• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
biberon anne memesini cabuk bıraktırıor rastırmalara göre kasıkla alıcak mecbuur acıkacak elbet

canım ben sütümü sağıp lansinoh poşetleri işe derin dondurucuya koydum, önümüzdeki ay işe başlıyacağım, 4 aylık olacak, bakıcı o sütleri kaşıkla veremez, zaten kaşık ağzına girince kusuyo benimki. biberonuda 2. ayında bir ara ben dişleri yaptırdığım dönemde sağıp verdiğimde alıyordu, bu ay almıyor. hadi şimdi ben idare ediyorum sürekli emrine hazır meme veriyorum 1-2 dk olsada emiyor, bakıcı ile napıcak bilmiyorum, hoş ortada bakıcımda yok henüz, offff offf bugün oğlan depresyondaydı beni de etkiledi, eşimde göreve çağrıldı, ne zaman perişan olsak evde o görevde:(

canım ben sütümü sağıp lansinoh poşetleri işe derin dondurucuya koydum, önümüzdeki ay işe başlıyacağım, 4 aylık olacak, bakıcı o sütleri kaşıkla veremez, zaten kaşık ağzına girince kusuyo benimki. biberonuda 2. ayında bir ara ben dişleri yaptırdığım dönemde sağıp verdiğimde alıyordu, bu ay almıyor. hadi şimdi ben idare ediyorum sürekli emrine hazır meme veriyorum 1-2 dk olsada emiyor, bakıcı ile napıcak bilmiyorum, hoş ortada bakıcımda yok henüz, offff offf bugün oğlan depresyondaydı beni de etkiledi, eşimde göreve çağrıldı, ne zaman perişan olsak evde o görevde:(

öyle oluyo cnm benmkde yok son nöbeti bence kendini üzme bırakabilir ama bırakacak die bişey yok eğer anne memsi akışlı biberon verirsen bırakmazzz üzülme nuk ve dr. browns muydu onlar ii ben bakmıştım

fazla iştahlı bir bebek deyil aç kalsa sesi çıkmıyor iştah şurubuda yazdı

dr. tahlıl falan ıstemedımı_? idrar yolu enf. gecirebilr belki. kız cocukları cok cabuk yakalanyr. biz de yasamştk cunku. bi de bu hastalık kendını hıssettrmıyor. tek belirtsi bizde iştahsızlık olmustu.

öyle oluyo cnm benmkde yok son nöbeti bence kendini üzme bırakabilir ama bırakacak die bişey yok eğer anne memsi akışlı biberon verirsen bırakmazzz üzülme nuk ve dr. browns muydu onlar ii ben bakmıştım

nuk aldım canım aynı biberonu geçen ay alırken şimdi beğenmiyor, bir de başka marka yada başlık alayım diyorum. ben çıkıyorum kızın ödevi var ona yardım edicem, huysuzumda birazdan cırlar, görüşürüz...

ya ağzım hiç durmuo evde biey kalmamş bende mısır patlattım kendme yuhhhhhhhhh diorum :8::8: ben uyutmuom ısrarla 9 da uyutcam sonra gıcıklık yapıo:1:

bende uyutmayayım dedim ama çıldırdı uykudan işllhh uyanmaz.yoruldum zaten buğün.dur bendede cips var azcık yiyeyim canımı istettin.

kuzey guney tabıkı de:52::52::52:

gerçi film asırı şiddet yuklu. cocuklarla birlikte izlenmemsi gereken bir dızı bence:53:

kuzey guney tabıkı de:52::52::52:

gerçi film asırı şiddet yuklu. cocuklarla birlikte izlenmemsi gereken bir dızı bence:53:

ya ben hepsine birden bakıom cok yavas ilerliolarr ya benim kız ttv acık görmesin hemen susup zilemek istio napcaksak koca tv evde izlemesek olmuo artık hareketlendi dönüo bide

fazla iştahlı bir bebek deyil aç kalsa sesi çıkmıyor iştah şurubuda yazdı[/QUmecburen ek gıdaya ve biberona başlıcaksın canım .sadce kaşık maması için çok küçük.bu durumda mamaya kalmak kötü ama yapacakda bişey yok.üstelik tamamen sütteki değerleri karşılayacak herşeyi verme şansın yokki.benim kuzenim sütü az olduğu için seninki gibi bir durum yaşadı sonra hem emzirdi hem mama takviyesi yaptı.yaklaşık bir yaşına kadar anne sütü de almış oldu.ben anne memesine yakın avent biberon kullanıyorum.ilkinde de dr.umun tavsiyesiyle kullanmıştım.ben sağarak vermek zorunda kalıyorum.burada emziren arkadaşları okuyunca içim gidiyor imreniyorum.allah yardımcın olsun.

geçmiş olsn cnm ya neleri var
büyüğün gripten sonra orta kulak iltihabı başladı.mecburen antibiyotik kullanıyoruz o da ishal ve kusmaya çevirdi.bu yaşta ilaç kullandırmak çok zor.küçüğe abladan grip geçti.burnu tıkalı öksürük serum fizyolojik hariç ilaç kullanamıyoruz.burnu tıkalı olunca ememiyor.büyüğün küvette bile suyun içindeyken ateşi çıkmaya devam etti gecenin bir yarısı allahım acilde bişeyden anlamazlar yiyemiyorlar ikisi de mızmız.büyük küçüğü deli gibi kıskanıyor .arkadaşlar ikinci bebek için kesinlikle bekleyin beni duydunuz mu özellikle 3-4 çocuk isteyen arkadaşlarım edibe serap gamze .:-)

büyüğün gripten sonra orta kulak iltihabı başladı.mecburen antibiyotik kullanıyoruz o da ishal ve kusmaya çevirdi.bu yaşta ilaç kullandırmak çok zor.küçüğe abladan grip geçti.burnu tıkalı öksürük serum fizyolojik hariç ilaç kullanamıyoruz.burnu tıkalı olunca ememiyor.büyüğün küvette bile suyun içindeyken ateşi çıkmaya devam etti gecenin bir yarısı allahım acilde bişeyden anlamazlar yiyemiyorlar ikisi de mızmız.büyük küçüğü deli gibi kıskanıyor .arkadaşlar ikinci bebek için kesinlikle bekleyin beni duydunuz mu özellikle 3-4 çocuk isteyen arkadaşlarım edibe serap gamze .:-)

kac yas var ki arada cok gecmiş olsun cnm

Back
X