2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlarr.benim oğluş erkenden kalktı ama sonra tekrar uyudu bende anca işleri hallettim.birazdan da öğle uykusuna yatırcam.babası azcık dinlensin.biraz mızmız buğün işallah uyurda dinlenir.

günaydın hepinize nuyanuya internet bankacılığı işlerim vardı biraz forumu kapattım görmemişim seni kusura bakma ,

himmel moralim düzeldi bari tek balıketli ben deilmişim

bizim kız 6da çiş yapmaya kalkıo ama artık yatakta memede uyutuyom 10 a kadar

şimdide koydugum yastıktan hep düşüyo yüzüstü koyuyom bi bakıom geri geri gitmiş kafa atıyo kanepeye

günaydın kızlarr.benim oğluş erkenden kalktı ama sonra tekrar uyudu bende anca işleri hallettim.birazdan da öğle uykusuna yatırcam.babası azcık dinlensin.biraz mızmız buğün işallah uyurda dinlenir.

ya ben sadece yatagımı düzelttim cok eringeç oldum ya napcm

ifffff moralim bozukkk pazartesi okula başlıcam üstüme hiçbişi olmuyooo.nasıl şekilsiz bişey olmuşum yaaaa. boğazımda durmuyoki bi dakka hep böyle kalcam artık galiba

Benimde doğumdan kalma 8 kilo var eski kıyafetler olmuyor her yere esofman giyer oldum toplam 17 kilo almıştım emanetimde gider diyorlar bende alışveriş yapmıyorum(( bir saldım kendimi sormayın kremlerden bahsediyorsunuz ben hiçmişti kullanmaz oldum tam umutsuz ev kadını oldum(( içimden gelmediği gibi zamanım da yok... Oğlumla alışverişe de gidemiyorum offffff tam bir adam sendecilik var üstümde...

eee biz naapalım zaten umutsuz ev kadınıdık iyice umutsuz umutsuz günü karalı ev kadını olduk=)

offf okula da pijamayla eşofmanla almıyolarkiii.5 kilomda benim kaldı ama göbişle göğüslerin maşallahı var.hiç biyere sığdıramıyom. napcam ben yaaaaa. montumu hiç üstümden çıkarmadanmı dolaşsam okulda acaba üşüyomuş ayaklarına yatıp

deniss sen bilirsin göğüslerimiz emzirmeyi bırakınca biraz küçülürlermi acaba yoksa hep böylemi kalcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…