2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kızlar, cuma günü eşimin doğum günü. Hediye konusunda çok kararsızım. Yardımcı olabilir misiniz? Aklınızda bir şeyler var mı baba adaylarımız için?

şık bi kol saati?

ben alıcam ama benim eşimin doğum günü 10 aralık
kızımın doğum günü tabi nasipse inş 9 aralık güzel dimi:))))

kızlar ikinizinde cicileri pek güzel allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin size :nazar:
saol şekerim:21: daha güzelleri sizin olsun pembe pembe:KK12:
elfkaya ve duss cicileriniz çok güzel arkadaşlar iyi günlerde kullanın inşaallah.
teşekkür ederiz kardelencim:21:
elfkaya teyzesi göbeğin çok güzel maşallah sadece göbekten kilo almışsın ben top gibi oldum. 8. ayıma girdim göğüslerim hala göbeğimden önde neredeyse :KK69:
evet göbek şişti canım diğer yerlerimden orantılı aldım:KK34: bakalım daha 2 ay var nası olcam 2 aya kadar:86:
sende ekle top mop bakalım işte yaa:84:
Merhaba arkadaşlar. Kaç gündür sizi takip ediyorum ama devam eden rahatsızlığımdan ötüeü mecalim yoktu yazmaya. Bugün daha iyiceyim çok şükür.

Mehtapcım, çok geçmiş olsun. Şimdi çok şükür iyisiniz prensesinle. Tabi ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Sempatikcim, dr a gitmişsin ve güzel kızını görmüşsün ne güzel. Kendini sıkma canım, kızın da etkilenmesin bu durumdan.

Duss ve Elifcim, cicileriniz çok güzel. Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin. Bu hafta sonu annemde oacağım. Ben de onun aldıklarıyla başalayabilirim fotolarını koymaya.

Diğer tüm güzel anne adaylarına sevgilerimi gönderiyorum. Kuzucuklarınıza iyibakın annoşlar...

Bu arada bu hafta ilk defa yarım kilo almadım. 30. hafta itibari ile kilom 73,7. (Sempatikcim sana zahmet eklersin canım)

Cuma günü randevumuz var doktorumuzla. Bakalım Sare hanımlar nasıllarmış:))
geçmiş olsun canım arada yaz bilgi ver sağlığın hakkında:KK34:

elif göbisin cok seker miniminnacık kendiminkini koymaya utanırım şimdi ben bu arada beşiktaslı badi cok güzel bende alıcam ondan inşş allah de saglıcakla giydirmeyi nasip etsin inşş
kardelenimsin cok tesekkürler .
seninkilerde çok hoş mavi mavi:97:
bende bundan sona aldıklarımı hep mavi almayı düşünüyorm bide beşiktaşlıEn Büyük TÜRKİYE
merhaba kızlar ben uyuyoırum sürekli yaa
dün sağlık ocağında kızımın kalp atşlarnı dinledim çok mutlu oldum..
bugünde uyudum sürkeli aşı oldum ya kolumda ağrıyor:KK43:(

elif o ne kibar göbüş öyle maaşallahhhh
cicilerde süper valla benimde canım acayip alş veriş çekiyor

yapsam mı artık yavaş yavaş yaa gördüğüm herşeyi alasım var:))

saol canım darısı başına sende al koy bizde bakalım hoşuma gidiyo benim böle bakmak hevesleniyorum:KK1:

bu akşam oğlumun beşiğiyle dolabını almaya gitcez kızlar inş. dilediğim gibi bişi bulurda alırım:97:
salıda doktora gidip oğlumu görcem
inş. iyidir yavrimmm:emir_bebek::nazar:

rosestel

çok orjinal bi fikrim var
bi demet gül yaptır bakalım:KK1: hoşuna gitcekmi eşinin:KK1:

iyi günlerde kullanın canım cicilerinizi.çok şeker görünüyor.ama kızınınki dahaa bi güzelmiydi neydi:)))) kız kıyafeti işte olacak okadar dimi:)
doğum içinde gerçekten çok para canım ya durumunuz müsait bile olsa bence çok gereksiz.israf bu kadar para.devlet hastanelerinde çok zor şartlarda doğum yapaanlar var.ben onları düşününce kendi verdiğim paradan bile utanıyorum.onlarda insan bende kendime bu kadar ayrıcalık tanıyamıyorum.o parayla bi dünya aç çocuğu doyurursun.benim doktorum çok iyi bir doktor.bir sürü yurtdışı ödülleri var.ben sezeryana 600 tl vericem.

Merhaba arkadaşlar. Kaç gündür sizi takip ediyorum ama devam eden rahatsızlığımdan ötüeü mecalim yoktu yazmaya. Bugün daha iyiceyim çok şükür.

Mehtapcım, çok geçmiş olsun. Şimdi çok şükür iyisiniz prensesinle. Tabi ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Sempatikcim, dr a gitmişsin ve güzel kızını görmüşsün ne güzel. Kendini sıkma canım, kızın da etkilenmesin bu durumdan.

Duss ve Elifcim, cicileriniz çok güzel. Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin. Bu hafta sonu annemde oacağım. Ben de onun aldıklarıyla başalayabilirim fotolarını koymaya.

Diğer tüm güzel anne adaylarına sevgilerimi gönderiyorum. Kuzucuklarınıza iyibakın annoşlar...

Bu arada bu hafta ilk defa yarım kilo almadım. 30. hafta itibari ile kilom 73,7. (Sempatikcim sana zahmet eklersin canım)

Cuma günü randevumuz var doktorumuzla. Bakalım Sare hanımlar nasıllarmış:))

geçmiş olsun canım ya baya zor atlattın.kötü üşütmüşsün heralde sen.sizde ekleyin bakalım sare hanımın cicilerine:)

merhaba kızlar ben uyuyoırum sürekli yaa
dün sağlık ocağında kızımın kalp atşlarnı dinledim çok mutlu oldum..
bugünde uyudum sürkeli aşı oldum ya kolumda ağrıyor:KK43:(

elif o ne kibar göbüş öyle maaşallahhhh
cicilerde süper valla benimde canım acayip alş veriş çekiyor

yapsam mı artık yavaş yavaş yaa gördüğüm herşeyi alasım var:))

ne güzel bol bol uyu canım.sonra hiç uyuyamayaksın çünkü.ben şimdi günde 4-5 saat uyusam çok şükür diyorum.buarada bella da yaptırmış ikinci dozu sende.benide bu ayın 10 u gibi çağırmışlardı gittim hemşire yokmuş bekleyemedim yaptırmadan çıktım geri.anlayacağınız ikinci aşıyı olmadım.bi sorun olurmu acaba

Kızlar, cuma günü eşimin doğum günü. Hediye konusunda çok kararsızım. Yardımcı olabilir misiniz? Aklınızda bir şeyler var mı baba adaylarımız için?
erkeğe hediye almak kadar zor bişey yok sanırım özellikle uzun seneler geçtiyse biz eşimle 7 sene birliktelik üzerine evlendik 10 senedir birlikteyiz
her sene doğum günü,evlilik yıldönümü,tanışma yıl dönümü,sevgililer günü ve yıl başı hediyesi almak artık bende tıkanıyorum
şimdi bir de babalar günü hediyesi eklenecek bu sene:KK9:
standart bişeylerin dışına çıkmak istiyorsan bu sene baba olacağına dair bi anı hazırlayabilirsin
ben doğum gününde güzel bir sofra hazırlayıp 3 servis açmıştım
3. servisin içine kart hazırlayıp koydum içine siz başlayın ben 4 ay sonra yanınızdayım yazmıştım :)
hediye olarak ta internette bir tişört gördüm onu aldım
babam benim kahramanım yazıyo üzerinde ingilizce
sen yaratıcılığında çeşitlendirebilirsin

iyi günlerde kullansın oğluşun canım temel ihtiyaçlarıda almışsın.ama pembe çorap senin oğlanı bozmasın:KK60:

ayy sorma o cinsiyetini öğrenmeden önce alınmıştım kız olur umuduyla:KK31:

ama pipili çıktı inadına:84: ne gülüyon hem teyzesi:63: bi kere bile olsa giydircem o çorabı:KK12::KK9:

Son düzenleme:
$CIMG3488.jpg $CIMG3486.jpg $CIMG3487.jpg
kızlar geçenlerde eklediğim beşiği bulup alamadım.bunuda beğenmiştim.kısmet buymuş bunu aldım. $CIMG3433.JPG $CIMG3438.jpg
bunlarda pofuduk yorganlarımız saolsun annanemiz yaptı:)

ayy sorma o cinsiyetini öğrenmeden önce alınmıştım kız olur umuduyla:KK31:

ama pipili çıktı inadına:84: ne gülüyon hem teyzesi:63: bi kere bile olsa giydircem o çorabı:KK12::KK9:

tamam tamam gülmedik annesi giysin ne olacak babalar pembe gömlek giyiyor dimi:)oda pembe çorap giyiversin.

kizlarr sayfaya baktikca bakasim, geldi eklediniz cicilere... Akasyaogluu... muhtesem abuu baya sey almisin ama snein doguma cok az var olcak o kadar yanii... besikte cok guzelllll... Bayildim...

Elfkaya... senin cicilerde muhtesem... benimde gobegim bana cok kucuk geliyooo ama senin resmi gorune normal dedim... bende gobekten aldim..... eklemek istiyorum ama firsat bulamiyorum.. cicilerimizle... bizde bebek odamizi boyadik... mavi'nin cok acik bir tonuna... turkazimsida duruyooo... bende anaokul ogretmeni oldum icin, duvar dekorlarini ben yapiyorum heppp... dun gece uyku tutmadim.. 12:30'dan 2:20'ye kadar ayicik kalibi cikardim kumaslarla, boncuklarla... acayip biseyler yaptim can bunaltisi iste:) sabah kaynanam... bunu ne zaman aldin diyo:KK1::KK1: Almadimki dun gece yaptim diyom guluyo bana.... Bide cikip alabilirsem Ay dede kapi susu yapcam ins. bide taki yastigi.. taki takan olmazda susluk iste :KK1::KK1::KK1::KK1::nazar::nazar::nazar:

Duss seninde hastane cikis takimlari cok guzelll... dielrim iki evlatinida saglikli sihatli kucagina alirsin ins.

SEMPATIK Hic kizinin kilosuna taklima canim, ya acil bir durum olsa erkenden 700gr dogan bebekler var ben bundan iki hafta once biliyon... simdi benim oglusda 26+4 1020 olmus... ins. 3-4 hafta daha dururda tombis kizz olur, hayirlisi canim allahtann... bende 4.hafta oldu kilo almiyorum.. sabit gidiyo...

X