- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.961
günaydın bebişim
bizimde dün mobilyalarımız geldi, sizede bizede hayırlı olsun
bende odada hiç çıkamıyorum
bi büyüyen beşik ve bi dolap aldım şifonyerini almadım istersen yaptırabilirsin dediler marangoza yaptırdım çünkü bunları
birazdanda sağlık ocağına gitcem kontrolüm var
kızçene maşallah tütütütükürük :)
son ayda demek daha fazla kilo alıyor bebekler
insan dahada seviniyor kilosu falan yerinde olunca
dün doktora gittiğimde oğlum hep sağ tarafımda duruyo demiştim o poposu dedi :)) kafasıda aşağı doğru poposu yanda inşallah bende normal doğurcam bakalım:18:
Bebislerinizi guzel gunlerde buyutun mobilyalarinda insallah, gule gule kullanin.
Ben de doktordan ciktim. Bebegim 1180 gr. olmus. Boyu 37,5 cm. Dogru duzgun ilk defa yuzunu gorduk, babasina benziyor gibi. Bu arada doktoruma normal dogumu sordum, engelin yok ama sezaryan yapariz, kolay buldun galiba sen bu bebegi die kizdi.
canım öncelikle ne yersen ye sola yatacaksın hep ben arkama yastık koyuyorum dönmemek için o kadar önemli yaniKizlAr bi fikri olan varmi acaba bebege encok ne kilo aldirir
Doktor benimkilere az dedi
Hemde erken dogum tehlikesi cok oldugu icin bebek kilosu onemli benim icin
SimdidEn tesekkurler
bella cok geçmis olsun intihabı neredeyse topikteki herkes yaasadı seninki heralde daha siddetli oldu sanırım ama benim doktorum antibiyotik tavsiye etmedi ben baya bi su ictiö öyle atlattım.masallah bebisinin kilosu cok iyi .normal sezeryan valla hic farketmiyo benim icin hayırlısıyla 33 haftayı bir gecsem rahatlayacagim.dün gece kasık ağrısıyla doktora gittim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi ama kendi dr.uma sormadan kullanmıycam aramasını bekliyorum şimdi
kızımıda gördüm gitmişken 30 + 3 de 43 cm. Boyu 1.760 gr.kilosu olmuş
ve süprizzzzzzzzzzz dönmeye başlamış normal doğum yapabilirsin dedi :)
ayrıca dün mobilyalarımız geldi çok bi güzel olmuşlar ay çıkasım gelmedi odadan ama çok kötü kokuyor
eşim kovaladı ben girdim odaya :)))))
bizden haberler böyle..
gunaydın ne guzel herkes kontrollerden guzel haberlerle donmus cok sevındım.benım doktorum canımı sıktı maalesef bebegım 31+2 de 1600 mus 3-4 gun gerıden gelıyor dedı tam onun azarını ısıtıyordumkı kıloma baktı 1 ay oncekı kılomdan da zayıflamısım bıde onun ıcın azarladı ve eve gonderdı, nıye boyle oldu bılmıyorum herseyden de yıyorum bu arad 77,5 da benım kılom.benım artık normal dogum sansım kalmadı muhtemelen 38.haftada sezaryanla bebegımı kucagıma almak nasıp olur ınsallah.bundan sonrakı randevumuz artık 10 gun sonra daha sık olmaya basladı.doktorun azarlaması cok sınırmı bozuyor.
Slm Cnaim,
cok sukur guzel haberlerle geldim... Hersey yolunda cok sukur, firsat bulup giremeedimm...
Dun iste seker testi yapdilar sonuc daha almadik, hayirlisi bbakalim... rahim'de acilma, kisilma yok erkenn dogum riski acil bisey olmadiktan sonra simdilik soz konusu degill.... Oglusumu'da kizimi'da gordum.. Oglum Maslaalh kocaman olmus, kipir kipir.. Kilosu 27 hafta+4'te 1195 cikti... doktor iyi dedi, meydan ona kalinca sefasini suruyor dedi...Basi asagida.. komik bir durus sekli vardii.... kizim sol tarafimda gogus altimda uyuyoo....... kilom 67 olmus.... Suyum flan iyiymis... Kisaca hersey cok sukur yolundaa... Senin nasil gidiyor ins.
Kizlar dogum konusunda sohbet etmissiniz... burda kesinlikle tup bebek olsun, dogalgaz bebek olsun farketmez, riskli bir durum olmadiktan sonra kesinlikle tercih, normal dogum, kadin'in dogasina en uygun dogum sekli.....
Ben daha dun sordum arkadaslar, doktor normal dogum diyor... nasil oclak dedim... gayet guzel olcak dedii....
Slm Cnaim,
cok sukur guzel haberlerle geldim... Hersey yolunda cok sukur, firsat bulup giremeedimm...
Dun iste seker testi yapdilar sonuc daha almadik, hayirlisi bbakalim... rahim'de acilma, kisilma yok erkenn dogum riski acil bisey olmadiktan sonra simdilik soz konusu degill.... Oglusumu'da kizimi'da gordum.. Oglum Maslaalh kocaman olmus, kipir kipir.. Kilosu 27 hafta+4'te 1195 cikti... doktor iyi dedi, meydan ona kalinca sefasini suruyor dedi...Basi asagida.. komik bir durus sekli vardii.... kizim sol tarafimda gogus altimda uyuyoo....... kilom 67 olmus.... Suyum flan iyiymis... Kisaca hersey cok sukur yolundaa... Senin nasil gidiyor ins.
Kizlar dogum konusunda sohbet etmissiniz... burda kesinlikle tup bebek olsun, dogalgaz bebek olsun farketmez, riskli bir durum olmadiktan sonra kesinlikle tercih, normal dogum, kadin'in dogasina en uygun dogum sekli.....
Ben daha dun sordum arkadaslar, doktor normal dogum diyor... nasil oclak dedim... gayet guzel olcak dedii....
kızlar bizde geldik doktordan rabbime binlerce şükürler olsun hersey yolunda dedi doktorum bebekler kafa kafaya vermis yatıyorlardı.kız 1 kilo 540 oglan 1 kilo 640 gr olmusdoktorum cok iyi dedi ama bundan sonra fazla kilo bekleme artık duraklamaya girerler genelde dedigim olur dedi olsun saglıklı olsunda kücük olsun .Erken dogum yapıcam diye cok korktugumu söyledim o da dua et 2 haftayı atlat ondan sonra dogsalarda küveze gerek kalmaz dedi .Ama dogum icin gün vermedi gittigi yere kadar gidecek 34 gelsen yalvarsan almam dedi bekleyecegiz dedi.Bu arada 3 hafta sonrasıne gün verdi ,gittigim de kalp atımlarınıda dinleyecekmisiz.Ben toplamda 12 kilo almısım aslında cok ama dedi ikiz gebelik icin cok iyi gidiyomus sasırdım bu ay 2 kilo almısım tebrik etti hedefim 1 kiloydu ama olsun:93:en azından fırca yemedim mutlu eve geldim.Bu arada oda takımları gelen arkadaslar resim bekliyorum yok.
SILANAZ canım bebesinin iyi olmasına cok sevindim rabbim korusun sizi.
KARDELEN seni cok merak etmisidm bizleri habersiz bırakma inşş hersey güzel olucak.......
ANKARALIYI merak ettim kac gündür gelmiyor tansiyonu ne oldu acaaba?
hepinizi cok öpt kızlar dualarınız da bana da yer verin.........71:
Cok sagol canim. Ben de annemden istesem yun yatak ayila bayila yapar, ama saglikli miymis acaba yun yatak bebek icin? Hic firim olmadigindan soruyorum. Yuksekligi cok onemliydi benim icin, onu da sen teyit ettin. Tekrar tesekkur ederim.
dün gece kasık ağrısıyla doktora gittim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi ama kendi dr.uma sormadan kullanmıycam aramasını bekliyorum şimdi
kızımıda gördüm gitmişken 30 + 3 de 43 cm. boyu 1.760 gr.kilosu olmuş
ve süprizzzzzzzzzzz dönmeye başlamış normal doğum yapabilirsin dedi :)
ayrıca dün mobilyalarımız geldi çok bi güzel olmuşlar ay çıkasım gelmedi odadan ama çok kötü kokuyor
eşim kovaladı ben girdim odaya :)))))
bizden haberler böyle..
Gunaydın ne guzel herkes kontrollerden guzel haberlerle donmus cok sevındım.Benım doktorum canımı sıktı maalesef bebegım 31+2 de 1600 mus 3-4 gun gerıden gelıyor dedı tam onun azarını ısıtıyordumkı kıloma baktı 1 ay oncekı kılomdan da zayıflamısım bıde onun ıcın azarladı ve eve gonderdı, nıye boyle oldu bılmıyorum herseyden de yıyorum bu arad 77,5 da benım kılom.Benım artık normal dogum sansım kalmadı muhtemelen 38.haftada sezaryanla bebegımı kucagıma almak nasıp olur ınsallah.Bundan sonrakı randevumuz artık 10 gun sonra daha sık olmaya basladı.Doktorun azarlaması cok sınırmı bozuyor.
günaydın bebişim
bizimde dün mobilyalarımız geldi, sizede bizede hayırlı olsun
bende odada hiç çıkamıyorum
bi büyüyen beşik ve bi dolap aldım şifonyerini almadım istersen yaptırabilirsin dediler marangoza yaptırdım çünkü bunları
birazdanda sağlık ocağına gitcem kontrolüm var
kızçene maşallah tütütütükürük :)
son ayda demek daha fazla kilo alıyor bebekler
insan dahada seviniyor kilosu falan yerinde olunca
dün doktora gittiğimde oğlum hep sağ tarafımda duruyo demiştim o poposu dedi :)) kafasıda aşağı doğru poposu yanda inşallah bende normal doğurcam bakalım:18:
canimsin cok sevindim rabbim tamamina erdirsin
benimkilerde oldumu acaba o kadar?
doktor kucukler diyodu erken dogumda kilo onemliymis
acaba ikiz gebeliktedemi sola yatmak gerekiyo ?kilo almalari icin
neyse tevekkul allaha
su 1 ayi falanda hayirlisiyla bi atlatsam
sende yatiyomusun hepp?
bazen cok cabim burnuma geliyo ama sabir diyom.....
dualarinizi eksikk etmeyin benden
canım benim ya iyi olmana okadar çok seviniyorumki.ama böyle kızımda göğüs altımda uyuyo falan diyosunya içim acayip kötü oluyo.kim bilir senin için nasıl parçalanıyordur.neyse en azından cennetin kapısında seni bekliycek kızın.ve orda kavuşcaksınız.Allahım oğluşuna uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip eder inş.