım kahvaltımı yaptım günlük alışverişimi yaptımda geldim :)
akşama ne pişiricem sorusundan bıktım ben ya hem herşeyi yiyemiyorum
yiyecek şeyler sınırlı olunca yemek yapmak ızdırap oldu bana

bende kahvaltı yaptım kocamla ama 2 saat geçti aradan yine acıktım :) çayı koydum ısınıyo:KK68:
kocamda işe giderken telefonunu evde unutmuş öğlen çıkıp onu vercem hemde bikaç bişiye bakcam oğlum için
gecen çıktığımda küvetini ve filesini aldım çok mutlu oluyorum onun için bişiler alınca:KK69:

ben istediğimi yiyebildiğim halde akşama ne yapcam die kara kara düşünüyorum hergün:KK50: seninki normal canım

sağlık ocagında ki hemşire nufus yoğunluğundan dedi ama ne derece doğru bilmiyorum. bize vermioolarr:KK43:(

Sadece İstanbulda değil Düzcede de yok! Sağlıkbakanlığı sanırım kafasına göre yapıyor bu işi. Eşime sordum demin (O da aile hekimi) bize böyle bir bildiri ya da yazı gelmedi burada yok bu uygulama dedi.

Allah allah gerçekten şaşırdım
bende diyorum herkese söleyimde haberleri olup alsınlar almamazlık yapmasınlar
çünkü sütler çok güzel
üzerindede kocaeli büyükşehir belediyesinden annelere süt yazıyo

benim yanlışım var demekki kızlar kusura bakmayın

X