• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
happy bizim kiz iyiydi ama arkdslari hep hasta idiii
bizim kiz da hasta olduu

bnm icerde az bi kanama alani varmiss
bnada progstrn verdiii
emzirmn tetikliyr olaabilir dediii
bolca istrht ama kiz da hasta olunca cok nazli olduuu
hep meme hep kucak

bizim kiz da hasta olduu

bnada progstrn verdiii
hep meme hep kucak
Çamaşıra yansımadan bı kanama mi
evet canim o tarz ultrasonda görünen kanama alanları emzirmeden olabiliyormuş..
ilk bes altı hafta ben de de vardı..erdem emmeyi iyice azaltınız ben bı şey kullanmadan 9 . Hafta kendiliğinden geçmişti..insallah seninki de gecer tatlim..sagsalim 2. Tremester e geceriz insallah

cnm annem geldi ck sukur
cunku dr bana da istrhat verdiii
bazi durumlardn dolayi
oyku cum de oksuruyr burnu akiyr teyzesiiii
iki gecedr uyuyamyrrr
bi gece babasi bi gece bn baktmm
ins bu gece raht uyurs
bh tekrar dr agotrcmm
hep kucagmda hep emyrr
normalde azaltmam gerkiyr emzirme isinii
cunku kasilmalarimi artryrmus dr ole solediii
ama ne yapym kuzu hasta dye kiyamyrmm
hep yakmdaaa
sen de yoksn uzun zmndr
umarm iysnizdrrr

bizim kiz da hasta olduu

bnada progstrn verdiii
hep meme hep kucak

asuuu, kıyamam size yaa... bende de o kanama alanı olmuştu canım Emire hamileliğimde, hiiiç bişi olmadı ama, bildiğin gibi Emir sağ salim doğduu... bence hiiç kafana takıp falan üzme kendine emii.. Allahın izniyle hiiç bişi olmayacak bebeğine...

ahh Öykücük ahh.. zaten bu ara çok korumak gerekiyor çocukları ya, hem soğuktan hem de hastalardan.. Allah yardımcınız olsun canım yaa, valla ikisi bir araya gelmiş, çok üzüldüm durumunuza.. neyse ki annen gelmişte, inşallah tez zamanda ayaklandırır o öyküyüü.. sen de dikkat et canım kendine, gel de dikkat et gerçi bu durumda..

Naber eemireamade.....
seninle bı hesaplaşmamız vardı hatırlıyor musun:1:
hamilelikten ben cok bitirmedim de..10 tane filan olunca hemen yollicam..10 tane filan olsun da bı anlami olsun kargonun onun bunun..su hamilelik sınavlar şehir disi durumlar sekteye uğrattı biraz ondan yani..yakında şey yaparız onu.....:34::34:

tamam şey yaparız.. ben ondan sonra iki posta daha hallettim vallaa, bekleyemedim seni.. çok hızlıyım bu ara.. Emir yürüyünce daha kolay oluyor herşey bana.. :21:

tamam şey yaparız.. ben ondan sonra iki posta daha hallettim vallaa, bekleyemedim seni.. çok hızlıyım bu ara.. Emir yürüyünce daha kolay oluyor herşey bana.. :21:
Valla ne mutlu yawwww..ben erdem uyur uyumaz uyuyorum ki güç depolayayım..gerci bu aralar biraz daha iyi gibiyim..yorgunluklar azaldi..bu sefer de sınavlar üstüme üstüme geldi iki gündür..neyse bu haftadan umutluyum...:1::ssz:

ben de 2. adetimi oluyorum doğumdan sonra, ama bu meğer ilkmiş, daha önce ki hiç bişi değilmiş bunun yanında.. okadar rahatsız ve zor geçiyorki.. henüz 2. günüm hatta 24 saat anca olmuştur daha ama sanki 1 haftadır hastaymışım gibi.. bu regli bu seferki beni benden aldı yani..
onun haricinde kalıcı bir rahatsızlık yok çok şükür.. iyiyiz.. Emir artık koşuyo, koştukça gülüyo eğleniyor.. bol bol kovalamaca, yakalamaca, saklanbaç oynuyoruz evin içinde olduğumuzda, yorulduğumuzda bol bol resim yapıyoruz.. hava da azcık güneşi görsek dışarı atıyoruz kendimizi bool bool hava alıyoruz.. kısacası biz iyiyiz yanii...

sizin fındık bebişleri merak ettimde geldim vallaa.. iyi mi tazeler :16:

oyyy, ne güzel bir hayecaaaannn.. rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Emir teyzemi de aşka getirdi.. 43 yaşında bende istiyom bitane bundan diyoo deliii.... :16::16::16:

ben de 2. adetimi oluyorum doğumdan sonra, ama bu meğer ilkmiş, daha önce ki hiç bişi değilmiş bunun yanında.. okadar rahatsız ve zor geçiyorki.. henüz 2. günüm hatta 24 saat anca olmuştur daha ama sanki 1 haftadır hastaymışım gibi.. bu regli bu seferki beni benden aldı yani..
onun haricinde kalıcı bir rahatsızlık yok çok şükür.. iyiyiz.. Emir artık koşuyo, koştukça gülüyo eğleniyor.. bol bol kovalamaca, yakalamaca, saklanbaç oynuyoruz evin içinde olduğumuzda, yorulduğumuzda bol bol resim yapıyoruz.. hava da azcık güneşi görsek dışarı atıyoruz kendimizi bool bool hava alıyoruz.. kısacası biz iyiyiz yanii...

sizin fındık bebişleri merak ettimde geldim vallaa.. iyi mi tazeler :16:

oyyy, ne güzel bir hayecaaaannn.. rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Emir teyzemi de aşka getirdi.. 43 yaşında bende istiyom bitane bundan diyoo deliii.... :16::16::16:
İyidir herhalde içimdeki bucur...ben en son 9 haftalıkta gitmiştim..19 Ocak ta çağırdı bı dahikine doktorum..heyecanla bekliyoruz yani..cinsiyeti belki gösterir o zaman..
Erdem de iyi..hakikaten büyüdükce daha bı kolay oldu hersey..kendi kendine oyun kuruyooynuyo evin icinde geziyo..keyfimiz dha bı yerinde..dis macunu fırçası bile var artık..lazimligi bile....daha bı eğlenceli hersey..:nazar:

Son düzenleme:
kesinlikle eskiden onlar eğleniyordu, artık birlikte eğleniyoruz.. bu çoook keyiflii çoook..
maşaaalaaah, Allah nazarlardan korusun tüm kuzularııı...
ben şimdi gidip uyuyayım ama dün gece çoook geç yattım.. deli uykum var da gelmişken az muhabbet edeyim sizinle diye dayanmaya çalışıyom.. sonra görüşürüz.. iyi geceleerrr...

kesinlikle eskiden onlar eğleniyordu, artık birlikte eğleniyoruz.. bu çoook keyiflii çoook..
maşaaalaaah, Allah nazarlardan korusun tüm kuzularııı...
ben şimdi gidip uyuyayım ama dün gece çoook geç yattım.. deli uykum var da gelmişken az muhabbet edeyim sizinle diye dayanmaya çalışıyom.. sonra görüşürüz.. iyi geceleerrr...
Cok öpüyorum seni ve oglusunu...gorusuruz...tatlı rüyalar...
:54::54:

güanydın herkese,,dün biz ilk kez 2-3 adım attık.. daha doğrusu yürüyordu ama tek başına korkusu vardı şimdi oyun yapar gibi hadi anneye koş diolar gelip sarılıo bana.. ama o kadar tatlı kii bazen ayaklarını ilerletmeyi unutuo yavrum telaş yapıo.. bakalım inş yavaş yavaş biz de yürürüz..az çok bi kaç kelime sölüoruz.biraz yavaş bi çocuğunuz sanırım biz..sağlığı yerinde olsun da...

güanydın herkese,,dün biz ilk kez 2-3 adım attık.. daha doğrusu yürüyordu ama tek başına korkusu vardı şimdi oyun yapar gibi hadi anneye koş diolar gelip sarılıo bana.. ama o kadar tatlı kii bazen ayaklarını ilerletmeyi unutuo yavrum telaş yapıo.. bakalım inş yavaş yavaş biz de yürürüz..az çok bi kaç kelime sölüoruz.biraz yavaş bi çocuğunuz sanırım biz..sağlığı yerinde olsun da...

Günaydın cnaım...
Ne güzel yürürken daha bir şeker oluyorlar:)
Sağlıklı olsunda biraz geç olsun canım önemli değil:)

Kızlar biz geldik manavgattayız sizleri çok özledik kayınvalidemlerde internet olmadıgı için giremedik .biz izmirde happy ile görüştük erdem çok tatlı uykudan uyanınca bizi görünce bir afalladı e birde zeynebim ciciler yapıor merhabalar göz kırpmalar falan baktı erdem yüz vermioo cafedeki garsonlara etraftakilere şirinlikler :)güzel oldu görüşmek antalyaya geldigindede bir buluşma yaparız artık .manavgata gelen olursa muhakkak beklerim görüşelim .zeynep ve ben depresyondayız ev bana yabancı geldi 1ay annemler kayınvalidemler derken zeynep çok mutluydu şimdi kızıma tek başıma nasıl yeticem diye kara kara dşüşünüyoruz bi sürü iş de beni bekliyor eşimde cuma başlıycak işe o zaman tam yanlız kalıcagız:(kendinize ve kuzulara iyi bakın

Şu anda eşime o kadar kızdım ki anlatamam:(
Gel diyorum hani bir test alalım en azında yapalım bakalım gelebilirsem gelirim diyo yaa .Kardan ansıl gelicem diyor sanki burada kar yyok topu topu aramızdaki mesafe en fazla 20 dakika özel arabanla :( Ben de Eyüp ü bırakıp çıkamıyorum.Çıksam da yakında eczane falan yok hastane için de arabaya falan binmem lazım Eyüp ün durması imkansız:( Adet olacakmış gibi de sancım var halsizlik falan aman yarabbim Eyüp de durmuyor 2 gündür hep kucağımda Allah ım bana yardım et:)

Şu anda eşime o kadar kızdım ki anlatamam:(
Gel diyorum hani bir test alalım en azında yapalım bakalım gelebilirsem gelirim diyo yaa .Kardan ansıl gelicem diyor sanki burada kar yyok topu topu aramızdaki mesafe en fazla 20 dakika özel arabanla :( Ben de Eyüp ü bırakıp çıkamıyorum.Çıksam da yakında eczane falan yok hastane için de arabaya falan binmem lazım Eyüp ün durması imkansız:( Adet olacakmış gibi de sancım var halsizlik falan aman yarabbim Eyüp de durmuyor 2 gündür hep kucağımda Allah ım bana yardım et:)

Canım sıkma canını..erkek kısmı biraz vurdum duymaz oluyor işte nabıcan...valla her şey üstüste gelir zaten..çocuk huysuzlanır senin halin olmaz ama napçaz oluo işte..gidersen sonuçtan haberimiz olsun kesin..

Canım sıkma canını..erkek kısmı biraz vurdum duymaz oluyor işte nabıcan...valla her şey üstüste gelir zaten..çocuk huysuzlanır senin halin olmaz ama napçaz oluo işte..gidersen sonuçtan haberimiz olsun kesin..

bunun gibi olup düşükle sonuçlanan 2 tane olayım olunca insan ister istemez sorun edyor ve sonunda kürtaj bile oldum yani düşün gerisi onun psikolojisini 7 sene de ben neler çektim neler:43:

$IMG_0839.jpg

Eyüp kar seyrederken...

Back