- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.781
izni güzel ayarlamışsın.bana 1 aydan daha fazla olmaz dedikleri için 1 ay almak zorunda kaldım.şimdi 2.kullanıyorum.bakalım bitince ne yapacağız. offfbu arada hepinize günadın dün girmedim kendime hakim oldum hem eşim evdeydi onunla vakit geçirdikbu aarda hastaneye gittim heyet raporu için 15 günlük yatış gösteriolar şu anda 2 aylık heyet alcam inş bebişim ben yokken hiç ağlammaış bende hep onu düşündüm szi özlemişim ama yokluğumu hiç farketmemişssinz .. sabah cok erken kalktım kocişle kahvaltı yaptık şimdi kuşum uyudu size geldm
ya ben özel bişey yemiom ama bu ara cok yyom hiç agzım durmuo bide tatlı şeyler kocam bana biskrem öğütücüsü diobide çizii almış diom niye aldn tatlı alsaydn sen taştan yumuşak hersey yiyon die aldm dioooooooooooooooooo
evt cnm şimdi bi lt bitti diger sıvı gıdalar hariç simdi 2lt doldrmaya gidioz ipekle
başınız sağolsun canım allah rahmet etsin.allah eşinin ailesinin ve özellikle yavrucuğunun yardımcısı olsun sabırlar versin rabbim.sözün bittiği yer..herkese günaydın...
ağlıyorum...
konyada askeri ucak düstü...
aile iş dostumuz yakın arkadasımız senelerdir tanıdıgımız ümit abimiz vefat etti..
hemde daha10 günlük yavrularını kucaklarına yeni almıslardı...
cok kötüyüm..cok..
bebege belli etmiyim diye içim daglanıyo....
2. heyetin mi cnmizni güzel ayarlamışsın.bana 1 aydan daha fazla olmaz dedikleri için 1 ay almak zorunda kaldım.şimdi 2.kullanıyorum.bakalım bitince ne yapacağız. offf
espiritüelmiş...
2. heyetin mi cnm
öyledr bide ben alınınca yok askım saka kızım seni öğütüo sende biskremlerisütünz hala akıo mu :26:
başınız sağolsun canım allah rahmet etsin.allah eşinin ailesinin ve özellikle yavrucuğunun yardımcısı olsun sabırlar versin rabbim.sözün bittiği yer..
kız sağol, sayende bi şişe doldurup yanıma aldım, bir kafama yazsam şunu su=süt
eveli gece fışkırıyodu..dün itibari ile sıkıyorum bi damla yok....yicem kafayı..
kendini piskolojk olarak etkileme yavardır vardır bol bıol emzir gazlansada emsinki cogalıo benimkine az önce yine tıktım iki damla emdi bıraktı ama süt artıo bde ben gece en az 3 kere emziriom hele gündüz öglene kadar 5 kere falan sütümün azaldıgı zamnlar gece az emzrdiğim zamnlar oldugnu farkettm bide gecede su iciom bi lt veya yarım litre yatagın dibinde bazen çarpıom şişe devrilio kocam kızıo sakarrrrrrrrrr dün hastaneye gidip geldim stüm batmıstı 11e kadar emmemişti 8.30dan ki kahvaltı bile yapmamıstım
gece emzirmesi ve gece su içme cok önemli haklısın..bizimki hep uyuyo diye ondan bu hale düstük..aksam 8 de yatıyo sabah 6 ya kadar uyuyodu..sütümü azalttı veled..
uyusada sen kucagıda al uyandırmadan emsin geri bırak ben öl yapıom
evet..gerçi bu seferde yarım saat sonra gazdan uyanıyo ya...
ammmmaaaaaannnnn neyse...geçiyo günler
o zamanda oyun parkına benim gibi ip bağla inek şaban gibi salla uyusun
bu aksam yemekte ne yapcaksnz kızlar
ilahi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?