• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Hadi iyi geceler happyyy yarın görüşürüz Eyüp te anca uyudu
Kendine de bebelerine de iyi bak:)

mrb happy naber güzel haberden sonra bu hamilelk işi cok sıcak gelio bana dermişim:1:

babamız yok bu gece ipoş ancak uyudu cadı bakıcısını özlemiş bugn cok mutluydu babadan bıkmış bi haftadır baba demio şükür iki gündr anneeeeeee diyo hep:51: sonunda dogru yolu bbuldu:46: sizden naber

mrb happy naber güzel haberden sonra bu hamilelk işi cok sıcak gelio bana dermişim:1:

babamız yok bu gece ipoş ancak uyudu cadı bakıcısını özlemiş bugn cok mutluydu babadan bıkmış bi haftadır baba demio şükür iki gündr anneeeeeee diyo hep:51: sonunda dogru yolu bbuldu:46: sizden naber
Gamzecim merhaba..
ben de tam senle ilgili bı şey yazacaktım...
ben seni esinle kıvanç tatlitug ve azar Akın çiftine benzettim..ayni onlar gibisiniz..
esin kıvanç gibi gözler ve tene sahip ..sende ayni azra Akın..
Maşallah cok uyumlusunuz..
Allah iki cihanda beraber eylesin..:nazar::nazar:

Gamzecim merhaba..
ben de tam senle ilgili bı şey yazacaktım...
ben seni esinle kıvanç tatlitug ve azar Akın çiftine benzettim..ayni onlar gibisiniz..
esin kıvanç gibi gözler ve tene sahip ..sende ayni azra Akın..
Maşallah cok uyumlusunuz..
Allah iki cihanda beraber eylesin..:nazar::nazar:

ah cnm ya bak sen böyle yakıstırınca benim aklıma hangi cift geldi tahmin et:40: emre altuğ ve çagla sikel ama sen cagladan güzelsin sekerim bizi benzettiğin icn tesekür ederm valla cok uyumlu tarzlar sayılmayız ama uyumlu olduk işte ipekte bizi tamamladı:52: yalnız senin erdem tam bi megastar cok seker:52:

ah cnm ya bak sen böyle yakıstırınca benim aklıma hangi cift geldi tahmin et:40: emre altuğ ve çagla sikel ama sen cagladan güzelsin sekerim bizi benzettiğin icn tesekür ederm valla cok uyumlu tarzlar sayılmayız ama uyumlu olduk işte ipekte bizi tamamladı:52: yalnız senin erdem tam bi megastar cok seker:52:
Vallaha onu bunu bilmem...sizin gibi çiftlerin cok cocuk yapması lazım..dunyanın boyle dunya güzellerinden cocuklara ihtiyacı var..eşin seni ne kadar seviyormuş sana benzeyen bı kızınız olmuş...simdi de sen bol booooooollll eşini süz soyle evde ve hemen hamile kaaaaaaaaaallllll.....

Vallaha onu bunu bilmem...sizin gibi çiftlerin cok cocuk yapması lazım..dunyanın boyle dunya güzellerinden cocuklara ihtiyacı var..eşin seni ne kadar seviyormuş sana benzeyen bı kızınız olmuş...simdi de sen bol booooooollll eşini süz soyle evde ve hemen hamile kaaaaaaaaaallllll.....

saol cnm inş. ikinci bari renkli gözlü olur bende dogururken ebeye ne renk diye sormadan o şaşırıp sapsarı gelio der:9: bu arada intikamı izliorum beren saat yine büyülemiş cok zor bişey ya bu kadar zengin rolleri oynayıp normal insan gibi hayat sürmek bende yalıda oturmak istiyom :27:

bu arada eşin senin gözünün icine bakıo yazık karısını ikinci kez bi dünya tatlısıyla paylaşacak erdem icinde pervane bizim eşlerimizi görü
nce ilgisiz babalara saşırıyorum :43:

kızlar kar yagdı dua edin sabah trafiğe cıkmam lazım can taşırken araba kullanmak cok zor hepinizi öptm ii geceler:50:

bu arada eşin senin gözünün icine bakıo yazık karısını ikinci kez bi dünya tatlısıyla paylaşacak erdem icinde pervane bizim eşlerimizi görü
nce ilgisiz babalara saşırıyorum :43:
Esim öyledir ya...nasil azarlıyorum ama....saka bı yana bn biraz sınırlı bı tipim ya zavallı korkar benden..dellenirim falan...bu intikam nerelere dallanacak budaklanacak anlamadım bende yawww

Gamzecim ben Yatiyorum ..bayadir internetteyim..sürme gözlü kızının gözlerinden öperim bı de çılgın poposundan ısırırım...:54:

Bİr kar yağdı mı İstanbul felç oluyor yaw anlamadım gitti.İnsan kapıdan çıkmaya korkuyor.Sabah camdan bakıyordum araba kayamaya bir başladı duran adama çarptı.Allah'tan adama bir şey olmadı.Allah dışarı da ve yollarda olanlara yardım etsin...

burdada kar var bizde dısarı cıkıoruz kızımla dua edin:1: sabah cok az ara yolda kaydık ama bişey yok ana caddelerde:18:

Back