- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.761
keske biraz daha insaflı davransaydın..su an bu kadar soguk kanlı dusunecek durumda degilim..özür dilerim forumu mesgul ettiysem..seni de..
üzdüysem seni çok özür dilerim bende çok hassasım ölüm konusu da oluru hiç öyle şey sadece eşleriniz askerya kötü enerji çekmeyin üzerlerinr dedim acıa acıncak hale düşersin der annem her zaman insafsızlık deyil canım bu sadece allah geride kalanlarna ömür versin ama olan ölene oluto üzdüysemseni tekrar af edersin canım: (
edibe boşver sen zaten ancak bu durumu içinde olan anlar.hiç sorma benim eşimde bizi bırakıp doğuya gitcem dior da ben o zaman kafayı yiyecek gibi oluorum,onsuz naparım diye.allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
keske biraz daha insaflı davransaydın..su an bu kadar soguk kanlı dusunecek durumda degilim..özür dilerim forumu mesgul ettiysem..seni de..
edibe bugün haklı olarak çok hassassın, ne demek forumu meşgul ettiysem falan. olur mu öyle şey, biz buraya aynı zamanda doğan yavrularımızın gelişimlerini paylaşmak için giriyoruz, ha bu arada hayata dair şeyleri de. seni en iyi anlayacaklardan biri de benim. ben de çoğu zaman eşim günlerce evde yokken tetikte, tedirgin onu beklerim. ama denis de kötü bir şey yazmak istememiş bence duygularını yazıyla belki doğru aktaramamış kötü bir sinerji oluşmasın diye forumda. yapmayın kızlar ben sizler için giriyorum bu foruma...
tabi gamze sende haklısında işte edibede hassas ya.birde gerçketen işimiz çok zor hele ben çocuktan sonra dahada hassalaştm.insan hep korkuyla yaşıor.gerçi bir süre sonra alışkanlık olur heralde bu korkuda :-(
hayat herseye alıştırıo cm Rabbim hiçbirmizi korktuguna ugratmasn
haklısın...konuyu degiştirelim..ısırgsn otu?????
gün içinde sadece su mu içiyonya ben hiç bitki cayı içmiorum sadece su oda icebilrsem normal caysz yapamam ama aksamları
gamze rota yaptırmıyon di mi bak..yaptırıyosan söölee..yaptırayim bende...
hadi hadii...
konuyu kapatın..beni daha fazla üzmeyin..
hadi canlar..
bitti gittii...
ben yaptım herseyi..ben konuyu baslattım..özür dilerim..
haberi duyunca söylemeden edemedim ..
napiimm..
yokyok yaptırmıom bu arada benimkini kucagımda oturtuom artık rahatsz olsa aglar hralde hem gzından gazı böle daha cok cıkarıo
gün içinde sadece su mu içiyon
temam temam pekiiii, gelelim ısırgan otunun faydalarına:119: kız bu arada ben öyle karışık kuruşuk ot çaylarını hiç sevmem, bi tek ıhlamur, o süt yapar mı ki?
süt yapar diye bi yemediğim şey kaldı...onu da yiyemem herhalde..
yalnız o degilde ben seye inanıyom..
bi gün süt yapan seyi bulcam ama o gün cocuk 2 yasına basmıs olcek sanırsam..
hhahhahayyoouutttt....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?