- Konu Sahibi bebegim_01
- #47.621
Canim gecen haftalarda erdem iyice azalttı emmeyi..Ya acilasti sutum ya da azaldi..oyle yani..bazen inadı tutuyo istiyo o kadar yani..happyy hala emzirmeye devam ediyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gecen haftalarda erdem iyice azalttı emmeyi..Ya acilasti sutum ya da azaldi..oyle yani..bazen inadı tutuyo istiyo o kadar yani..happyy hala emzirmeye devam ediyor musun?
Çamaşıra yansımadan bı kanama mihappy bizim kiz iyiydi ama arkdslari hep hasta idiii
bizim kiz da hasta olduu
bnm icerde az bi kanama alani varmiss
bnada progstrn verdiii
emzirmn tetikliyr olaabilir dediii
bolca istrht ama kiz da hasta olunca cok nazli olduuu
hep meme hep kucak
cnm annem geldi ck sukur
cunku dr bana da istrhat verdiii
bazi durumlardn dolayi
oyku cum de oksuruyr burnu akiyr teyzesiiii
iki gecedr uyuyamyrrr
bi gece babasi bi gece bn baktmm
ins bu gece raht uyurs
bh tekrar dr agotrcmm
hep kucagmda hep emyrr
normalde azaltmam gerkiyr emzirme isinii
cunku kasilmalarimi artryrmus dr ole solediii
ama ne yapym kuzu hasta dye kiyamyrmm
hep yakmdaaa
sen de yoksn uzun zmndr
umarm iysnizdrrr
happy bizim kiz iyiydi ama arkdslari hep hasta idiii
bizim kiz da hasta olduu
bnm icerde az bi kanama alani varmiss
bnada progstrn verdiii
emzirmn tetikliyr olaabilir dediii
bolca istrht ama kiz da hasta olunca cok nazli olduuu
hep meme hep kucak
Ayni anda naber demissiz yav..kalp kalbi karşıdır gibi olmuş..happy sen nasılsın?
Valla ne mutlu yawwww..ben erdem uyur uyumaz uyuyorum ki güç depolayayım..gerci bu aralar biraz daha iyi gibiyim..yorgunluklar azaldi..bu sefer de sınavlar üstüme üstüme geldi iki gündür..neyse bu haftadan umutluyum...tamam şey yaparız.. ben ondan sonra iki posta daha hallettim vallaa, bekleyemedim seni.. çok hızlıyım bu ara.. Emir yürüyünce daha kolay oluyor herşey bana..
İyidir herhalde içimdeki bucur...ben en son 9 haftalıkta gitmiştim..19 Ocak ta çağırdı bı dahikine doktorum..heyecanla bekliyoruz yani..cinsiyeti belki gösterir o zaman..ben de 2. adetimi oluyorum doğumdan sonra, ama bu meğer ilkmiş, daha önce ki hiç bişi değilmiş bunun yanında.. okadar rahatsız ve zor geçiyorki.. henüz 2. günüm hatta 24 saat anca olmuştur daha ama sanki 1 haftadır hastaymışım gibi.. bu regli bu seferki beni benden aldı yani..
onun haricinde kalıcı bir rahatsızlık yok çok şükür.. iyiyiz.. Emir artık koşuyo, koştukça gülüyo eğleniyor.. bol bol kovalamaca, yakalamaca, saklanbaç oynuyoruz evin içinde olduğumuzda, yorulduğumuzda bol bol resim yapıyoruz.. hava da azcık güneşi görsek dışarı atıyoruz kendimizi bool bool hava alıyoruz.. kısacası biz iyiyiz yanii...
sizin fındık bebişleri merak ettimde geldim vallaa.. iyi mi tazeler
oyyy, ne güzel bir hayecaaaannn.. rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Emir teyzemi de aşka getirdi.. 43 yaşında bende istiyom bitane bundan diyoo deliii....
Cok öpüyorum seni ve oglusunu...gorusuruz...tatlı rüyalar...kesinlikle eskiden onlar eğleniyordu, artık birlikte eğleniyoruz.. bu çoook keyiflii çoook..
maşaaalaaah, Allah nazarlardan korusun tüm kuzularııı...
ben şimdi gidip uyuyayım ama dün gece çoook geç yattım.. deli uykum var da gelmişken az muhabbet edeyim sizinle diye dayanmaya çalışıyom.. sonra görüşürüz.. iyi geceleerrr...
güanydın herkese,,dün biz ilk kez 2-3 adım attık.. daha doğrusu yürüyordu ama tek başına korkusu vardı şimdi oyun yapar gibi hadi anneye koş diolar gelip sarılıo bana.. ama o kadar tatlı kii bazen ayaklarını ilerletmeyi unutuo yavrum telaş yapıo.. bakalım inş yavaş yavaş biz de yürürüz..az çok bi kaç kelime sölüoruz.biraz yavaş bi çocuğunuz sanırım biz..sağlığı yerinde olsun da...
Şu anda eşime o kadar kızdım ki anlatamam
Gel diyorum hani bir test alalım en azında yapalım bakalım gelebilirsem gelirim diyo yaa .Kardan ansıl gelicem diyor sanki burada kar yyok topu topu aramızdaki mesafe en fazla 20 dakika özel arabanla Ben de Eyüp ü bırakıp çıkamıyorum.Çıksam da yakında eczane falan yok hastane için de arabaya falan binmem lazım Eyüp ün durması imkansız Adet olacakmış gibi de sancım var halsizlik falan aman yarabbim Eyüp de durmuyor 2 gündür hep kucağımda Allah ım bana yardım et:)
Canım sıkma canını..erkek kısmı biraz vurdum duymaz oluyor işte nabıcan...valla her şey üstüste gelir zaten..çocuk huysuzlanır senin halin olmaz ama napçaz oluo işte..gidersen sonuçtan haberimiz olsun kesin..