- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
tesekkur ederim canim cevabin icin ,3 gun oturdum ama bugun oturmadim korktum ,hatta az bi lekelenme olmustu belki bundan bile olur dedimcok zor ya iste ceken aliyor
peki ameliyattan sonra tamamen duzeldimi ,tekrarlamadimi
iste suan hamileyim ,ameliyat falanda olamam sanirim ,hic bilgim yok ama bi doktora gitmem gerek sanirim
Ameliyattan sonra düzeldi çok şükür, arasıra ameliyat yeri çok fazla dışarı çıkınca (ishal veya kabız)ağrıyor ama kanama veya yırtık tekrar oluşmuyor. şimdi ameliyat olamazsın tabi hamileyken, bepanthene merhem ile büyük tuvaletine çıkmadan önce o bölgeyi yumuşatabilirsin. ama ben yine de bir doktoruna danış bence, istersen beni ameliyat eden doktorun telefonunun da paylaşabilirim seninle.
Bu arada geçen sene nisan ayında ameliyat oldum sonrasında tüp bebek tedavisi ile mayıs ayında hamile kaldım. ama çok büyük bir şansızlık sonucu bebeklerin 2 sini de Agustos ayında kaybettik (hatta 3'ünü) detayları
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...la-sansini-deneyecekler-450.html#post18086912
'dan okuyabilirsin. bu mart ayında donmuş embriyo ile 2. denemeyi yaptık; perşembe günü 2. kan değerim 600 çıktı, 14 nisanda ultrasonda da gördükten sonra ben de listeye adayım
kotu ikiz gebelik ve cok nadir gorulen bi durummus ve bende hic duymamistim bu sekilde
demekki canim boylesi hayirliylis onda bebeklerinde belki problem olcakti birsey cikacakti ,rabbim oyle gormus iste verdir herseyde hayir
ne guzel suan hamilesin ama cok korkularinda vardir mutlaka ,yine olurmuki diye ,cok haklisin canim insallah bundan saglikli bir gebeligin olur ve bebegini kucagina alirsin ,bizde cok seyler cektik ,hatta bende konu acip yazmistim ,v suan sukur hamileyim ,hepimizin az cok cektigi seyler oluyor ve en sonunda yuzummuzu gulduren sonuc aliyorz
insallah zaman cabul gecerde keseyi gorursun
Ameliyattan sonra düzeldi çok şükür, arasıra ameliyat yeri çok fazla dışarı çıkınca (ishal veya kabız)ağrıyor ama kanama veya yırtık tekrar oluşmuyor. şimdi ameliyat olamazsın tabi hamileyken, bepanthene merhem ile büyük tuvaletine çıkmadan önce o bölgeyi yumuşatabilirsin. ama ben yine de bir doktoruna danış bence, istersen beni ameliyat eden doktorun telefonunun da paylaşabilirim seninle.
Bu arada geçen sene nisan ayında ameliyat oldum sonrasında tüp bebek tedavisi ile mayıs ayında hamile kaldım. ama çok büyük bir şansızlık sonucu bebeklerin 2 sini de Agustos ayında kaybettik (hatta 3'ünü) detayları
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...la-sansini-deneyecekler-450.html#post18086912
'dan okuyabilirsin. bu mart ayında donmuş embriyo ile 2. denemeyi yaptık; perşembe günü 2. kan değerim 600 çıktı, 14 nisanda ultrasonda da gördükten sonra ben de listeye adayım
canim benimya ,nete fazla giremedim yogunluktan ,gec gordum yazini ama cok cok uzuldum ,neden olmus peki, senindemi lekelenmeler olmustuzaten az kisiyiz ve iki arkadasin basina geldi, rabbim digerlerine gostermesin cok zor her attigim acdida korkuyorum aceba bisey olurmu diye
Allah sana buyuk sabir versin diliyorumki en kisa zamanda yine hamile kalirsin ,dualarimdasin
listeden cikarmaya elim varmiyo amacikardim malesef
dahada soyleyecek bisey bulamadim ,insallah bir daha hic bi problem yasamadan bebegini kucagina alirsin
sende umut tup bebekte oldun dimi tedaviyi, doktorun kimdi,onlar ne dediler peki ?
bildiğim kadarıyla 8. hafta kol çıkıntıları oluşmaya başalıyor. 10. haftada da biz hissetmesekte bebk hareketlenmeye başlıyor. uhtemelen 10. haftadan sonra görülebilir ama her an hareket etmediği için ultrason bakılırken denk gelirse görülür. Ama kol ve bacaklar tam olarak ne zaman hareketlenir bilemiyorum. Hayırdır nereden çıktı bu soru?????
gunaydin kizlarr nasilsiniz bugun ,hepinize iyi pazarlar
benim en sinir oldugum hatta hic gelmesini istemedigim gun pazardir ,bi sevemedim gitti su pazarlari
bizde kahvaltimizi yaptik ,birazdan ise koyulcam
mehtapcim canim hafta icinde hic bir sey yapmiyorum zaten ,e mecbur bir haftalik ev haliyle supurulmek silinmek istiyor bende mecbur napim yavas yavas yapiyorum
benim esim hayatta yapmaz, banada yapma demezaslinda kendi basimiza olsak yapmamda birde evde kaynim kaliyor e tabi o olunca insan haliyle mecbur derli toplu olmak zorunda oluyor
bende su 13 nisani bekliyorum ,doktora soyleyip biraz rapor alip dinlencem ,bir hafta bile yeterelidir ,iste calisan birlerinin hic dinlenme zamani malesef olmuyor ki zllzhtzn cokca yorucu bi isim yok
bende yapicam cizelgede bir yapamadim :) aslinda hep senelerdir bekledigim biseydi ama niyeyse bi yapmadim ,bende yapim bari
Arkadaşlar takip çizelgelerinizi yapmaya ne dersiniz? Kim kaç haftalık öğrenmek için hep ilk sayfaya bakıp duruyorum ben :)). Burada açıklayıcı bir şekilde anlatıyor. http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
Mehtap sen hangi çizelgeyi yaptın...Kaç kere denedim forum birtürlü linki kabul etmiyor...