Bugün doktora gittik arkadaşlar ibrahim uzun süreden sonra bu ay 430 gr alarak kendi rekorunu kırdı :) Bir iki haftadır iştahı yerindeydi çok şükür. Maşalllah diyeyim de kendim nazar etmemeyeyim oğluma. 4 üstte 3 altta dişimiz var. Alttan 4. dişimiz ve azı dişlerimiz de kabarmaya başlamış. Hatta azı dişinin biri epey belli oluyor son zamanlardaki uyku düzensizliğimizin nedeni de bu sanırım. Su çiçeği aşımızı da olduk 80 TL yaptıracakların bilgisine. Devlet bundan sonra ödeyecekmiş ama 2012 acak doğumluları. Sağlıkocağındaki ebe öyle dedi ama ben doğru düzgün açıklayamadığı için tereddütlüyüm. Siz yine de yaptırmadan bir sorun kendi sağlıkocağınıza ne olur ne olmaz belki o yanlış anlatmıştır belki ben yanlış anlamışımdır.
Kilo alış sebebini de aşureye bağluyorum. Oğlum bayıldı aşureye. İştahını açtı sanki. Ya da o döneme geldi ben ona bağlıyorum. Nasıl yapıldığını da öğrendim artık ayda bir iki kez yaparım. Hem çok besleyici buğday, nohut, fasulye, pirinç, kayısı, incir, üzüm, ceviz, susam.. herşey var. Sanki bilmiyomuşsunuz gibi tek tek yazdım
Bir de yeni vitaminimiz multitabsın ballı omega3lü şurubu. Onun da iştah açma etkisi olabilir. Seven seas pek işe yaramadı sanki. Kendimden çok konuştum biraz sizlere yazayım
ilkim Aras Taşınıyormuşsunuz canım Allah kolaylıklar versin.
Himmelcim ailecenek hastalanmışsınız size de geçmiş olsun.
Kubicim maşallah Şeymaya diş çıkarmaya başlayınca da inşallah bu usluluğu devam eder.
Kemece ve
Serapblc size de birşeyler yazmıştım sanki ama unuttum gitti çok unutkan oldum ben ya sizde de var mı? Çocuktan sonra oldu böyle.
Bu arada
Gamze nerde yahu..
Emireamade,
Asu,
Senem yine yeni tarifler gelmiş. Fırsat buldukça deneyelim bakalım.
Dün o kadar uğraştım yazdım zil çaldı baktım komşularım gelmiş öylece kaldı yazım şarj bitti oğlan uyandı derken yazamadım. Ayrıca bugün kocamın doğumgünü onun için gece güzel bir pasta yaptım. Şahane oldu keki kreması istersenzi yazarım tarifini bir ara.
Canım yazını yeni gördüm. Büyük ihtimal ameliyat olmuştur Zeynep. İnşallah herşey yolunda gitmiştir. iyilik haberlerini bekliyorum.
Hayırlısı olsun Asucum eğer hamileysen kdck ile birlikte 2011 kasım annesiydiniz 2013 ağustos annesi olacaksınız ne güzel.
Diğer konular içinde takma hiçbir şeyi kafana. Hamileysen de hamileliğinin tadını çıkar. Herşey en güzel şekilde hallolur tasalanma şimdiden.
Ben çok severim canım bu tür şeylerle uğraşmayı ama İbrahim biraz büyüsün konuşmaya başlasın üzerine konuşabilelim o zaman daha zevkli olur.
Canım 2 haftadır ibrahimde de uyku düzensizliği var biraz o etkiledi. Bugün de eşimin doğum günü dün pasta yapmakla uğraştım ondan giremedim. İnşallah bundan sonra daha düzenli takip ederim.
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk atlatır rahatsızlığını. Huy değişikliği de hepimizde var bu dönem biraz işimiz zor malesef.
Tebrik ederim canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..