2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cnm benım hayrlısıı inş. gönlüne göre olur

Dilek hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeYani brunchhhhhhhh tayken filan hamileymissssssssss .....
cnmmmmmmmmmmmmmm nasıllllll sevndm tebrik ederım fatih abide nasıl seviodu cocukları ay dileğe cok yakışır hamilelk hadii baklm aynı dönem dogumunuz
ne hesabı kızzzzzzzzzzzzz

bunun gibi olup düşükle sonuçlanan 2 tane olayım olunca insan ister istemez sorun edyor ve sonunda kürtaj bile oldum yani düşün gerisi onun psikolojisini 7 sene de ben neler çektim neler

cnm üzülme erkekler böyle Allah verecekse korur yıpratma kendini

emireamade hosgeldn ne zamndr yoksun

asuu cnm cok gecmiş olsun bebeklere ii bak

Tebrikleeeeeerr...gec olsun güç olmasın...bizim olsun temiz olsuuuuunnnn Her zaman bekleriz canim izmir e..yalniz bu sefer evimde ağırlarım ona gore...bu arada herkesle en cok tanısan ben ve oğlun sanirsammmmm..olllleeeeeeeeeeeeyyyyyy bizeeeee
Keske yüzünü de görseydik..canim bak bunu ihmal etme..gecen zaman rahmindeki yavruyu etkilemesin..progestan ile hersey düzene girebilir..bı gitseydiniz hastaneye yaaa.. Dilek coookkk mutlu hele Fatih i görse..zaten bizden havaalanında ayrılırken erdem den ayrılacağı icin cok fazla üzülmüştü..o cok istiyordu artık bir bebek evde...Eemireamade ile hesabımız kan davasiiiiiiii..hic bulasmaaaaaaa...saka saka..onemli bı si degil yawwww

Keske yüzünü de görseydik..canim bak bunu ihmal etme..gecen zaman rahmindeki yavruyu etkilemesin..progestan ile hersey düzene girebilir..bı gitseydiniz hastaneye yaaa."

Yarın öğlen gidicem doktora eşim gelicek de nereden çıkardın hamile olduğumu kıs
Yüz yasak toto yasak değil ki:)

Hayırlısı artık...

Eyüp le geçen diyaloglarımız...

ben:Eyüp dur
Eyüpur
ben:dur
Eyüp:dur
.
.
.
.
ben:dur
Eyüp:durdum
----
ben:Eyüp kaka bitti mi
Eyüp :hayır anlamında kafa sallar
Ben:Bitti mi
Eyüp:bitti dudakları uzarak
----
dün akşam oldu bu olay da
teyzemin oğlu:Eyüp bak yapma kızıcam
Eyüp:Eller belde noluyoo
Sonra arkasına döner ve başlar ağlamaya

Vay vay adam olmuş eller belde....

Baba yasağuı var

yarın dananın kutruğu kopacak
Babaya laf yokkkk..babalara laf yok...onlar ne derse doğru...
benim esimin su internet ve forum hakkında yaptıgı bütün teoremler hipotezler yorumlar hepppppppp doğru çıktı ve hala da çıkıyor...babalar bı şey diyosa doğrudur vesselammmm

emir büyük yerden
Ne gibi mesela??

emir büyük yerden
Ne gibi mesela??
BUlusunca anlatırım kisssss...bosver simdi...
mesela sunu diyim sadece...taaaaaaa en bastaaaaaaannnn sprey in dolandırıcı olduğunu söylemişti..vallaha bak..taaaaaa ramazan bayramı ..hastaneye bile yattı demeden once..esim burayı yazdıklarımı yazılanları benle beraber okur hep..hep bı yorum yapar..hep de doğru çıkar...

Son düzenleme:

:)
Hayırlısı bakalım ne zaman buluşuyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…