2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kizlar su resim yuklemeyi banada tarif edin, bende ekliycem dayanamiyorum :) arkadaslar hepsi birbirinden harikaaa, rabbim giydirmeyide nasipe tsin ins.

ay ben seni silanazla karistirdim o hollandadaydiya:KK1:

ama ebay yani ibey turkiyedede var zannediyorum ,buranin ebayden turkiyeye inan gelip gelmedigini bilmiyorum ,ama gelmedigini zannediyorum belki bazi urunlerdir
cunku avrupa icinde sorun olmuyor ben ta japonydan bi urun aldim bana gondermislerdi
oda bi far setiydi cok iyidi fiyati, turkiyedeki arkadaslarda almak istiyordu ama siparis yapamiyolardi simdi ondan hatirladim

ebey guvenilir tum avrupanin taninan sitesin devamli olmasada cok ihtiyacim olan biseyi liyorum sorunsuz geliyor

bak burasina neymis :)
Ebay Alveri | Yurtd al veri | Yurtd Alveri Siteleri | Al Veri Siteleri | Ebay Ak Artrma | Ebay Trkiye | Ebay Al veri

Canim ben kutuplarda, daaa Canada'dayim :) keske Holanda'da olsaydim

kizlar su resim yuklemeyi banada tarif edin, bende ekliycem dayanamiyorum :) arkadaslar hepsi birbirinden harikaaa, rabbim giydirmeyide nasipe tsin ins.

bakkk goruyonmu ne kadar resim cok olursa okadar cok istaha geliyoruz
bende birazdan eklicem, aslinda once baska topicde eklemistim onlari aktarcam buraya

canim resim nasil eklendiginin linkini ilk sayfada listelerin altina yazdim ordan bakip yapabilirsin ,yapamazsan yine yardimci oluruz, bekliyoruz cicileri:KK69:

kızlar iyi walla birbirimize benziyormuşuz. Bakalım bebişler ne olacak? Az önce unnadoya üye oldum bakındım. Şimdilik pek bir şey göremedim. Kampanya da hamileler için büstiyer vardı onunda emzirme kısmının açılıp açılmadığını göremedim. Ama sık kullanılanlara ekledim. Sürekli takip ederim artık.

Bellacım bu arada seninle de meslektaşmışız. Benim Fen Bilgisi Öğrt. Sanırım senin okul öncesi değilmi? Bıcırıklarla uğraşıyorsun, çok tatlılar ama:))

kızlar iyi walla birbirimize benziyormuşuz. Bakalım bebişler ne olacak? Az önce unnadoya üye oldum bakındım. Şimdilik pek bir şey göremedim. Kampanya da hamileler için büstiyer vardı onunda emzirme kısmının açılıp açılmadığını göremedim. Ama sık kullanılanlara ekledim. Sürekli takip ederim artık.

Bellacım bu arada seninle de meslektaşmışız. Benim Fen Bilgisi Öğrt. Sanırım senin okul öncesi değilmi? Bıcırıklarla uğraşıyorsun, çok tatlılar ama:))

evet canım okul öncesi benim gerçi seneye evde olucam
ben kolejdeydim zaten kadroda tayinim adanaya çıkınca gitmemiştim
seneye bi okul açma niyetim var bakalım olursa
kızımla gider geliriz artık:KK66:
sen kadrolu musun ? bide hangi şehirdesin

aynen ya hep birbirimize benziyomusuz :)
banada lazim bustiyet, emzirmek icin , genelde onlar aciliyo tabi emin olmadan alma detaylarinda bilgi vermiyormu, iste internette bisey yazmazda resimde net degilse insan guvenemiyo yanlis olur diye, ozellikle onden dugmeli pijama alcam emzirmek icin ,kac yere baktiysam dugmeli yok hep duze :KK43: yarin magazaya bakicam olmazsa bende internetten alcam galiba

aynen ya hep birbirimize benziyomusuz :)
banada lazim bustiyet, emzirmek icin , genelde onlar aciliyo tabi emin olmadan alma detaylarinda bilgi vermiyormu, iste internette bisey yazmazda resimde net degilse insan guvenemiyo yanlis olur diye, ozellikle onden dugmeli pijama alcam emzirmek icin ,kac yere baktiysam dugmeli yok hep duze :KK43: yarin magazaya bakicam olmazsa bende internetten alcam galiba

bu hamile büstiyerleri askıları açılanlardan oluyo ben bugün korse gibi olanlarından aldım
benim göğüsler bedenime göre azcık büyük denemeden alınca problem oluyo
hele şimdi öyle büyüdüler ki eşim aldığın bütün kilolar buraya gidiyo diyo :KK9:
bakalım doğuma kadar nolucak :)))))))

bu hamile büstiyerleri askıları açılanlardan oluyo ben bugün korse gibi olanlarından aldım
benim göğüsler bedenime göre azcık büyük denemeden alınca problem oluyo
hele şimdi öyle büyüdüler ki eşim aldığın bütün kilolar buraya gidiyo diyo :KK9:
bakalım doğuma kadar nolucak :)))))))

:KK9::KK9::KK9: demesi tabi onlar icin kolay olur
aynen valla benimde bedenime gore nerdeyse 2 beden buyuk vucudumda en cok rahatsiz oldugum yer :KK43: hep diyorum esime bebegi emzirdikten sonra estetik olup kucultturcem diye:KK1:
benimkilerde baya buyuduya :KK51:

canim sen sanirim bunlari diyosun dimi

Soutien-gorge grossesse et allaitement Bea blanc - Soutien gorge grossesse - Vêtements grossesse - Envie de fraises

sempatik bu arada face te sayfana bakıyorum şimdi
valla dediğin kadar varmış marifetler burdan alırım artık tarifleri
beğendim hemencecik

yok canim cekik degil cok sirin bi kiziniz olur, senin resimde degilde esinin resimde yuzun daha belli cok tatlisin masallah ,bide esin Suat Sunaya nasil benziyoya yada resimden benmi benzettim:KK1:

kizlar bu direct link, direkt adres olan resimleri yukledikten sonra sayfada nereye yukluyosunuz kadinlar kulubunde nerden, resim yerden denedim invalid diyo olmuyor, cumputer'den denedim olmadi URL, den denedim olmuyor, nasil oluyor

yok canim cekik degil cok sirin bi kiziniz olur, senin resimde degilde esinin resimde yuzun daha belli cok tatlisin masallah ,bide esin Suat Sunaya nasil benziyoya yada resimden benmi benzettim:KK1:

mersi şekerim bilmem bugüne kadar kimse benzetmemişti
akşam gelsin de alıcı gözüyle bi daha bakim :)))))))

kizlar bu direct link, direkt adres olan resimleri yukledikten sonra sayfada nereye yukluyosunuz kadinlar kulubunde nerden, resim yerden denedim invalid diyo olmuyor, cumputer'den denedim olmadi URL, den denedim olmuyor, nasil oluyor

canim simdi imageshackerden resimi yukledin buraya nasil ekleyeceginimi soruyosun, oysa eger bak bu yazdigin yerde kare resim yeri var ordan kopyaladigin linki bu resim yerinde url yazan bosluga yapistir ok de

insanin yapacak biseyi yoksa boyle aksama kadar bilgisayarda kaliyo, esim 8.30 da gidip 8.30 da geliyo,giderken arkadan kapiyi kilitleyip pencereden atiyo bana anahtari :) yani bilgisayardan baska bi isim yok aksama bi kap yemek pisirsem o

yani demem o ki gelene hosgeldin gidene gule gule diyorum :)

bugun baya resimli bi gun oldu, benimde onceden alip buraya degilde baska bi topige ekledigim bebisimin cicilerini ekleyim gormus olursunuz

0 Aylik

1 Aylik

6 Aylik

9 ve 6 Aylik[/

Son düzenleme:
rosesteel kullanıcısından alıntı
Ay canım sorma, bizde eşimle esmeriz. Biz bir de birbirimize benziyoruz eşimle. Kızımı tahmin edebiliyorum, esmer çekik gözlü fındık burunlu çok şeker bir kız olcak heralde. Artık doğumdan sonra bebişlerin resimlerini paylaşırız.

bella_83 kullanıcısından alıntı
ay size benziyoruz bizde
çekik göz burun esmerlik inşallah bize benzer diyorum bende

ay bukadar tesaduf olur bizimkide ayni olur:KK60::KK60::KK60: bakalim bi dogsunlar benziceklermi birbirlerine

hele benim esime benzerse tam bi japon olur, ben daha hayatimda hic duymadim esime sen turkmusun diyeni, hep japôn zannederler, hele turkiyede daha bi kisi turkce konusmaz hep ingilizce konusur buna,ozellikle havaalaninda yaw sen turkmuydun bizde japon turist zannettik derler :KK52:

ay kızlar bizde tam tersi eşimde bende bembeyazız.ikimizde kiloluyuz.pamuk gibi geziyoruz işte:KK1:
ama bizide çok benzetirler.hatta kayınbabamla birlikte görenler beni ah rızacım kızın vardıda niye haber vermiyosun.benim bir oğlan var kız arıyodum demiş:KK60::KK60:beni kayınbabamdan istiyo adam:KK52:hep kardeşmisiniz derler.onun için yok sana benziycek yok bana kavgasına girmiyoruz biz.mecburen ikimize benzeyecek artık.ama eşim şeye takmış durumda bizim yumurtalar spermler ya karıştıysa deyip duruyo:KK1::KK1:
buarada çekik gözü çok severim.eşiminde benimde kocaman gözlerimiz var:)

X