- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.061
tesekkrler cnm ya benm dogmdan sonra bişeler oldu yuzume.
havalardan dycem ama soguklardan hıc cıkmıyrm kı dısarı.
alnım soyuluyor surklı
ben de kremi degstrym dedm
tesekkrler cnm ya benm dogmdan sonra bişeler oldu yuzume.
havalardan dycem ama soguklardan hıc cıkmıyrm kı dısarı.
alnım soyuluyor surklı
ben de kremi degstrym dedm
fazla iştahlı bir bebek deyil aç kalsa sesi çıkmıyor iştah şurubuda yazdı[/QUmecburen ek gıdaya ve biberona başlıcaksın canım .sadce kaşık maması için çok küçük.bu durumda mamaya kalmak kötü ama yapacakda bişey yok.üstelik tamamen sütteki değerleri karşılayacak herşeyi verme şansın yokki.benim kuzenim sütü az olduğu için seninki gibi bir durum yaşadı sonra hem emzirdi hem mama takviyesi yaptı.yaklaşık bir yaşına kadar anne sütü de almış oldu.ben anne memesine yakın avent biberon kullanıyorum.ilkinde de dr.umun tavsiyesiyle kullanmıştım.ben sağarak vermek zorunda kalıyorum.burada emziren arkadaşları okuyunca içim gidiyor imreniyorum.allah yardımcın olsun.
saol canım tavsiyelerin için normal mamayı kaşıkla vermeye çalışıyorum yorucu oluyo ama ne yapalım az bişeyde süt alsa yetecek aventi aldımama onuda emmiyor senlnde benim gibi çocuklar hastaymış geçer inşallah benimkiler isal olmuş doktoru ufaklığada geççebilir dedi salgın varmış rotayı iyiki vurdurmuşsunuz dedi hiç olmazsa az içim ondan yana rahatladı
noluyoooo edibe yaw üzme bu kadar kendini anam senin evi temizleyen bi temzilkçin bile var benim ev işide bana bakıo sürekli hamur işi isteyen bi kocam doymak bilmeyen bi midem ama herşeye rağmen tatlı birer minnoşumuz var kendine gel ya kuaföre gittin mi bu aralar
fazla iştahlı bir bebek deyil aç kalsa sesi çıkmıyor iştah şurubuda yazdı[/QUmecburen ek gıdaya ve biberona başlıcaksın canım .sadce kaşık maması için çok küçük.bu durumda mamaya kalmak kötü ama yapacakda bişey yok.üstelik tamamen sütteki değerleri karşılayacak herşeyi verme şansın yokki.benim kuzenim sütü az olduğu için seninki gibi bir durum yaşadı sonra hem emzirdi hem mama takviyesi yaptı.yaklaşık bir yaşına kadar anne sütü de almış oldu.ben anne memesine yakın avent biberon kullanıyorum.ilkinde de dr.umun tavsiyesiyle kullanmıştım.ben sağarak vermek zorunda kalıyorum.burada emziren arkadaşları okuyunca içim gidiyor imreniyorum.allah yardımcın olsun.
saol canım tavsiyelerin için normal mamayı kaşıkla vermeye çalışıyorum yorucu oluyo ama ne yapalım az bişeyde süt alsa yetecek aventi aldımama onuda emmiyor senlnde benim gibi çocuklar hastaymış geçer inşallah benimkiler isal olmuş doktoru ufaklığada geççebilir dedi salgın varmış rotayı iyiki vurdurmuşsunuz dedi hiç olmazsa az içim ondan yana rahatladı
Ya ben iyice fransız kaldım :) geçmiş oku oku bitmiyo? Bişey mi olmuş edibeye?çok hoşsun gamze :):)
Ben senden daha kiloluyum merak etmeolsun ya bak ikisi birden büyüyo kardeş arkadaş büyrler iki kızın mı var yerim ben onları
bu arada forumun en şişkosu benim sanırım yarından itibaren emziren anne diyetimi yapsam
Bende Karsiyaka´liyim canim benim.okey..karsıyaka benden sorulurbacım..gel sen..
ben belki kaynanamda olurum antalya da ama hemencik gelirim yani..tarih ver..
Cok gecmis olsun bebisinede canim,cok kötü oluyor gercekten bebislerin hastaligi.İyi geceler hanımlar.Geçmişi okuyamadım,kusura bakmayın.(Normalde tek satır atlamadan okuyorum ama bitkinim.)Sadece edibe'nin kaybını gördüm şansa,başı sağolsun.Aslında bir asker can verince bu hepimizin kaybı,başımız sağolsun.Allah sevenlerine sabırlar versin.
Bize gelince...Ben hastaydım belki hatırlarsınız.Ateşlenip acillik olmuştum.İşte o ateş 5 gün düşmedi.Hem grip olmuşum hem faranjit.8 saatte bir minoset almam gerekiyordu ama ateşim ilacı aldıktan bir saat sonra 37,5'a zor düşüyordu,3 saat sonra da yükselmeye devam ediyordu.Soğuk sudan çıkamadım resmen.Benim hastalığım çok kötüydü ama cumartesi günü kızım da ateşlenince kendimi unuttum gitti.Kızım hiç gülmedi o gün.Gülümsemedi bile.Ağlamaya bile hali yoktu.Öyle korktum ki o gün akşama kadar kaç kez ağladım bilmiyorum.Kızım da grip olmuş meğer.Pazar günü biraz daha iyiydi ama yine ateşi vardı.Hastaneye götürmedik ama bekledik.Acil doktorlarına hiç güvenmiyorum.Aile hekimimize götürmek için pazartesiyi bekledik.Çok şükür iyileşti şimdi.Benim de dünden beri ateşim çıkmadı Allah'a şükür.Ama çok korktum kızım için.O her zaman sevinç çığlıkları atan kızımın bana bırakın gülmeyi gülümsemeyi bitkinlikten boş boş bakması dayanılmazdı.Yavrum benim.Allah kimsenin evladına hastalık vermesin.Neyse kızım uyandı,sonra devam edeyim.
Penaten marka bizim doktorumuzda bu markanin ürünlerini öneriyor.tek başına mı yaptırıon banyo ben kocam olmadan hiç yaptıramıom bepanten valla ii geldi hametanıda önermişlerdii
Yaaaaaaaa ama haksizlik cok özledim zaten izmiri,ballandira ballandira anlatiyonuz aglayacagim amakıs ne diyon...yeter ki gel...valla araba da bende...izmirden gına getiririm sana..nassı gezeriz haa..ben cok severim gezmeyi..hele ki izmir alsancak bostanlı konak kemeraltı..anam anam....offf...
Heeeeeeey hey bende basagim,ayni takinti bendede var,renk uyumu filanya bnm kız da 7 klonun ustunde ama bn hala 3 numara kullanıyrm
bacaklarının kenarları kıpkırmızı oluy
ben de mı 4 numara kullansam
kız bebek oldg için cok sırtına gecrmıyor dye dusnmustmm
yaaaa zaten benm kız gunde 1 kez kaka yapıyor
cok duzenlı annesı gıbı
o da başak olsaymıs tam olcakmısız yanı
iç çamasırlarını bile uyumlu olsun dye dıs kıyafetı ıle aynı gydryrm
takıntlımıyım neyım yawwwwwwwwwww
Benim de çok soyuluyordu yüzüm canım sonra bana bi dermotolog arkadaşım, banyodan çıkar çıkmaz saçımızı sardığımız havlu ıslanıyor ya yüzün de o buharın etkisiyle yumuşamışken dairesel hareketlerle o havlunun nemiyle silmemi söyledi,yani bir nevi peeling etkisi, ardından nemlendirici sürüyorum geçti soyulmalar
gunaydınnnnnnnnnnn
denis
nuyanuya
himmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?