Ohhh hayırlı olsun incileriniz
Nehir'in de bi tuhaf çıktı Kubi'cim. Önce altlar, sonra üst ön dişlerin sağındaki ve solundaki dişler. Ay çocuk vampir gibi oldu, bi komikti ki sorma
Hani 7 yaş civarında ön dişler düşer ya kemik dişler gelmeden... Aynı öyleydi tipimiz.
Kızlar bu arada öğretmen arkadaşımın Nehir'den 3 ay küçük oğlu var. Dişleri Nehir'le beraber çıktı, bize göre 3 ay erken yani. Geçen getirdi, baktım çocuğun dişler gri-mor gibi bi renk. Hemen sordu Nehir'in de oldu mı diye. Yok dedim. Doktor demir damlasından demiş. Geçmezmiş de değişene kadar.
EDİBE kuşum böyle mi kalacak çocuğun dişleri? Biz damlayı bıraktık, sağlık ocağından bitirince vermeyn dediler. Ben de her gün bir çeşit et yediriyorum diye vermedim. Aklıma takıldı.
Ayyyy bir de son havadis. Dün ailece zehirlendik
Kızım hariç çok şükür. Ben her yemeği kendim yapmaya çalışırım, dışarıda da pek az yerim ama eşim mantı istemiş. Bir marketinkini övmüşlerdi çok. %100 dana kıyma diye. Aldım.Ama tüm gece istifra ettim. Bu arada Kızımı emzirdim ama çok da düşündüm hata mı ediyorum diye. Ama emzirirken düşündüm anca, aman vermiyor ki insana. Şimdi daha iyiyim, zehiri attım herhalde. Kız iyi şükür. Bu arada benim hamileliğimin ilk ayları bulantı kabusumdu. 16 hafta sürdü. Dersten çıkıp çıkıp istifra ettim hep. Dün de belirtiler ilk bende başlayınca, adet de olmuyorum, annemle eşimin bir bakışı var
Valla dünkü bulantı ve kusma bana "hiiiiç heveslenme Senem, daha hazır değilsin. Şuncacık bulantıya dayanamıyorsun" mesajı verdi, cevabımı aldım, oturdum
Nehir'e hamileyken öncesindeki kaybım sebebiyle her midem bulandığında lavaboya koşup, sonrasında "Allahım şükürler olsun sana" diyordum, bebeğin sağlığıyla ilgili belirti olduğunda ve bana tekrar hamile olduğumu hatırlattığından
Allah kolaylıklar versin hamişlerimize, su gibi geçsin inşallah da yeni bebiş görelim topikte.