• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bebegım yok ama bunu nereye yazabılırımd edım kk üyelerıne yardımcı olmak ıstedım sızde burdan yayrsınız.....belkı ızlıyorsunuzdur oktay usta da ibrahım saracoglu var...kulagı agrıyan cocuklara 1-2 ddamla sogan suyu damlatın dedı ..bakın bakalım o cocugun agrısı kalıyormu dedı.kulaga hıcbır zarar vermıyor dedı....fıkır olsun size..inş ihtiyacınız olmaz......

ahh gamzemm babam kalp krizi geçirdiğinde dünya başı,ma yıkılmıştı çok korkmuştuk yoğun bakıma onu aldıklarında 4 ana damar ful tıkanıktı yoğun bakımdan çıkamıycak diye ödümüz patlamıştı ama şükür kurtuldu yaşıyo başımızda hala yani hi.ç korkma diycem ama tabiki elde değil güçlü ol dua et bizde duacosıyız rabbim şifalar versin.

kızlar bebegım yok ama bunu nereye yazabılırımd edım kk üyelerıne yardımcı olmak ıstedım sızde burdan yayrsınız.....belkı ızlıyorsunuzdur oktay usta da ibrahım saracoglu var...kulagı agrıyan cocuklara 1-2 ddamla sogan suyu damlatın dedı ..bakın bakalım o cocugun agrısı kalıyormu dedı.kulaga hıcbır zarar vermıyor dedı....fıkır olsun size..inş ihtiyacınız olmaz......

teşekkür ederiz canım çok incesin:16:

ahh gamzemm babam kalp krizi geçirdiğinde dünya başı,ma yıkılmıştı çok korkmuştuk yoğun bakıma onu aldıklarında 4 ana damar ful tıkanıktı yoğun bakımdan çıkamıycak diye ödümüz patlamıştı ama şükür kurtuldu yaşıyo başımızda hala yani hi.ç korkma diycem ama tabiki elde değil güçlü ol dua et bizde duacosıyız rabbim şifalar versin.

Canlarimmm çok teşekkürler dualar için Allaha şükür çok iyi şimdi yani öyleymiş anjiyo iyi geçmis damarlar açılmış yoğun bakimda artık kontrol amaçlı tutuyorlar mis Allah :16::53:cümlesine sağlık versin ınş ankara da kar kış var hafta sonu gideyim dedim annem yollar kötü çocukla gelme dedi on beş tatil gelse de babiskomu görsem ah hergün akşam 6da ipeğin sesini duymak için arardi bende hergün hergün aynı muhabbet baba sıkılmıyor musun dediğim de içim rahat etmiyor yavrum sesini duymayinca dedi çok haklıymış hayat heran sürprizli bundan sonra hergün arıyor diye babama sitem etmeyeceğim kıymet bileceğim o kuzum kara kızım kara keklik kızım deyişini n

gamze can cook gecmis olsun
sukur ki atlatmissinizz
allh uzun omur versin babana
her daim sizinle olur ins.

bn de kendi derdmle ugrasmktan anca yazabildm cnm
sabhtn berii hem kiz hem bnm icin hastanelerdeydkkk

ipekk kuzuya opucuklerr

gamze can cook gecmis olsun
sukur ki atlatmissinizz
allh uzun omur versin babana
her daim sizinle olur ins.

bn de kendi derdmle ugrasmktan anca yazabildm cnm
sabhtn berii hem kiz hem bnm icin
hastanelerdeydkkk

ipekk kuzuya opucuklerr

Hayırdır canım siz niye hastaneydiniz..

Canlarimmm çok teşekkürler dualar için Allaha şükür çok iyi şimdi yani öyleymiş anjiyo iyi geçmis damarlar açılmış yoğun bakimda artık kontrol amaçlı tutuyorlar mis Allah :16::53:cümlesine sağlık versin ınş ankara da kar kış var hafta sonu gideyim dedim annem yollar kötü çocukla gelme dedi on beş tatil gelse de babiskomu görsem ah hergün akşam 6da ipeğin sesini duymak için arardi bende hergün hergün aynı muhabbet baba sıkılmıyor musun dediğim de içim rahat etmiyor yavrum sesini duymayinca dedi çok haklıymış hayat heran sürprizli bundan sonra hergün arıyor diye babama sitem etmeyeceğim kıymet bileceğim o kuzum kara kızım kara keklik kızım deyişini n

Sevindim canım...Amin Allah dertsiz derman vermesin kimseye...

bizim kizin sucicegi asisi, goz muayenesi ve tam kan sayimi icn kan aldilar
bnm de ilk muayenm vardii
rutin kontroller yaniii
aksami buldk valla
sabhtn beri disardayz

Günaydın kızlar babamın sesini duydum çok iyiyim geçti artık...
Jou şimdi sizden naber keyfim yerine geldi ipek hanım iyi kahvalti. Yaptı yaramazlik yapıyor sizden naber kocama gicigim bu ara benden özür dileyen kadar arama mesafe koydum bu ne ya insanın üstüne bu kadar gelinmez ki kiymetimi bilecek yada böyle soğuk olacagim artık yaşam enerjmi tuketti iki yılda ama anladım erkeklerin bir sınırı yok verdikçe istiyorlar ona yaranmak için ben ben olmaktan ciktim nişanlı iken beni böyle sevmemiz miydi anlamiyorum neyse icimi döktüm ins hatasını anlar. Hiç anlayacak gibi de değil ama bakalım ama ben artık alttan almayacağım buldu sevecen dusmeyen modern hizmetçi bi rahat vermiyor sizi bile acayip kıskanıyor niye kadının ozelim olmaz sanki arkadaşları olamaz hep hayatim o olsa ona bagimli olsam beceriksizlestirebilse beni bayilacak ama yok öyle istiyorsa benimle vermeyecekti gidip köyünden koyun gibi bi kız alsaydi hih:27:

Jou şimdi sizden naber keyfim yerine geldi ipek hanım iyi kahvalti. Yaptı yaramazlik yapıyor sizden naber kocama gicigim bu ara benden özür dileyen kadar arama mesafe koydum bu ne ya insanın üstüne bu kadar gelinmez ki kiymetimi bilecek yada böyle soğuk olacagim artık yaşam enerjmi tuketti iki yılda ama anladım erkeklerin bir sınırı yok verdikçe istiyorlar ona yaranmak için ben ben olmaktan ciktim nişanlı iken beni böyle sevmemiz miydi anlamiyorum neyse icimi döktüm ins hatasını anlar. Hiç anlayacak gibi de değil ama bakalım ama ben artık alttan almayacağım buldu sevecen dusmeyen modern hizmetçi bi rahat vermiyor sizi bile acayip kıskanıyor niye kadının ozelim olmaz sanki arkadaşları olamaz hep hayatim o olsa ona bagimli olsam beceriksizlestirebilse beni bayilacak ama yok öyle istiyorsa benimle vermeyecekti gidip köyünden koyun gibi bi kız alsaydi hih:27:

neye kızdın böyle gamze yaaa. erkeklerin hepsin de biraz vardır o üstünlük kurma isteği zaten. :52: amaaaan canımız sağolsun da gerisi fasa fiso takma hiç bi şeyi. ama yolundan da dönme bacım kıymetini anlasın :36:

Ha haa niye kızdın bu kadar canım be?Erkeklerin hepsinde var sadece seninkinde değil yani :D
Benim paşamda yemek yeemesi için bütün tencere ve tavalar ortaya çıkıyor :52:
çok şükür iyileşti.Ama bir sorunumuz var gece 4 ten sonra yanımda uyumak için elinden geleni yapıyor.Uyuyor yatırıyorum hopp kalkıyor.bir kaç kere aynı işlem oluyor artık dayanamıyorum.Gözlerim kapalı yanıma alıyorum bazen farketmiyorum bile gözümü bir açıyorum.Eyüp ün ya kafası üstümde ya da totosu agzıma doğru uyanıyorum :52:

gamze destekiyorum canım seni durumum senden farklı deyil bu gün bende çok sinir oldum kocaya boykot başladı artık yüz vermek yok=)

tuğbaa sana bişey diycem ne zamandır diyemedim kız senin kocana bu kadar aşık olmana bayılıyorum kız o resimlerde ne o öyle hayran hayran döktürüyon adama. Adama ben o kadar aşık olsam zevkten dört köşe olurdu ama nerde bende ona karşı öyle aşk benim varsa yoksa sonsuz aşklarım çocuklarım niyeyse:1:bende bu gün gamze gibi gıcık olmuşumya kocayı yerden yere vurasım geliyor=)=)

Son düzenleme:
Back