2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

11 bine doğummu olur arkadaşlar,allah aşkına.bebeği baştan mı imal edecekler.buda artık modern hırsızlık.piknik tüpü kızıma 5000 harcadık.yuuh artık bu doktorlara,allah gözlerini doyursun.

sagol canım aklımda bakıcam bu hastaneye bu salı randovim var doktora konusucaz iyice ondan sonra bakalım nasıl bir yol cizicez

elfkaya teyzesi göbeğin çok güzel maşallah sadece göbekten kilo almışsın ben top gibi oldum. 8. ayıma girdim göğüslerim hala göbeğimden önde neredeyse

Merhaba arkadaşlar. Kaç gündür sizi takip ediyorum ama devam eden rahatsızlığımdan ötüeü mecalim yoktu yazmaya. Bugün daha iyiceyim çok şükür.

Mehtapcım, çok geçmiş olsun. Şimdi çok şükür iyisiniz prensesinle. Tabi ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Sempatikcim, dr a gitmişsin ve güzel kızını görmüşsün ne güzel. Kendini sıkma canım, kızın da etkilenmesin bu durumdan.

Duss ve Elifcim, cicileriniz çok güzel. Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin. Bu hafta sonu annemde oacağım. Ben de onun aldıklarıyla başalayabilirim fotolarını koymaya.

Diğer tüm güzel anne adaylarına sevgilerimi gönderiyorum. Kuzucuklarınıza iyibakın annoşlar...

Bu arada bu hafta ilk defa yarım kilo almadım. 30. hafta itibari ile kilom 73,7. (Sempatikcim sana zahmet eklersin canım)

Cuma günü randevumuz var doktorumuzla. Bakalım Sare hanımlar nasıllarmış:))

rosestel geçmiş olsun canım. biraz toparlamana sevindim. bu sabah bende zor çıktım yataktan grip oluyorum sanırım işe geldim ama kafamı kaldıramıyorum. tam hastalanmadan düzeleceğimi umut ediyorum
bizimde bu cuma randevumuz var iple çekiyorum diyebilirim.

Canım çok teşekkür ederim. Aman sen de dikkat et kendine, bol sıvı ve meyve tüket. Cumaya seninde randevun varmış ne güzel. Bakalım kuzucuklar nasıl? İnşallah her şey yolunda gider.

merhaba kızlar ben uyuyoırum sürekli yaa
dün sağlık ocağında kızımın kalp atşlarnı dinledim çok mutlu oldum..
bugünde uyudum sürkeli aşı oldum ya kolumda ağrıyor(

elif o ne kibar göbüş öyle maaşallahhhh
cicilerde süper valla benimde canım acayip alş veriş çekiyor

yapsam mı artık yavaş yavaş yaa gördüğüm herşeyi alasım var:))

Kızlar, cuma günü eşimin doğum günü. Hediye konusunda çok kararsızım. Yardımcı olabilir misiniz? Aklınızda bir şeyler var mı baba adaylarımız için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…