- 24 Şubat 2011
- 382
- 1
- Konu Sahibi Sympathique
Hallettim saol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar nasılsınız ?
ben 7 nisan persembe gününe randovi aldım keseyi görmek icin insallah hersey yolunda gider
kızlar ya,ben bugun sıçrdaım simdide korku sardı birsey olmaz insalla h
gunaydinnn kizlar nasilsiniz bugun ise gidiyordum gitmeden yazim gidim dedim :)
benim iki gundur varla yok arasi leke oluyor yani cok cok hafif ama yinede korkuyorum ,of yabelirti olsa korkuyorum olmasa korkuyorum
arkadaslar nasılsınız ?
ben 7 nisan persembe gününe randovi aldım keseyi görmek icin insallah hersey yolunda gider
gunaydinnn kizlar nasilsiniz bugun ise gidiyordum gitmeden yazim gidim dedim :)
benim iki gundur varla yok arasi leke oluyor yani cok cok hafif ama yinede korkuyorum ,of yabelirti olsa korkuyorum olmasa korkuyorum
arkadaslar nasılsınız ?
senin sat 10 şubatmış benimde 30 ocak ben keseyi 3 hafta önce bebeği ve kalp atışını 2 hafta önce gördüm. Sen niye bu kadar çok bekledin?
ben ne yazmısım ben sat 10 mart
7 nisana keseyi görücem insallah
Hosgeldin canim aramiza sen gelirsinde biz almazmiyiz hic , hemde seve seve aliz annesiyle bebisini :) ne guzel sende ilk denemende hamile kaldin , bizde cok sey gecirdik AMA ilk denememizde kaldim. Peki canim problem neydi sizde? Rabbim insalllah kucagina , kucagimiza almayi nasip etsin. Canim Ben suan telden girdigim icin listeyi duzenleyemem AMA yarin eklerim listeye insallah hepimize hayirli ugurlu olur liste tekrardan hosgeldin kendine ve bebisine Iyi bak
Hoşgeldin canım. Bebişine de mrb. Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin...
kızlar dün doktora gitmiştim daireye uğrayamadım. şimdi okudum yazdıklarınızı. çok şükür bebeğimizin kesesini gördük kalp atışlarını duyamasakta görüntü olarak gördük. çooookk mutluyum allahıma şükürler olsun gözlerimle görünce içim biraz daha rahat etti. SAT a göre dün 6+5 di ultrasonda da 6+4 çıktı. her şey yolunda gidecek hepimiz için inşaalah. allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın.
Karafesleğen sende aramıza hoşgeldin. inşaallah allahım kucamıza almayıda nasip eder.
KIzlar beni listeden çıkarın maalesef bebeğin kalbi durdu....
günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. Ben dün kötü bir gece geçirdim. Akşam 10 gibi kahverengi lekelenmem oldu. 1 saat sonra da devam edince de çok korktum. Eşim doktorumuzu aradı. Her ihtimale karşı doğum acile bir gidin dedi. Gittik allahtan bir jinekolog vardı, ultrasonla baktı. Kese duruyo ve de bebeğin kalp atışlarını görebiliyoruz dedi. O an ki mutluluğumu tahmin edersiniz. Allahıma çok şükür ettim. Çok üzülmüştüm, bir şey olurmu diye, bol bol yatak istirahatı yap dedi. Ki ben zaten çok dikkat ediyorum. hiç iş yapmıyorum. Yardımcı kızımı haftalık alır oldum. Sakınan göze çöp mü batıyor ne? Ben buradan tüm arkadaşlara içinizi ferah tutun diyordum hep, evet tutmak gerekiyor ama insan korkuyor bir kere.
Bugün 13:00 gibi kendi doktorumla randevum var. Kızlar dua edin inşallah bir problem olmaz. İnşallah güzel haberlerle dönerim...
Kendinize iyi bakın kızlar, haşça kalın:))