- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.241
Iyiyim canim cok sukur canim, biraz heycan var yarin doktor randevum var 1 ay ustune doktora gitmek biraz geriyor beni, bebislerde iyi herhalde....
ANAM gorcenizde ne anliycaniz o kucuck seyden, yarabbimmmm, anacaim derim tabiki yaaa kizlarda yanilma olabiliyor bazen ama erkede binde bir olurmus... demekki bacak arasinda bisey gormusler istee... ben ne biliyim vallahi hic takilmadim... cinsiyetlerine hani hazirlikta yapiyoruz onun icin insan tabi istiyor denilen ciksin ama hayirlisi, ben bebeler saglikli ciksinda canim hepiniz gibi, hic umrumda degil vallahi cinsiyetii hayirli evlat olsunlar.. bacim dedikelrimide yanlis anlama sakin ben sadece ne biliyim, boyle zor, gec bulunca benim takintilarim daha farkli oluyor... bide benim sizin gibi canim istedim zaman ultrasounda girip, cinsiyet ogrenme sansim olmadi icin... belkide ondan ... bende duydum burda bir yer varmis merkezde 220 dolara bakiyolarmis... onlarada o parayi turk parasi enrdeyse 500 lira verceme.... bebelerime harcarim.... ODalari acik yesil olcak ona karar verdim....
canım cinsiyetlerine takılma değilde yinede emin olmak istiyorum
herseyi mavi alcam , almaya başladım emzik biberon zıbın ufak şeyler
ama aldıklarım hep mavi o yüzden yanılma olmasın diye sordum , sırf meraktan yani
en başta hepimiz sağlıklı olsun istiyoruz
Allahım hepimize eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin
yarın yaz bakalım bebelerin ne kadar olmuş iyi geçiniyorlarmıymış
senin yurtdışında olduğun için sık görme sansın yok sanırım
ben 3 hafta önce muayeneye gitmiştim bi hafta sonası detaylıya girdim bide şimdi girdim
1 ay olmadan 3 defa oğlumu görmüş oldum o bakımdan şanslıyız galiba