- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.681
burdada kar var bizde dısarı cıkıoruz kızımla dua edinsabah cok az ara yolda kaydık ama bişey yok ana caddelerde:18:
az önce deprem oldu..allahım sen koru yarabbim
Aman dikkat et canım ya :)
az önce deprem oldu..allahım sen koru yarabbim
nezoooo dr. sonucu ne çıktııı varmıymışşş
Ay Allah korusun:)
Kıs ne doktoru kapı dışarı çıkamıyoruz kkiDışarısı buz pisti gibi
Kanamam falan da yok şu anda çok şükür:)Hayırlısı bakalım:)
Nezoo şimdi okudumda lekelenme falan olmuş aman ihmal etme bende tedavi ile hamile kalabildim lekelenmeler düşük olma ihtimali var demek progestan kullanman gerek yarın sabahtan hemen git doktora ltf olurmu ayyyy ne güzelll hayılısı olsun sein için arkadaşım aman ihmal etmeeeee
Birde naptınız aşıları su çicegi ve hepatit A yaptırdınızmı ?biz daha kan veremedik ameliyatta almışlardı zeynep ortalıgı yıktı korktum igne içinde kalıcak diye ondada tam kan yapılmamış başka testler yapılmış şimdi yaptırıcaz bakalım napıcaz o kadarkorkmuştuki hastane fobisi olmuştu ameliyattan sonra uzanmak bile istemedi offff cumaya kadar yaptırmamız gerek
cnm cok gecmiş olsun şiddeti cok muyduaz önce deprem oldu..allahım sen koru yarabbim
Birde naptınız aşıları su çicegi ve hepatit A yaptırdınızmı ?biz daha kan veremedik ameliyatta almışlardı zeynep ortalıgı yıktı korktum igne içinde kalıcak diye ondada tam kan yapılmamış başka testler yapılmış şimdi yaptırıcaz bakalım napıcaz o kadarkorkmuştuki hastane fobisi olmuştu ameliyattan sonra uzanmak bile istemedi offff cumaya kadar yaptırmamız gerek
doktora gittimtahlil istedi onagöre bakıcakmış.
Bende tahlil verdim bakalım
sonuç ne zaman çıkçakmış peki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?