2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

aaaaaaaaa bende 13.12.83 doğumluyum keşke benim ki o gün doğsa :))))))

ben hiç dikkat etmemiştim tarihe şimdi siz yazınca bakim dedim benimde 28/10/2011 gözüküyo ama sezeryan ya 40.haftayı beklemeyiz heralde.sağlıkla doğsunlarda ne zaman doğacaklarsa doğsunlar:)

Merhaba Kizlar

Sympatique bataniye harika bende ozendim vallahi yapsammi diyorum, yapsam cok iyi olur banada eglence olur bedne bugunlerde bunalimlardayim ama canim hep kendimi disari atmaya calisiyorum parka, alsiveris yerleine gunu gecireyim diye, anne'yi insan cok istiyo yaninda bu surecte, kaynanada anne gibi deselerde degil cnaim ben bunu iyi anladim, allah hicbirinin eksikligini gostermesin ama anne'ye her naz geciyor,,, nasil gorumcelerinin nazi kaynannaya geciyorsa, ama gelin her zaman gelinligini bilcek mantigi var maleseff...

Umarim bu biir haftalik yalnizlik sana yuksek morel ve kilo olarak geri doner, bende kilo aliyorum yarin bakayim yazarim aama daha catlak filan hicbirsey yok, gogusler ve gobek, basen bolgesi icin aldim krem ama aklima geldikce suruyorum.... gobekte firladi baya masallahhh....

or canim sende or bben baslamisken herkese baslatim :)

bu bi haftalik icinde moral olur sonrasini bilmiyorum ama kilo olmasin yani bebisim kilo alsin

canim hep tatli turu seyler istiyor, cumartesi gunu canim serbetli tatli istedi hazir yufkadan onu yaptim, pazar esim almis sekerpare, daha browni vardi evde yani anlicagin ne kadar tatli yicek var topladim geldim canim sikildikce yerim diye, bugunden basladim bakalim yemeye :) insallah sonradan fena olmam

ben hiç dikkat etmemiştim tarihe şimdi siz yazınca bakim dedim benimde 28/10/2011 gözüküyo ama sezeryan ya 40.haftayı beklemeyiz heralde.sağlıkla doğsunlarda ne zaman doğacaklarsa doğsunlar:)

2 hafta öncesi olur muhtemelen seninki ay ne güzel az kalmış yaaaaaaaaaaa
artık yanımda olsun istiyorum bebişimmmmmmmm
canım bu arada sizvilceleri ne yaptın sen benim gene azdılar :KK43:

or canim sende or bben baslamisken herkese baslatim :)

bu bi haftalik icinde moral olur sonrasini bilmiyorum ama kilo olmasin yani bebisim kilo alsin

canim hep tatli turu seyler istiyor, cumartesi gunu canim serbetli tatli istedi hazir yufkadan onu yaptim, pazar esim almis sekerpare, daha browni vardi evde yani anlicagin ne kadar tatli yicek var topladim geldim canim sikildikce yerim diye, bugunden basladim bakalim yemeye :) insallah sonradan fena olmam

ay canım bebişi büyütücem derken kendin harap olma bu kadar tatlıya
şekerin fazlası zarar meyvelerden yemeye çalışsan canın tatlı istedikçe

Kizlarr ramazan geldi cok az kaldi bile biz bu sene tutamayiz, icinizde varmi ben denicem diyen

ben imkansiz tutamam burda tam 17 saat ac kalincak :KK53:

elif teyzemiz hoşgeldin özlettin kendini
canım maaşllah hareketleri hissetmeye başlamışız ne güzel darısı başıma
ama erkek olduğu için bu yönden avantajlısın çünkü erkekler önce kıpırdarmış
kızlar 5.ayda ancak kıpırdıyormş
biz beklicez yani daha var:))

canım yaa sorma dişim ağrımıyor ama iltihap yayılırda enfeksiyona yol açar diye korkuyorum
diş çektrmekte sakıncalı.kim karar vercek bakalım.ınş kuzuma bişey olmasın da gerisi önemli değil.
benim dr da izne çıkıyormş belki bende cuma bi gideirm 10.gün görmüş olcam ama olsun daha iyi
özledim kuzumu:))

Canım seninde 17+3 olmuş maşallah bizimde kız ben 17+1 de hissetmiştim İlk kez. İnşallah yakında hissedersin sende.

Kizlarr ramazan geldi cok az kaldi bile biz bu sene tutamayiz, icinizde varmi ben denicem diyen

ben denicem canım normalde 2 saatte bir acıkıyorum ama ramazanın ilk günü denicem kendimi iyi hissedersem devam etcem. sahura kadar oturup öğlene kadar yatmayı düşünüyorum bakalım nasılolcak

2 hafta öncesi olur muhtemelen seninki ay ne güzel az kalmış yaaaaaaaaaaa
artık yanımda olsun istiyorum bebişimmmmmmmm
canım bu arada sizvilceleri ne yaptın sen benim gene azdılar :KK43:

40 haftayı tamamlarsa 14 hafta kaldı sayılır canım.2 hafta da öncesi olursa 12 hafta :21::21: baya az kalmış gerçekten ya bende yeni farkettim
bebeğim az kaldı annecim kavuşmamıza:KK16::KK16:
ama bi yandanda korkmaya başladım kızlar ya nasıl olacak kesecekler resmen beni:18::18:

sivilceler çok şükür durdu canım ya arada tek tük çıkıyor ama onunda üstüne düşmüyorum başlarda çok fena olmuştum.çilim vardı azıcık sanki onlar arttı biraz.

ya bende üzülüyorum tutamıycam diye.ta 10-11 yaşımdam beri tutuyorum çok şükür Allah kabul ederse tabi.bu sene tutamamak beni çok üzüyo.ramazanın bi ayrı tadı vardır.oruç tutamayınca oda yaşanmıycak gibi geliyo bana.ama tutamam çok acıkıyorum.kan şekerim düşüyo tansiyonumda düşük.seneye emzirir tutamayız.napalım Allah affetsin inş:KK25:

ben denicem canım normalde 2 saatte bir acıkıyorum ama ramazanın ilk günü denicem kendimi iyi hissedersem devam etcem. sahura kadar oturup öğlene kadar yatmayı düşünüyorum bakalım nasılolcak

niyetlenmeden dene canım zorlanırsan boz hemen biliyosun sağlığını tehdit edecek şekilde tutmak daha günah.bende çok istiyorum ama bayılır kalırım çok sıcak hadi aç dursak susuz nasıl olcak bebekte susuz kalır.bide ben hamileliğim başlarında acayip uyuyodum ama şimdi hiç uyuyamıyorum sahura kadarda otursam sabah 9 da kalkarım en geç.

Canım seninde 17+3 olmuş maşallah bizimde kız ben 17+1 de hissetmiştim İlk kez. İnşallah yakında hissedersin sende.

aa ciddi misin canım,ama sen zayfsındır ya bende yağ var karın bölgemde geç hissedeblirmişim
artık dinliyorum ınş hissederim
bugün sağlık ocağındaki hemşire hemten moral bozdu yaa 6.ayda hissedersin diyo

oruç bende tutamam sanırım,yemek yiyorum 2 saat olmadan midem kazınıyor
ayrıca bol su içmem lazım enfeksiyon riskim var
namazlarımı kılıyorum Rabbim kabul etsin
ama onu bile oturarak kılıyorum valla
kızlar dr lara sormadan bişey yapmayın.

Arkadaslar mubarek ramazan ayi herhalde insan orucunu tutmak ister ama mazeretimiz var bence denemek bile tehlike olabilir, susuz hele yaz aylarinin kizgin oldu zaman hamile hamile cesaret edilincek gibi degil bence, gunler uzun, su gebelikte cok onemli aclik desen, yavrulari ac birakcaz... bu zaten ustumuze borc sonra tutmamiz gerekiyor onun icin cok uzulmuyorum, nasilsa sonra tutcam diye.... Bu benim nacizane fikrim......

Herseyin yolunda olmasina sevindim cnaim, rabbim hepimizin yavrularini korusun...

Anneme gelince guzel dileklerin icin tesekurler, insallah rabbim sanada ikinciyi dogal yolla nasip eder.... AMa bende dun annemle konustum, kanamasi olmustu biraz, sancimda var diyodu.... doktora git dedimm hemen, babamlerde tatile gitmis, annem o kadar cok istemesede gitmeyi, babam goturmus, kizdim baya babama acayip kizdim hele, simdide ariyorum ulasamiyorum ikisininde cep tlefonuna, streste yapmamaya calisiyorum, rabbimm annemin hakkind ahayirlisini nasip etsin ama umarim ufakliga'da annemede bisey olmaz,,,,dualarinizi eksik etmeyin...

Canım annene geçmiş olsun. İnşallah hemen geçer dinleniverir. Kanamayı biliyosun bizler hep yaşadık. Annen gitmiş artık babaannenlere de bari dinlenebilse. Önemli günlerinde çünkü. Sen konuştuğunda mutlaka kendini yormamasını, dinlenmesini söyle. Allahım hayırlısını nasip etsin...

Canım ben de bu sene ilk kez tutamayacağım. Dönem itibari ile çok sıcak bir dönem. Belki bir şekilde biz dayanabiliriz, ama bebişler suzuz kalır. Onlar için artık önümüzdeki yıllarda borçlarımızı tutarız. Sanırım doktorlar da önermezler.

40 haftayı tamamlarsa 14 hafta kaldı sayılır canım.2 hafta da öncesi olursa 12 hafta :21::21: baya az kalmış gerçekten ya bende yeni farkettim
bebeğim az kaldı annecim kavuşmamıza:KK16::KK16:
ama bi yandanda korkmaya başladım kızlar ya nasıl olacak kesecekler resmen beni:18::18:

sivilceler çok şükür durdu canım ya arada tek tük çıkıyor ama onunda üstüne düşmüyorum başlarda çok fena olmuştum.çilim vardı azıcık sanki onlar arttı biraz.

Maşallah canım size, gerçekten büyümüşsünüz. Aramızda tam 4 hafta var, ben de bugün 21+5' deyim. Sen hayırlısıyla bebeğini kucağına alınca sıra bize gelecek. Hadi hayırlısı...

Ay canım ben de oturarak kılıyorum namazlarımı, Allahım kabul eder inşallah. İlk zamanlar ayakta kılıyodum, sonra 2 kez kanamadan sonra oturarak kılmaya başladım. Şimdilerde de secdeye giderken kasıklarım acıyo. Bana sandalyeye felan koy dediler, daha denemedim ama bakacam. Sen nasıl yapıyosun?

X