• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar tebrikleriniz için teşekkürler. bu hamilelik bu defa sarstı beni feci bulantılarım halsizliğim var oğlum da böyle olmamıştı hiç. zaten foruma girmeye vakit yoktu şimdi halimde yok. hamile haberi okudum asu cum hayırlı olsun. umarım herkes ve tüm bebişler iyidir. hamileliğe imrenenler var Allah en hayırlı zamanda nasip etsin.

Valla canlar neye kizdirdi bilmek ama asker bi koca çok zor yaşayan bilir ne desem anlatamam büyük konustum askerle evlenmem diye a:47:ma nasip ışte aman en güzeli evliligin ipegim yavrum :16:
Bugün ipek saç maşasini ellemis benim hatam yataktan inmez dedim birazda dalgınım bu ara aptal kafam avucunun içi yandı cok agladi bir saat of ne zordu biraz şu toplanmis şükür sakinlesti ama gıcık kocamın eline yine koz geçti bir sürü tartıştık maşayi çöpe attı of ya bende insanim neden hata yapmam bu kadar batıyor eşime deli oluyorum sanki kendi mükemmel

gamzeeeeee
cook uzuldm ipege
ins gecmistr acisiii yaaa
yavrumm bnmm

sende bu kadar takma bence
esin de istemeyerek oyle tepki vermis olabilir
benm esim de kizima ufak bi zarar verse ben de kiziyrm onaa
yanii kizmam onun kisiligine degill
sadece daha dikkatli olmasina yonelikk
esin de birden oyle tepki vermiss cnm
sonucta o da uzulmusss ama tepkisini sana yoneltmis istteee
bosvern siz kendi aranizdaki boyle tartismalri
kiziniza bisey olmamiss sukurr
sukredip birbirinize sarilin ben ce
o yapmiyrsa sen gitt sariil
o zamn sana da hatali davrandiginin farkina varabilirrr
bak cnm dene dermmm bnnn
onlarda bir suru insanla ugrasyrlarr
stres topularr yanniii
s

Saol Cnm haklısın ama ben barisiyorum kin tutmam ama bu sefer de kendini haklı görmeye devam ediyor bak anladın diyo yine herşeyi kendi iyi biliyor oluyor.kizima birşey olursa bende dayanamam ama bazen olacak şeylerin önüne geçilmiyor kader kaza diye bi olay var bunu bildiğimiz halde herşeyi kontrolümüzde tutamayız bunu öne anlar bilmiyorum dayanmak lazım o gelsin bu sefer de i:45:

Gamze babana çok geçmiş olsun bu kadarla gelmiş geçmiş olsun inşallah.. İpek kuzuya da geçmiş olsun.. Emin ol çoğu ailede yaşanıyor bu tip şeyler.. Bizde de aynı sanki ben bakmıyormuşum gibi en küçük bişey olsa suçlu ben oluyorum... Babalar farklı bakıyor bu bebek olaylarına..

Selammmm
Okuyamadım hic kimseyi
İyisiniz umarım
Biz cok yoğunuz
Giremiyoum nete..
Hamilelik cok iyi gidiyo
Doktorum bebisi gösterdi
Fikir fikir ellerini çarpıyordu canimmmmmm benim....
Cok hareketli..
Bu hafta esim bütün hafta sınava girecek
sonrası Ankara.....
Cooooookkkkk seviyorum yasamayı...ltum dunyayı....herseyiiiiii....herkesi.....
Cok öpüyorum sizleriiiiiii​

Selammmm
Okuyamadım hic kimseyi
İyisiniz umarım
Biz cok yoğunuz
Giremiyoum nete..
Hamilelik cok iyi gidiyo
Doktorum bebisi gösterdi
Fikir fikir ellerini çarpıyordu canimmmmmm benim....
Cok hareketli..
Bu hafta esim bütün hafta sınava girecek
sonrası Ankara.....
Cooooookkkkk seviyorum yasamayı...ltum dunyayı....herseyiiiiii....herkesi.....
Cok öpüyorum sizleriiiiiii​

Cnm eşine başarılar görüşmek dileğiyle

Tuğba ilk haberi siteden kaldırmışlar mama firmaları tehdit etti ya da yasal karar alındı ben bulamadım link bi daha yolla ben biberon myk almıştım bi inceleyim saol

günaydın herkese,,,
sabah uzun zamndır görmediğim bir manzara ile karşılaştım..22 ay aradan sonra hastalandım..nede şimdi bilmiom çocuk da maşşş emip duruo ama iyi oldu gelmesi en azından kendimi bilirm dimi..bakalım ilkini nasıl atlatçazz.eşim de sabah dio artık 1 ay hastalık sürer senin diye...

günaydın herkese,,,
sabah uzun zamndır görmediğim bir manzara ile karşılaştım..22 ay aradan sonra hastalandım..nede şimdi bilmiom çocuk da maşşş emip duruo ama iyi oldu gelmesi en azından kendimi bilirm dimi..bakalım ilkini nasıl atlatçazz.eşim de sabah dio artık 1 ay hastalık sürer senin diye...

Kesinlikle iyi bir haber bence:)İnsan hem rahatlıyor hemde acabalar kafasından siliniyor :52:
Eşinin lafına da çok güldüm :52:

günaydın herkese,,,

Darısı bana bak kocaya sanıyorum ahbide ben olsam

Herkese selamlar,
Bir hafta kadar ananedeydik cumartesi akşamaı geldik. İbrahim azı dişlerini çıkarmaya başladı bu ara çok huysuz ne gece ne gündüz doğru düzgün uyumuyor. Ara ara girip bakıyorum kk.ya ama yazmaya vaktim olmuyor.
Gamzecim baban rahatsızlanmış geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir.
Serapcım senin de gözün aydın diyeyim. Öyle bir ay falan sürmüyor merak etme. Ayrıca benim karnımda şişlik vardı sanki adet olunca epey düzleşti karnım.
Tubacım o haberi okudum 6 aya yakında hipp kullandım. İlk moralim bozuldu ama geçmiş için yapacak birşey yok. Ne kadar kaçınsak da cep telefonu, hormonlu katkılı gıdalar nedeniyle bir şekilde zarar görüyoruz. Bu şekilde teselli ediyorum kendimi. :25:

Son düzenleme:
günaydın herkese,,

bu arada çok sıkıntılı günler yaşıyorum daha doğrusu yaşıyacaklarıma canım sıkkın,,çünkü iş yerim kapanıyor ve ben il değiştirmek zorunda kalıcam sanırım..küçücük çocukla il değiştirmek bilmediğim şehir.offff offf hakkımızda hayırlısı...

herkes minik elif zeynep i duydu sanırım haberlerde.. 1 yaşnda yaklaşık 1 ay önce doğum günü kutlamış..sanırsam zeynep te kasım doğumlu..acaba burdan görüştük mü annesiyel hiçç..allahım yok böle bişi. 26 saat bu soğukta yavrum dayanmış sadece burnu kanamış..ama anne babası yok artık..allahım sen büyüksün...

günaydın herkese,,

bu arada çok sıkıntılı günler yaşıyorum daha doğrusu yaşıyacaklarıma canım sıkkın,,çünkü iş yerim kapanıyor ve ben il değiştirmek zorunda kalıcam sanırım..küçücük çocukla il değiştirmek bilmediğim şehir.offff offf hakkımızda hayırlısı...

Hakkında hayırlısı tabi ki canım...Nereye gideceğin belli mi peki?

herkes minik elif zeynep i duydu sanırım haberlerde.. 1 yaşnda yaklaşık 1 ay önce doğum günü kutlamış..sanırsam zeynep te kasım doğumlu..acaba burdan görüştük mü annesiyel hiçç..allahım yok böle bişi. 26 saat bu soğukta yavrum dayanmış sadece burnu kanamış..ama anne babası yok artık..allahım sen büyüksün...

Kesinlikle...Allah gerçekten çocukları koruyor:)

kızlar bende bikaç gündür stresli günler yaşıyorum ablamın 1 oğlu var 40 yaşında süpriz bir hamilelik yaşadık sevindik onun adına çok ama gelin görünki emar ve momografi çektirmiş bilmeden bu gün doktora gimiş riskli gebelik demiş zavallı napcanı şaşırdı aldırsamı yoksa herşeyi gözemi alsa napcamızı bileniyoruz=(

Back