2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

gunaydinnn kizlar nasilsiniz bugun ise gidiyordum gitmeden yazim gidim dedim :)
benim iki gundur varla yok arasi leke oluyor yani cok cok hafif ama yinede korkuyorum ,of yabelirti olsa korkuyorum olmasa korkuyorum :KK43:

benimde 13 nisanda kendi doktorumda randovu var ozamana kadar idare edim ,ona soyleyim diyorum ,o gerekirse yonlendirir veya krem falan verir aten ameliyat olamam bunu biliyordum, birde bunun dogumu var ozamanda yirtilma falan oluyor sanirim :KK43: off bu kadinlik neden bu kadar zor boyle
canim ben Fransada kaliyorum ,turkiyede olsaydim arardim ,zaten burdaki kendi doktorum turk ,ona bi sorum insallah bi care bulunur[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

tekrar geçmiş olsun canım aynı korkuları bende yaşıyorum hamileliği atlarsak bile doğumdan sonrasından korkuyorum. bak ne güzel ameliyat olan arkadaşlar varmış. aslında hadi senin sorunun yeni ama benimki en az on yıllık bir hikaye hamilelik düşünmeden önce ilaçlarla idare ediyorum diye ameliyata cesaret edemedim. hamilelik düşünmeye başlayıncada, hamile kalamama sıkıntısından rahatsızlığı unuttum. bakalım allah yardımcımız olsun rabbim bir kolaylığını verecek inşaalah

sıcak suya oturmak iyi gelir ama şimdi bebek için korkuyorum. kullandığım kremlerim vardı rahatlatan ama onlarıda bebek var diye kullanamıyorum şimdi. yalnızca tuvalete çıkmadan önce yumuşatıp fazla yaralamasın diye vazelin sürüyorum faydasını gördüm. bebek için vazelin zararlı olurmu bilmiyorum ama onuda kullanmazsam sonrasında daha da kötü olucam diye korkuyorum.

bu arada sana tavsiyem kabız olmamak için yediklerine dikkat et. kepekli ekmek, kuru meyveler özellikle kayısı, çiğ sebze, posalı yiyecekler, mesela meyve suyu yerine meyve yemeyi tercih et özellikle kabuğuyla ve iyi çiğnemekte önemli, bol bol su iç

ve en önemlisi hep aynı saatte tuvalete çıkmaya çalış. bir düzen olunca daha az ıkınma ve daha az çatlak oluyor. tuvaletin gelince canın yandığı için erteleme sakın sonra daha kötü oluyor.

bu arada pek hoş bir konu değil ayrıntı anlattığım için diğer arkadaşlardan özür dilerim .

herkes iyidir umarım

aaaa
ilk paragrafım SYMPATHİQUE arkadaşdan alıntı idi neden böyle benim yazım gibi göründü anlamadı.

arkadaslar nasılsınız ?
ben 7 nisan persembe gününe randovi aldım keseyi görmek icin insallah hersey yolunda gider
kızlar ya,ben bugun sıçrdaım simdide korku sardı birsey olmaz insalla h

arkadaslar nasılsınız ?
ben 7 nisan persembe gününe randovi aldım keseyi görmek icin insallah hersey yolunda gider

İnşallah görürsün keseni ve bebeğini. Birşey olacağını zannetmiyorum. Bende nezleyim önceki gün özellikle hapşurup öksürmekten bir hal olmuştum. Aynı korkular bende de olmuştu. Bunu hiçbi zaman atamıyoruz üzerimizden ne yazık ki...

benim iki gundur varla yok arasi leke oluyor yani cok cok hafif ama yinede korkuyorum ,of yabelirti olsa korkuyorum olmasa korkuyorum :KK43:

Bence lekelenme için en kısa zamanda doktoruna git. Önemsiz olma ihtimali yüksek ama yinede tedbiri elden bırakma bence. Geçmiş olsun .

arkadaslar nasılsınız ?

senin sat 10 şubatmış benimde 30 ocak ben keseyi 3 hafta önce bebeği ve kalp atışını 2 hafta önce gördüm. Sen niye bu kadar çok bekledin?

kızlar mrb. umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir. Ben ailemle vakit geçirdim. Bu arada çizelgeler falan oluşturulmuş ben yokken, çok sevdim. Artık benim de var bir çizelgem. Hadi iyi bakın kendinize anne adayları :)

Canım mrb. doktor konusunda bende mehtapla hemfikirim. İçin rahatlar en azından...
Bu arada içini her daim ferah tut..

Telefonundan kadınlar kulübü sayfasına bağlanan arkadaşlarım, benim telefonumda nete bağlantı var. Google ve birçok sayfaya giriyorum ama kadınlar kulübü sitesine giremiyorum. nedendir bilen var mı???

Hosgeldin canim aramiza sen gelirsinde biz almazmiyiz hic , hemde seve seve aliz annesiyle bebisini :) ne guzel sende ilk denemende hamile kaldin , bizde cok sey gecirdik AMA ilk denememizde kaldim. Peki canim problem neydi sizde? Rabbim insalllah kucagina , kucagimiza almayi nasip etsin. Canim Ben suan telden girdigim icin listeyi duzenleyemem AMA yarin eklerim listeye insallah hepimize hayirli ugurlu olur liste tekrardan hosgeldin kendine ve bebisine Iyi bak :KK71:

çoook teşekkür ederim tatlım, Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Hoşgeldin canım. Bebişine de mrb. Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin...:KK64:

hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim...

kızlar dün doktora gitmiştim daireye uğrayamadım. şimdi okudum yazdıklarınızı. çok şükür bebeğimizin kesesini gördük kalp atışlarını duyamasakta görüntü olarak gördük.:nazar::nazar::nazar: çooookk mutluyum allahıma şükürler olsun gözlerimle görünce içim biraz daha rahat etti. SAT a göre dün 6+5 di ultrasonda da 6+4 çıktı. her şey yolunda gidecek hepimiz için inşaalah. allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın.
Karafesleğen sende aramıza hoşgeldin. inşaallah allahım kucamıza almayıda nasip eder.

hoşbulduk canım, rabbim hepimize göstersin kucağımıza aldığımız günleri inşallah...bu arada bebişini görmüşsün, gözün aydın cnm..:nazar:

KIzlar beni listeden çıkarın maalesef bebeğin kalbi durdu....

Allah yardımcın olsun cnm.

mehtaperken arkadaşım teşekkür ederim yönlendirmelerinle, takip çizelgesi yapmayı becerdim gerçi not ekleyemedim ama olsun

gunaydin kizlarr nasilsiniz yine ise gitmeden yazim dedim :)))
dun giremedim misafirim vardi ancak sabah baktim ve tek tek alinti yapamadim
simdilik biz iyiz yine ayni problemlerle devam ediyoruz ama lekelenmem yok artik
kendinize ve bebislerinize iyi bakin opuldunuzzz

günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. Ben dün kötü bir gece geçirdim. Akşam 10 gibi kahverengi lekelenmem oldu. 1 saat sonra da devam edince de çok korktum. Eşim doktorumuzu aradı. Her ihtimale karşı doğum acile bir gidin dedi. Gittik allahtan bir jinekolog vardı, ultrasonla baktı. Kese duruyo ve de bebeğin kalp atışlarını görebiliyoruz dedi. O an ki mutluluğumu tahmin edersiniz. Allahıma çok şükür ettim. Çok üzülmüştüm, bir şey olurmu diye, bol bol yatak istirahatı yap dedi. Ki ben zaten çok dikkat ediyorum. hiç iş yapmıyorum. Yardımcı kızımı haftalık alır oldum. Sakınan göze çöp mü batıyor ne? Ben buradan tüm arkadaşlara içinizi ferah tutun diyordum hep, evet tutmak gerekiyor ama insan korkuyor bir kere.

Bugün 13:00 gibi kendi doktorumla randevum var. Kızlar dua edin inşallah bir problem olmaz. İnşallah güzel haberlerle dönerim...

Kendinize iyi bakın kızlar, haşça kalın:))

günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. Ben dün kötü bir gece geçirdim. Akşam 10 gibi kahverengi lekelenmem oldu. 1 saat sonra da devam edince de çok korktum. Eşim doktorumuzu aradı. Her ihtimale karşı doğum acile bir gidin dedi. Gittik allahtan bir jinekolog vardı, ultrasonla baktı. Kese duruyo ve de bebeğin kalp atışlarını görebiliyoruz dedi. O an ki mutluluğumu tahmin edersiniz. Allahıma çok şükür ettim. Çok üzülmüştüm, bir şey olurmu diye, bol bol yatak istirahatı yap dedi. Ki ben zaten çok dikkat ediyorum. hiç iş yapmıyorum. Yardımcı kızımı haftalık alır oldum. Sakınan göze çöp mü batıyor ne? Ben buradan tüm arkadaşlara içinizi ferah tutun diyordum hep, evet tutmak gerekiyor ama insan korkuyor bir kere.

Bugün 13:00 gibi kendi doktorumla randevum var. Kızlar dua edin inşallah bir problem olmaz. İnşallah güzel haberlerle dönerim...

Kendinize iyi bakın kızlar, haşça kalın:))

geçmiş olsun canım.
iyi haberlerini bekliyoruz

Yarın bebegımın kalp atıslarını duymaya gıdıcem bugun tam 6+2gunluk oldu ama benım daha oncekı tecrubelerım yuzunden hıc hevesım yok hep kalp atısı dıye gıttım kurtaj oldum dondum o yuzden cok korkuyorum Allah ım hayırlısını versın.Bu bekleyısler cok zor gecıcek galıba benım ıcın...

X