2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

iyi olmana sevindim canım izne ayrılda dinlen artık.kardeleni bende merak ediyordum.profiline baktım bugün başka biyerde paylaşmış bu yazıyı
Kizlar allah razi olsun hepinizden
Bermel hnagi doktora gidiyomuski
Ben bugun eve ciktim ama pazartesi kontrole gidicem
Rahim boyu 12 mm acilma yok sukur sancimda yok
Yarin allahin izniyle 25 olacaz
Ciger gelistirici yapmadilar
Eeger sancim olursa yapcaklarmis
Dualarinizi eksik etmeyin
Allaha emanetiz
Ilk hedefim 28 allahin izniyle
Sizce ne kadar daha dururlar
Dokttor yucel karamani aradim
Doktorun yapmazsa bende yapmam serklaj dedi

iyi olmasına çok sevindim.kardelencim uğrarsan buraya bizimlede paylaş durumunu.

aksoyoğlu tarih hafta belli mi sizin
benim misal 38 de alıncak naisp olursa inş

canım daha belli değil pazartesi randevum var bakalım ne diyecek.bende 38.hafta olur diye düşünüyordum.ama doktorum sonuna kadar bekleme taraftarı gibi.eğer kilosu falan iyi olursa beklemeyedebilir.son haftalarda günde 20-30 gr alıyormuş bebiş.1 gün bile fazla kalsa kardır diyor doktor:)bende pazartesi iple çekiyorum bakalım kaç kilo oldu benim miniğim.doktor neler diycek.

hımm anladım canım herhalde az olmaz ya 38.haftada ben kendimi öyle adapte ettim ki
aman önce gelmesinlerde inş
son haftalarda risklerde artıyor tabi korkuyor insan..
hakkımızda hayrlısı olsun sağlıcakla alalım inş

kızlar aldıgım hastane cıkışlarından 1 tanesi begendiniz mi?
insallah yarın da digerinin modelini gösteririm ilk alışverisimiz artık yavaş yavaş başlıyorum bende.....

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım
geçmişte de kalır tekrazrlamaz inşaAllah
ilaçların yarar zarar ilişkisine bakarak veriyorlar zaten alırsan mı daha çok zararı dokunur almazsan mı diye onun için sen içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmazz

Geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz. Neden oldugu konusunda bilgi verdi mi doktor ..Kendine çok dikkat et malum 30 lu haftaardasın artık.

kızlar idrar testim çıkmş baktım netten
+++ 3 tane artı var 2 tane çıkardı hep şimdi 3 olmş çok mu ciddi enfeksiyon var acep ki?

+++ 3 tane artı var 2 tane çıkardı hep şimdi 3 olmş çok mu ciddi enfeksiyon var acep ki?

geçmiş olsun canım durum öyle görünüyo ama net cevabı dr un söyler
aman canım sakın ihmal etme biliyosun idrar yolu iltihabı erken doğuma sebebiyet veriyo
serum mu iğne mi ne vereceklerse kullan bol su iç eminim içiyosundur da daha çok iç

tahmin ettim ben zaten enfksyn olduğunu
yani yanmam falan yok ama idrar sarı oluyordu çok
dr u arayayım bugünde bakalım ne cericek

Eki Görüntüle 257278 Eki Görüntüle 257279 Eki Görüntüle 257280
kızlar bakın bakalım perili olan bebek şekeri olacak kapı süsüne karar veremedim ama leylekli mi çelenkli mi olsa daha iyi:44:

Bella Leylek'li olan cok hosuma gitti, ucude harika ama leylek ne biliyim original'a cok uygun bide hep yuzde tebbesum yapar.... keske benimde alma sansim olsa,,,

bende iki saat sonra doktor'a gitcem ins. gitmeden bakiyim dedim,,, arkadaslar bu kotu ruyalari gormeyen yok, ben her gece kabuslar gormeye basladim... hayra yoralim her zaman, baya rahatsizliklar geceren arkadaslar olmus hepinize gecmis olsun, nabiz benimde canim cok cikmisti, malum haberden sonra sonra doktorlar konusarak , sakinlestirerek dusurmuslerdi ama canim seninki baya firlamis,, hic bisey olmaz allahin izni ile ilaclardan, sen gonlunu ferah tut....

gulsum iltihap oluyor , sonra gidiyor.. benimkide oyle cikmisti, hapla gecti bir haftada... su cok ic,gece bile ya bas ucunde bulundur, yada lavaboya kalktikca ic.....

bende bugunlerde doktor fobi'si cikti, her doktora gittimde kalbim yerinden cikicak gibi oluyor...insallah guzel haberlerle gelirim...

Aldiniz ciciler cok guzel, hele o hastane cikislari muhtesem... rabbim hayirlisi ile evlatlarimizada giydirmeyei nasip etsin ins.

Son düzenleme:
güle güle giysin fıstığın çok güzeller :)

canım bol su içicen başka yolu yok bunun çok ta üzerinde düşünüp kafana takma pinpirikli anne :)

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz normal bu şekilde hissetmen zaten hassas olduğumuz bi dönem kendine ve oğluşuna iyi bak

kızlar ya siz bol su iç diyorsunuz öyle mi hallolur mu
ben mi abartıyorum yaa
az önce üniv hast deki dr u aradım ampisina diye bi ilaç al dedi
ama baktım ağır bi antibiyotik gibi geldi
munorol şase yetmez mi ki
birde kendi özel dr ma mı sorsam

ankaralı yine de doktoruna danışmalısın ben kendi doktorum öyle dedi suyu cogalt dedi.

Bella cım leylek iyidir iyi leylekli al bence diğeri çok banel

bebek sekeride çok hoş

duşş
senin hastane çıkışıda çok güzel güle güle kullanın bende baktım bugun Beşiktaşlı alcam inş. ee dün gece 5-1 yendik eşim cinconlu ama ben kesin beşiktaşlı alcam onu oğlumuda doğuştan fanatik yapcam inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…