2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Merhaba bayanlar dün bizde bir hastane macerası yaşadık İNŞALLAH son olur. Dün arkadaşa oturmaya gitmiştim tam bişeyler yemeye başlayacağım kalbim deli gibi çarpmaya başladı. Benim gebelikten önce arasıra 1-2 dk. süren çarpıntım oluyordu ama çok önemsemiyordum. Ama dün çok fena oldum 10 dk oldu 15 dk.oldu geçmeyince hemen eşimi aradım geldi eve getirdi önce beni. Evde bir nabız ölçelim dedi nabız 190. Hemen araştırma hastanesine gittik, önce kadın doğumda bebişime bakıldı onun kalp atışlarıda ultrasonuda iyi çıkınca beni acile kardiyolağa sevk ettiler. İlk ekg çekildiğinde nabzım 210 du. Acilde ki doktorlar beloc vermey düşündü ama bebeğe zararı olurmu diye kararsız kaldılar en sonunda eşim kendi kardiyoloji hocasını buldu getirdi onun talimatıyla verildi ilaç ama hiç etkilemedi. Herkes bana sakın üzülme, moralini bozma falan diyip duruyordu benim tek sorum ilacın bebeğe zararı olur muydu. Doçent olmaz dedi. Tekrar 2. doz beloc verildi ama yine nabzım düşmedi. Sonrasında serumla beraber ismini bilmediğim bir ilaç verdiler o ilaçla önce 180-170-160 ve 80 e düştü sonra 120 oldu nabzım. Biraz dinlendikten sonra taburcu edildim. benim geçirdiğim taşikardinin herhangi bir sebebi yokmuş doktor tekrarlama ihtimali var dedi. Gbelikle alakası olup olmadığını anlayamayız dedi. 1.30 da başlayan çarpıntımı 4.30 da zorla durdurabildik. Eve gelince neten araştırdım bana verilen ilaçları zorunlu olmadıkça hamilelerin kullanması yasakmış, şimdide korkuyorum bebeğime zarar verir mi acaba diye??? İNŞALLAH sağlıkla doğar evladım.

canım çok geçmiş olsun bazen benimde nabzım hızlı atıyor ama ölçmedim hiç
canım sıkma canını bende antibiyotik kullanmak zorunda kalmştım dişimden dolayı ve bende netten baktım aynen senin deidğin gibi zounlu olmaıdkça kullanılmamalıdır diyordu ama çok oldu çok şükür bişey yok üzülme inş bebişe zararı olmaz diğer türlü daha zararlı olurdu eminim.

Rosestel geçmiş olsun canım.bende soğuk şu içe içe boğazını usutmusum.ıhlamur falan biraz toparladim.mide usutmesine nane limon çok iyi geliyor.devam ederse bulantın bir dene canım.

Mehtap sanada çok geçmiş olsun canım.gerekli olmadıkça kullanılmamalı demiş ama senin için baya gerekliymis o ilacı kullanmak.Allahın izniyle bişey olmaz ınş bebeğine.kalp çarpıntısı bende de çok oluyor.ama 2 dakika falan sürüyor.hamileligimin ilk aylarında iyice artmıştı.doktor kansizliktan oluyor dedi.demir hapını düzenli icmeyince hemenbasliyor carpintim.ama seninki farklı bir durum olmus.

Ankara sende hoşgeldin canım.sorunsuz gidip gelmeme çok sevindim.

Kızlar bu rüyalar hepimizin baş belası olucak heralde.her gece en 10 farklı rüya görüyorum.ve biri kabus oluyor mutlaka.son 3-4gundurde sürekli doğum yaptığımı görüyorum.çoğunda bebeğime ulasamiyorum.dünde bi kedi saldırdı bana.korkudan suyum geldi bebeğim doğdu sonra ama minnacık kucağıma bile alamıyorum.kuvezde olması lazımdı diye bağırıp duruyorum.bir duzelseydi hormonlar şu rüyalardan kurtulsaydik.

mehtap canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. ilacın zararıda olmaz inşaallah merak etme doktorlara güvenmek zorundayız.
aaksoyoğlu sanada geçmiş olsun canım insan mevsim geç,işlerinde anlamıyor ama üşütüyor.
bende kaç gündür mide yanması ve ekşimesinden ölüyordum 2 gündür geçti çok şükür demekki üşütmüşüm.
bu arada yarın doktora gidemiyorum yeni bulduğum doktor izinliymiş. işin yoksa şimdi bir hafta daha bekle oğlumu özlemiştim bennnnnnnn (

evet canım gerçekten büyüdük şükürler olsun darısı başınıza son zamanlar daha hızlı geçiyor endişeler biraz daha azaldığı için belki. bende 26. haftadan beri göremedim oğlumu, ayda bir düzenli gidiyoruk ama doktor değiştirince yeni doktor izinliymiş gidemedik. bu hafta giderim diye düşünmüştüm ama izni önümüzdeki hafta bitiyormuş malesef. keşke eski doktora bir kez daha gitseydim. ama artık bir hafta kaldı sabredeyim bari.

bu arada sabah sağlıkocağında yaptırdığım tahlilerden hamatoloji çıkmamış Kan pıhtılı yazıyor acaba ne demek bu

Canım sanada çok geçmiş olsun mide usutmesi ayrı bir kötü oluyor.yeni doktorumuz ınş iyi ve bilgili biridir.bende sonradan değiştirdim doktorumu ve çok memnunum şimdi.bizim randevunuzda pazartesi.bende acayip görmek istiyorum kızımı acaba kaç kilo oldu.baya büyüdü hissediyorum hareketleri falan çok değişti.sizde 30 haftalık olmuşsunuz canım senin oglusun döndümu .kızım dün dönmeye uğraştı galiba kafası baya bi indi aşağı ta kasigima kadar yarım saat depindi :)baktı olmadı heralde yavaş yavaş cikti geri kafası yukarı

teşekkürler canım. inşaalah bizde memnun kalırız bakalım haftaya öğreneceğiz artık.
malesef benim oğlumda dönmedi hala. bir ara oğlıumunda öyle bir çabası olduğunu hissettim hatta tammadır döndü galiba dedim ama yok dediğin gibi gerisin geri geldi.yavrum kafasını hala sağ kamburgamın altından çıkarıyor. ayaklarınıda sol kasığımdan. neyse bunu okadarda sorun etmiyorum sağlıklı olsunlarda ters durmalarına çare var nasılsa zorunlu sezeryan oluruz bizde zaten doktorlara kalsa normal doğuma bırakmak istemiyorlar.

Kizlar merhaba 2 gun once ogrendim gebeligimi bugub pembe lekelenmelerim basladi. 4 saattirde devam ediyor? Doktoruma sordum dinlem dedi. Bilmiyorum bu nedir simdi?

Canım benim kızımda ayni senin oğlun gibi duruyor.ben zaten sezeryan olucam.derdim o değil benim derdim gece yatamamak.sağa dönüyorum altımda bir top sola dönüyorum altımda bir top.saga yatinca kafasini ezicem diye korkuyorum.ama sen normal istiyordun dimi canim.ınş döner oglusun.

Kizlar merhaba 2 gun once ogrendim gebeligimi bugub pembe lekelenmelerim basladi. 4 saattirde devam ediyor? Doktoruma sordum dinlem dedi. Bilmiyorum bu nedir simdi?

Hayırlı olsun arkadaşım.ınş sağlıkla kucaginada alırsın.eğer koyu renk değilse ve çok fazla gelmiyorsa yerleşme kanamasidir.sakin ol ve dinlen.

aksoyoğlu maaşallah sizeee 35.haftanıza giriyorsunuz az kaldı azz maaşallah
ayy bend egörsem sağlıcakla bu haftaları

bende ruyamda hep doğum yapıyorum çok krokuyorum kuvöz arıyorum vs vs
aklımızda ya hep erken doğum krokusu ondan sanırım

çok çok geçmiş olsun
bi aksilik olmadan atlatabilsek şu zamanlarıda bebeğimize kavuşsak biran evvel
kimbilir ne kadar korkmuşsun bebeğine bişi olcak diye Allah beterinden saklasın kendine iyi bak

hoşgeldin pimpirkli anne
o zmaana gelsek bu zmanı geçsek diye diye bak aylık olduk
sende görürsün o zmanları merak etme
doğuruncada ay kırkı çıksa ay bi emeklese ay bi gülse diye zaman sayarız sonada bi bakarız yaşlanmısız

aaksoyoğlu
valla en önde sensin
bakalım nası olcak doğumun bebişin ayy çok az kaldı
sen bize tecrübelerini anlatacaksın inş.

CANIM ÇOK GEÇMİS OLSUN ALLAH BİR DAHA YASATMASIN GECEN SENE BENİM DE BAŞIMA GELDİ O ZAMAN ÇOK AŞIRI SİNİRLENMİSDİM ONDAN OLDU O ZAMAN HAMİLE DE DEG,İLDİM ALLAHTAN ......

TİNY GEBELİGİN HAYIRLI OLSUN BOL BOL DİNLEN HEMEN AYAKLANMA

Son düzenleme:
Hayırlı olsun arkadaşım.ınş sağlıkla kucaginada alırsın.eğer koyu renk değilse ve çok fazla gelmiyorsa yerleşme kanamasidir.sakin ol ve dinlen.

aaksoyoglu nun gercekten az kaldı masallahhem annesine hem kızınaben de allahım ne olur 34 hafta yı bulalım diye hepimiz icin dua ediyorum sanki 20 rakamlar gecmiyo bir türlü sıkıntı yaptım . bu dogum rüyalarından valla kafayı yiyicez bende görüyorum çok, icime korku giriyo sonra :18:

Herkese teşekkür ederim. Çok şükür şuan bir sıkıntımız yok. Yarın doğumiznine ayrılmak için kadın doğuma gideceğim tekrar bebişimizi yine göreceğiz İnşallah. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Bu arada kardelen86 dan haberi olan var mı?

aaksoyoğlu
valla en önde sensin
bakalım nası olcak doğumun bebişin ayy çok az kaldı
sen bize tecrübelerini anlatacaksın inş.

teşekkür ederim kızlar nasıl geçicek bi 10 haftalık olsa bi kıpırdasa falan derken 35 haftalık olduk çok şükür.inş sizde görüceksiniz bu haftaları.duss canım senin ikiz olduğu için ne kadar durur bebişler bilmiyorum ama inş en sağlıklı oldukları zamana kadar beklerler.
erken doğum yapan olmasza ki inş olmaz elifcim en önde benim bakalım.doğumdan sonra kendimi toparlar toparlamaz hemen size yazarım inş:)Allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip eder inş.ve burda bu sefer doğum hikayeleri anlatmaya başlarız:))) sonrada seninki diş çıkardımı benimki yemek yemiyo yok emekledimi onları konuşuruz artık

adım çıktı 9 a inmez 8.9 a
aynen canım yaa çok şükür 6.ayımızı geride bıraktık
kaldı 2 ay 15 gün
inş hepimiz görelim canım o kutlu güzel günleri
gelselerde bizi dünyanın ennn güzel annesi yapsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…