• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
herkese günaydın...
ağlıyorum...
konyada askeri ucak düstü...
aile iş dostumuz yakın arkadasımız senelerdir tanıdıgımız ümit abimiz vefat etti..
hemde daha10 günlük yavrularını kucaklarına yeni almıslardı...
cok kötüyüm..cok..
bebege belli etmiyim diye içim daglanıyo....

oy duymamıstım ya cok üzüldüm resmen tüylerim diken diken oldu en korktugum minicik yavrucak bizsiz ne yapar Allah korusun Başınız sağolsun evladına karısına uzun hayırlı güzel ömürler versin inş. şehit olup cennet mekanında yavrusuyla buluşur:43:

Allah eşielrimizi yavrularımızı yanımızdan ayırmasın..böyle bi sınava tutmasın bebeklerimizi..anneli babalı büyüsünler...

herkese günaydın...
ağlıyorum...
konyada askeri ucak düstü...
aile iş dostumuz yakın arkadasımız senelerdir tanıdıgımız ümit abimiz vefat etti..
hemde daha10 günlük yavrularını kucaklarına yeni almıslardı...
cok kötüyüm..cok..
bebege belli etmiyim diye içim daglanıyo....

çok üzüldüm ya allah sevdiklerine sabır versin minicik kuzum mis kokulu yavrum babasına doyamamış babasıda yavrusuna annenin halini düşünemiyorum yaaaa :14:

çok uzucu gercktn.
bebeklerinin olması ayrı bir dram gıbı görnyr
amaaaaaaaaaaa
o bebek de olmasa anne yapayanlız kalırdı.
iyiki bebekleri varmş.
o da şeht evladı oldu
allh sabr versn
boyle haberler biz eşi malum meslekte olanları ayrı kahredyr.
:50:

çok uzucu gercktn.
bebeklerinin olması ayrı bir dram gıbı görnyr
amaaaaaaaaaaa
o bebek de olmasa anne yapayanlız kalırdı.
iyiki bebekleri varmş.
o da şeht evladı oldu
allh sabr versn
boyle haberler biz eşi malum meslekte olanları ayrı kahredyr.
:50:

evt cnm haklsn iyiki bebekleri var...haklısn insan hep başına gelcek gibi düşünüo ALla korusunnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada ben de sabahtan beri kızla ugrasyrm.
odadan cıkınca ağlıyr
iş yapınca ağlıyr
salıncagına koyunca ağlıyor
oturtunca ya da kucagımda tutunca susuyor cımcıme
hiş bi işimi yapamdm
kendıne oyun arkadası arıyor
bir yere götrsem birisi sevice koparyr yaygarayı
bi tek bende susuyor
kımse sevemyr kızı ya
ne asosyal oldu bu bole
evde onunla olayım baska bi şey istemyrrr

bu arada gamze yoklugunu hissttk tabıkı
ama bi şey yazmadık kı okuyup dayanamzsın da girersın foruma dıye
o gun ailecek bir gun gecirmenı ıstedk

Sen hangi marka kullanıyorsun bende ondan sipariş veriyim eltimden hemen .. Hem yemeklere kullanabilirim böylece.. :9::9:

sakıncası yoksa bana sormadın ama benimde 1 tavsiyem olcak sebamed ürünleri ve dıaper rash cream %99 naturel parabensiz,renklendirici ve slikon i.ermiyor kızkardeşim eczacı o önerdi bana bunları

bu arada hepinize günadın dün girmedim kendime hakim oldum hem eşim evdeydi onunla vakit geçirdik:16: bu aarda hastaneye gittim heyet raporu için 15 günlük yatış gösteriolar şu anda 2 aylık heyet alcam inş bebişim ben yokken hiç ağlammaış bende hep onu düşündüm :32: szi özlemişim ama yokluğumu hiç farketmemişssinz .. sabah cok erken kalktım kocişle kahvaltı yaptık şimdi kuşum uyudu size geldm:52:

seninmi yokluğun farkedilmiyecek aşkolsun canım sana sen çok tatlısın ve ve çok duyarlısın kimseyi cevapsız bırakmıyosun.tabi diğer arkadaşlarda öyle ama sen birazdaha farklısın benim nacizane görüşüm

sakıncası yoksa bana sormadın ama benimde 1 tavsiyem olcak sebamed ürünleri ve dıaper rash cream %99 naturel parabensiz,renklendirici ve slikon i.ermiyor kızkardeşim eczacı o önerdi bana bunları

benmide abim ve eşi eczacı..tesadüfe bak..
sebamed bizde alerji yaptı konak baslangıcı yaptı onu mustela ile tamir edebildik anca yenidoganken..
yine de tesekkür ederim canım..

Son kızlar ben sürekli okuyorum ana yazmaya fırsat bulamıyorum benim minik yaramaz iki gündür çok huysuz gündüz uykuya yatırıyorum bir saat uyuyor gece uykuya çok zor yatırıyorum memede uyuyan cocuk uyumuyor ayağımda durmuyor gece iki saatte bir kalkıyor huyu değişti iki günde sürekli ağlama kucakta durmak isteme... Durum böle olunca kendime sıfır zaman kalıyor karnımı zor doğuruyorum...

sebamed bizde alerji yaptı konak baslangıcı yaptı onu mustela ile tamir edebildik anca yenidoganken..
bir isim daha yazdım onu kaçırdın galiba
ayrı bir marka o , diaper rash cream bunu tavsiye etti bacım renklendirici slikon artı paraben içermiyor %99 organik

bir isim daha yazdım onu kaçırdın galiba
ayrı bir marka o ,,,, diaper rash cream,,, bunu tavsiye etti bacım renklendirici slikon artı paraben içermiyor %99 organik

Son kızlar ben sürekli okuyorum ana yazmaya fırsat bulamıyorum benim minik yaramaz iki gündür çok huysuz gündüz uykuya yatırıyorum bir saat uyuyor gece uykuya çok zor yatırıyorum memede uyuyan cocuk uyumuyor ayağımda durmuyor gece iki saatte bir kalkıyor huyu değişti iki günde sürekli ağlama kucakta durmak isteme... Durum böle olunca kendime sıfır zaman kalıyor karnımı zor doğuruyorum...

olur cnm arada ole
biz de zamn zamn yasyrz
gundz uykusunu almayn bebkler gece de rahat uyumaz yazıyordu okdgmz kıtapta

kızlar merhaba, oğlum huysuz, bir kaç gündür giremedim doğru düzgün, PC nin de bataryasında sorun var gidip geliyor umarım herkes iyidir, hızlıca geçmişe bakıp gelicem :19:

Back