• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
üzdüysem seni çok özür dilerim bende çok hassasım ölüm konusu da oluru hiç öyle şey sadece eşleriniz askerya kötü enerji çekmeyin üzerlerinr dedim acıa acıncak hale düşersin der annem her zaman insafsızlık deyil canım bu sadece allah geride kalanlarna ömür versin ama olan ölene oluto üzdüysemseni tekrar af edersin canım: (

önemli degil hayatım..beni bugun hosgörün..adamla aynı sofrada yedik içtik karısı ile dün gibi dertleştik..kendimde degilim..

hadi siz bana ısırgan tarifi verin bakeeemm...

edibe boşver sen zaten ancak bu durumu içinde olan anlar.hiç sorma benim eşimde bizi bırakıp doğuya gitcem dior da ben o zaman kafayı yiyecek gibi oluorum,onsuz naparım diye.allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

canım aşk olsun yangına körükle git,ek bumu acaba benki her asker şehit olduğunda ağlayan bir insanken halden anlamıo diye yargılaman çok acı sadece biraz abla olarak metanet vermek istedim .

tabi gamze sende haklısında işte edibede hassas ya.birde gerçketen işimiz çok zor hele ben çocuktan sonra dahada hassalaştm.insan hep korkuyla yaşıor.gerçi bir süre sonra alışkanlık olur heralde bu korkuda :-(

dün bi cezvedesu kaynattım içine bi kasık kurumus ısırgan otu attım 5 dakişka bekledim.içtim..bi faydası olmadı..ööyle devam edeyim mi bugun de..yanlıs mı yaptım..

keske biraz daha insaflı davransaydın..su an bu kadar soguk kanlı dusunecek durumda degilim..özür dilerim forumu mesgul ettiysem..seni de..

edibe bugün haklı olarak çok hassassın, ne demek forumu meşgul ettiysem falan. olur mu öyle şey, biz buraya aynı zamanda doğan yavrularımızın gelişimlerini paylaşmak için giriyoruz, ha bu arada hayata dair şeyleri de. seni en iyi anlayacaklardan biri de benim. ben de çoğu zaman eşim günlerce evde yokken tetikte, tedirgin onu beklerim. ama denis de kötü bir şey yazmak istememiş bence duygularını yazıyla belki doğru aktaramamış kötü bir sinerji oluşmasın diye forumda. yapmayın kızlar ben sizler için giriyorum bu foruma...

hadi hadii...
konuyu kapatın..beni daha fazla üzmeyin..
hadi canlar..
bitti gittii...
ben yaptım herseyi..ben konuyu baslattım..özür dilerim..
haberi duyunca söylemeden edemedim ..
napiimm..

edibe bugün haklı olarak çok hassassın, ne demek forumu meşgul ettiysem falan. olur mu öyle şey, biz buraya aynı zamanda doğan yavrularımızın gelişimlerini paylaşmak için giriyoruz, ha bu arada hayata dair şeyleri de. seni en iyi anlayacaklardan biri de benim. ben de çoğu zaman eşim günlerce evde yokken tetikte, tedirgin onu beklerim. ama denis de kötü bir şey yazmak istememiş bence duygularını yazıyla belki doğru aktaramamış kötü bir sinerji oluşmasın diye forumda. yapmayın kızlar ben sizler için giriyorum bu foruma...

haklısın...konuyu degiştirelim..ısırgsn otu?????

tabi gamze sende haklısında işte edibede hassas ya.birde gerçketen işimiz çok zor hele ben çocuktan sonra dahada hassalaştm.insan hep korkuyla yaşıor.gerçi bir süre sonra alışkanlık olur heralde bu korkuda :-(

hayat herseye alıştırıo cm Rabbim hiçbirmizi korktuguna ugratmasn

hadi hadii...
konuyu kapatın..beni daha fazla üzmeyin..
hadi canlar..
bitti gittii...
ben yaptım herseyi..ben konuyu baslattım..özür dilerim..
haberi duyunca söylemeden edemedim ..
napiimm..

temam temam pekiiii, gelelim ısırgan otunun faydalarına:119: kız bu arada ben öyle karışık kuruşuk ot çaylarını hiç sevmem, bi tek ıhlamur, o süt yapar mı ki?

temam temam pekiiii, gelelim ısırgan otunun faydalarına:119: kız bu arada ben öyle karışık kuruşuk ot çaylarını hiç sevmem, bi tek ıhlamur, o süt yapar mı ki?

süt yapar diye bi yemediğim şey kaldı...onu da yiyemem herhalde..
yalnız o degilde ben seye inanıyom..
bi gün süt yapan seyi bulcam ama o gün cocuk 2 yasına basmıs olcek sanırsam..
hhahhahayyoouutttt....:27::27:

süt yapar diye bi yemediğim şey kaldı...onu da yiyemem herhalde..
yalnız o degilde ben seye inanıyom..
bi gün süt yapan seyi bulcam ama o gün cocuk 2 yasına basmıs olcek sanırsam..
hhahhahayyoouutttt....:27::27:

ya ben özel bişey yemiom ama bu ara cok yyom hiç agzım durmuo bide tatlı şeyler kocam bana biskrem öğütücüsü dio:1: bide çizii almış diom niye aldn tatlı alsaydn sen taştan yumuşak hersey yiyon die aldm dioooooooooooooooooo:9::9::9::9:

Back
X