2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Günaydınn:21:
Bella Miray adı çok güzel bence kocanı ikna et :KK1: aslında Beyzada çok güzel benim kızım olsaydı Berrak yada Beyza olacaktı. hepsi güzel bakalım yada kura çekersiniz doğunca:KK1:

bana herkes kızmış:kk77: tmm yaptığım çok yanlış bişi bende biliyorum ama yardım eden yokki:KK59: annemler uzakta, cuma günüde eltimler:KK57: ve başka misafirler gelecek yatılıya. zaten bi odam inşaat halindeydi içine strafor alçı döşedik boya yaptık onun bütün pisliğinide ben temizledim camını çerçevesini ben sildim:KK59: dünde koltukları falan sildim bütün odaları temizledim ama akşam olunca bi banyo yapım dedim sona inanın oturamadım:KK43: bütün etlerim sanki ağrıyordu çok yoruldum:KK43: sonada sinirden ağladım 1 saat boyunca:KK43: rüyamda kabuslar gördüm offff çok boğdum dimi sizi:KK59:
ama kızlar demem o ki hırsımdan yapmadım temizliği benden başka yapacak olan yoktu mecburiyetten yaptım:KK59: şimdi eltimler gelip gitsin tekrar totoma döncek ev biliyorum ve yüzdende çok sinirleniyorum , herneyse öptüm hepinizi:KK58:
canım ya hadi kendi canına acımıyosun oğluşunada mı acımıyosun sinirlenene kadar azcık sesini çıkar hamile kadının evine yatılı misafir gelir mi hiç?
onlar seni el üstünde tutacağına sen onları ağırlıyosun son dönemler artık dikkat azıcık kendine
:))şekerin ikiz gebeliğe göre çok yüksek değil dediiiii
diyet verdi ama senin yazdığından daha bol bol :))en azından 4 dilim ekmek
çok sınırlama getirmedi doğru gıdaları ye ama sık sık ye şekerin yükselmediği müddetçe özgürsün dedi :))
bakalım bakalım 1 hafta sonra ne diyecekk :))
benim ki pinpirikli azcık sık ve az ye diyo oda bu listenin dışına çıkmıyorum hatta o kadar alıştım ki ekmeği 1 dilime diüşürdüm nerdeyse
ohhhhh çok rahatladımmm zorlu bi süreç yaşamayız gibi geliyor dedi

selam hamişler herkes iyi çok şükürler olsun....
ben bu gün sabaha kadar rüya gördüm allah korusun dogum zamanım yaklaşmış ben ağlıyorum daha erken diye doktorumu arıyorum bir türlü ulasamıyorum başka hastanelere gidiyorum diyolar alıcaz sonra doktorum arıyo çalışdıgı hastaneye çagırıyo beni bütün gece ugraşdım durdum uyandım sonra dedim rabbim çok sükür bu bir rüyaymiş.........
kızlar benim karnımın altında ağrılar var tedirgin ediyo beni bazen yürümekte zorlanıyorum sizdede var mı?
bu arada disetlerimin ağrısı geçti allah kimseye yaşatmasın kaç hafta canım yandı.

sevindim diş probleminin geçmesine artık dinlenme dönemine girdik bide ikiz seninkiler allah yardımcın olsun
benim de kasılmalarım oluyor özellikle geceleri bi kaç kez acile gittim panikle normal dedi bütün dr. magnezyum alıyorum şimdi
o rüyaları sorma dizileri geçti aşk,entrika,ihtiras yok yok :KK9:

Merhaba teyzoşlar...

3 gündür baya hasta idim. Sadece okuyabiliyodum yazılarınızı, yazamadım bir şey. Allaha şükür şimdi daha iyiceyim. Pazar günü midemi üşütmüştüm, 5 dakika da bir ağzımdan yumurta kokusu geliyordu. Akşamında üstüne birde ishal oldum ki eyvah. Dün de inanılmaz bir sancıyla mide ağrılarım, reflüm başladı. Korkunç birşeydi. İnanın nefes almakta zorlanıyordum. Acısı sırtıma vuruyordu. Allahtan eşim gebeliğin başında gaviscon likit almıştı. kullanmak şimdiye nasip oldu. Şimdi ara ara midem kötü oluyor, ama düne göre daha iyi.

Kızlar hepinizin yazısını okudum. Başta Kardelen ve sılanaz olmak üzere hepiniz için her daim dua ediyorum. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Aaksoyoğlucum odayı çok beğendim canım. Bebişin güle güle kullansın. Sempatikcim pusetin çok güzel görünüyor, ama bana da tavsiye edilen daha çok baston model. Daha hafif old. için sanırım. Kardelenimsin, cicileriniz çok hoş. Kuzucuğun güle güle eskitsin. Bellacım, kuzuşunla iyi olmana sevindim canım. Türk anneleri yazın cuk diye oturmuş walla:) Elifcim, biliyorum herkez çok kızmış sana ama sende biliyorsun ki herkes haklı. İnan yakınımda olsan bir zılgıtta benden işitirdin. Şu dönemde sen ve bebeğinden daha önemli bir şey yok. Sen kendine değer verdiğini gösterki etrafındakilerde öyle davransın.

Merhaba teyzoşlar...

3 gündür baya hasta idim. Sadece okuyabiliyodum yazılarınızı, yazamadım bir şey. Allaha şükür şimdi daha iyiceyim. Pazar günü midemi üşütmüştüm, 5 dakika da bir ağzımdan yumurta kokusu geliyordu. Akşamında üstüne birde ishal oldum ki eyvah. Dün de inanılmaz bir sancıyla mide ağrılarım, reflüm başladı. Korkunç birşeydi. İnanın nefes almakta zorlanıyordum. Acısı sırtıma vuruyordu. Allahtan eşim gebeliğin başında gaviscon likit almıştı. kullanmak şimdiye nasip oldu. Şimdi ara ara midem kötü oluyor, ama düne göre daha iyi.

Kızlar hepinizin yazısını okudum. Başta Kardelen ve sılanaz olmak üzere hepiniz için her daim dua ediyorum. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Aaksoyoğlucum odayı çok beğendim canım. Bebişin güle güle kullansın. Sempatikcim pusetin çok güzel görünüyor, ama bana da tavsiye edilen daha çok baston model. Daha hafif old. için sanırım. Kardelenimsin, cicileriniz çok hoş. Kuzucuğun güle güle eskitsin. Bellacım, kuzuşunla iyi olmana sevindim canım. Türk anneleri yazın cuk diye oturmuş walla:) Elifcim, biliyorum herkez çok kızmış sana ama sende biliyorsun ki herkes haklı. İnan yakınımda olsan bir zılgıtta benden işitirdin. Şu dönemde sen ve bebeğinden daha önemli bir şey yok. Sen kendine değer verdiğini gösterki etrafındakilerde öyle davransın.

teşekkür ederiz canım:)
çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla bi doğursaydık kazasız belasız
kış geliyo benide bi korku sardı üşütmeden atlatsam başka bişey istemiyorum
benim klasik her sene bi kere bayağa ağır bi grip boğaz ağrısı yaşarım
gerçi genelde çocuklardan geçiyodu bu sene evde olucam
bakalım sakınan göze çöp batmasın da

Kızlar Merhaba,
Kardelen canım yazdıklarını okudum ama ne yazacağımı bilemedim sen sık sık kendinden haberdar et bize dualarım seninle , kontrol altında olman çok iyi inşallah zamanında doğacak kızların..
bu arada ben bebişimin kıyafet,bakım ,banyo malzemelerini tamamladım sayılır.kendi emzirme ürünlerimde tamam ,gecelik,terlik gibi şeyler kaldı, birde bebişin odası,nevresimi ,arabası... çok zormuş çok kafa karıştırıyor alışveriş. tek tek hepsini eve gelince işaretledim neleri eksik görebileyim diye.Allah hepimize aldıklarımızı sağlıkla sıhhatli giydirmeyi nasip eder inşallah.

Ev işi yapmayın kızlar canınızı yolda mı buldunuz hele birde bu halde misafir ağırlayacaksanız bırakın gelen yapsın yada o şekilde gelsin kalsın. İşişten geçtikten sonra keşke demenin anlamı olmaz. Şu an en önemli şey bebişlerimiz. gerisi boooş..

bugün sülüman başlıyor kızlar
bakalım hürrem kaç tane doğuracak bu sene :KK9:
biz daha bi tanenin hakkından gelemedik kadın kedi gibi maşşallah habire hamile kalıyo :)

rosesteel geçmiş olsun canım allah şifanı versin
ankara hoş geldin canım nasıldı tatil dinlenebildin mi
rudi aldıklarını iyi günlerde güle güle kullan canım eksik herkeste var yavaş yavaş tamamlayacağız artık.
lahor canım senin dietin hafif olmasına sevindim zira hamilelikte insanın kendini tutması daha zor.
duss canım hamileliğin 30 haftalarında çok rüya görülmesi normalmiş. ben sabaha kadar olmadık bir sürü rüya görüyorum hatta konuşuyormuşum eşim öyle söylüyor. kasık ağrım benim okadar yok ama senin ikizlerin olmasından dolayı olabilir yada bazı bebeklerin duruş pozisyonundan dolayı olabiliyormuş ama yinede doktoruna sor istersen.
elfkaya kendine dikkat et canım. okadar temizliğin üstüne birde misafir ağırlayacakmışsın. gelen yabancı sayılmaz eltinmiş aileden seni yormasınlar. zaten bu durumda insan misafir ağırlayamaz herkesin bebeği kıymetlidir ama bizim bebeklerimiz çok zor elde edilmiş bebekler dikkat et lütfen sakın yine kendini yorma

hoşbulduk canım evet dinlendim güzeldi işte dğeişiklik oldu benm için sorunsuz olması yetti zaten

canım sen nasılsın ?

teşekkürler iyiyiz çok şükür teyzesi.
biraz önce sağlık ocağına gittim tahlillerimi yaptırdım. yarında doktora gideceğiz. busefer yeni bir doktor deneyeceğim. yeni doğan yoğun bakımı olmadığı için başka bir hastaneye gideceğim bakalım inşaallah yeni doktorumuzu severiz.

teşekkürler iyiyiz çok şükür teyzesi.
biraz önce sağlık ocağına gittim tahlillerimi yaptırdım. yarında doktora gideceğiz. busefer yeni bir doktor deneyeceğim. yeni doğan yoğun bakımı olmadığı için başka bir hastaneye gideceğim bakalım inşaallah yeni doktorumuzu severiz.

benimde gitmem laızm tahlillerim var aslında ama üşeniyorum
inş canım içine sinen bi dr bulursun keşke benim dr hepinize baksa süper bi dr

günaydın kızlar
ben çok kötü kabuslar görüyorum:KK43: hep ölüm, ölüm... ağlaya ağlaya uyandım şimdide:KK43:

günaydın kızlar
ben çok kötü kabuslar görüyorum:KK43: hep ölüm, ölüm... ağlaya ağlaya uyandım şimdide:KK43:

hepimiz görüyoruz canım benim, dün duss arkadaşımızda aynı şeyden şikayet etmişti. bende görüyorum, hamilelikte çok normalmiş merak etme.
bu arada ben size hiç anlatmadım dimi ben en kötü kabusumu transfer günün gecesi gördüm. gece büyük bir korkuyla ağlayarak uyandıum. uzay filimlerindeki gibi içime üremek için bir canavar yerleştirmişlerdi bir süre sonra korkunç bir canavar çıkıyor içimden felan. çok uzun süre etkisinde kaldım bu rüyanın hemde vicdan azabı çektim yavrumu neden öyle gördüm diye. şimdi gülün diye anlatıyorum ama ozaman çok canım yandı. yani rüyalar normal hayırlara yorup unutun.

Son düzenleme:
benimde gitmem laızm tahlillerim var aslında ama üşeniyorum
inş canım içine sinen bi dr bulursun keşke benim dr hepinize baksa süper bi dr

güvendiğin bir doktor bulmak önemli canım doktorunu sevmen çok güzel darısı başımıza inşaallah. bende memnundum doktorumdan aslında ama bulunduğum ilde yoğun bakım olmayınca mecburen değişecez.

hepimiz görüyoruz canım benim, dün duss arkadaşımızda aynı şeyden şikayet etmişti. bende görüyorum, hamilelikte çok normalmiş merak etme.
bu arada ben size hiç anlatmadım dimi ben en kötü kabusumu transfer günün gecesi gördüm. gece büyük bir korkuyla ağlayarak uyandıum. uzay filimlerindeki gibi içime üremek için bir canavar yerleştirmişlerdi bir süre sonra korkunç bir canavar çıkıyor içimden felan. çok uzun süre etkisinde kaldım bu rüyanın hemde vicdan azabı çektim yavrumu neden öyle gördüm diye. şimdi gülün diye anlatıyorum ama ozaman çok canım yandı. yani rüyalar normal hayırlara yorup unutun.

bilmiyorum canım ya çok kötü oldum. gözümün önünde en yakın arkadaşım ve özürlü kardeşim:KK43:
hala aklıma geldikçe ağlıyorm kaç saat oldu kalkalı etkisinden çıkamadım:KK59:
birazda vicdan azabı bu sanırım, oğlumu çok yordum kaç gündür, ona bişi olsaydı napardım düye düşünmekten...

bu arada kardelen takvimini gördümde ne kadar büymüşsünüz maşallah:nazar:
oğlan büyümüştür:KK69: bizde o günleri görelim inş.
iki hafta var daha oğlumu görmeye, bakalım iyimi yavrum kilosu boyu çok merak ediyorum:KK69:

Merhaba teyzoşlar...

ayyyy canım çok geçmiş olsun. o dediğin yumurta kokusu gibi bişi varya insanı mahvediyo:KK5: valla okurken bile tuhaf oldum. bide ishal olmuşun çok geçmiş olsun. :KK54:

günaydın kızlar

Canımcım bak kendi yorumunu da yapmışsın işte. Kaç gündür kendini yordun, vicdan yapmışsındır. Ama bunu da unut geldi geçti. En azından bundan sonra kendine ve bebişine çok iyi bakacağına söz ver tamam mı? Kardeleninde dediği gibi kabusların olması çok normal gebelikte. Çünkü bizde durumumuza alışmaya çalışıyoruz. Acaba iyi bir anne baba olacakmıyız diye. Bunlar çok normal. Allahım hayırlısına çevirsin de ve unutmaya çalış canım.

Canım az önce elif'e de yazdım bende de benzer rüya ve kabuslar var. ama senin ki tam acayipmiş. Hep bizim pimpirikliğimizden kaynaklı. ama olacak o kadar. Hayırlısı ile 2 ayımız kaldı. Allahım hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza versin.

bu gece bende doğum yapıyordum yavrum küvezdeydi dr a diyorum karnımda yarık yok siz naısl aldınız diye:KK43:(
çok etkilendim..

kızlar ben ishal oldum akşamdan beri su kaybediyorum galiba halsizimde ben bugün dr a mı gitsem ne yapsam

güvendiğin bir doktor bulmak önemli canım doktorunu sevmen çok güzel darısı başımıza inşaallah. bende memnundum doktorumdan aslında ama bulunduğum ilde yoğun bakım olmayınca mecburen değişecez.

kesinlikle cnaım ben çook dr gezdim dünya paara verdim iyi dr bulmak için
hassas bi yapım var benim,hem güleryüzlü tatlı dilli hemde alanında uzman biri olmalı
çok şükür buldum inş nazar değmez..

X