- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.821
ama bunlar çok güzel pembe pembee:84::84:Eki Görüntüle 260404 Eki Görüntüle 260405 Eki Görüntüle 260406
kızlar geçenlerde eklediğim beşiği bulup alamadım.bunuda beğenmiştim.kısmet buymuş bunu aldım.Eki Görüntüle 260407 Eki Görüntüle 260408
bunlarda pofuduk yorganlarımız saolsun annanemiz yaptı:)
çok güzel maşallahEki Görüntüle 260410 Eki Görüntüle 260426 Eki Görüntüle 260427 Eki Görüntüle 260428 Eki Görüntüle 260429 Eki Görüntüle 260430 Eki Görüntüle 260431 Eki Görüntüle 260432 Eki Görüntüle 260433 Eki Görüntüle 260434 Eki Görüntüle 260435 Eki Görüntüle 260436 Eki Görüntüle 260437 Eki Görüntüle 260438 Eki Görüntüle 260425 Eki Görüntüle 260424 Eki Görüntüle 260411 Eki Görüntüle 260412 Eki Görüntüle 260413 Eki Görüntüle 260414 Eki Görüntüle 260415 Eki Görüntüle 260416 Eki Görüntüle 260417 Eki Görüntüle 260418 Eki Görüntüle 260419 Eki Görüntüle 260420 Eki Görüntüle 260421 Eki Görüntüle 260422 Eki Görüntüle 260423 Eki Görüntüle 260439
bunlarda cicilerimiz bakalım teyzoşlar beğenecekmi...ayıcığımızın içine bebek şekerlerimiz gelicek.daha yapılıyo onlar.onlarıda gelince eklerim.
canım ben zaten dal gibi bişiydim bu kadar bile çıkacağını sanmıyordumben 25.haftamdayım daha kocaman göbişim varrrrr...gerçi ikiz lunca farklı oluyo ama
dr gitmeyi iple çekiyorum şekerden dolayı az yiyorum umarım gelişimleri normaldirrrrrr
mide problemin için tekrardan geçmiş olsun canımselam kizlarr nasilsiniz bir haftadir gelmedim ,bazen okuyup ciktim gerci cok detaylida okudum diyemem ama
oncelikle MEHTAP canim cok cok gecms olsun aman dikkat et kendine insallah tekrar bi daha yasamazsin Allah korusun
kizlar geriyi tek tek okumadim ama insallah iyisinizdir ,eklencek bilgiler varsa duzenlerim bakinca
bana gelirsek dun randovum vardi doktorda bebegin kafasi iyice asagidaymis az acilma var dedi ama erken dogum riski falan var demedi,11 ekimden sonra hazir ol dedi, ama su 3 hafta icinde disini sIk sakin dogurma cunku bebek kucuk dedi, zaten biliyosunuz kucuktu, malesef normal muayene oldugu icin kilosunu ogrenemiyorum ancak echographiye girersem belli oluyor,bundan sonra girilmezmis ama kilosu az oldugu icin belki girebilirsin dedi, karnimdan eliyle bakti evet biraz kucuk dedi, ama tabi bu kotu anlamina gelmiyor 2.500 grde dogan var 4.500de dogan var, demekki bebek sana cekti sende kucuksun dedi, insallah saglikli olmasi daha onemli ,suan cok istedigim erken gelmesin biraz kilosunu tamamlasin az olsa bile insallah dogduktan sonra tamamlar onu
merseyse bir ayi gecti hic kilo almamisim en son muayeneye gittigimde tartildim 75 dimi,dun tartildim 75.2 olmusum doktor tabi sevindi cok iyi diye ama ben kilo almadigimada sevinmiyorum kucuk diye, sordum ben almiyoru kilo oyuzden bebekte almiyomudur dedim oda onunla alakasi olmaz o olabilcegi kiloyu alir zaten dedi
iste bizden boyle
bir haftadir canim bisey yazmak istemiyor malum yine bende moral tamamen 0 durumda,bugunde canim istemiyodu ama zorla bilgisayari acip doktora gittigimi yazim dedim
bugun cok rahatsizim belim karnim cok agriyor birde yetmez su mide belasi problemim var gece gunduz 1dk durmuyor biseyler yicem diye korkuyorum,birakin yemegi su icmeye korkuyorum ,ictigim su bile sonradan aci su olarak agzima oluyor, bu yuzden cok fazla su tuketemiyordum , suyum az korkusu vardi sukur suyuda gayet iyiymis
beni cok fazla korku sardi biraz acilma var ve aman dikkat et su hafta icinde disini sik falan demesi iyice korkuttu, birde bebegin kafasi iyice asagidaymis
bugun sabah bi ruyayla uyandim tabi erken dogmus bebeklerim :) hemde 4 tane
simdi bunlari yatagin uzerine koyuyorum odadan cikip girmeye biraz buyuyolar, birdaha cikmaya emekliyolar :) ve misafir geliyo yine bunlar yatak uzerinde allahim bunlar buyumus yataktan iniyolar, kapiyi bi aciyorum hemen tosmalayarak misafirlerin icine daliyolar, sabah uyandigimda cok komigime gitti oturdum guldum :) keske ryadaki gibi hemen buyuseler
neysem kizlarr hadi ben kaciyorum yine bebegin kiyafetleri tum utulencek ,bugunde pek rahatsizim bakalim bikac saate iyi olursam yapicam yavas yvas olmazsa yarin yaparim
kızlar facebook ta ki gruba bizden pek bi katılım olmadı acep nedendir?
linkini tekrar yazıyorum gözden kaçıranlar için
Giriş Yap | Facebook
yok hanımlar sadece doktora bu paarayı vericekmisim hastane 4 850 tl bu kadarını beklemiyodum sasırdım gittim valla eşime diyorum başka bir yer bulalım medical park felan herkes gittigi yazsın kızlar ona göre yol cizicez istanbuldayım erken dogum olursa felan yogum bakım ünitesinin de olması gerekiyo.kafam karısdı valla ............
benim dr istediğin hastaneye gidiyo aslında ama tabiii tercih ettiklerini de sayıyo
ama sgk anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıcam ben yaklaşık 1500 tl fln tutar tahminim daha o konuyu konuşmadık dr umla :))
kızlar merhaba..sizi sürekli takip ediyorum, fakat bi türlü yazmaya fırsat bulamıyorum..bebişlerinizin cicileri maşaallah çok güsel, bende fırsat bulur bulmaz benimkileri çekip koyarım..bizde gecen hafta baya bişey aldık...arabası, park yatağı,hastane çıkışları,battaniye, altaçma...hepsini eklerim inşallaah...geçen çarşamba kontrolümüz vardı kızımız 1.360 gr olmuş, boyu 42 cm..doktor teyzesi baya uzun bi bebişimiz gelicek diyor:) doğuma 3.200 gr olurmuş tahminen..bu arada 11 bin tl hastane fiyatı bende şok etkisi yarattı..bende izmir basmane şifa hastanesi mine hanıma gidiyorum, 400 tl sezeryan, 450 tl normal doğum diyorlar..ben normal doğum konusunda inatçıyım herhangi bir risk olmazsa, rabbim izin verirse normal doğurmak istiyorum kızımı..şuana kadar gittiğim bütün doktorlar tüp bebeği duyunca sezeryan olur dediler, hepsiyle tek tek normal doğum konusunda ne kadar istekli olduğumu konuşmak zorunda kaldım...Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.amin..çok öpüyorum hepinizi...
arkadaşlar birde ben bebek şekerini kendim yapmak istiyorum,mevlütte verilcek olanıda.. bu konuda benim gibi düşünen, yada yapan varmı.birbirimize destek olalım hadi...
canım hepsi çok güzel ve sen becerikli bir hatunsun bu işinde altından kalkacağına eminim.bunuda eve gelenlere vermek icin yapcam insallah daha malzeme alalimda bi :)Çokkkk Güzelll
modelini bu sekilde dusunuyorum
Eki Görüntüle 260868 Eki Görüntüle 260866
tulunu yukardaki gibi sademi yapim yoksa bunun gibi biberon ve emziklimi olsun
Eki Görüntüle 260869
bence biberon ve emzikli olsun.
bu seridine sus icin emzikmi yoksa bu hello kittydenmi yapim
emzikli gorunusu asagidaki
Eki Görüntüle 260872
emzikli görünüşü bence..
galiba cok soru sordum :) insallah anlasilmisimdir
semp. kilo bilgim ;
26. hafta 67
27. hafta 67
iyi oldugunda tabloya ilave edersim canım
bu arada hastane fiyatlarından konusulmus gün içersinde, bugun kadıköy şifa dan fiyat aldım sezeryan 7 300 tl , ikiz bebek 9 000 tl.özel sağlık sigortası olmayanlar için.
küvez tek bebek 1 300 tl ekstra işlemler ücretli.
offf offffffffffffff.
Eki Görüntüle 260410 Eki Görüntüle 260426 Eki Görüntüle 260427 Eki Görüntüle 260428 Eki Görüntüle 260429 Eki Görüntüle 260430 Eki Görüntüle 260431 Eki Görüntüle 260432 Eki Görüntüle 260433 Eki Görüntüle 260434 Eki Görüntüle 260435 Eki Görüntüle 260436 Eki Görüntüle 260437 Eki Görüntüle 260438 Eki Görüntüle 260425 Eki Görüntüle 260424 Eki Görüntüle 260411 Eki Görüntüle 260412 Eki Görüntüle 260413 Eki Görüntüle 260414 Eki Görüntüle 260415 Eki Görüntüle 260416 Eki Görüntüle 260417 Eki Görüntüle 260418 Eki Görüntüle 260419 Eki Görüntüle 260420 Eki Görüntüle 260421 Eki Görüntüle 260422 Eki Görüntüle 260423 Eki Görüntüle 260439
bunlarda cicilerimiz bakalım teyzoşlar beğenecekmi...ayıcığımızın içine bebek şekerlerimiz gelicek.daha yapılıyo onlar.onlarıda gelince eklerim.
kizlarr sayfaya baktikca bakasim, geldi eklediniz cicilere... Akasyaogluu... muhtesem abuu baya sey almisin ama snein doguma cok az var olcak o kadar yanii... besikte cok guzelllll... Bayildim...
Elfkaya... senin cicilerde muhtesem... benimde gobegim bana cok kucuk geliyooo ama senin resmi gorune normal dedim... bende gobekten aldim..... eklemek istiyorum ama firsat bulamiyorum.. cicilerimizle... bizde bebek odamizi boyadik... mavi'nin cok acik bir tonuna... turkazimsida duruyooo... bende anaokul ogretmeni oldum icin, duvar dekorlarini ben yapiyorum heppp... dun gece uyku tutmadim.. 12:30'dan 2:20'ye kadar ayicik kalibi cikardim kumaslarla, boncuklarla... acayip biseyler yaptim can bunaltisi iste:) sabah kaynanam... bunu ne zaman aldin diyoAlmadimki dun gece yaptim diyom guluyo bana.... Bide cikip alabilirsem Ay dede kapi susu yapcam ins. bide taki yastigi.. taki takan olmazda susluk iste
Duss seninde hastane cikis takimlari cok guzelll... dielrim iki evlatinida saglikli sihatli kucagina alirsin ins.
SEMPATIK Hic kizinin kilosuna taklima canim, ya acil bir durum olsa erkenden 700gr dogan bebekler var ben bundan iki hafta once biliyon... simdi benim oglusda 26+4 1020 olmus... ins. 3-4 hafta daha dururda tombis kizz olur, hayirlisi canim allahtann... bende 4.hafta oldu kilo almiyorum.. sabit gidiyo...
selam kizlarr nasilsiniz, ben cok kotuyum en son mide problemi derken bide simdi hastalandim ,esim disardan aldi geldi ev ahali hepimiz hapsura piskira bi kaliyoruz ama ben agir geciriyorumburnum yara oldu silmekten kulaklarim bogazim basim felaket agriyor, aksama kadar yatmak isyorum su mide belasindan yatamiyorum ,hatta dun gece hic yatamadim ayakta uyudum sayilir arkama uzun yastik yan tarafimada soyle 4 yastik koyup ona yaslanip yatiyorum,resmen agliyorum valla suan bile yatacak halde degilim bilmem sabahi nasil yapcaksam su 1 ay cabuk bi gecseydi iyice fena oldum valla
bebegin kilosuna bazen taksamda cokda takiyorum diyemem cok erken olmazsa normal zamanda 2.500 kiloyu gecer insallah zaten dogumdan sonrada hizli aliyolar tabi en onemlisi sutumun olmasi ve bebege yaramasi ,kilo almamasi hep midemden dolayi hic dogru durust beslenemiyorumki hele meyve hic tuketemiyorum ,sabah kahvaltimi guzel yapiyorum ondan sonra bisey yicem diye korkuyorum, hele cok aksam yemiyorum bile, Allahtan sut iyi geliyorda gunde 2-3 bardak sut iciyorum
kizlar cicilerinize bayildimya ne tatli hepsi Rabbim insallah guzel gunlerde giymeyi nasip etsin hepimize
Aaksoyoglu o puf yorgana bayildim ne guzel duruyo oyle,bebegin uzerine agir gelmez dimi, gerci ici pamuk doluda cok kalin olmaz umarim
senemm arkadasimizada hosgelmis gec geldin ama olsun canim daha var hatta en heyecanli zamanlar basladi devamli gel bekleriz yazip kacma olmasin :)
kizlar hepinize tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin kafam beynim catliyo hele kulagim off nasil sanciyoben hala nasil yaticam onu dusunuyorum
daha yeni bilgileri duzenleyemedim toparlaninca duzenlerim siz yinede yazin ben eklerim bi ara