- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.661
canım ya hadi kendi canına acımıyosun oğluşunada mı acımıyosun sinirlenene kadar azcık sesini çıkar hamile kadının evine yatılı misafir gelir mi hiç?Günaydınn
Bella Miray adı çok güzel bence kocanı ikna et aslında Beyzada çok güzel benim kızım olsaydı Berrak yada Beyza olacaktı. hepsi güzel bakalım yada kura çekersiniz doğunca
bana herkes kızmış tmm yaptığım çok yanlış bişi bende biliyorum ama yardım eden yokki annemler uzakta, cuma günüde eltimler ve başka misafirler gelecek yatılıya. zaten bi odam inşaat halindeydi içine strafor alçı döşedik boya yaptık onun bütün pisliğinide ben temizledim camını çerçevesini ben sildim dünde koltukları falan sildim bütün odaları temizledim ama akşam olunca bi banyo yapım dedim sona inanın oturamadım bütün etlerim sanki ağrıyordu çok yoruldum sonada sinirden ağladım 1 saat boyunca rüyamda kabuslar gördüm offff çok boğdum dimi sizi
ama kızlar demem o ki hırsımdan yapmadım temizliği benden başka yapacak olan yoktu mecburiyetten yaptım şimdi eltimler gelip gitsin tekrar totoma döncek ev biliyorum ve yüzdende çok sinirleniyorum , herneyse öptüm hepinizi
onlar seni el üstünde tutacağına sen onları ağırlıyosun son dönemler artık dikkat azıcık kendine
benim ki pinpirikli azcık sık ve az ye diyo oda bu listenin dışına çıkmıyorum hatta o kadar alıştım ki ekmeği 1 dilime diüşürdüm nerdeyse:))şekerin ikiz gebeliğe göre çok yüksek değil dediiiii
diyet verdi ama senin yazdığından daha bol bol :))en azından 4 dilim ekmek
çok sınırlama getirmedi doğru gıdaları ye ama sık sık ye şekerin yükselmediği müddetçe özgürsün dedi :))
bakalım bakalım 1 hafta sonra ne diyecekk :))
ohhhhh çok rahatladımmm zorlu bi süreç yaşamayız gibi geliyor dedi
selam hamişler herkes iyi çok şükürler olsun....
ben bu gün sabaha kadar rüya gördüm allah korusun dogum zamanım yaklaşmış ben ağlıyorum daha erken diye doktorumu arıyorum bir türlü ulasamıyorum başka hastanelere gidiyorum diyolar alıcaz sonra doktorum arıyo çalışdıgı hastaneye çagırıyo beni bütün gece ugraşdım durdum uyandım sonra dedim rabbim çok sükür bu bir rüyaymiş.........
kızlar benim karnımın altında ağrılar var tedirgin ediyo beni bazen yürümekte zorlanıyorum sizdede var mı?
bu arada disetlerimin ağrısı geçti allah kimseye yaşatmasın kaç hafta canım yandı.
sevindim diş probleminin geçmesine artık dinlenme dönemine girdik bide ikiz seninkiler allah yardımcın olsun
benim de kasılmalarım oluyor özellikle geceleri bi kaç kez acile gittim panikle normal dedi bütün dr. magnezyum alıyorum şimdi
o rüyaları sorma dizileri geçti aşk,entrika,ihtiras yok yok