- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.701
aksoyoğlu tarih hafta belli mi sizin
benim misal 38 de alıncak naisp olursa inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese teşekkür ederim. Çok şükür şuan bir sıkıntımız yok. Yarın doğumiznine ayrılmak için kadın doğuma gideceğim tekrar bebişimizi yine göreceğiz İnşallah. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Bu arada kardelen86 dan haberi olan var mı?
aksoyoğlu tarih hafta belli mi sizin
canım daha belli değil pazartesi randevum var bakalım ne diyecek.bende 38.hafta olur diye düşünüyordum.ama doktorum sonuna kadar bekleme taraftarı gibi.eğer kilosu falan iyi olursa beklemeyedebilir.son haftalarda günde 20-30 gr alıyormuş bebiş.1 gün bile fazla kalsa kardır diyor doktor:)bende pazartesi iple çekiyorum bakalım kaç kilo oldu benim miniğim.doktor neler diycek.
Merhaba bayanlar dün bizde bir hastane macerası yaşadık İNŞALLAH son olur. Dün arkadaşa oturmaya gitmiştim tam bişeyler yemeye başlayacağım kalbim deli gibi çarpmaya başladı. Benim gebelikten önce arasıra 1-2 dk. süren çarpıntım oluyordu ama çok önemsemiyordum. Ama dün çok fena oldum 10 dk oldu 15 dk.oldu geçmeyince hemen eşimi aradım geldi eve getirdi önce beni. Evde bir nabız ölçelim dedi nabız 190. Hemen araştırma hastanesine gittik, önce kadın doğumda bebişime bakıldı onun kalp atışlarıda ultrasonuda iyi çıkınca beni acile kardiyolağa sevk ettiler. İlk ekg çekildiğinde nabzım 210 du. Acilde ki doktorlar beloc vermey düşündü ama bebeğe zararı olurmu diye kararsız kaldılar en sonunda eşim kendi kardiyoloji hocasını buldu getirdi onun talimatıyla verildi ilaç ama hiç etkilemedi. Herkes bana sakın üzülme, moralini bozma falan diyip duruyordu benim tek sorum ilacın bebeğe zararı olur muydu. Doçent olmaz dedi. Tekrar 2. doz beloc verildi ama yine nabzım düşmedi. Sonrasında serumla beraber ismini bilmediğim bir ilaç verdiler o ilaçla önce 180-170-160 ve 80 e düştü sonra 120 oldu nabzım. Biraz dinlendikten sonra taburcu edildim. benim geçirdiğim taşikardinin herhangi bir sebebi yokmuş doktor tekrarlama ihtimali var dedi. Gbelikle alakası olup olmadığını anlayamayız dedi. 1.30 da başlayan çarpıntımı 4.30 da zorla durdurabildik. Eve gelince neten araştırdım bana verilen ilaçları zorunlu olmadıkça hamilelerin kullanması yasakmış, şimdide korkuyorum bebeğime zarar verir mi acaba diye??? İNŞALLAH sağlıkla doğar evladım.
Eki Görüntüle 257099 Eki Görüntüle 257100 Eki Görüntüle 257101 Eki Görüntüle 257102
kızlar aldıgım hastane cıkışlarından 1 tanesi begendiniz mi?
insallah yarın da digerinin modelini gösteririm ilk alışverisimiz artık yavaş yavaş başlıyorum bende.....[/QUOT
çoook şekermiş canım hastane çıkışınız güle güle giysin bebişin diğerlerini bekliyoruz dört gözle..
Merhaba bayanlar dün bizde bir hastane macerası yaşadık İNŞALLAH son olur. Dün arkadaşa oturmaya gitmiştim tam bişeyler yemeye başlayacağım kalbim deli gibi çarpmaya başladı. Benim gebelikten önce arasıra 1-2 dk. süren çarpıntım oluyordu ama çok önemsemiyordum. Ama dün çok fena oldum 10 dk oldu 15 dk.oldu geçmeyince hemen eşimi aradım geldi eve getirdi önce beni. Evde bir nabız ölçelim dedi nabız 190. Hemen araştırma hastanesine gittik, önce kadın doğumda bebişime bakıldı onun kalp atışlarıda ultrasonuda iyi çıkınca beni acile kardiyolağa sevk ettiler. İlk ekg çekildiğinde nabzım 210 du. Acilde ki doktorlar beloc vermey düşündü ama bebeğe zararı olurmu diye kararsız kaldılar en sonunda eşim kendi kardiyoloji hocasını buldu getirdi onun talimatıyla verildi ilaç ama hiç etkilemedi. Herkes bana sakın üzülme, moralini bozma falan diyip duruyordu benim tek sorum ilacın bebeğe zararı olur muydu. Doçent olmaz dedi. Tekrar 2. doz beloc verildi ama yine nabzım düşmedi. Sonrasında serumla beraber ismini bilmediğim bir ilaç verdiler o ilaçla önce 180-170-160 ve 80 e düştü sonra 120 oldu nabzım. Biraz dinlendikten sonra taburcu edildim. benim geçirdiğim taşikardinin herhangi bir sebebi yokmuş doktor tekrarlama ihtimali var dedi. Gbelikle alakası olup olmadığını anlayamayız dedi. 1.30 da başlayan çarpıntımı 4.30 da zorla durdurabildik. Eve gelince neten araştırdım bana verilen ilaçları zorunlu olmadıkça hamilelerin kullanması yasakmış, şimdide korkuyorum bebeğime zarar verir mi acaba diye??? İNŞALLAH sağlıkla doğar evladım.
kızlar idrar testim çıkmş baktım netten
+++ 3 tane artı var 2 tane çıkardı hep şimdi 3 olmş çok mu ciddi enfeksiyon var acep ki?
geçmiş olsun canım durum öyle görünüyo ama net cevabı dr un söyler
aman canım sakın ihmal etme biliyosun idrar yolu iltihabı erken doğuma sebebiyet veriyo
serum mu iğne mi ne vereceklerse kullan bol su iç eminim içiyosundur da daha çok iç
Eki Görüntüle 257278 Eki Görüntüle 257279 Eki Görüntüle 257280
kızlar bakın bakalım perili olan bebek şekeri olacak kapı süsüne karar veremedim ama leylekli mi çelenkli mi olsa daha iyi:44:
TAMAM CANIM EN KISA ZAMANDA ATICAM . SENİN DE BAYA OLMUŞ BAŞLA ARTIK ALMAYA SONRA ZOR OLUR.BEN SİMDİ YÜRÜMEKTE BİLE ZORLANIYORUM ÖNÜMÜZDE Kİ HAFTA İNŞŞ MASKOYA GİDİCEM NASIL GEZİCEM DİYE DÜSÜNÜYORUM .Eki Görüntüle 257099 Eki Görüntüle 257100 Eki Görüntüle 257101 Eki Görüntüle 257102
insallah yarın da digerinin modelini gösteririm ilk alışverisimiz artık yavaş yavaş başlıyorum bende.....[/QUOT
çoook şekermiş canım hastane çıkışınız güle güle giysin bebişin diğerlerini bekliyoruz dört gözle..
SAGOL CANIM BENDE SENİN GİBİYİM BEN HASTANE CIKIŞLARI 1 ER TAKIM ALMAYI DÜSÜNÜYORUM BUNDAN SONRA GENELDE TULUM VE CİTCİTLİ BADİLER ALICAM CEVREMDE DE DİYOLAR HEDİYE ÇOK GELİR ACELE ETME AMA DURAMIYORUM ......duss çok güzel hast çıkışın bayıldım yaaa ay ben her gördüğümü alasım geliyor yaa
BENDE DE ÇIKTI HAFİF YÜKSELMİS DEDİ DOKTORUM AMA İLAÇ VERMEDİ BOL BOL SU İÇ DEDİ BENDE HAFİF KAŞINTI VARDI....kızlar idrar testim çıkmş baktım netten
+++ 3 tane artı var 2 tane çıkardı hep şimdi 3 olmş çok mu ciddi enfeksiyon var acep ki?
GENELDE HERKES ÇELENKLİ ALIYO..... LEYLEKLİ DAHA DEGİŞİK DURUYO BENCE ONU YAPTIR.Eki Görüntüle 257278 Eki Görüntüle 257279 Eki Görüntüle 257280
kızlar bakın bakalım perili olan bebek şekeri olacak kapı süsüne karar veremedim ama leylekli mi çelenkli mi olsa daha iyi:44:
SILANAZ CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BAKALIM OGLUN KAÇ GR OLMUŞ ... .....
güle güle giysin fıstığın çok güzeller :)Eki Görüntüle 257099 Eki Görüntüle 257100 Eki Görüntüle 257101 Eki Görüntüle 257102
insallah yarın da digerinin modelini gösteririm ilk alışverisimiz artık yavaş yavaş başlıyorum bende.....
canım bol su içicen başka yolu yok bunun çok ta üzerinde düşünüp kafana takma pinpirikli anne :)kızlar idrar testim çıkmş baktım netten
Bella Leylek'li olan cok hosuma gitti, ucude harika ama leylek ne biliyim original'a cok uygun bide hep yuzde tebbesum yapar.... keske benimde alma sansim olsa,,,
bende iki saat sonra doktor'a gitcem ins. gitmeden bakiyim dedim,,, arkadaslar bu kotu ruyalari gormeyen yok, ben her gece kabuslar gormeye basladim... hayra yoralim her zaman, baya rahatsizliklar geceren arkadaslar olmus hepinize gecmis olsun, nabiz benimde canim cok cikmisti, malum haberden sonra sonra doktorlar konusarak , sakinlestirerek dusurmuslerdi ama canim seninki baya firlamis,, hic bisey olmaz allahin izni ile ilaclardan, sen gonlunu ferah tut....
gulsum iltihap oluyor , sonra gidiyor.. benimkide oyle cikmisti, hapla gecti bir haftada... su cok ic,gece bile ya bas ucunde bulundur, yada lavaboya kalktikca ic.....
bende bugunlerde doktor fobi'si cikti, her doktora gittimde kalbim yerinden cikicak gibi oluyor...insallah guzel haberlerle gelirim...
Aldiniz ciciler cok guzel, hele o hastane cikislari muhtesem... rabbim hayirlisi ile evlatlarimizada giydirmeyei nasip etsin ins.
kızlar ya siz bol su iç diyorsunuz öyle mi hallolur mu
ben mi abartıyorum yaa
az önce üniv hast deki dr u aradım ampisina diye bi ilaç al dedi
ama baktım ağır bi antibiyotik gibi geldi
munorol şase yetmez mi ki
birde kendi özel dr ma mı sorsam