• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Eşim çalışıyo bugün çok geç olmuş arada korkuyom gidim prensesimin yanına korkum geçiyo hemen :9: yanına yatıyom uyanırsa illa koklıcak beni burnumu :9: allahım yavrularımıza hayırlı yazılar yazsın inşallah çok tatlılar yaa şeyma uykuya çok düşkün çok özlüyom ben :9: akşam 8 buçuğa geliyodu güzel banyo yaptırdım bugün hava güzeldi bazaya yattık ikimizde iki kokladı uyudu sarılarak uyuyoz sallanmayı hiç sevmedi şeyma ne beşik ne ayak kendi bilir yatıyom yanına enfazla 8 dkka da uyuyo çok çabuk dalıyo dişimiz çıkmaya başlasın yazarım buraya uyumuyo diye :9::9::9: neyse kendi kendime konuşuyom ben kaçtım beni unutmayın haftaya kaynanamlar geliyo daha da hiç giremem nete tatlandı bir kaç gündür burdayım :9::9:

Günaydııııın :16:Kimsecikler yok, yine kendi kendime konuşup kaçayım ben :1: İki tarif vereyim en iyisi, dün denedik, pek sevdik. Ayyy bunlar artık büyük adam gibi her şeyi yemek istiyorlar ya, hep eksikleniyorum ben, canı bişey istiyor da vermiyor muyum diye. Babamız kola düşkünü, evde içmeyi yasakladım artık, Nehir de hemen yanında bitiyo kolayı görünce :9: Neyse tariflere geçeyim.
Mısır Unlu Muffin
Bir su bardağı süt
İki yumurta
Yarım su bardağı zeytin yağı
Bir su bardağı mısır unu
Bir buçuk su bardağı beyaz un
Bir tatlı kaşığı esmer şeker
Bir tatlı kaşığı tuz
Bir tatlı kaşığı cep sodası

Islak ve kuru malzemeler ayrı ayrı karıştırılıp Islaklar kurulara tahta kaşık yardımıyla yedirilir. Tereyağıyla yağlanmış muffin kalıbına dökülerek önceden ısıtılmış 190 derece fırında üstleri kızarana dek pişirilir. Ben 12'li muffin kalıbında yaptım, 10 adet çıktı. Kekler yumuşak olsun diye boş kalan gözlere kaynar su dolddurdum pişirirken. Kahvaltılarda eline veriyorum, ekmek gibi. Tavsiye ederim.

Muzlu Muffin

İki adet büyük boy muz (veya üç minik muz)
Bir yumurta
Bir su bardağı esmer şeker
Yarım su bardağı sıvıyağ
Bir portakal kabuğu rendesi
Bir paket kabartma tozu
İk su bardağı un
Bir çimdik tuz

Muz, şeker,yumurta ve sıvıyağ rondoda iyice çekilir. Un,tuz,kabartma tozu,tuz ve portakal kabuğu rendesi ayrı bir kapta karıştırılır. Islak malzeme, kuru olana tahta kaşıkla yedirilir ve içlerine minik kek kapsülleri konmuş muffin kalıplarına dökülür. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında içleri pişene dek tutulur. Ben yine 10 adet çıkarıp iki bölmeye kaynar su koydum. Daha yumuşak oluyor. Bu arada üzerine de 100 gr kadar labne peynir, yarım su bardağı kadar pudra şekeri, iki çorba kaşığı kadar portakal suyunu karıştırıp sürdüm. Nehir buna bayıldı. Mama sandalyesine koyup kendi haline bıraktım. Mnik kedi yavruları gibi ellerini kullanmadan kafasını gömüp yedi önce :9: Sonra ellerine alıp yedi. Şeker falan var içinde ama artık veriyorum ben. Sürekli bunlarla beslenmiyo sonuçta. Ama ikisini de tavsiye ederim. Afiyet olsun şimdiden minnoşlara :54:

Kızlar yazılanları okuyamadım kuzum yarın küçük bir ameliyat olucak gözyaşı kanalı tıkanıklıgımız var sondalama yapılıcak genel aneztesi altında olucak bugün sabahtan 4e kadar hastanedeydik bi görseniz abla abiiii gelll şirinlikler yoruldu tabi çok hemde sonra kan vermemiz gerekiyordu 3 hemşire birde ben yatırarak zor alındı o kadar agladıki içim parçalandı bana beni kurtar dercesine bakıyordu kan acaip aktı kolundan yerlere kadar tüm kol el kan oldu çok kötü oldum anlatamam sonra hemen emzirdim agla agla iç çeke çeke maf oldu kuzummmm zeynebim can kuzuma yarın ben nasıl vericem kuzumu napar çokkk korkar uyuyana kadar anlamazlarda kuzumu birdeee 3 den sonra yeme içme yok nasıl tutucam atlıoo resmen üstüme Allahım yardımcım olsun büyük birşey degilde anne olunca burnu kanasa içimiz yanar ya durum o vaziyet çok doluyum şu an aglamak istemiyorum dua edin olurmu kolay atlatalım yarını belki zeynebimle ben kalabiliriz hastanede veya 4ten sonra çıkıcaz ameliyaz sonrası 10 gün kadar grip olmamamız gerek kapanmaması içinmiş ilk seferinde açılamama durumuda var hayırlısı .geldi çattı bugünde 12 gibi kaldırıp bi şekilde muhallebi vereyim 2gibide içerse biraz süt ve anne sütü birazda su içirip uyutayım yavrumu çünkü dayanama açlıga offf bu dünyada en zor şey annelikmiş şimdi daha iyi anlıyorum

çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun,,,inş geçecek...allah şifası olan dertler versin...

TUĞBA canım ne kusuru aşk olsun.ders olsun bana öyle değil mi:35::35:belki vında olsaydı pek giremiyecektim nete.eşimin işiyle o kadar çok uğraştık ki ilgilenemiyebilirdim.

EYLEMSURA canım çokk geçmiş olsun.atlatırsınız hemen inşallah.içini ferah tut.haberdar et bizi.allahım yardımcınız olsun.

ASU sen de mi:9::9::nazar::nazar:test alsana hemen.haberdar et bizi.

HİMMEL canımmm aylar aylar önceydi.bu facebook muhabbetinde isim göndermiştin bana hani facebooka eklemem için.hatırladın mı??ben gelen tüm mesajarı silmiştimm yanlışlıkla.sonra sana diyememiştimm tekrardan gönder diye utanmıştım,çekinmiştim.:17::17:seni bugünlerde eklersem şaşırma tatlım olur muu:16::16:

Kızlar yazılanları okuyamadım kuzum yarın küçük bir ameliyat olucak gözyaşı kanalı tıkanıklıgımız var sondalama yapılıcak genel aneztesi altında olucak bugün sabahtan 4e kadar hastanedeydik bi görseniz abla abiiii gelll şirinlikler yoruldu tabi çok hemde sonra kan vermemiz gerekiyordu 3 hemşire birde ben yatırarak zor alındı o kadar agladıki içim parçalandı bana beni kurtar dercesine bakıyordu kan acaip aktı kolundan yerlere kadar tüm kol el kan oldu çok kötü oldum anlatamam sonra hemen emzirdim agla agla iç çeke çeke maf oldu kuzummmm zeynebim can kuzuma yarın ben nasıl vericem kuzumu napar çokkk korkar uyuyana kadar anlamazlarda kuzumu birdeee 3 den sonra yeme içme yok nasıl tutucam atlıoo resmen üstüme Allahım yardımcım olsun büyük birşey degilde anne olunca burnu kanasa içimiz yanar ya durum o vaziyet çok doluyum şu an aglamak istemiyorum dua edin olurmu kolay atlatalım yarını belki zeynebimle ben kalabiliriz hastanede veya 4ten sonra çıkıcaz ameliyaz sonrası 10 gün kadar grip olmamamız gerek kapanmaması içinmiş ilk seferinde açılamama durumuda var hayırlısı .geldi çattı bugünde 12 gibi kaldırıp bi şekilde muhallebi vereyim 2gibide içerse biraz süt ve anne sütü birazda su içirip uyutayım yavrumu çünkü dayanama açlıga offf bu dünyada en zor şey annelikmiş şimdi daha iyi anlıyorum

Çok geçmiş olsun.Evet annelik çok ama çok zor.Bir o kadar da özel ve güzel duygu...Bizi haberdar et...Dualarımız seninle ve kızınla....

var mı aramızda sıpalar bacağımıza yapışmışken bunlarla uğraşabilecek kadar becerikli annemiz.. öleyseee, tebrik ederiim... herkese de örnek olsun.. buyrun, afiyet olsun..

Benim oğlumm bunları dağıtmak için elinden geleni yapar:52:

Canim devam sütü degilde 1 yasindan sonra bebk sütleri oluyor ya yanlis degilsem tr`de junior sütmüydü neydi öyle biseydi ondan kullanabilirsin.Bizimkide biberondan hic icmiyor bende bardakta veriyorum.Geceleri emmek icin kalkiyor genelde uyukusu varsa zaten 2 cekiyor uyuyor zaten.

Onları da denedim ama içmedi işte ondan diyorum acaba inek sütü mü diye.Aynen bizimki de öyle uyku ağı basıyor....

Kızlar nasılsınız
Burada oğlum sürekli uyanıyor birazda huy değiştirdi herşeyde bağırıyor diye dert yanarken iki gündür hasta bebeğim acaip geniz alıntısı var... Uykusunda ağlayarak uyanıyor.. Şimdi bir ağlamaya başladı zor sakinleştirdim... Ağlamaktan sesi kısıldı..bu gece nöbetçiyim bakalım ..,

Çok geçmiş olsun canım...İnşallah en kısa zamanda düzelirç....

Merhaba arkadaşlar,
aylaaaar oldu forumu takip edemeyeli. haylaz oğlumla ilgilenmekten fırsat olmadı hiç. şimdi size süpriz bebek haberi ile geri dönüyorum. beni cok kararsız bırakan bir sürpriz. önce üzüldüm oğlum küçük diye ama şimdi seviniyorum birlikte büyücekler inşallah...

merhaba arkadaşlar,
aylaaaar oldu forumu takip edemeyeli. Haylaz oğlumla ilgilenmekten fırsat olmadı hiç. şimdi size süpriz bebek haberi ile geri dönüyorum. Beni cok kararsız bırakan bir sürpriz. önce üzüldüm oğlum küçük diye ama şimdi seviniyorum birlikte büyücekler inşallah...

maşallah canım ya ne güzel bi yeni bebek haberi daha aldık.. Sağlıkla kucağına al evladını inş...

Bugün doktora gittik arkadaşlar ibrahim uzun süreden sonra bu ay 430 gr alarak kendi rekorunu kırdı :) Bir iki haftadır iştahı yerindeydi çok şükür. Maşalllah diyeyim de kendim nazar etmemeyeyim oğluma. 4 üstte 3 altta dişimiz var. Alttan 4. dişimiz ve azı dişlerimiz de kabarmaya başlamış. Hatta azı dişinin biri epey belli oluyor son zamanlardaki uyku düzensizliğimizin nedeni de bu sanırım. Su çiçeği aşımızı da olduk 80 TL yaptıracakların bilgisine. Devlet bundan sonra ödeyecekmiş ama 2012 acak doğumluları. Sağlıkocağındaki ebe öyle dedi ama ben doğru düzgün açıklayamadığı için tereddütlüyüm. Siz yine de yaptırmadan bir sorun kendi sağlıkocağınıza ne olur ne olmaz belki o yanlış anlatmıştır belki ben yanlış anlamışımdır.
Kilo alış sebebini de aşureye bağluyorum. Oğlum bayıldı aşureye. İştahını açtı sanki. Ya da o döneme geldi ben ona bağlıyorum. Nasıl yapıldığını da öğrendim artık ayda bir iki kez yaparım. Hem çok besleyici buğday, nohut, fasulye, pirinç, kayısı, incir, üzüm, ceviz, susam.. herşey var. Sanki bilmiyomuşsunuz gibi tek tek yazdım :1: Bir de yeni vitaminimiz multitabsın ballı omega3lü şurubu. Onun da iştah açma etkisi olabilir. Seven seas pek işe yaramadı sanki. Kendimden çok konuştum biraz sizlere yazayım
ilkim Aras Taşınıyormuşsunuz canım Allah kolaylıklar versin.
Himmelcim ailecenek hastalanmışsınız size de geçmiş olsun.
Kubicim maşallah Şeymaya diş çıkarmaya başlayınca da inşallah bu usluluğu devam eder.
Kemece ve Serapblc size de birşeyler yazmıştım sanki ama unuttum gitti çok unutkan oldum ben ya sizde de var mı? Çocuktan sonra oldu böyle.
Bu arada Gamze nerde yahu..
Emireamade, Asu, Senem yine yeni tarifler gelmiş. Fırsat buldukça deneyelim bakalım.
Dün o kadar uğraştım yazdım zil çaldı baktım komşularım gelmiş öylece kaldı yazım şarj bitti oğlan uyandı derken yazamadım. Ayrıca bugün kocamın doğumgünü onun için gece güzel bir pasta yaptım. Şahane oldu keki kreması istersenzi yazarım tarifini bir ara.

Canım yazını yeni gördüm. Büyük ihtimal ameliyat olmuştur Zeynep. İnşallah herşey yolunda gitmiştir. iyilik haberlerini bekliyorum.
tubacan bu saatlerde nobeti biz devraliyrz galiba
genelde seni goryrmmm

valla test yaptrmaya korkyrmmm
cunku agustosa denk gelyr
ama biz agustosta yurt disina tasncaz
oyle bi durumda bn gidemycm yanliz kalcm esimden ayri
ev de tasinirsa nerde kalcm yaaaa
ne komik
anneme giderm artkkk
orda da utanirim yaa bir suru abm babam falnnn
erzrmlu olunca boyle edep kurallari var birazcik bzm memlktte
eeee sonra oraya ne zamn giderz
nasil aliarm iki bebekleee
gerci bakicimiz olcak
ama ne bilim iste korkuyrmmmm
Hayırlısı olsun Asucum eğer hamileysen kdck ile birlikte 2011 kasım annesiydiniz 2013 ağustos annesi olacaksınız ne güzel.
Diğer konular içinde takma hiçbir şeyi kafana. Hamileysen de hamileliğinin tadını çıkar. Herşey en güzel şekilde hallolur tasalanma şimdiden.
var mı aramızda sıpalar bacağımıza yapışmışken bunlarla uğraşabilecek kadar becerikli annemiz.. öleyseee, tebrik ederiim... herkese de örnek olsun.. buyrun, afiyet olsun..
Ben çok severim canım bu tür şeylerle uğraşmayı ama İbrahim biraz büyüsün konuşmaya başlasın üzerine konuşabilelim o zaman daha zevkli olur.
kiZZZt sevda her aksam seni bekliyrm 10:30da
ama yoksuuunnn
saati soyledn kaCIVERDNN GARIII
Canım 2 haftadır ibrahimde de uyku düzensizliği var biraz o etkiledi. Bugün de eşimin doğum günü dün pasta yapmakla uğraştım ondan giremedim. İnşallah bundan sonra daha düzenli takip ederim.
Kızlar nasılsınız
Burada oğlum sürekli uyanıyor birazda huy değiştirdi herşeyde bağırıyor diye dert yanarken iki gündür hasta bebeğim acaip geniz alıntısı var... Uykusunda ağlayarak uyanıyor.. Şimdi bir ağlamaya başladı zor sakinleştirdim... Ağlamaktan sesi kısıldı..bu gece nöbetçiyim bakalım ..,
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk atlatır rahatsızlığını. Huy değişikliği de hepimizde var bu dönem biraz işimiz zor malesef.
Merhaba arkadaşlar,
aylaaaar oldu forumu takip edemeyeli. haylaz oğlumla ilgilenmekten fırsat olmadı hiç. şimdi size süpriz bebek haberi ile geri dönüyorum. beni cok kararsız bırakan bir sürpriz. önce üzüldüm oğlum küçük diye ama şimdi seviniyorum birlikte büyücekler inşallah...
Tebrik ederim canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Tuğba farkettin mi bilmem bugün tarih olarak 12.12.12 ve çizelgene göre Emir 1 yıl, 1 ay, 1 hafta, 1 günlük ne tesadüf. Bugün sizin için özel bir gün :)
Eşim bu yazdığımı duysa eee ne olmuş şimdi derdi. Bugün de onun doğum günü 12.12.12 o da tam 33 yaşında. ona söyledim az önce yazdığım tepkiyi verdi. :)

Son düzenleme:
Bugün doktora gittik arkadaşlar ibrahim uzun süreden sonra bu ay 430 gr alarak kendi rekorunu kırdı :) Bir iki haftadır iştahı yerindeydi çok şükür. Maşalllah diyeyim de kendim nazar etmemeyeyim oğluma. 4 üstte 3 altta dişimiz var. Alttan 4. dişimiz ve azı dişlerimiz de kabarmaya başlamış. Hatta azı dişinin biri epey belli oluyor son zamanlardaki uyku düzensizliğimizin nedeni de bu sanırım. Su çiçeği aşımızı da olduk 80 TL yaptıracakların bilgisine. Devlet bundan sonra ödeyecekmiş ama 2012 acak doğumluları. Sağlıkocağındaki ebe öyle dedi ama ben doğru düzgün açıklayamadığı için tereddütlüyüm. Siz yine de yaptırmadan bir sorun kendi sağlıkocağınıza ne olur ne olmaz belki o yanlış anlatmıştır belki ben yanlış anlamışımdır.
Kilo alış sebebini de aşureye bağluyorum. Oğlum bayıldı aşureye. İştahını açtı sanki. Ya da o döneme geldi ben ona bağlıyorum. Nasıl yapıldığını da öğrendim artık ayda bir iki kez yaparım. Hem çok besleyici buğday, nohut, fasulye, pirinç, kayısı, incir, üzüm, ceviz, susam.. herşey var. Sanki bilmiyomuşsunuz gibi tek tek yazdım :1: Bir de yeni vitaminimiz multitabsın ballı omega3lü şurubu. Onun da iştah açma etkisi olabilir. Seven seas pek işe yaramadı sanki. Kendimden çok konuştum biraz sizlere yazayım
ilkim Aras Taşınıyormuşsunuz canım Allah kolaylıklar versin.
Himmelcim ailecenek hastalanmışsınız size de geçmiş olsun.
Kubicim maşallah Şeymaya diş çıkarmaya başlayınca da inşallah bu usluluğu devam eder.
Kemece ve Serapblc size de birşeyler yazmıştım sanki ama unuttum gitti çok unutkan oldum ben ya sizde de var mı? Çocuktan sonra oldu böyle.
Bu arada Gamze nerde yahu..
Emireamade, Asu, Senem yine yeni tarifler gelmiş. Fırsat buldukça deneyelim bakalım.
Dün o kadar uğraştım yazdım zil çaldı baktım komşularım gelmiş öylece kaldı yazım şarj bitti oğlan uyandı derken yazamadım. Ayrıca bugün kocamın doğumgünü onun için gece güzel bir pasta yaptım. Şahane oldu keki kreması istersenzi yazarım tarifini bir ara.

Canım yazını yeni gördüm. Büyük ihtimal ameliyat olmuştur Zeynep. İnşallah herşey yolunda gitmiştir. iyilik haberlerini bekliyorum.

Hayırlısı olsun Asucum eğer hamileysen kdck ile birlikte 2011 kasım annesiydiniz 2013 ağustos annesi olacaksınız ne güzel.
Diğer konular içinde takma hiçbir şeyi kafana. Hamileysen de hamileliğinin tadını çıkar. Herşey en güzel şekilde hallolur tasalanma şimdiden.

Ben çok severim canım bu tür şeylerle uğraşmayı ama İbrahim biraz büyüsün konuşmaya başlasın üzerine konuşabilelim o zaman daha zevkli olur.

Canım 2 haftadır ibrahimde de uyku düzensizliği var biraz o etkiledi. Bugün de eşimin doğum günü dün pasta yapmakla uğraştım ondan giremedim. İnşallah bundan sonra daha düzenli takip ederim.

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk atlatır rahatsızlığını. Huy değişikliği de hepimizde var bu dönem biraz işimiz zor malesef.

Tebrik ederim canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

unutkanlık bende hiç geçmedi kiii
aşure için de ben geçen sene buzluğa cam saklama kabında koymuştum fena değildi aklında olsun hmmm bu arada buzlukta haşlanmış nohut fasulye buğday bulundur oğlanın gönlünü görersinnn seni çok zorlamaz
bugün benimde aklıma aşure düştü ve havuçlu cevizli kekikisini aynı anda yapamıcağım için ceviz ayıklamaya üşenince de bol malzemeli (aşure malzemeli) kek yaptım eşim bayıldı tadına içinde kuru meyvelerden gün kurusu ve sarı kayısı medine hurması var, kuruyemişlerden de fındık, fıstık,badem var eeeee tabiki havuç ve tarçın 1 adet te muz var çok hoş olmuş baktım tadına yapmak isteyene kalan diğer malzemelerde 3 yumurta 1su bardağı yağ 1 su bardağı şeker 2.5 su bardağı un kabartma tozu vanilya normal kek yaniii hadi öptükkk

oğluşum 19 kasımda attığı 2 adımı ilerletti bu hafta koltuktan koltuğa odadan odaya geçiyor hiç durmuyor

unutkanlık bende hiç geçmedi kiii
aşure için de ben geçen sene buzluğa cam saklama kabında koymuştum fena değildi aklında olsun hmmm bu arada buzlukta haşlanmış nohut fasulye buğday bulundur oğlanın gönlünü görersinnn seni çok zorlamaz
bugün benimde aklıma aşure düştü ve havuçlu cevizli kekikisini aynı anda yapamıcağım için ceviz ayıklamaya üşenince de bol malzemeli (aşure malzemeli) kek yaptım eşim bayıldı tadına içinde kuru meyvelerden gün kurusu ve sarı kayısı medine hurması var, kuruyemişlerden de fındık, fıstık,badem var eeeee tabiki havuç ve tarçın 1 adet te muz var çok hoş olmuş baktım tadına yapmak isteyene kalan diğer malzemelerde 3 yumurta 1su bardağı yağ 1 su bardağı şeker 2.5 su bardağı un kabartma tozu vanilya normal kek yaniii hadi öptükkk

oğluşum 19 kasımda attığı 2 adımı ilerletti bu hafta koltuktan koltuğa odadan odaya geçiyor hiç durmuyor

1 su bardağı sütü unutmuşum kızlar hamuru yumuşak olsun isterseniz 2 yemek kaşığı kadar daha süt ekleyebilirsiniz ben en son hamura az daha eklemiştim.

Kızlar nasılsınız
kıyamam, çok geçmiş olsuun.. inşallah tez zamanda iyileşir.. işte böle, insanı pişman ediyolar azcık dertlenmeye gör, al sana dert diyolar.. bilseler onların bir damla göz yaşı nasıl yakar içimizi.. :16:
Merhaba arkadaşlar,

anaaaaam, ikinci bebek haberi, asudan beklerken senden geldii.. amaaan hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah.. ya ben de çok seviniyom bu bebiş haberlerine bana noluyosa.. :9:

Tuğba farkettin mi bilmem bugün tarih olarak 12.12.12 ve çizelgene göre Emir 1 yıl, 1 ay, 1 hafta, 1 günlük ne tesadüf. Bugün sizin için özel bir gün :)
Eşim bu yazdığımı duysa eee ne olmuş şimdi derdi. Bugün de onun doğum günü 12.12.12 o da tam 33 yaşında. ona söyledim az önce yazdığım tepkiyi verdi. :)

oyyy oyyyy.. yavrularımızla geçirdiğimiz hergün heran özel bizler için..

ben doğum için normal gününü beklemekten yanaydım eşim ise doktorun ısrarlarına eşlik ederek beni 4 kasım için ikna etmeye çalışıyordu, daha doğrusu sezaryen için..
emirin normal doğum tarihi 11.11.11 olacaktı bekleseydik ve tabi kısmet olsaydı.. eşim sen otur hesapla, eğer kasımın 4 ünde doğurursan da 12.12.12 de 1.1.1.1 günlük olacak, hemen hemen aynı şey değil mi bunlar, gel sen 4 kasımda sezaryen ol diye beni ikna etmeye çalışıyodu.. ikna oldum tabi sonunda, ama tabiki bu rakam uyumu için değil.. yani bu günü daha emir doğmadan biliyoduk biz canım.. oğlum benim, bitanem.. rakamlar inşallah hep şans getirir ona.. hepimizin bebişlerine şanslı, kısmetli bir ömür versin inşallah Allah..

canım telde anlatamadım rahat rahat oğlan sesime uyanınca, durum bu yani.. :32:
eşine de nice güzel yaşlar inşallah sizinle birlikte.. :nazar:

Merhaba arkadaşlar,

gözün aydın ikinci bebek müjdesi de senden geldi.Allah kucağına almayı da nasip etsin...

ıyı aksamlar kasım anneleri bende kasım annesıyım benide alır mısınız aranıza

hoş geldin sefalar getirdin...:)

Kızlar çok heycanlandım şeymanın dişi geliyo resmen etinin içinden diş gözüküyo hafif kızarık morarımsı gibi dün şikayetlendim bugün geliyo :9: yanlız bir sorun var bu sölediğim diş üst ön diş :9::9::9:

Kızlar çok heycanlandım şeymanın dişi geliyo resmen etinin içinden diş gözüküyo hafif kızarık morarımsı gibi dün şikayetlendim bugün geliyo :9: yanlız bir sorun var bu sölediğim diş üst ön diş :9::9::9:

Hadi gözün aydın normal bazıları üstten bazıları alttan çıkartır...

gündüz uykusunda ağlayarak uyandı yanakları kıpkırmızı oldu hemen telaşlandık ağlayarak uyanmıyo normalde acaba ne oldu diye eşimle telaş yaptık :9::9: diş çağrısı çok güzel bir duygu allahım yardım etsin de tez zamanda çıkarsınlar bebişler sizin bebişlerin dişleri çıkarken ben telaşlandım nasıl çıkıcaklar diş ağrısı çok kötü bişey allahım ne olur yardım et diye :9::9::9:

Back