- 17 Mart 2011
- 271
- 1
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.941
Selam kızlar...
Nasılsınız görüşmeyeli? Bebişlerini gören siz sevgili anneler, maşallah size de bebişlerinize de. Baya mutlu olmuşsunuzdur.
Biz de cuma günü doktorumuza gitmiştik, hafta sonunu annemde geçirdiğimden size yazamadım. Kızımız çok iyiydi, keyfi yerinde idi yine. 31. hafta itibari ile bebeğim 1572 gr, boyu da 41,3 cm. Benim de kilom 74.
Bugün oda takımı gelen arkadaşlar bende buradan heyecanlandım sizinle. Hayırlı uğurlu olur inşallah.
Normal-sezeryan konusunu konuşmuşsunuz. Benim Dr de başından beri sezeryan olur, riske atamayız demişti. Muhtemelen de genel anestezi uygulanacak. Aslında spinal de olabilir diye düşünüyordum ben ama, bakalım hayırlısı artık. Sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almak ümidiyle...
canım sizede kocaman bir maşallah
senin kızla benimki hemen hemen aynı gidiyolar bizimkide o kadar olmuştur o zaman
birde işi ne yaptın bu sene ben ara verdim bu sene kolejdeydim çünkü sen kadroluydun yanlış hatırlamıyosam:44:
Canım bende özel okulda çalışoyordum. Yüksek lisans için bırakmıştım. Şimdi doktora istiyorum. Dilim yeterli de Ales'e girmem gerekiyor. Üstelik en yakın Ales 27 Kasım. Yani benim muhtemel doğum tarihinden yaklaşık5-6 gün sonra. Başvuru yapsam mı diye kara kara düşünüyorum. Yoksa bahar dönemine mi ertelesem kararsızım
Günaydın bayanlar......
Ne zamandır okuyorum ama yazamıyordum, genel olarak herkes iyi. Cİcilerinize bayıldım. İnşallah bebişlerimiz üzerinde eskir tüm aldıklarımız. Dün bizde kontrole gittik, dün farklı bir doktora gittik şimdiye kadar devam ettiğimiz doktorumuz adapazarındaydı son dönemlerde gidip gelmek zor olur diye bulunduğumuz ilden birini bulaalım dedik ama karar verememiştik bakalım İnşallah doktorumuzla iyi anlaşırız. Dün ilk muayenemizi olduk, 2 aydır tüm ölçümlerde baş ve lemur kemiği 1.5 hafta geriden geliyordu dün doktorda aynısını söyledi, tüp bebeklerde bunun çok görüldüğünü önemsiz birşey olduğunu söyledi. Zaten tedavi sürecinde de benim yumurtalarım çok geç cevap vermişti, hatta ilkine göre 4-5 gün uzun sürmüştü tedavimiz. Dolayısıyla doğum tarihimiz muhtemelen ertelenecek . Doktor hem yaşımdan dolayı hemde tüp bebek olmasından dolayı sezeryan doğuma kendini hazırla dedi. 10 kilo aldım diyincede çok kilo almışsın dedi, oysa ben iyi olduğunu düşünüyordum. Neyse herşey meleklerimiz için. İnşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza.
senin annenler yakınmş ne güzel
ben onlarada biraz uzağım çok sayılmaz 2 saat ama otobüslerle 3 saati buluyo
sizin odada salı gelcek he ne güzel
aksoyoğlununda salı geliyormuş ohh maşallahhepimiz aynı yerdenmi aldık yoksa kızz:44:
bende gelsede yavaş yavaş yerleştirsem die hevesleniyorum
bugun odayı komple boşalttık sadeece bilgisayar kaldı. salı gününü iple çekiyorum
saol canım. İnşallah hayırlı işler olur yüzümüz kara çıkmaz
biliyorum senin ne kadar zorluk çektiğini ayakların falan şişmişti yinede gitmiştin işe:79:
benden başka eşime destek olan yok
o canımı sıkıyo zaten
kaynanam kayınpeder demediklerini bırakmadı asabımızı bozdular
1 kuruş istemedik onlardan kendi annemden aldım tüm parayı
demek onlardan istesek rezil etceklerdi bizi
pinti kaynana nolcakinş. işler iyi giderde benden para ister o zaman bu dediklerini tek tek hatırlatcam ona
Aaksoyoğlu; ben de bu veya aynı sitedeki diğer saraylı beşiği alacağım. Sana birkaç sorum olacak:
Kaç günde teslim ettiler?
İçindeki yatağı bebeğe uygun mu? Ekstra birşey yapmak gerekiyor mu sence?
Cibinliğini beğenmedim ben bu beşiklerin. Çıkarılıp yerine başka bir şey takılabilir mi? Öyle bir düzeneği var mı?
Son olarak bebeği koyduğumuz esas yerin yüksekliği ne kadar? Öyle diz hizasında falan değil, değil mi?
Canım, çok soru sordum ama cevaplayabilirsen çok memnun olurum. Son kararımı verip sipariş vereceğim. :)
biz geldik oğluşumlaa
doktora gittik bugun oğlum 1380 gram 37 cm olmuş teyzeleri
3 hafta sonraya kontrol verdi
bende 63 kilo olmuşum:97:
çok şükür oğlum iyi
5 hafta olmuştu oğlumu görmeyeli çok mutlu oldum bugun
darısı sizin başınıza
Selam kızlar...
Nasılsınız görüşmeyeli? Bebişlerini gören siz sevgili anneler, maşallah size de bebişlerinize de. Baya mutlu olmuşsunuzdur.
Biz de cuma günü doktorumuza gitmiştik, hafta sonunu annemde geçirdiğimden size yazamadım. Kızımız çok iyiydi, keyfi yerinde idi yine. 31. hafta itibari ile bebeğim 1572 gr, boyu da 41,3 cm. Benim de kilom 74.
Bugün oda takımı gelen arkadaşlar bende buradan heyecanlandım sizinle. Hayırlı uğurlu olur inşallah.
Normal-sezeryan konusunu konuşmuşsunuz. Benim Dr de başından beri sezeryan olur, riske atamayız demişti. Muhtemelen de genel anestezi uygulanacak. Aslında spinal de olabilir diye düşünüyordum ben ama, bakalım hayırlısı artık. Sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almak ümidiyle...
Herkese Merhaba bende tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım şuan 31 haftaya girdim doktorum 37. haftada sezeryan yaparız dedi. tüp bebekle hamile kalıp normal doğum yapılıyormu bilgisi olan varmı?
canim ne yptin gittinmi koontrole
iyi haberlerle gel ins canim
canım ben internetten sipariş etmedim.özel can bebeği biliyorsundur internet sitesi var ama yerleri ankaradaymış gittim kendim aldım.kurulu değil böyle alıp kendin kuruyosun.içindeki yatak kesinlikle bebek için uygun değil incecik bi sünger.annem ayrı yünden yatak yapıcak içine.
cibinliği fena değil canım benim hoşuma gitti.ama başka cibinlik takmak istersen takılır galiba.ama düzenek falan yok düz tahta çubuk gibi bişey düşün.kendin tutturabilirsin heralde.
yükseklik olarak baya yüksek canım bel hizamızda öyle yere yakın değil.
benim hoşuma gitti.sepet beşik alıcaktım ama istediğimi bulamadım olanlarda yere çok yakın bu yüksek diye hoşuma gitti.görünüş olarakta çok şık duruyor.
dün gece kasık ağrısıyla doktora gittim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi ama kendi dr.uma sormadan kullanmıycam aramasını bekliyorum şimdi
kızımıda gördüm gitmişken 30 + 3 de 43 cm. boyu 1.760 gr.kilosu olmuş
ve süprizzzzzzzzzzz dönmeye başlamış normal doğum yapabilirsin dedi :)
ayrıca dün mobilyalarımız geldi çok bi güzel olmuşlar ay çıkasım gelmedi odadan ama çok kötü kokuyor
eşim kovaladı ben girdim odaya :)))))
bizden haberler böyle..
Gunaydın ne guzel herkes kontrollerden guzel haberlerle donmus cok sevındım.Benım doktorum canımı sıktı maalesef bebegım 31+2 de 1600 mus 3-4 gun gerıden gelıyor dedı tam onun azarını ısıtıyordumkı kıloma baktı 1 ay oncekı kılomdan da zayıflamısım bıde onun ıcın azarladı ve eve gonderdı, nıye boyle oldu bılmıyorum herseyden de yıyorum bu arad 77,5 da benım kılom.Benım artık normal dogum sansım kalmadı muhtemelen 38.haftada sezaryanla bebegımı kucagıma almak nasıp olur ınsallah.Bundan sonrakı randevumuz artık 10 gun sonra daha sık olmaya basladı.Doktorun azarlaması cok sınırmı bozuyor.