2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canim bu sana verilen Diyet, ne guzel vallahi, kiz ben bu kadar yemiyorum yesem ne olurum acaba, ama acayip saglikli bir diyet gibiii.... diyet diyince ben daha farkli birsey hep sebze aagirlikli birsey bekliyodum... bu babaya iyi bir hamilelik diyeti!...

canım iyi de tatlı, hamur işi ,beyaz ekmek ,tuz meyvelerden ; muz üzüm incir kavun karpuz
patates,mısır,bezelye,havuç şeker kesinlikle yok
hepsiiiiiiiiiiiiiii yasakkkkkkkkkkkkkkk

selam kizlarr nasilsiniz
benim bugun tam bir bucuk ay sonra randovum var doktorda :)felaket merak icerisindeyim kilosu ne durumda nasil diye
gerci normal muayene yerindeyiz detayli degil sanirim kilosunu falan ogrenemem ama baya buyumus olarak gorurum

sabah kalktigimda hep karin agrisiyla kalkiyorum cok zorlaniyorum
hele iki haftadir baya buyudu karnim ve catlaklar bile var hemde birsuru :KK43: yeni olustu, heralde buyudukce daha fazla olcak gibi insallah fazla olmaz cok kotu gorunuyor :KK43: zaten vucudum yirtilmaya cok musait

bu aralar beni heyecan korku saldi 30lu haftalara geldim erken dogum korkusu ve bebek dundyaya gelince ona bakabilcemmi endisesi
bi problem cikcak diye odum kopuyor

birde sanki yetisemicekmisim gibi bebegin hazirliklarina gibi geliyo cogunu hazir ettigim halde, daha yikancak utulencek canta alip yerlestirilcek, dikilcekler falan

sanki dogum haftaya ben bi telas icindeyim ya yetismezse diye, insallah hersey normal ve saglikli olur
taaa nerden nerelere geldik u gunlerimizede sukur

zaten bikac gundurde bebeisin hareketleri cok azali, hani yok degil ama az iste bakalim ora saati 5.30 da randovumz var insalla guzel gecer

kesin dicek cok kilo aldin diye, bu arada 72 kilo oldum ,gittikce sisiyorum:) tutamayin beni dicem
selam canım,
muayene günü gelmdi çattı sonunda,, bizede yaz olur mu bebişinin durumunu maglum 1,5 aydır görmüyorsun şimdi sana kocaman gelir...:nazar:
birde lütfen panik yapma eşyalarının çogu hazır bebişin daha önünde 10 hafta var neredeyse ooo kalanları tamamlarsın. sakin ol lütfen. önemli olan bebişinin sağlıklı olması gerisi boş..

selam kizlarr nasilsiniz
benim bugun tam bir bucuk ay sonra randovum var doktorda :)felaket merak icerisindeyim kilosu ne durumda nasil diye
gerci normal muayene yerindeyiz detayli degil sanirim kilosunu falan ogrenemem ama baya buyumus olarak gorurum

sabah kalktigimda hep karin agrisiyla kalkiyorum cok zorlaniyorum
hele iki haftadir baya buyudu karnim ve catlaklar bile var hemde birsuru :KK43: yeni olustu, heralde buyudukce daha fazla olcak gibi insallah fazla olmaz cok kotu gorunuyor :KK43: zaten vucudum yirtilmaya cok musait

bu aralar beni heyecan korku saldi 30lu haftalara geldim erken dogum korkusu ve bebek dundyaya gelince ona bakabilcemmi endisesi
bi problem cikcak diye odum kopuyor

birde sanki yetisemicekmisim gibi bebegin hazirliklarina gibi geliyo cogunu hazir ettigim halde, daha yikancak utulencek canta alip yerlestirilcek, dikilcekler falan

sanki dogum haftaya ben bi telas icindeyim ya yetismezse diye, insallah hersey normal ve saglikli olur
taaa nerden nerelere geldik u gunlerimizede sukur

zaten bikac gundurde bebeisin hareketleri cok azali, hani yok degil ama az iste bakalim ora saati 5.30 da randovumz var insalla guzel gecer

kesin dicek cok kilo aldin diye, bu arada 72 kilo oldum ,gittikce sisiyorum:) tutamayin beni dicem

canım inş iyi geçmiştir randevun.baya büyümüştür fıstık:nazar:.çatlaklar bende çok erken başladı canım şimdi görme yani karnım tümden çatlak.bide kırmızı ya çok korkunç görünüyo.sonra rengi beyazlayınca bu kadar fena gözükmez.hiç korkma eminim çok iyi bakıcaksın bebeğine.inş erken gelmez zamanında gelir.hazırlıklarında zaten çok az kaldı ben daha hiç bişey yapmadım.sen havalar güzelken kıyafetlerini yıkamaya başla bebişin canım.birikmesin sonraya.birde etiketleri sök canım enseleri çok kötü oluyo bebişlerin.şimdiden çantanıda hazırla dursun bir kenarda

benim kızımın hareketleri az yerleri daraldıkça az hareket edeceklermiş.

sabah uyanınca :
1 bardak süt

1 saat sonra kahvaltı :
3 dilim esmer ekmek
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
domates salatalık maydanoz
1 çay bardağı portakal suyu

2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,6 tane fındık

2 saat sonra öğle yemeği:
1 tabak sebze yemeği
1kase yoğurt/salata
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba

2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,fındık yada badem

2 saat sonra ara öğün:
1 dilim ekmek yada 2 adet grisini
1 dilim peynir

2 saat sonra akşam yemeği
1 porsiyon et yada balık
salata/yoğurt
1 kase çorba

2 saat sonra ara öğün:
1 bardak süt yada 1 kase yoğurt

bana bu kadar öğünü hazırlayacak birini bulsam bende diyet yapardım canım:)şaka bi yana gerçekten hazırlaması zor olur.evden de çıkamazsın.Allah kolaylık versin canım

biz geldik kızımla:)
şükürler olsun ki 2.düzey usg mizin sonuçları güzel çıktı Rabbimin izni ile sağlklı bi kızımız olcak ınş Rabbim dünyaya getirmeyi kucağımıza almayıda nasip eder ınş
çok güzel bir duyguydu tam 40 dak.sürdü hep gülerek izledim kızımı çok güzel hareketler yaptı bize hatta dr muz ne kadar hareketli maaşallah dedi:)
ama radyoloji uzmanı beni kilomdan dolayı çok iğneledi:KK43:
kilonuzdan dolayı çok rahat göremiyorum dedi,kalp odacıklarını görebilmek için 15 dak uğraştı hatta eşime bakın sizde onaytlıyorsunuz dimi dediLOL
eşimle beraber sayıyorlar 1-2-3-4 odacık diye
e napiyim yaa madem öyle almayın dimi kiloluları usg yeLOL
çok şükür ki bunu da atlattık kızlar Rabbim ınş bundan sonra rahat ve sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi naisp eder bana.

ay canimya ne yaptin sen 20 saat yolculuk ne demek ,ben Almanyaya gitcem arabayla 6 saat kesinlikle doktor izin vermiyo 1 saatlik yola bile izin vermiyo nerdeyse
tabi benim durum farkli ama seninde az buz degil 20 saat aman simdi bol bol yat dinlen doktor bisey olmaz desede yine insanin akli bebeklerde oluyo

bende bugun 1 saatlik yola gitcem aklim bebiste ,bide iyice buyudu arabadan inince allahim bi geriliyo bi toplaniyo bi yere sorma, birde yetmez kramp giriyo
aman dikkat et kendine bide ac kalmisin ,lokanta olmasada ekmek peynir alcak yerdemi yoktu

omega 3u ozel almiyorum yani zaten aldigim vitaminin icinde hepsi var

valla canım gittim ama pişmanda oldum.benim bebişde kafası poposu iyice hissediyorum artık bazen bi kasılıp bi köşede kalıyo.ovuyorum falan anca düzeliyo.kafasının yavaş yavaş inmesi lazım aşağı ama benim kız kıpırdamıyo yerinden kafası solda poposu sağda ayaklarıda sağ kasığımın orda bazen bi hareket ediyo sol kaburgam ve ve sağ kasığıma aynı anda vurup duruyo.:)krampı hiç söyleme güya magnezyum ve kalsiyumda içiyorum ama nerdeyse her gece kramp giriyo.

sabah uyanınca :
1 bardak süt

1 saat sonra kahvaltı :
3 dilim esmer ekmek
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
domates salatalık maydanoz
1 çay bardağı portakal suyu

2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,6 tane fındık

2 saat sonra öğle yemeği:
1 tabak sebze yemeği
1kase yoğurt/salata
1 kase çorba

2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,fındık yada badem

2 saat sonra ara öğün:
1 dilim ekmek yada 2 adet grisini
1 dilim peynir

2 saat sonra akşam yemeği
1 porsiyon et yada balık
salata/yoğurt
1 kase çorba

2 saat sonra ara öğün:
1 bardak süt yada 1 kase yoğurt

biliyomusun baştan beri böyle yiyorum hatta daha azı buna rağmen 16 kg aldım:))demekki sağlıklı beslenmişim.
diyetine uy muhakkak akşamları çorba içme hem çorba yapma derdin olmaz:)

şükürler olsun ki 2.düzey usg mizin sonuçları güzel çıktı Rabbimin izni ile sağlklı bi kızımız olcak ınş Rabbim dünyaya getirmeyi kucağımıza almayıda nasip eder ınş
çok güzel bir duyguydu tam 40 dak.sürdü hep gülerek izledim kızımı çok güzel hareketler yaptı bize hatta dr muz ne kadar hareketli maaşallah dedi:)
kilonuzdan dolayı çok rahat göremiyorum dedi,kalp odacıklarını görebilmek için 15 dak uğraştı hatta eşime bakın sizde onaytlıyorsunuz dimi dediLOL
çok şükür ki bunu da atlattık kızlar Rabbim ınş bundan sonra rahat ve sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi naisp eder bana.

kaç kg sun şuan .
bakma sen doktorlara kilolu insanlara hep takıklar..

valla canım gittim ama pişmanda oldum.benim bebişde kafası poposu iyice hissediyorum artık bazen bi kasılıp bi köşede kalıyo.ovuyorum falan anca düzeliyo.kafasının yavaş yavaş inmesi lazım aşağı ama benim kız kıpırdamıyo yerinden kafası solda poposu sağda ayaklarıda sağ kasığımın orda bazen bi hareket ediyo sol kaburgam ve ve sağ kasığıma aynı anda vurup duruyo.:)krampı hiç söyleme güya magnezyum ve kalsiyumda içiyorum ama nerdeyse her gece kramp giriyo.

kaburga ağrısı deme bana artık elleyince bile yara varmış gibi nası acıyo.ağlayarak uyuduğum oldu.tek tesellim minik bebeğim onu düşünüp dayanmaya çalışıyorum.

gözünaydın canım sonuçlarınız çok iyi maşşallah :nazar:kilosuda iyi merak etme ben 22.haftamda girmiştim 426 grdı kızım.kilosu çok iyi demişti doktor.
radyoloji uzmanına kusura bakma zayıflayıp gelecek halim yok deseydin.benim doktorum bana her ultrasonda kilolusun ama bebek çok net görünrüyo heralde karın yağın az derdi.ayrıntılıda radyoloji uzmanı banada dedi kilon varya net değil bebek dedi.bende usgniz iyi değil heralde dedim normalde hep çok net çıkıyo dedim.dünyanın parasını alıyor adam gibi cihazlar kullanmıyolar.

burcuşafak maaşallah az kalmş size yaa bak kıskandım sizi
ınş bende görürüm o haftaları bende nedense erken doğum kokrusu var yaa

şuan 93 kg 88 ile hamiş kaldım.

gözünaydın canım sonuçlarınız çok iyi maşşallah :nazar:kilosuda iyi merak etme ben 22.haftamda girmiştim 426 grdı kızım.kilosu çok iyi demişti doktor.
radyoloji uzmanına kusura bakma zayıflayıp gelecek halim yok deseydin.benim doktorum bana her ultrasonda kilolusun ama bebek çok net görünrüyo heralde karın yağın az derdi.ayrıntılıda radyoloji uzmanı banada dedi kilon varya net değil bebek dedi.bende usgniz iyi değil heralde dedim normalde hep çok net çıkıyo dedim.dünyanın parasını alıyor adam gibi cihazlar kullanmıyolar.

teşekkür ederim canım şükürler olsun bugünümze.
valla sorma iğneleyip durdu habire
üstüne bi dünya para veridk birde azar işittim iyi mi
195 tl bayıldık valla bide içim gitti ama şükür kızım iyi ya gerisi boş.

burcuşafak maaşallah az kalmş size yaa bak kıskandım sizi
ınş bende görürüm o haftaları bende nedense erken doğum kokrusu var yaa

şuan 93 kg 88 ile hamiş kaldım.

ne güzel az kilo almışsın bende 82 oldum...
sorma geldik bu haftalara şükür ama merak etmme zaman çabuk geçiyo..malesef benim bebşde erken gelicekmiş yarın belli olucak
bende hep korkuyodum resmen çekdiğimi düşünüyorum aklına hiç getirme bile..

ne güzel az kilo almışsın bende 82 oldum...
sorma geldik bu haftalara şükür ama merak etmme zaman çabuk geçiyo..malesef benim bebşde erken gelicekmiş yarın belli olucak
bende hep korkuyodum resmen çekdiğimi düşünüyorum aklına hiç getirme bile..

canım ben senin haftanda ne var erken doğum bile sayılmaz
35.haftanız bitmiş sayılır
benim görümcem 28.haftada doğum yapmş
yani buna göre sennki erken doğum bile sayılmaz
gelse bile sağlıcakla alırsın kucğaına ınş
ben bu yüzden diyorum kokrumda bundan
35 leri bi görsek..

teşekkür ederim canım şükürler olsun bugünümze.
valla sorma iğneleyip durdu habire
üstüne bi dünya para veridk birde azar işittim iyi mi
195 tl bayıldık valla bide içim gitti ama şükür kızım iyi ya gerisi boş.

bakma sen onlara boşver kilolouysak kiloluyuz onca hormon tedavisini biz gördük tiroidimiz var hiç onları söylemiyolar.tiroidle kilo vermek ne kadar zor haberleri yok.sen hamileliğin tadını çıkar.ben canım ne isterse yiyorum sonra verebilirsem veririm.bak bella zayıf ama oda yiyemiyo yasak herşey.en azından yiyebiliyoken yiyelim demi ama:)

bende çok para diye söyleniyodum ama kızımı okadar çok gördüğüm için susmuştum.renkli de gösterdi dimi cd falan verdimi

valla korkutmak gibi olnmasın şuan bile acısı dudaklarımı yememe sebep inşllh seninki ilerde benim gibi olm az.

canım senin bebiş kızmı erkekmi.benim kızım okadar hareketli değil ben bi oynasa diyip duruyodum günde bir kere yapıyo öyle sağ kaburgamda kafası okadar sert değil oda sadece çok tuhaf bi his diye tanımlayabilirm.gün içindede çok az oynuyo.

X