selam arkadaslar hepinizin Kadir Gecesi Mubarek olsun Rabbim bu e guzel gunde hepimizin dualarini kabul etsin
hepinizi tek tek okudum ama kimseye cevap vercek gucum kalmadi silanazdan sonra
SILANAZ canim benim oncelikle acini paylasiyorum canim, yazii gunduz okudu ama hemen cevap yazamamistim ve okudum andan itibaren okadar kotu oldumki her an elim karnimda gezdim her dk aklimdaydin Rabbim sana bol bol sabir versin bu aciyi hic birimize gostermesin, ozellikle bu zamana geldikten sonra onu kaybetmek cok kotu oluyor, ama senin yine moral bulacagin diger yavrun oglun var Rabbim birini aldi ama seni cocuksuz birakmadi, simdi her dakka ona simsiki baglan kizinin canini ogluna versin insallah Rabbim sag saglim dogmasini naip etsin
bugun kadir gecesiydi Allahim kabul etsin kuraimi okuyup bol bol hepimiz icin dua ettim ve ozellikle senin icin dua ettim insallah diger oglun sag saglim gelsin dunyaya ve insallah hepimizin dualari bu guzel gunde kabul olur
aklimdaki sorular ise simdi bebek orda doguma kadar nasil durcak diger bebege zararli olmazmi onu zehirlemezmi okudugum andan itibaren aklim buna takildi, e simdi kizi alsalar oglan yasiyor alamazlar, bundan sonra devamli takipte olup oglunu dinliceksin
birde meazar konusu var evet kizini kaybettin ama nereye koycaksiniz Turkiyedede degilsinizki ,oraya gooturulcek olsa yeni dogmus bebegin olcak, artik kari koca kkarar verip uygun yere koycaksiniz
bundan sonraki herseyin icin lutfen bize yaz, oyle siz korkarsiniz uzulursunuz falan deme, hepimiz sonucta bu korkularla yasicaz belkide bizimde basimiza gelebilirdi, insan paylastikca duzelir
seni cok optum kendine ve oglusuna iyi bak canim
Sempatik Canim tekrar tekrar hepinizden tek tek Allah razi olsun inanaki, anca yasayan ve bu bebekleri gec bulan anlar, cevremdikerlerden bilenler ne olcak bidaha yaparsin diyolar, tedavi ile oldunuda bilen kisler... Ama herkes yasadini bilir... kizimin acisi hep benimle , olene kadar olcak.. Taki ahirette bulusana kadar, simdi kendimi daha iyi hissediyorum en azindan oglum icin dayanmaya calisiyorum... En azindna aglama krizlerim gectii... ben agladikca yemin ediyoumki oglm tekmeleyiyor sanki anne bak kardesim gitsede ben hala burdayim diyor, disardan bile belli olmaya basladi hareketleri.. Esimede buyuk teselli oluyor :0 rabbim ins, bu yavrumu bana bagislar, yasayip gorcez, dua etmekten baska carem yok...
Canim bende o sorlarin cevabini bilmiyorum, en azindan simdilik ama kizim ins. abisi yasayabilcek haftaya gelene kadar, onun yaninda kalcak.. Kanamam, suyum gelmedikten, bana birsey olmadiktan sonra... ins, kizim annesinede, abisine duaci olur, ve hayirlisi ile diger kardesine kavusurum... dun tekrar doktora gittim kasiklarimda sag ve sola dondumde agri oldu, cok sukur oglumun hareketlerini hissediyodum ama yinede gittim,,, hemsire bakti bakti kalp atisi alamiyorum dedi.. allahim ben boyle ecel terleri dokuyorum tekrar, sonra doktor geldi ultrasound'da bakti demezmi kalp atisi gozukuyo, diger bebegimdemi dedim benim hickiriklar tam firliycak yok yok dedi.. o iyi kalbi, hareketleri hersey ylunda kizim icin demis.. kizimin simdiki olcumu 19 hafta 3 gunluk cikti... Kafam hepten karisti ebn dedim 20.haftamda detayli ultrasound'a girdim kizim kipir kipir'di nasil olur dedim... Doktor bebegin yeni olmemis dedi, en azindna 1-yada 2 hafta once kalbi durmus dedi.. ve olen bebek gittikce buzulup, kuculurmus.. ondan dolayi 19 haftalik gozukuyor suanki hali dedi.... oglumun haftasi herseyi tam gunu gunune, 19. haftadaki agirligi oglumun 340 gr, kizimin 285 gr, mis,,,, ustunden bir ay gecti simdi oglum kac kilo bilmiyorum.... Ama doktor en azindan 26 haftaya kadar dayanmasi, lazimki yasma ihtimali olsun dedi.. hep umutlu konusuyolar, heycanla ayarliycaklari doktoru bekliyorum onuda onumuzdeki hafta anca gorebilirim ins. En azindan dunku doktor ziyareti biraz icimi rahatlatti...
Rabbbim hepinizin yavrularini korusun, kader, alnima yazlian boymus bunu gordum, ne yapalim rabbim benden daha cok sevmis yavrumki yanina aldi... ins. oglumuda bagislar,,, Simdilik tek duam allahin izni ile oglumun dogum haftasina ulasmasi ve hayirlsii ile dunyaya gelmesi... Oglum simdi 23 hafta 2.gunluk... kac gundur kiz kardesiyle beraber cok sukur dayandi, ins. bundan sonrada dayanir....
Sizden baska inanki beni anlayan yok arkadaslar, su gurbet elde sizde olmasaniz inanki daha zor olurdu, burdaki yorumlari gordukce ben yalniz olmadimi hissediyorum... Ailem'den cok destek sizden gleiyor bana... Hepinizden allah razi olsun, bende sizlerin hayirlsii ile yavrulariniza kavusmaniz icin duacinizim,,,,