- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.081
bugn kızmla yatkta sarılark uyumuşuz 12 ye kadar
kzmda annesi gibi uykucu cıktı yaww
ben de uykucu kız istiyom yaaaa bizimki saat 7 olmadan debelenmeye başlıyo yatakta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugn kızmla yatkta sarılark uyumuşuz 12 ye kadar
kzmda annesi gibi uykucu cıktı yaww
ben de uykucu kız istiyom yaaaa bizimki saat 7 olmadan debelenmeye başlıyo yatakta![]()
selam kızlar...bende geldim...nasılsınız![]()
günaydın kızlarr.benim oğluş erkenden kalktı ama sonra tekrar uyudu bende anca işleri hallettim.birazdan da öğle uykusuna yatırcam.babası azcık dinlensin.biraz mızmız buğün işallah uyurda dinlenir.
ebnde bende çok uykusuzum yaa gamze bende senin gibi çok üşengeç oldum adam şikayet ediyo.ben de uykucu kız istiyom yaaaa bizimki saat 7 olmadan debelenmeye başlıyo yatakta![]()
hala kurabiyede aklın bende halleyleri devirdim :)bak moralim bozuldu şimdi gidim kendime çay yapim de kurabiyeyle içim bariiiii![]()
Benimde doğumdan kalma 8 kilo var eski kıyafetler olmuyor her yere esofman giyer oldum toplam 17 kilo almıştım emanetimde gider diyorlar bende alışveriş yapmıyorum(( bir saldım kendimi sormayın kremlerden bahsediyorsunuz ben hiçmişti kullanmaz oldum tam umutsuz ev kadını oldum
(( içimden gelmediği gibi zamanım da yok... Oğlumla alışverişe de gidemiyorum offffff tam bir adam sendecilik var üstümde...
offf okula da pijamayla eşofmanla almıyolarkiii.5 kilomda benim kaldı ama göbişle göğüslerin maşallahı var.hiç biyere sığdıramıyom. napcam ben yaaaaa. montumu hiç üstümden çıkarmadanmı dolaşsam okulda acaba üşüyomuş ayaklarına yatıp![]()