2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

aminnnnnn çar çabuk geçsin:) ben tam 5+5 de kese görmeye gitcez inşallah...acaba kalp atımlarını duyarmıyız? çok merak ediorum...canım kilomu bayağı düşük yazmışsın:) 58 yerine 28 yazmışsın:)inşallahhh bol bolll gebeler oluruz:):):)

Hmmm demek 28 kiloymusun,pek bi zayifmisin sen ya
pardon canim hizla yazinca oyle olmus ,iyiki bakipta soyledin ,millet dicek ,bu nasil kadin 28 kilo diye
canim ben kalp sesini tam 12. test gunumden 21 gun sonra ogrenmisim ,sanirim 6 yada 7 hafatda oluyor
bu gitmenizde kieseyi gorursunuz zannetmem kalp sesini duymazsiniz, bir dahaki sefer duarsiniz kalp sesini

slm arkadaşlar ya çok saçma belki ama benim yarın yada ertesi gün transferim var son adet tarihimden hesaplanınca 31 aralık annesi olacağım Rabbimin izni ile tabiiki benim ki şuan sadece hayal ama Allahın izni ile gerçek olacak bi hayal siz hamilesiniz ne güzel lütfen banada dua edin olurmu bende bebeğimle sağlıkla aralık annesi olayım:))hamiş anneler dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız fındıklarınızı kucağınıza:))

amin canım amin inşaallah sen de yarın aramıza katılırsın. allahım isteyen herkese meleklerini gönder yarabbi.

merhabalar bende Allah izin verirse Aralık annesi olacam şu anda 5+1 günlük son adet tarihim 6mart
nisan 18.de dr randevumuz var kese ve kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum superisi ile aramızda bir gün var İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız. Rabbim isteyen herkesede versin.

Son düzenleme:

canim benim ya dualarimiz seninle ,sende cok dua et ,Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin sana, insallah bebesin tutunur birakmaz seni
ne guzel heyecan ,insallah canim aralik ayi annesinde senide gormeyio cok isterim, hatta gonulden
sonuc alinca artik bize yazarsin ,merakta birakmazsin
transferden sonra bol bol dinlen ,herseyin hayirlisini iste ,insallah sonuc pozitif olur

hosgeldin aralik annemiz ,demek sende yeni aldin sonucu ,Rabbim kucagimiza almayi nasip eder insallah
cok haklisn ,insan keseyi ve kalp sesini duymadan inanmiyor, hatta ben hic inanamiyodum aceba ben hamilemiyim diye, keseyi gordum yine okadar etkilenmedim kucuk bisey var gozukuyor ama ozellikle kalp sesini duyuyorsunya,oyle anlatilmaz bir duyguki ,insallah rabbim snaada nasip etsin
bu randovunuzde keseyi gorsenizde kalp sesini duycaginizi zannetmiyorum ,onuda digiger hafta duyarsiniz, ve artik hep birlikte burda devam ederiz :)
canim bu arada listede olmak istersen
sat-yas-kilo-dogum tarihbinde yazarsan senide eklerim aralik annelerine

hoşbulduk canım bakılm keseyi görürz işallah 1 hafta nasıl geçerki bugün dayanamayıp gidecektim ama dr a ama daha belli olmazmış o yüzden vazgeçtim hayırlısı inşalah
sat 6mart, kilo74, yaş34 e bugün girdim, dğum tar 11 aralık Allah nasip ederse

amin canım amin inşaallah sen de yarın aramıza katılırsın. allahım isteyen herkese meleklerini gönder yarabbi.

Allah razı olsun dualarınız iyi dilekleriniz için arkadaşlar dilerim herşey güzel olur ve bende aranıza katılırım sizlerde sağlıkla sıhhatle alın kuzucuklarınızı kucaklarınıza inşallah...

Canım allah yardımcın olsun. İnşallah bebişine kavuşursun hayırlısıyla. Canım kuran'ı kerim biliyorsan ya da çevrende bilen birileri varsa "meryem süresi"ni oku ya da okut. yoksa bile meal bulursun, okumaya çalış. Allahın izniyle inanırsan da inşallah olur. Ben transfer günü annemlere okuttum. İnşallah hayırlaısıyla bebişlerimizi kucaklarız...

Selam herkese, geçen haftadan beri endişelerle doluyum, sonucu almadan önce olacak mı olmayacak mı diye endişeleniyordum yalnızca, şimdi ise keseyi görecek miyiz, kalp atışını duyacak mıyız, yok sancım var yerinde duruyor mu, ters bi hareket yaptım bebeğe zarar verdim mi vs... bi ton endişe içindeyim.. geçmişi okuyunca gördüm ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. öncelikle bunları paylaşmak çok güzel, eminim birbirimize çok destek olucaz, çok şey öğrenicez.

Bu arada şunu farkettim ki, bundan sonra hayatımız hep bu endişelerle dolu olacak, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra da hayatımız boyunca onlar için endişeleniyor olacağız hep. Anne olmak (adayı olmak bile) böyle birşey işte. Bu yepyeni hayata hoşgeldik hepimiz, iyi ki de geldik, çok bekledik bunun için :))

Dilerim, Allah isteyen herkesin yüzünü güldürür, emeklerini boşa çıkarmaz, sağlıkla, hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza...

Allah razı olsun canım sık sık türkçesini okuyorum başka bir sitede arkadaşlarda Allah bin kere razı olsun 21 tane okudular duaların için yürekten amin diyorum inşallah bende hamiş kalır sağlıkla alırım balımı kucağıma...

teşekkür ederim.çok heyecanlı ve stresliyim geçmek bilmedi bugün hayırlısı olur inşallah hepimiz
için...

slm sevgili annecikler yarın sabah saat 9:30 transfer var inşallah bende aralık annesi olacağım lütfen dularınızı eksik etmeyin..hepiniz ve inşallah bende sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:))

inşallah canım Yüce Rabbim gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsin. taransfer işlemi sırasında embriyo yerleşirken bol bol dua et ilk denemenmi bilmiyorum ama sakin ol hiç korkulacak bişey yok hiç anlamıyosun bile.

Merhaba arkadaşlar;
Benim 4 nisanda transferim yapılmıştı. Cuma günü çağırdı doktorum tahlil için. Bugün eczaneden test alıp yarın sabah ilaç kullanmadan test yapsam acaba sonuç alabilirmiyim :97: Diceksinizki bu kadar beklemişsin 2gün daha bekle. Ama biraz sabırsızlanıyorum. Sonuç negatif olursa diyede endişeleniyorum İçimden bi ses bekle cumaya kadar diyor, bi yandanda biran önce pozitif sonuctan emin olmak istiyorum Bişey söyleyin ne olurrrr

Canım Cumaya ne kaldı şunun şurası. demek kolay diyeceksin :) ama bence kan tahlili garanti ne de olsa. Hoş idrar testi de olur da, sonra silik felan çıkarsa bu defa onu kafana takarsın. Son 1 gün çabuk geçiyor, inan ki. Bir de bakmışsın cuma gelmiş, hayırlı haberlerini yazıyorsun. Hadi bakalım bekliyoruz...

sağol canım iyi dileklerin için 3. denemem tecrübeli olduk inşallah bu son olacak çok sıkışmak istemiyorum aslında çok zorlanmıştım geçen sefer ...

hs beta hcg idrarda zor çıkıyo daha önce hep erken denemş biri olarak çok pişman oldum ben derim ki bu kadar beklemişsin biraz daha bekle ama tabi en doğru kararı sen verirsin:))inşallah kuzucukların seninledir(amin)

hoşheldin canım, inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklayabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…