- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.761
günaydın kızlar :)
dün 2. doz tetenoz aşımı oldum
ilkinde hiç ağrım olmamıştı bunda fena ağrı yaptı dün gece dönemedim bile
şimdide hareket ettirnce acıyo 2. dozu farklı mı oluyo ki bilemedim
günaydın kızlar :)
dün 2. doz tetenoz aşımı oldum
ilkinde hiç ağrım olmamıştı bunda fena ağrı yaptı dün gece dönemedim bile
şimdide hareket ettirnce acıyo 2. dozu farklı mı oluyo ki bilemedim
40 haftayı tamamlayıp ölemi sezeryana alcak? ben hiç duymadım böle erkenden alıyorlar sezeryan oluncabebeğini görmüşündür ne güzel:97: bende haftaya salı görcem inş. sabırla bekliyorum:93: bu sefer arada bayaa zaman oldu 5 hafta olucak oğlumu görmeyeli inş. iyidir yavrum
kendi özel dr um banada dedi,26.haftadan sonra bebek kendini idare eder demişti
ama benim 2-3 arkadşım var doğumdan sonraya kadar kullandılar
eğer bi zararıda yoksa neden kullanılmasın diye düşünüyorum
maaşallah canım kızına aman kg su iyi olsun
biraz size komik gelcek ama ben kg yuda dert ediyorum
eğer 2.5 kg ile doğsa ne giydircez diye düşünüyorum tabi sğalıklı olsunyeter ki ama ne bileyim bazende dert ediyorum...
selam hanımlar.....
sempatikcim bebis iyimis cok sevindim daha zaman var üzülme inşşş büyüyecek .Bu arada kızlar biraz canım sıkıldı ufak ufak dogum parasını ayarlayalım dedik bizim doktor ne kadar alır diye asistanını aradım 6 milyar dedine dedim sasırdım 3 e ragzımdım sasırdım bu saatden sonra hadi başka doktor ayarlamaya çalış esim gelince konusuruz dur bakalım dedi.
selam hanımlar.....
sempatikcim bebis iyimis cok sevindim daha zaman var üzülme inşşş büyüyecek .Bu arada kızlar biraz canım sıkıldı ufak ufak dogum parasını ayarlayalım dedik bizim doktor ne kadar alır diye asistanını aradım 6 milyar dedine dedim sasırdım 3 e ragzımdım sasırdım bu saatden sonra hadi başka doktor ayarlamaya çalış esim gelince konusuruz dur bakalım dedi.
neeee:18::18::18::18:abovvvvv ne kadar pahalı öyle canım
doğunca altına falan mı sokuyorlarmş bu ne yaaa
valla insanlar iyi para kazanmanın yolunu bulmş
imkanınız varsa bilemem tabide çok para be yaa
yokartık 6 milyar ne parası alıyomuş şaşırmış iyice bunlar
sen nerdesin istanbul mu?
yok hanımlar sadece doktora bu paarayı vericekmisim hastane 4 850 tl bu kadarını beklemiyodum sasırdım gittim valla eşime diyorum başka bir yer bulalım medical park felan herkes gittigi yazsın kızlar ona göre yol cizicez istanbuldayım erken dogum olursa felan yogum bakım ünitesinin de olması gerekiyo.kafam karısdı valla ............
selam hanımlar.....
kızlar facebook ta ki gruba bizden pek bi katılım olmadı acep nedendir?
linkini tekrar yazıyorum gözden kaçıranlar için
Giriş Yap | Facebook