2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
izni güzel ayarlamışsın.bana 1 aydan daha fazla olmaz dedikleri için 1 ay almak zorunda kaldım.şimdi 2.kullanıyorum.bakalım bitince ne yapacağız. offf

başınız sağolsun canım allah rahmet etsin.allah eşinin ailesinin ve özellikle yavrucuğunun yardımcısı olsun sabırlar versin rabbim.sözün bittiği yer..

izni güzel ayarlamışsın.bana 1 aydan daha fazla olmaz dedikleri için 1 ay almak zorunda kaldım.şimdi 2.kullanıyorum.bakalım bitince ne yapacağız. offf
2. heyetin mi cnm
espiritüelmiş...

öyledr bide ben alınınca yok askım saka kızım seni öğütüo sende biskremlerisütünz hala akıo mu :26:

kız sağol, sayende bi şişe doldurup yanıma aldım, bir kafama yazsam şunu su=süt

yaa tuvaletten cıkamıom ama olsun napim Atatürk orman cifliğinin cam süt şişesi var yanımda hep kocam saolsun hep suyumu içiyo muzır bde dikkat dagıtmaya calısıo cok hosuna gidio benle ugrasıp suyumu icmek ayrıca bu şişeleri yakın cevredeki herkese verdim herkesin evinde su şişesi içiolar ondan

eveli gece fışkırıyodu..dün itibari ile sıkıyorum bi damla yok....yicem kafayı..

kendini piskolojk olarak etkileme yavardır vardır bol bıol emzir gazlansada emsinki cogalıo benimkine az önce yine tıktım iki damla emdi bıraktı ama süt artıo bde ben gece en az 3 kere emziriom hele gündüz öglene kadar 5 kere falan sütümün azaldıgı zamnlar gece az emzrdiğim zamnlar oldugnu farkettm bide gecede su iciom bi lt veya yarım litre yatagın dibinde bazen çarpıom şişe devrilio kocam kızıo sakarrrrrrrrrr dün hastaneye gidip geldim stüm batmıstı 11e kadar emmemişti 8.30dan ki kahvaltı bile yapmamıstım

gece emzirmesi ve gece su içme cok önemli haklısın..bizimki hep uyuyo diye ondan bu hale düstük..aksam 8 de yatıyo sabah 6 ya kadar uyuyodu..sütümü azalttı veled..

bu arada cok sık emzirdiğim icin daha cok kaka yapmaya basladı galiba garibim ben agzına tıkınca mmek zorunda kalıo ee fazla sütü hep kilo mu yapcak dışarı atıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…