- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.101
deniss sen bilirsin göğüslerimiz emzirmeyi bırakınca biraz küçülürlermi acaba yoksa hep böylemi kalcaklar
kalmaz ama baya bi yumuşayıp sarkcaklar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deniss sen bilirsin göğüslerimiz emzirmeyi bırakınca biraz küçülürlermi acaba yoksa hep böylemi kalcaklar
şaka maka bende gecen xx larc mont aldım zor girdim az sıkıyo=)
(
Ewet cancagizlarim emzirme bitince kücülüyor gögüsler,ama simdi kücültücü sütyen filan kullanmiyor musunuz? Ben kullaniyorum cokta memnnum.Bebe emzirme bitince göğüsler küçülür süt kanallları. Dolu şimdi ondan bu kadar büyükler
Ewet cancagizlarim emzirme bitince kücülüyor gögüsler,ama simdi kücültücü sütyen filan kullanmiyor musunuz? Ben kullaniyorum cokta memnnum.
Ben spormuda yaptim simdi terim sogumadan dusumuda alayim barim,benim 20 günde 3,5 kilo gitti cok sükür.....![]()
yok himmel yaaa hep evdeyimya emzirme atleti kullanıyodum bi tek. daha kolayıma geliyo. ama şimdi mecbur kullancam. hafta sonu alim bari. karar verdim bende spora başlıyorum. hamurişini de bırakıyorum artık. gaza getirdin beni bak
bayadır yoğurt mayalamıyordum dün yoğurt yaptım tatlı olmuş baya gerçi bebek için daha güzel ama daha güzel mayyalamayı bilen varmı hazırlara alıştık ama bundan sonra mayalıycam mecbur
Gaza gel gaza gel,o zaman gidiy ancak kilolar,yoksa oturuyo gitmiyoda bi türlü.Benimde ilk kizimda 5-7 kilo kaldi amann gidecek nasil olsa dedim dedim kaldi üzerinede 2. cocuk gelince dank etti anca toparliyom,simdi diyomki keske ilk kizimda yapaydim 3-5 kilo giderdi.
Hangi marka almayi düsünüyon kücültücüyü.Ben Berlei classic kullaniyorum acayip memnunum,Türkiye de almistim ama burdada buldum tavsiye ederim.
Kizlar ben maya olarak probiotik yogurt kullaniyorum daha faydali oluyor aklinizda olsun.![]()
Gaza gel gaza gel,o zaman gidiy ancak kilolar,yoksa oturuyo gitmiyoda bi türlü.Benimde ilk kizimda 5-7 kilo kaldi amann gidecek nasil olsa dedim dedim kaldi üzerinede 2. cocuk gelince dank etti anca toparliyom,simdi diyomki keske ilk kizimda yapaydim 3-5 kilo giderdi.
Hangi marka almayi düsünüyon kücültücüyü.Ben Berlei classic kullaniyorum acayip memnunum,Türkiye de almistim ama burdada buldum tavsiye ederim.
offf okula da pijamayla eşofmanla almıyolarkiii.5 kilomda benim kaldı ama göbişle göğüslerin maşallahı var.hiç biyere sığdıramıyom. napcam ben yaaaaa. montumu hiç üstümden çıkarmadanmı dolaşsam okulda acaba üşüyomuş ayaklarına yatıp![]()
kızlar merhaba, nasılsınız? :119: benim oğlan biraz önce gazını çıkararak mızmızlanmadan uyudu bakalımumutluyum bu sefer belki 1-2 saat uyur. evi temizlemem lazım cumts. misafir gelecek hazırlık falan yapmak lazım, hiç içimden gelmiyor
ilahi nuya![]()
off ya 2 saattr nette geznyrm saç dokulmasıne ne iyi gelr dye herkes baska şey solyr.
napcm yaa
her gun yatagmdan uzuuuuuuuun saçlarımın kıvrım kıvrım uzandgını goryrm
bilyrm sızde de aynı prb. var,
onlem almassam saç kalmycak başmda
saç dokulmelerne karsı sampuanlara baktm
ama fayda saglarmı kı acep
o kadar para verp faydasını gormezsm uzulrm valla
ne yapsak acaba