• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yaw hızınıza yetsemıyorm
bi mesaj okyrm bi sayfa atlamiş olyrsunuz
çamasır asmaya bile gdemedm:37::37::37:

anam..geri gelmiş ...kız ben seni yattı sanıyodum...ya bilirim onu..insanların yüzünde cok fena acı hisleri gördüm...diş hekimi olmak mı zor hasta koltuguna oturmak mı bilmem..herkes tırsak tırsak bakıyo bana ya..
koca koca adamlar elleri ovusturyo acır mı diye soruyo..ahanda diyorum bu iğne beynine kadar girecek..şaka şaka...
:9::9::9:

istanbul üniversitesi çapa diş hekimliği

ne güzel aferin sana benden aferin aldfın:1::1:

ya emzirirken ansı diş yaptırıon canım benim dolgu implant ne arasan var hem gecen gün süt dişim düştü yenisi gelio yarıda kalır mı diedoktora bile gitmedim emzirirken ansı oluyo diş olayı

tüh edibe cevap vermden gitti bende 11 de yatcam son konusmalar:52::52:

emzirirken bütün diş işlemleri yapılabilir..hiç bi tehlike yok..ona göre anestezik solusyon kullanıyruz.sadece 2 saat emzirmiyo sonra devam..bebegi doyurmus geliyosun..2 saat emzirmeyip normal yasama devam ediyosun..ben cok hasta baktım hamile emziren vb...

emzirirken bütün diş işlemleri yapılabilir..hiç bi tehlike yok..ona göre anestezik solusyon kullanıyruz.sadece 2 saat emzirmiyo sonra devam..bebegi doyurmus geliyosun..2 saat emzirmeyip normal yasama devam ediyosun..ben cok hasta baktım hamile emziren vb...

tamam cnm ck sevindm bende gitmiodum manyak gibi en iyisi gidiyim tesekürler hadi kızlar ben kacar hepnize ii geceler

roche poasy ın yuz nemlendırıcısını kullandn mı hıc? ben almayı dudunyrm ama bı soraym dedmmm

benim cildim karma..la roche nin effaclar serisinin temizleme jelini kullanıyom paraben neyim yok..üstüne de la rochenin hydreane riche nemlendiricisini sürüyorum onda da paraben neyim yok..ama izmir de bunun üstüne avene nin haute protection unun kullanmadan cıkmıyorum..allık şeklinde günes koruyucu 50 faktör..yaglandırmıyo parlatmıyo ondan da memnuunum..
ama adet görmeye yakın sıyah nokto falan cıkarsa neo strata yağlı bölgelr için kremi sürüp yatıyorum..yüzüme yaptıgım seyler bunlar..
la ROCHE YE güveniyorum ben..

Heey noluyo orda Ya hiç boş bırakmaya gelmiyor sizi sayfa sayfa yazışıyosunuz tabi izinde herkes keyifler yerinde, ben sabah 7 den öğlen 2 ye kadar işteyim, kıskandırmayın beni :32:

benim cildim karma..la roche nin effaclar serisinin temizleme jelini kullanıyom paraben neyim yok..üstüne de la rochenin hydreane riche nemlendiricisini sürüyorum onda da paraben neyim yok..ama izmir de bunun üstüne avene nin haute protection unun kullanmadan cıkmıyorum..allık şeklinde günes koruyucu 50 faktör..yaglandırmıyo parlatmıyo ondan da memnuunum..
ama adet görmeye yakın sıyah nokto falan cıkarsa neo strata yağlı bölgelr için kremi sürüp yatıyorum..yüzüme yaptıgım seyler bunlar..
la ROCHE YE güveniyorum ben..

tamam cnm sağl bılgıler için. yarın hemen eczanemızde.com dan verym siparışlerimi:34:

ıyı geceler herkese. bebeğimi emzrp yataym ben dee

Asucum ben de kullanıyorum çok memnunum ben de Effaclar serisini kullanıyorum Edibe gibi 2 yıldır.

tesekkrler cnm ya benm dogmdan sonra bişeler oldu yuzume.
havalardan dycem ama soguklardan hıc cıkmıyrm kı dısarı.
alnım soyuluyor surklı
ben de kremi degstrym dedm

öyle oluyo cnm benmkde yok son nöbeti bence kendini üzme bırakabilir ama bırakacak die bişey yok eğer anne memsi akışlı biberon verirsen bırakmazzz üzülme nuk ve dr. browns muydu onlar ii ben bakmıştım

inan 2si ane memesi akışlı 6 tane biberon var hiç birini almıyo hoş alsada abisi gibi biberonu gördümmü memeyi bırakır

dr. tahlıl falan ıstemedımı_? idrar yolu enf. gecirebilr belki. kız cocukları cok cabuk yakalanyr. biz de yasamştk cunku. bi de bu hastalık kendını hıssettrmıyor. tek belirtsi bizde iştahsızlık olmustu.
l
istedi canım onu yazmayı unuttum söylediklerinde haklısın doktorda aynısını dedi

Back
X