2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tesekkrler cnm ya benm dogmdan sonra bişeler oldu yuzume.
havalardan dycem ama soguklardan hıc cıkmıyrm kı dısarı.
alnım soyuluyor surklı
ben de kremi degstrym dedm

Benim de çok soyuluyordu yüzüm canım sonra bana bi dermotolog arkadaşım, banyodan çıkar çıkmaz saçımızı sardığımız havlu ıslanıyor ya yüzün de o buharın etkisiyle yumuşamışken dairesel hareketlerle o havlunun nemiyle silmemi söyledi,yani bir nevi peeling etkisi, ardından nemlendirici sürüyorum geçti soyulmalar

tesekkrler cnm ya benm dogmdan sonra bişeler oldu yuzume.
havalardan dycem ama soguklardan hıc cıkmıyrm kı dısarı.
alnım soyuluyor surklı
ben de kremi degstrym dedm

Ası emzirmekten oluyo benim suratım kağıt gibi oldu bebekler herseyimizi çekiyor ondan yani düzenli kullanınca geçiyor benim çenem soyulmaktan kaniyodu ilk zamanlar

çok hoşsun gamze :):)

offf amma kayntmışsınız okuya okuya gözler zaten bozuk kör oldum nerdeyse .errancım edibelede yakın bir asker havacı abisini dün kaybetti ona üzüldü kızlarda onu neşelendirmeye çalışıyorlar sağolsunlar .

Son düzenleme:
olsun ya bak ikisi birden büyüyo kardeş arkadaş büyrler iki kızın mı var yerim ben onları

bu arada forumun en şişkosu benim sanırım yarından itibaren emziren anne diyetimi yapsam
Ben senden daha kiloluyum merak etme
okey..karsıyaka benden sorulur bacım..gel sen..
ben belki kaynanamda olurum antalya da ama hemencik gelirim yani..tarih ver..
Bende Karsiyaka´liyim canim benim.

Cok gecmis olsun bebisinede canim,cok kötü oluyor gercekten bebislerin hastaligi.
tek başına mı yaptırıon banyo ben kocam olmadan hiç yaptıramıom bepanten valla ii geldi hametanıda önermişlerdii
Penaten marka bizim doktorumuzda bu markanin ürünlerini öneriyor.

kıs ne diyon...yeter ki gel...valla araba da bende...izmirden gına getiririm sana..nassı gezeriz haa..ben cok severim gezmeyi..hele ki izmir alsancak bostanlı konak kemeraltı..anam anam....offf...
Yaaaaaaaa ama haksizlik cok özledim zaten izmiri,ballandira ballandira anlatiyonuz aglayacagim ama

Heeeeeeey hey bende basagim,ayni takinti bendede var,renk uyumu filan

günaydınnnnnn.daha kimsecikler gelmemişşşş. bizim kız işe yetişcek gibi 6.30 da fırlıyo ayağaa.beni kaldırdı uykumu kaçırdı şimdi kendi uyukluyo yaaaa. e tabi bende sabahın köründe kahvaltımı yaptım buraya damladım

hmmm yeni fikir
attım sepete

bugn kızmla yatkta sarılark uyumuşuz 12 ye kadar
kzmda annesi gibi uykucu cıktı yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…