- Konu Sahibi bebegim_01
- #47.661
Bak bu lafını unutma .hatirlatirim sana haaaaaHayırlısı olsun kısmet artık ben gelir yardım ederim sana hamile halimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bu lafını unutma .hatirlatirim sana haaaaaHayırlısı olsun kısmet artık ben gelir yardım ederim sana hamile halimle
Bak bu lafını unutma .hatirlatirim sana haaaaa
Gorcez bakalım..erdem le Eyüp U al..oynat ..yeter....Ederim tabi ne olucak elimden her iş gelir:)
Bebelerine de bakarım ev de temizlerim yemek çamaşır ğtü ne istersen seç beyen al
Gorcez bakalım..erdem le Eyüp U al..oynat ..yeter....
Sen de canim..cok öpüyorum sizleriHadi iyi geceler happyyy yarın görüşürüz Eyüp te anca uyudu
Kendine de bebelerine de iyi bak:)
Gamzecim merhaba..mrb happy naber güzel haberden sonra bu hamilelk işi cok sıcak gelio bana dermişim
babamız yok bu gece ipoş ancak uyudu cadı bakıcısını özlemiş bugn cok mutluydu babadan bıkmış bi haftadır baba demio şükür iki gündr anneeeeeee diyo hep sonunda dogru yolu bbuldu sizden naber
Gamzecim merhaba..
ben de tam senle ilgili bı şey yazacaktım...
ben seni esinle kıvanç tatlitug ve azar Akın çiftine benzettim..ayni onlar gibisiniz..
esin kıvanç gibi gözler ve tene sahip ..sende ayni azra Akın..
Maşallah cok uyumlusunuz..
Allah iki cihanda beraber eylesin..
Vallaha onu bunu bilmem...sizin gibi çiftlerin cok cocuk yapması lazım..dunyanın boyle dunya güzellerinden cocuklara ihtiyacı var..eşin seni ne kadar seviyormuş sana benzeyen bı kızınız olmuş...simdi de sen bol booooooollll eşini süz soyle evde ve hemen hamile kaaaaaaaaaallllll.....ah cnm ya bak sen böyle yakıstırınca benim aklıma hangi cift geldi tahmin et emre altuğ ve çagla sikel ama sen cagladan güzelsin sekerim bizi benzettiğin icn tesekür ederm valla cok uyumlu tarzlar sayılmayız ama uyumlu olduk işte ipekte bizi tamamladı yalnız senin erdem tam bi megastar cok seker
Vallaha onu bunu bilmem...sizin gibi çiftlerin cok cocuk yapması lazım..dunyanın boyle dunya güzellerinden cocuklara ihtiyacı var..eşin seni ne kadar seviyormuş sana benzeyen bı kızınız olmuş...simdi de sen bol booooooollll eşini süz soyle evde ve hemen hamile kaaaaaaaaaallllll.....
Vallaha onu bunu bilmem...sizin gibi çiftlerin cok cocuk yapması lazım..dunyanın boyle dunya güzellerinden cocuklara ihtiyacı var..eşin seni ne kadar seviyormuş sana benzeyen bı kızınız olmuş...simdi de sen bol booooooollll eşini süz soyle evde ve hemen hamile kaaaaaaaaaallllll.....
Esim öyledir ya...nasil azarlıyorum ama....saka bı yana bn biraz sınırlı bı tipim ya zavallı korkar benden..dellenirim falan...bu intikam nerelere dallanacak budaklanacak anlamadım bende yawwwbu arada eşin senin gözünün icine bakıo yazık karısını ikinci kez bi dünya tatlısıyla paylaşacak erdem icinde pervane bizim eşlerimizi görü
nce ilgisiz babalara saşırıyorum
burdada kar var bizde dısarı cıkıoruz kızımla dua edin Sabah cok az ara yolda kaydık ama bişey yok ana caddelerde:18: