2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhaba kızlar çok heycanlıyım..
dün akşam 1 2 damla kanamam oldu doktorumu aradım bu sabah için aç çağırdı neyse gittim açılmam biraz başlamış plesantam yaşlanmış ve suyumda azalmaya başladığı için aslında bugün alıcaktı ama apar topar olmasın dedi yarın allahında izniyle kızıma kavuşuyorum..
bebeğim 2910 gr mış doktorum 1 haftada önden gittiği bi probelem olmayıcağına söyledi..
duygularım çok karışık çok heycanlıyım ..
kadir geceniz hepiniz mübarek olsun..bu gece benim içinde dua edin kızlar..
herkesi öpüyorum inşallah sağlıkla kızıma kavuştuğumun haberinide yazarım...

Allah kolaylık versin, rahat bi doğum olur inşallah.nası girersen doğuma öle çıkarsın.. korkarak deil dua ve sevinçle gir inşallah ölede çık.
ne güzel bebeğine kavuşuyorsun darısı bizim başımıza:emir_bebek:

dün akşam 1 2 damla kanamam oldu doktorumu aradım bu sabah için aç çağırdı neyse gittim açılmam biraz başlamış plesantam yaşlanmış ve suyumda azalmaya başladığı için aslında bugün alıcaktı ama apar topar olmasın dedi yarın allahında izniyle kızıma kavuşuyorum..
bebeğim 2910 gr mış doktorum 1 haftada önden gittiği bi probelem olmayıcağına söyledi..

bir kötü haber bir güzel haber.sılanaz bebeğinin birini kaybetti.senden de güzel bir canım Allah kolaylık nasip etsin.inş hiç bir sıkıntı yaşamadan kucağına alırsın kızını.maşşallah kilosu falanda iyi.sende bizlere dua et canım darısı başımıza inş.güzel haberlerinle geri dön.

Hapinize tek tek desteginiz icin allah razi olsun, bende bilmiyorum, doktorlarda bilmiyor neden boyle oldunu, anca dogumda bebek alindinda belli olabilirmis nedeni, oda bir ihtimal kesin degil... kizim gitti, nedenini bilsem en azindan icim raahtliycakkk ama simdilik yapcak hicbirsey yok...

Simdi ne olcak? bende bilmiyorum arkadaslar... Kafamda binlerce soru var sabaha kadar gozumu kapamadim.... hep uyanik, hep dusunceli.. benim icin High Risk pregnancy , yuksek riskli hamilelik doktoru ayarlamaya calisiyorlar, o butun sorlara anca cevap verebilcek... hersey olabilir Arkadaslar, oglum dayanip dunyaya'da gelebilir... Kanamam olursa, suyum gelirse, ates cikarsa.. hemen acil'e allah gostermesin cunku oglum daha cok kucuk yasamasi cok zor...

KArnimdaki melegime yapcak hicbirsey yok, oldu yerde durcak...ben yine onu sevmeey devam etcem.... ins. kardesinin, benim, babasinin duacisi olcak... Simdi'den inanin dogcak oglmdan cok ins., kizimi nereye gomcemi dusnuyorum.. Cok zormus arkadaslar bu kadar yaklasip, icinde kipirdimalari hiisedipte... birden kaybetmek cok zor,,,
oglumunda duzenli hareketlerini takip etcem uzman doktora gidene kadar, iki satte en az 6 kez oynamasi lazimmis... uyumaya korkuyorum ama olcak olan, alnima yazilanin onunede gecemiyceeemi biliyorum... Bundada var bir hayir diyorum, rabbim hepimizin yardimcisi olsun... Allah hepinizden razi olsun, hele bu halde gurbette olmak cok daha zor....

canım benim ya kıyamam ben sana nedenir bilmiyorumki.ne desek de ne yapsakta seni asla teselli edemez onuda biliyorum.sadece Allahımdan sana sabır vermesi ve oğluna kavuşabilmen için dua ediyorum.en azından sebebini öğrenebilseydin biraz olsun rahatlardın.şu doktoru hemen bulurlarda inş kafandaki sorulara bir cevap alabilirsin.herşeyde vardır bir hayır canım rabbim verdi ve geri aldı.cennetin kapısında seni bekliycek artık kızın.umarım oğlun iyi olur kendine çok iyi bak.sakın yememezlik içmemezlik etme.için almasada beslenmene falan dikkat etmelisin.stres çok önemli bebeğin gelişmesinde bunları unutma canım artık oğlun için acını içini atıcaksın şimdilik.

Arkadaslar herkesın kadır gecesı mubarek duaları kabul olur ınsallah.Allah ım yavrularımızı sag saglım kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah... Benımde dr randevum onumuzdekı haftaydı ama ben dayanamadım ve doktora gıttım.27.haftayı bıtırıyoruz ama hala plesanta asagıda kanama rıskımız var bu saatten sonra yukarı cıkmasıda cok zormus cok korkuyorum bu kadar gelıp bebegımı kaybetmekten.Saglıklı kucagıma alayım erken gec onemlı degıl artık cok korkar oldum.

Hapinize tek tek desteginiz icin allah razi olsun, bende bilmiyorum, doktorlarda bilmiyor neden boyle oldunu, anca dogumda bebek alindinda belli olabilirmis nedeni, oda bir ihtimal kesin degil... kizim gitti, nedenini bilsem en azindan icim raahtliycakkk ama simdilik yapcak hicbirsey yok...

Simdi ne olcak? bende bilmiyorum arkadaslar... Kafamda binlerce soru var sabaha kadar gozumu kapamadim.... hep uyanik, hep dusunceli.. benim icin High Risk pregnancy , yuksek riskli hamilelik doktoru ayarlamaya calisiyorlar, o butun sorlara anca cevap verebilcek... hersey olabilir Arkadaslar, oglum dayanip dunyaya'da gelebilir... Kanamam olursa, suyum gelirse, ates cikarsa.. hemen acil'e allah gostermesin cunku oglum daha cok kucuk yasamasi cok zor...

KArnimdaki melegime yapcak hicbirsey yok, oldu yerde durcak...ben yine onu sevmeey devam etcem.... ins. kardesinin, benim, babasinin duacisi olcak... Simdi'den inanin dogcak oglmdan cok ins., kizimi nereye gomcemi dusnuyorum.. Cok zormus arkadaslar bu kadar yaklasip, icinde kipirdimalari hiisedipte... birden kaybetmek cok zor,,,
oglumunda duzenli hareketlerini takip etcem uzman doktora gidene kadar, iki satte en az 6 kez oynamasi lazimmis... uyumaya korkuyorum ama olcak olan, alnima yazilanin onunede gecemiyceeemi biliyorum... Bundada var bir hayir diyorum, rabbim hepimizin yardimcisi olsun... Allah hepinizden razi olsun, hele bu halde gurbette olmak cok daha zor....
canım umarım en kısa sürede yüksek risk doktorunu ayarlarlar. hastane evine yakın mı yada seni hastanede kontrol altında tutsalar bir süre daha iyi olur diye düşündüm .oğlun için iyi olmak zorundasın işte annelikte bu olsa gerek için kan ağlarken diğer evladın için yemene içmene stres olmamaya dikkat etmelisin.sen bize yaz olur mu sık sık yalnız değilsin yanında olmayı sana sarılmayı çok isterdim canım..

Son düzenleme:
Arkadaslar herkesın kadır gecesı mubarek duaları kabul olur ınsallah.Allah ım yavrularımızı sag saglım kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah... Benımde dr randevum onumuzdekı haftaydı ama ben dayanamadım ve doktora gıttım.27.haftayı bıtırıyoruz ama hala plesanta asagıda kanama rıskımız var bu saatten sonra yukarı cıkmasıda cok zormus cok korkuyorum bu kadar gelıp bebegımı kaybetmekten.Saglıklı kucagıma alayım erken gec onemlı degıl artık cok korkar oldum.

Amin canım cümlemiz için inşallah. benim de plesanta aşağıda rahmi kapatmış durumda ama benim dr beni hiçendişeye sokmadı sadece erken olma olasılığı olabilir takip edeceğiz.bu saatten sonrada yukarı cıkmaz daha dedi. sen niye kaybetme duygusunu yüklüyorsun kendine canım hem senin tek gebelik çok daha rahat. benim çift riski 2 kat daha fazla. üzme kendini Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla vakitlice kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..

yuce rabbim yar ve yardimciniz olsun bu gecenin hurmetine rabbim tum anne adaylarinin aday adaylarinin dualarini kabul etsin insallahhh allahim sen cok buyuksun bu guzel duyguyu bizlere yasattigi icin bin kere daha sukredelim hayirli geceler kizlar dualarimdasiniz

hayırlı kandiller arkadaşlar.....
rabbim meleklerimizzi korusun inşşş bu gece bol bol dua edelim

Amin canım cümlemiz için inşallah. benim de plesanta aşağıda rahmi kapatmış durumda ama benim dr beni hiçendişeye sokmadı sadece erken olma olasılığı olabilir takip edeceğiz.bu saatten sonrada yukarı cıkmaz daha dedi. sen niye kaybetme duygusunu yüklüyorsun kendine canım hem senin tek gebelik çok daha rahat. benim çift riski 2 kat daha fazla. üzme kendini Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla vakitlice kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..

aynen canım benimki de 1 tanesi asagıdamıs ama doktorum cok üstünde durmadı benim doktorum da riskli gebelik doktoru yani olumsuz olma allah yardımcımız olsun inşş dua dan başka yapılacak birsey yok biz ne kadar dikkat edersek edelim sonuc da rabbimin dedigi oluyo .

selam arkadaslar hepinizin Kadir Gecesi Mubarek olsun Rabbim bu e guzel gunde hepimizin dualarini kabul etsin
hepinizi tek tek okudum ama kimseye cevap vercek gucum kalmadi silanazdan sonra

SILANAZ
canim benim oncelikle acini paylasiyorum canim, yazii gunduz okudu ama hemen cevap yazamamistim ve okudum andan itibaren okadar kotu oldumki her an elim karnimda gezdim her dk aklimdaydin Rabbim sana bol bol sabir versin bu aciyi hic birimize gostermesin, ozellikle bu zamana geldikten sonra onu kaybetmek cok kotu oluyor, ama senin yine moral bulacagin diger yavrun oglun var Rabbim birini aldi ama seni cocuksuz birakmadi, simdi her dakka ona simsiki baglan kizinin canini ogluna versin insallah Rabbim sag saglim dogmasini naip etsin
bugun kadir gecesiydi Allahim kabul etsin kuraimi okuyup bol bol hepimiz icin dua ettim ve ozellikle senin icin dua ettim insallah diger oglun sag saglim gelsin dunyaya ve insallah hepimizin dualari bu guzel gunde kabul olur

aklimdaki sorular ise simdi bebek orda doguma kadar nasil durcak diger bebege zararli olmazmi onu zehirlemezmi okudugum andan itibaren aklim buna takildi, e simdi kizi alsalar oglan yasiyor alamazlar, bundan sonra devamli takipte olup oglunu dinliceksin
birde meazar konusu var evet kizini kaybettin ama nereye koycaksiniz :KK43: Turkiyedede degilsinizki ,oraya gooturulcek olsa yeni dogmus bebegin olcak, artik kari koca kkarar verip uygun yere koycaksiniz

bundan sonraki herseyin icin lutfen bize yaz, oyle siz korkarsiniz uzulursunuz falan deme, hepimiz sonucta bu korkularla yasicaz belkide bizimde basimiza gelebilirdi, insan paylastikca duzelir
seni cok optum kendine ve oglusuna iyi bak canim

Merhaba Kızlar. İnternet hattımız 2 gündür kopmuştu. Az önce eşim hallatti. Hemen topiğe geldim, nasılsınız diye? Ama okuduklarımdan sonra şok içerisindeyim, gözyaşlarıma mani olamıyorum.

Sılanazcım; Allahım sana sabır versin canım. Ne kadar zor bir durum anlayabiliyorum. Rabbim kızının ömrünü oğluna versin, sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Kendine dikkat et canım, bebeğinin sana ihtiyacı var biliyorsun. Onunla konuş seni hissedecektir. Allahım sana güç versin.

sılanaz kardeşim kızın için çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun..rabbim oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar ağırlığımızda 440 gr sizce naısl
siz 2.düzeye girdiğinizde kaçtı
bana az gibi geldi

canım ben de 2. düzey usg ye girdim bizim kızımızın kilosu daha az 370 gr.ama 24.haftadan sonra netlşeşirmiş dr.a az değilmi dedim problem olmadığını söyledi.bir de 2 gündür karın ve bel ağrısı var bende sizde de oluyormu özellikle karnımın alt tarafında önemli birşey değildir inş.

Canim rabbim sana bolsabir versin
Oglunu hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Bende rahimagzi kisaligiyla ugrasiyorum
Cok tehlikeliymis
Hep yatican dedi doktor
Rabbim herkesin bebegini bagislasin

Merhaba Arkadaslar,

Guzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadim, her guzel baslayan sey, malesef mutluluklarla bitmiyormus... bugun kadar huzunlu bir gun rabbim bana bir daha yasatmasin cok zor, cok aci...

Normal randevume gittim hersey yolunda gidiyordu, ikisininde sonuclari, gelismleri , kilolari iyi dedi doktor... sonra bir bakalim dedi yaramazlara, oglum kipir kipir, yerinde durmuyor, ikisininda kafasi asagida dedi, oglumuz iyi kizimiza baklaim dedi, bakti bakti durdu, ben sandim cinsiyetinde emin olmak icin tekrar tekrar bakiyor... kizin kalp atisini goremiyorum dedi, benim yuregim agzimda tabi, sonra bebgi inceleye basladi souclara bakti detaylidaki hersey normal gozuuyordu,,, kiz oglan'a gore cok kucuk gozukuyo dedi ama normaldir...

Beni hemen Dogum hastanesine gonderdi... kisacasi arkadaslar.. baktilar, baktilar.. kelebegimin kanatlari kirilmis bikere,,, ne kipirdiyor... pit pitt atan kalbinden ses, seda yok, yok,,, ben zeten deli gibi agliyorum, hicbeklmedim bir anda hicbirseyim yokken, melegim kizimim kalbi durmus... Oglumunda durumu riskli... Rabbim hicbirinize yasatmasin bu aciyi, tarifi, anlatilmasi cok zor bir olay... Ama oglum icin dayanmam, acimi icime atmam lazim.. Simdi evdeyim... paylasccak kimsem olmadi icin size yazdim, bana dua edin arkadaslar, su mubarek kadir gecesinde banada. oglumada bisey olmasin, bari onu kucagima alabileyim.. halim yok kizlar, parmaklarim bile tutmuyor sanki... hakkinizi helal edin kizlar, dualarinizida eksik etmeyin.. sizleri uzmemek icin yazmiycaktim ama benim cnaim yandi sizin yanmasin cokdikkat edin bebislerinizeee... Allah'a emanet olun...

canım Allah yardımcın olsun bu mübarek günler hürmetine oğlunu bağışlasın sana dua et...

Sılanazzzz........ Geçmiş olsun... Ben de daha evvel bir düşük yaşadım daha varlığını öğrenir öğrenmez sıkıntıları geldi ve 8 haftalıkken onu daha hiç hissedememeişken kaybettim... çok üzüldüm, çok ağladım, çok yıprandım şimdi yeni bebeğim benimle ama onu hiç bir şey unutturamadı unutturamayacak ... Sadece alıştım acısına unutmadım... Sen de kızını unutmayacaksın... Oğlun doğacak inşallah ona kardeşini anlatacaksın... Allahım sana ve benzeri acılar yaşayan tüm annelere sabrını versin...seninkini de verecek... Ve oğlun ben eminim ki gerçekten inanıyorum sağlıkla kucağına gelecek...belki zor olacak ... Ama bu zorluğun bir mükafatı da olacak mutlaka...

Kaçıncı haftandasın oğlunun dış ortamda yaşayabilme şansı var sanırım 5. Ayının içindesin...

Benim kuzenim bebeği 950 ve 650 gram doğdular... Erken doğumla ama yaşadılar...şimdi ilkokula gidiyorlar... Sen de dilerim haftan ileridedir ve ola ki erken alınsa bile sağlığına kavuşacak ii olacak...

Sen kendini serin tutmağa çalışacaksın...kızının acısını erteleyeceksin...

Sana metanet diliyorum allahtan...

Sen ve oğlun ve hepimiz ii olalım... Biz hepimiz zorlukların anneleriyiz ve baş edebiliriz...

Ii ol...

selam arkadaslar hepinizin Kadir Gecesi Mubarek olsun Rabbim bu e guzel gunde hepimizin dualarini kabul etsin
hepinizi tek tek okudum ama kimseye cevap vercek gucum kalmadi silanazdan sonra

SILANAZ
canim benim oncelikle acini paylasiyorum canim, yazii gunduz okudu ama hemen cevap yazamamistim ve okudum andan itibaren okadar kotu oldumki her an elim karnimda gezdim her dk aklimdaydin Rabbim sana bol bol sabir versin bu aciyi hic birimize gostermesin, ozellikle bu zamana geldikten sonra onu kaybetmek cok kotu oluyor, ama senin yine moral bulacagin diger yavrun oglun var Rabbim birini aldi ama seni cocuksuz birakmadi, simdi her dakka ona simsiki baglan kizinin canini ogluna versin insallah Rabbim sag saglim dogmasini naip etsin
bugun kadir gecesiydi Allahim kabul etsin kuraimi okuyup bol bol hepimiz icin dua ettim ve ozellikle senin icin dua ettim insallah diger oglun sag saglim gelsin dunyaya ve insallah hepimizin dualari bu guzel gunde kabul olur

aklimdaki sorular ise simdi bebek orda doguma kadar nasil durcak diger bebege zararli olmazmi onu zehirlemezmi okudugum andan itibaren aklim buna takildi, e simdi kizi alsalar oglan yasiyor alamazlar, bundan sonra devamli takipte olup oglunu dinliceksin
birde meazar konusu var evet kizini kaybettin ama nereye koycaksiniz :KK43: Turkiyedede degilsinizki ,oraya gooturulcek olsa yeni dogmus bebegin olcak, artik kari koca kkarar verip uygun yere koycaksiniz

bundan sonraki herseyin icin lutfen bize yaz, oyle siz korkarsiniz uzulursunuz falan deme, hepimiz sonucta bu korkularla yasicaz belkide bizimde basimiza gelebilirdi, insan paylastikca duzelir
seni cok optum kendine ve oglusuna iyi bak canim

Sempatik Canim tekrar tekrar hepinizden tek tek Allah razi olsun inanaki, anca yasayan ve bu bebekleri gec bulan anlar, cevremdikerlerden bilenler ne olcak bidaha yaparsin diyolar, tedavi ile oldunuda bilen kisler... Ama herkes yasadini bilir... kizimin acisi hep benimle , olene kadar olcak.. Taki ahirette bulusana kadar, simdi kendimi daha iyi hissediyorum en azindan oglum icin dayanmaya calisiyorum... En azindna aglama krizlerim gectii... ben agladikca yemin ediyoumki oglm tekmeleyiyor sanki anne bak kardesim gitsede ben hala burdayim diyor, disardan bile belli olmaya basladi hareketleri.. Esimede buyuk teselli oluyor :0 rabbim ins, bu yavrumu bana bagislar, yasayip gorcez, dua etmekten baska carem yok...

Canim bende o sorlarin cevabini bilmiyorum, en azindan simdilik ama kizim ins. abisi yasayabilcek haftaya gelene kadar, onun yaninda kalcak.. Kanamam, suyum gelmedikten, bana birsey olmadiktan sonra... ins, kizim annesinede, abisine duaci olur, ve hayirlisi ile diger kardesine kavusurum... dun tekrar doktora gittim kasiklarimda sag ve sola dondumde agri oldu, cok sukur oglumun hareketlerini hissediyodum ama yinede gittim,,, hemsire bakti bakti kalp atisi alamiyorum dedi.. allahim ben boyle ecel terleri dokuyorum tekrar, sonra doktor geldi ultrasound'da bakti demezmi kalp atisi gozukuyo, diger bebegimdemi dedim benim hickiriklar tam firliycak yok yok dedi.. o iyi kalbi, hareketleri hersey ylunda kizim icin demis.. kizimin simdiki olcumu 19 hafta 3 gunluk cikti... Kafam hepten karisti ebn dedim 20.haftamda detayli ultrasound'a girdim kizim kipir kipir'di nasil olur dedim... Doktor bebegin yeni olmemis dedi, en azindna 1-yada 2 hafta once kalbi durmus dedi.. ve olen bebek gittikce buzulup, kuculurmus.. ondan dolayi 19 haftalik gozukuyor suanki hali dedi.... oglumun haftasi herseyi tam gunu gunune, 19. haftadaki agirligi oglumun 340 gr, kizimin 285 gr, mis,,,, ustunden bir ay gecti simdi oglum kac kilo bilmiyorum.... Ama doktor en azindan 26 haftaya kadar dayanmasi, lazimki yasma ihtimali olsun dedi.. hep umutlu konusuyolar, heycanla ayarliycaklari doktoru bekliyorum onuda onumuzdeki hafta anca gorebilirim ins. En azindan dunku doktor ziyareti biraz icimi rahatlatti...

Rabbbim hepinizin yavrularini korusun, kader, alnima yazlian boymus bunu gordum, ne yapalim rabbim benden daha cok sevmis yavrumki yanina aldi... ins. oglumuda bagislar,,, Simdilik tek duam allahin izni ile oglumun dogum haftasina ulasmasi ve hayirlsii ile dunyaya gelmesi... Oglum simdi 23 hafta 2.gunluk... kac gundur kiz kardesiyle beraber cok sukur dayandi, ins. bundan sonrada dayanir....

Sizden baska inanki beni anlayan yok arkadaslar, su gurbet elde sizde olmasaniz inanki daha zor olurdu, burdaki yorumlari gordukce ben yalniz olmadimi hissediyorum... Ailem'den cok destek sizden gleiyor bana... Hepinizden allah razi olsun, bende sizlerin hayirlsii ile yavrulariniza kavusmaniz icin duacinizim,,,,

Sılanazzzz........ Geçmiş olsun... Ben de daha evvel bir düşük yaşadım daha varlığını öğrenir öğrenmez sıkıntıları geldi ve 8 haftalıkken onu daha hiç hissedememeişken kaybettim... çok üzüldüm, çok ağladım, çok yıprandım şimdi yeni bebeğim benimle ama onu hiç bir şey unutturamadı unutturamayacak ... Sadece alıştım acısına unutmadım... Sen de kızını unutmayacaksın... Oğlun doğacak inşallah ona kardeşini anlatacaksın... Allahım sana ve benzeri acılar yaşayan tüm annelere sabrını versin...seninkini de verecek... Ve oğlun ben eminim ki gerçekten inanıyorum sağlıkla kucağına gelecek...belki zor olacak ... Ama bu zorluğun bir mükafatı da olacak mutlaka...

Kaçıncı haftandasın oğlunun dış ortamda yaşayabilme şansı var sanırım 5. Ayının içindesin...

Benim kuzenim bebeği 950 ve 650 gram doğdular... Erken doğumla ama yaşadılar...şimdi ilkokula gidiyorlar... Sen de dilerim haftan ileridedir ve ola ki erken alınsa bile sağlığına kavuşacak ii olacak...

Sen kendini serin tutmağa çalışacaksın...kızının acısını erteleyeceksin...

Sana metanet diliyorum allahtan...

Sen ve oğlun ve hepimiz ii olalım... Biz hepimiz zorlukların anneleriyiz ve baş edebiliriz...

Ii ol...

Allah razi olsun canim hepinizden , ben 23 hafta 2 gunluk bebegim, Persembe gunu haftaya 6.ayimiz bitcek, kilomuz ne kadar bilmiyorum malesef,,, 19.hafta 340'di zannedersem.... Ins, bebegim sizlerinden duasi sayesinde dayancak yasaycak kiloya, ve hayat fonksiyonlarina sahip oldumu dunyaya gelcek... buna inanmaktan baska carem yok simdilikkkk....

Kizimin acisini ertelemekten baska carem yok, herseyi inanki hissediyor, bazen gece uuykuya dlaiyorum,,, bakiyorum hareket etmiyor inanki agliycak gibi oluyorum, tekmelemeye basliyo hemen oyle rahat ediyorum... Ins, rabbim guc verirde dayaniriz... kaderde ne varsa onu gorez...

Allah razi olsun canim hepinizden , ben 23 hafta 2 gunluk bebegim, Persembe gunu haftaya 6.ayimiz bitcek, kilomuz ne kadar bilmiyorum malesef,,, 19.hafta 340'di zannedersem.... Ins, bebegim sizlerinden duasi sayesinde dayancak yasaycak kiloya, ve hayat fonksiyonlarina sahip oldumu dunyaya gelcek... buna inanmaktan baska carem yok simdilikkkk....

Kizimin acisini ertelemekten baska carem yok, herseyi inanki hissediyor, bazen gece uuykuya dlaiyorum,,, bakiyorum hareket etmiyor inanki agliycak gibi oluyorum, tekmelemeye basliyo hemen oyle rahat ediyorum... Ins, rabbim guc verirde dayaniriz... kaderde ne varsa onu gorez...

ecmain ,canım inşaAllah haırlısı ile oğlunu kucağına almak nasip olsun....
dün gece Rabbim kabul etsin senin için yasin okudum çook dua ettim ,sağlıkla sevindirici haberlerini bekliyoruz...
inanıyorum ki oğlun sağlıkla evini neşe ile dolduracak kızının acısını hafifletecek sana güç verecek

hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşaAllah ......normal doğum yapmayı düşünüyosan son zamanlarda hurma yemenin faydası oluyomuş doğumu kolaylaştırıyo
haftan zaten bebeğinin yaşayabilmesi için müsait .Rabbim o haftalara sağlıkla gelmeyi bizlere de nasip etsinnn
gün sayar olduk zaten çok şükür bu günüde sağlıkla geçirdik diye bütün bu endişeleri yaşamaktan hamileliğin tadını çıkaramaz olduk

X