2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhabalar hepinize zeynep hanımı anca uyutabildim düzenimiz tamamen gitti öglen uykusuda şöyle oldu yarım saat uyuyoruzsonra uyanıyoruz ve benimle birlikte olmak şartıyla tekrar uyuyoruz bu sefer2saat kadar uykuya dalıyoryatagında degil ama şaşırdım kızlar napıcagımı zeynebi nasıl düzene sokucagımıbilemiyorum akşamda gec yatıyor artık benim kendime zamanım kalmıyor televizyon izlemiyorum ya yanında özledim izlemeyi ,kitap okumayı ,bu saatten sonrada hep böylemi olucak yoksa bir dönemmi bu dönemse sabırla beklerim ama yahep böyle kalırsaaa?naparım bir başıma

Ankaradaheryerde kar yagıyor buradada fırtına var ama kar yok ben karı çok severim .yeni anne adayımızdamı var hadi hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyorum.zeynep artık yemeye başladı ondan rahatladım en azından mama sandalyemizde oturuyor masasına koyuyorum ordan alıyor ve kendi yiyor banada yediriyor akşamlarıda babamızada çok mutlu öyle sütde içmeye başladık siz nekadar veriyorsunuz ?birde zeynep bikaç gündür elini bezine götürüyor çiş diyo kaka diyo ve yapıo altını açmıştım anne çiş dedi ve yaptı sanırım yaza bezi bırakırız hadihayırlısı
Bu arada sevda senem nerelerde ?görüşen varsa bir arayabilirmi merak ettim umarım iyilerdir.

Nezoo şimdi okudumda lekelenme falan olmuş aman ihmal etme bende tedavi ile hamile kalabildim lekelenmeler düşük olma ihtimali var demek progestan kullanman gerek yarın sabahtan hemen git doktora ltf olurmu ayyyy ne güzelll hayılısı olsun sein için arkadaşım aman ihmal etmeeeee

Birde naptınız aşıları su çicegi ve hepatit A yaptırdınızmı ?biz daha kan veremedik ameliyatta almışlardı zeynep ortalıgı yıktı korktum igne içinde kalıcak diye ondada tam kan yapılmamış başka testler yapılmış şimdi yaptırıcaz bakalım napıcaz o kadarkorkmuştuki hastane fobisi olmuştu ameliyattan sonra uzanmak bile istemedi offff cumaya kadar yaptırmamız gerek

Aaa bilmiyordum senin de tedaviyle olduğunu.Olsun öyle ya da böyle oldu senin bir cadı benim de bir veletim

Bende yaptırmadım bu hafta ikimiz de gidecektik doktora ama kar engel oldu:)Eyüp'ün de aylık kontrolu var bakalım artık hayırlısı.Hepatit a yı sağlık ocakları vuruyor.Bana öyle dedi biz vurucaz onu vurdurmana gerek yok demişti:)

Bu sabah su çiçegi aşımızı vurdurduk çocuk doktorumuz yazmıştı aşı ismini çesit çeşit oldugu için aldık devlet nisan dan itibaren karşılıyormuş doktorumuzda vurduralım geçikme olmasın u arada olursa sıkıntı olmasın dedi bizde yaptırdık bakalım .hepatit Ayıda nisanda gün verdi aile hekimimiz

merhaba kızlar 1 haftadır giremiyordum nete geçmişe biraz bakındım herkes iyi çok şükür asu bebeğin hastaymış geçmiş olsun havalar çok kötü biz hiçbir yere çıkamıyoruz bende zeynepte çok sıkıldık bu arada melek zeynep yürümeye başladı pıtır pıtır yürüyor evin içinde eylemsura bizimde birkaç gündür uyku sorunumuz var ayağımda sallayarak uyutuyorum 5 10 dk uyuyordu ama bir kaç gündür direniyor uyumuyor esniyor gözünden uyku akıyor ama uyumuyor kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracağım bilmiyorum hadi birlikte uyuyalım diyorum yan yana yatıyoruz tabiki o uyumuyor birşeyler bulup uğraşıyor bekliyorum sabrediyorum ama artık dayanamıyorum ayağıma alıp sallıyorum yanlış yapıyorum biliyorum sizler nasıl uyutuyorsunuz önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar bu arada nezoo hakında hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah hepinizi ve gül kokulu bebişlerinizi öpüyorum

Birazdan doktora gidiyorum ve kesin sonuçla döneceğim içimde kafamda rahat edecek acabalar kalkacak ortadan:18::18:.Hazırım ve eşimi bekliyorum bakalım hakkımda hayırlısı:)
Bizi ya da bizleri bekleyin

az önce deprem oldu..allahım sen koru yarabbim
cnm cok gecmiş olsun şiddeti cok muydu

cnm su çiçegi 15 ay dan 18 ay arası dediler devlet karsılayabilirde olmayabilirde dedi bakalım bekleym biraz diğeri hepatit a mayıs 20de gitcez saglık ocagına gözü gecti gibi ipeğin zeynebin nası oldu gözü acıldı mı?

dilek36 kızını tebrik ederim
nezoo sabırla bekliyorm

denis3 aradı beni cok güzeldi sesini duymak cok genc ve dinamk gelio emnm cok güzel bi bayan arkadn cimcimenin seside geldi yerim onu tesekürler denisss

doktora gittimtahlil istedi onagöre bakıcakmış.
Bende tahlil verdim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…