- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.041
gittiii gittttiii serap gitttii..ben de gider..yarın görüsürüz.hosvakitler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbul üniversitesi çapa diş hekimliği
tüh edibe cevap vermden gitti bende 11 de yatcam son konusmalar![]()
emzirirken bütün diş işlemleri yapılabilir..hiç bi tehlike yok..ona göre anestezik solusyon kullanıyruz.sadece 2 saat emzirmiyo sonra devam..bebegi doyurmus geliyosun..2 saat emzirmeyip normal yasama devam ediyosun..ben cok hasta baktım hamile emziren vb...
edibe gıttın mı ya bı sey sorcaktmmm
tamam cnm ck sevindm bende gitmiodum manyak gibi en iyisi gidiyim tesekürler hadi kızlar ben kacar hepnize ii geceler
sor burdayım canım..
yarın görüsürüz..
roche poasy ın yuz nemlendırıcısını kullandn mı hıc? ben almayı dudunyrm ama bı soraym dedmmm
benim cildim karma..la roche nin effaclar serisinin temizleme jelini kullanıyom paraben neyim yok..üstüne de la rochenin hydreane riche nemlendiricisini sürüyorum onda da paraben neyim yok..ama izmir de bunun üstüne avene nin haute protection unun kullanmadan cıkmıyorum..allık şeklinde günes koruyucu 50 faktör..yaglandırmıyo parlatmıyo ondan da memnuunum..
ama adet görmeye yakın sıyah nokto falan cıkarsa neo strata yağlı bölgelr için kremi sürüp yatıyorum..yüzüme yaptıgım seyler bunlar..
la ROCHE YE güveniyorum ben..
roche poasy ın yuz nemlendırıcısını kullandn mı hıc? ben almayı dudunyrm ama bı soraym dedmmm
denis ben de bu akibetten korkuyorum, seninki biberonu alıyor mu bari, benimki onuda almıyor, kaşıklada yemiyo, napcaz bilmiyorum![]()
Asucum ben de kullanıyorum çok memnunum ben de Effaclar serisini kullanıyorum Edibe gibi 2 yıldır.
öyle oluyo cnm benmkde yok son nöbeti bence kendini üzme bırakabilir ama bırakacak die bişey yok eğer anne memsi akışlı biberon verirsen bırakmazzz üzülme nuk ve dr. browns muydu onlar ii ben bakmıştım
ldr. tahlıl falan ıstemedımı_? idrar yolu enf. gecirebilr belki. kız cocukları cok cabuk yakalanyr. biz de yasamştk cunku. bi de bu hastalık kendını hıssettrmıyor. tek belirtsi bizde iştahsızlık olmustu.