- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.741
bebeğinin kafasında konak olan varmı aramızda onun içinde bi şampuan varmış özel onunda ismini alayım özel birşeymiş oda konağı engeliyor. Gerçi konakta korkup orayı iiyice yıkayıp durulamamaktan oluyormuş bıngıldağın olduğu yr oluyo genelde orası ince ve hassa görünmesine rağmen koktuğumuz kadar hassa deyilmiş yani rahatlıkla temiz yıkanıp durulamanın bi sakıncasıda yokmuş.
günde 4 5 kez gamze..belki bi beze daha cok ıslatıyodur da anlamıyoz ya onu
aç olabilir biraz büyüdüler dite bizde süt yapan şeyleri içmei ban göre boşladık gibi geliyor aç kalıy olabilirler genelde forumda uykuzuzluk ve ağlama şeklinde aynı şikayetler var baksanızapeki su uykuden içli içli aglayarak uyanma gazdan olabilir mi 2 günfür böle oluyo yoksa ac mı gögüslerim pek bi yumusak da
sorma ya benim kaderim bu...her an tetikte...ya benimki mi diye...
bu arada denis doktora sormuştum ben. saf zeytin yağı sür bir iki saat bekle yıka demişti. kış diye hasta diye biz çok sık yıkamadık, 6-7 günde bir yıkadık ondan oldu şimdi 4-5 günde bir yıkıyorum dediği gibi. bir zararı yokmuş da kaşıntı yapabilir o da rahatsız eder dedi. bizim saçlarımızda kepek olduğunda kaşınırya onun gibi...
ya benim cocuk ta huysuz su aralar..eger ac bırakıyosam illede anne sütü diye kendimi hiç affetmıcem
bez cok şişiyo brden fazla yapınca primalar... sütün yetiodur merak etme sık sık emzir tracy uyacam die zamanla emzirme ben valla gazlanıo die korkarak saatli emziriodum ama artıuk her fırsatta tıkıyorum agzına aldıgı sürece cünkü büyüdüler ek bişeyde vermek isstemioz benimki cok emzirmeye baslayınca kilo aldı
allah korusun ama işte hayatlarımız hep böle zor olacak.hele doğuda sıksık göreve giderdi neler çektim.saçlarım beyazladı.ama çok şükür tabikide.
sorma ya benim kaderim bu...her an tetikte...ya benimki mi diye...
yok tatlım sütün yetmeseydi doktor söylerdi mamaya geç diye. benimde öyle oluyor zaman zaman göğüsler çok sert oluyor süt fışkırıyor zaman zaman yumuşak, emin ol herkeste böyledir. ama huysuzluk olunca ilk açlığı düşünüp tedbirli olmak lazım diye yazdım. önlem olsun diye sürekli iyi beslenmek iyi düşünmek ve bol su içmek lazım, benim gibi su içmeyi unutma da
aynen ya pazar gunu göğüslerimin şişliğinden uyuyamadım pazartesi aksamı öööle bi söndü ki sastım kaldım..70 beden gibi küçücük oldu..korktum yani..,
ısırgan otu nunu kurusu var bende nasıl cay yapılıyo bilen var mı
ben ölümü hakında bir yorum yapmak istemiyorum allah rahmet eylesin çok üzüldüm ama kötü enerji yaymayın sevdiklerinize
saol canımtavsiye için.bu arada denis doktora sormuştum ben. saf zeytin yağı sür bir iki saat bekle yıka demişti. kış diye hasta diye biz çok sık yıkamadık, 6-7 günde bir yıkadık ondan oldu şimdi 4-5 günde bir yıkıyorum dediği gibi. bir zararı yokmuş da kaşıntı yapabilir o da rahatsız eder dedi. bizim saçlarımızda kepek olduğunda kaşınırya onun gibi...
evet canım bizimde konak oldu.ben sık sık yıkıorum evimiz sıcak baya.bende zeytin yağı sürcem bakalım işllhh işe yarar.yok ya okadarda kötü görünmüor.bizim oğlan zaten şapka takmayı hiç sevmior.takınca çıldırıor
keske biraz daha insaflı davransaydın..su an bu kadar soguk kanlı dusunecek durumda degilim..özür dilerim forumu mesgul ettiysem..seni de..
edibe boşver sen zaten ancak bu durumu içinde olan anlar.hiç sorma benim eşimde bizi bırakıp doğuya gitcem dior da ben o zaman kafayı yiyecek gibi oluorum,onsuz naparım diye.allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
aşırı özel bi soru sorucam ipek kızmasın artık ama acemi annelik ne yaparsın..
ipek günde kac kere ciş yapıyo
keske biraz daha insaflı davransaydın..su an bu kadar soguk kanlı dusunecek durumda degilim..özür dilerim forumu mesgul ettiysem..seni de..
anladım canım.çok saol..kaka 3 falan ama en az bi kere mutlaka yapıo küçük çiş en az 7 kere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?